Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν σου πω ότι εσένα σκεφτόμουν τώρα!!! που σαι Μανταλενάκι μου σε χάσαμε!

είναι ωραίες οι προετοιμασίες! κι εσύ με πολιτικό είσαι κουτό μου; κι εγώ μια απ τα ίδια! κι εμάς μας περνάει κατά καιρούς να χτυπήσουμε μια εκκλησία με τις βαφτίσεις αλλά δε το βλέπω... βασικά κάναμε πολιτικό με τα όλα του, μέχρι και ρύζια μας πετάξανε, και δε θέλω να χαλάσω την εικόνα που έχω. ψιλοβαριέμαι κιόλας.

κλείσατε ημερομηνία; βρήκατε ρούχα για το κουφετάκι μας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κόρες. 1 ξύπνημα είχαμε χθες στις 3. Μια χαρά, δεν με πειράζει. Ίσα ίσα δεν θα αγχώνομαι και για την παραγωγή.

Να ρωτήσω κάτι? Στον πολιτικό γάμο βάλατε νυφικό???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλεό δεν σου ξανακοιμάται μετά να υποθέσω? Και ο δικός μου το έκανε παλιά και το κάνει μια στις τόσες αλλά όχι πλέον συστηματικά ευτυχώς. Την νύχτα ξυπνάει? Το βράδυ τι ώρα κοιμάται?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλεό δεν σου ξανακοιμάται μετά να υποθέσω? Και ο δικός μου το έκανε παλιά και το κάνει μια στις τόσες αλλά όχι πλέον συστηματικά ευτυχώς. Την νύχτα ξυπνάει? Το βράδυ τι ώρα κοιμάται?

Τι να ξανακοιμηθεί...τραγουδάει!

Τη νύχτα όχι δε ξυπνάει...κοιμάται από τις 8.30-9 ξερή.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Πολλές καλημέρες!!!!

Λοιπόν Νεκταρία πολύ χάρηκα που έγραψες!!!!Ο 2ο Χανιώτης παίδαρος είναι πολύ αντράκι και όλα θα πάνε καλά!!!(επιμένω εγώ οτι είναι αγοράκι)!!!Όσο για την φιλεναδα σου τα είπες εσύ καλύτερα απο μένα και μου αρέσαν παρα πολύ αυτά που έγραψες δηλαδή που δεν την πήρες την κοπέλα απο τα μούτρα για τον τρόπο που σου μίλησε αυτό δείχνει τι γλυκός άνθρωπος είσαι...Περιμένουμε νέα σου την Δευτέρα με αγωνία!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχθές πήγαμε στο γιατρό και εμείς 800 γρ πήραμε και 1 πόντο!!!!Όταν ρώτησα την γιατρό "ένα ποντάκι πήραμε μόνο?" μου λέει "μόνο?Μάλλον είχες καλομάθει στους πολλούς πόντους αλλά σε λίγο θα τον στέλναμε το μπεμπάκο σε ομάδα μπάσκετ κατευθείαν για προπόνηση!!!"

Στην διατροφή μας προσθέτουμε λαχανικά εποχής στην σούπες απο φρούτα οτι υπάρχει εποχής μόνο αργοτερα δηλαδή τα καλοκαιρίνα!!!Φραουλά μας είπε όχι και ειδικά αυτές που είναι τώρα μεσα στην ορμόνη!

Απο κρέμες μας είπε όχι μπισκοτόκρεμα γιατί δεν έχει κάτι να προσφέρει στο μωρό αλλά αν θέλω μπορώ να του προσθέσω αυτή με τα 7 δημητριακά!

Κάναμε 2 ενέσιμα εμβόλια αλλά ο μπεμπάκος έκλαψε λίγο αλλά μετά το ξέχασε και άρχισε να μαλώνει την γιατρό!!!!

Ξάνα εμβόλιο θα κάνουμε 13 μηνών δηλαδή καλό Σεπτέμβριο αλλά θα πάμε να μας δεί πάλι τέλος Μαιου!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα σας !! πολυ ανησυχο υπνο καναμε ...19 φωνουλες μετρησα μεσα στη νυχτα .,,,στις μισες ξανακοιμηθηκε μονη της ,.,,και στις αλλες μισες σηκωθηκα για πιπιλα ..πολυ ανησυχο υπνο ρε κοριτσια !!ελπιζω να ναι απο τις μυξουλες ( πρωτη φορα αρρωσταινουμε) , και να μην ειναι τιποτα αλλο .ειμαι αγρυπνη ...

α...κονομησα και θυρεοειδη σε αυτη την εγκυμοσυνη χαμηλο Τ4 και υψηλο TSH ..παω για χαπι μαλλον ..διαβασα σε κατι βιβλια εγκυμοσυνης ( ψιλοφοβηθηκα) δε μπορω να πω οτι εχω συμπτωματα ..περαν απο την αυπνια !!!τεσπα , τη Δευτερα ο γιατρουλης θα μας πει

ειχε κανει καμια στην εγκυμοσυνη της θυρεοειδη?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Τι να ξανακοιμηθεί...τραγουδάει!

Τη νύχτα όχι δε ξυπνάει...κοιμάται από τις 8.30-9 ξερή.

Μήπως να την βάζεις για ύπνο καμιά ώρα αργότερα? Νομίζω είναι νωρίς 08:30 και μέχρι τις 06:30 έχει χορτάσει ύπνο. Κάνε μια πρόβα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας !! πολυ ανησυχο υπνο καναμε ...19 φωνουλες μετρησα μεσα στη νυχτα .,,,στις μισες ξανακοιμηθηκε μονη της ,.,,και στις αλλες μισες σηκωθηκα για πιπιλα ..πολυ ανησυχο υπνο ρε κοριτσια !!ελπιζω να ναι απο τις μυξουλες ( πρωτη φορα αρρωσταινουμε) , και να μην ειναι τιποτα αλλο .ειμαι αγρυπνη ...

α...κονομησα και θυρεοειδη σε αυτη την εγκυμοσυνη χαμηλο Τ4 και υψηλο TSH ..παω για χαπι μαλλον ..διαβασα σε κατι βιβλια εγκυμοσυνης ( ψιλοφοβηθηκα) δε μπορω να πω οτι εχω συμπτωματα ..περαν απο την αυπνια !!!τεσπα , τη Δευτερα ο γιατρουλης θα μας πει

Καλημέρα Κατερινάκι!!!!

Δεν ξέρω καθόλου αλλά έχω ακούσει για κοπέλες εδώ που έχουν!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κατερινάκι περαστικά σας.

Ντίνα μην ανησυχείς. Και ο δικός μου είχε πάρει τον ένα μήνα 3 πόντους και τον άλλο 1. Καμιά φορά δεν είναι ακριβής και η μέτρηση του γιατρού. Δηλαδή μπορεί να πήρε τον ένα μήνα 2 και τον άλλο 2 αλλά στο μέτρημα να έγινε λάθος.

Πόσα κιλά είναι τώρα ο Λίο?

Αννούλα ο Μανού πόσα είναι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπήκα σφήνα! Ααααχ ευτυχώς που ο Άρης είναι στο μπάνιο αλλιώς θα ακούγατε τις φωνές του από την Αθήνα! Καταρχάς καλημέρα σε όλες σας και χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές σας να μου πάνε όλα καλά!

Κατερινάκι εγώ έχω υποθυρεοειδισμό και είχα και στην 1η εγκυμοσύνη, βασικά τον ανακάλυψα λίγο πριν μείνω έγκυος. Κανένα άγχος! Πίνεις το χαπάκι σου κι όλα καλά! Θα σε παρακολουθεί ενδοκρινολόγος και μπορεί να αλλάζει η δόση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για πες τιμή tsh να συγκρίνω με τη δικιά μου... Δεν πήρα ακόμα την ενδοκρινολόγο κι είμαι για τα σίδερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...