Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω σοκαρίστηκα τώρα!

Είχε έρθει η αδερφή μου να μας δει και όταν έφυγε με το αμάξι και έφτασε πιο κάτω στη διασταύρωση παραλίγο να πέσει ένα αμάξι πάνω της, ένα ζευγάρι ήταν μέσα και τους είδε που τσακωνότανε, τελικά τουμπάρανε παραδίπλα!

Παναγία μου, να οδηγάς και στα καλά καθούμενα να έρθει να πέσει κάποιος πάνω σου..τα μάτια σου δεκατέσσερα πρέπει να έχεις!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ωραία τα φορεματάκια. Κορίτσια εσείς που είστες Μάιο-Ιούνιο να ψάχνεστε σιγά σιγά.

Σοφία εμείς βαφτίζουμε 11/09, από τους τελευταίους αλλά το καλό είναι ό,τι θα προλάβουμε και τις καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Ανδριάνα σε συγχέρω για την τρόπο που αντιμετωπίζεις την κατάσταση. Κάποτε μου είχε πει κάποιος πως δεν είναι αναγκαία η παρουσία κάποιου για να τον αγαπάς...Αργότερα κατάλαβα πόσο δίκιο είχε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η Νεκταρίτσα μας τι κάνει???Κοριτσάκι μου να χαίρεσαι το Γιωργάκη σου και με το καλό να δεχτείς το νέο ζουζουνάκι. Καλή επιτυχία και την Δευτέρα. Θα μπω από την δουλειά να μάθω νέα.

Την Δευτέρα δουλειά λοιπόν...Αλλάζουν οι ρυθμοί μας αλλά το έχω πάρει λίγο χαλαρά τώρα...

Ντίνα χθες πήγαμε στην πεθερά μου και έγινε τρελό σκηνικό. Ο μικρός δεν ήθελε με τίποτα να τον σηκώνει κανείς άλλος, ούτε καν ο πατέρας του. Τον άφησα για λίγο στον καναπέ με την πεθερά μου και τον ξεγέλασε για να καθίσω στο τραπέζι να φάω και με έψαχνε με το βλέμμα του. Για λίγο ξεχάστηκε και μόλις με πήρε το μάτι του έκανε τρελό σκηνικό, κλάμα, κακό να τον πάρω αγκαλιά.

Σήμερα τα ίδια κάνει...Δεν ξέρω, δεν μου αρέσει αυτή η προσκόλληση..Ελπίζω να είναι παροδικό.

Αααααααααααα δεν σας είπα το κορυφαίο!

Χθες κοιμήθηκε 12 με 8 το πρωί, non stop, χωρίς να ακουστεί το παραμικρό. Εννοείται ό,τι ξύπνησα 3 φορές να τσεκάρω αναπνοές, θερμοκρασίες και τα λοιπά.

Αλλά πιστεύω ό,τι ήταν απλά τυχαίο, παρόλο που είχε κοιμηθεί 4 ώρες όλη μέρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Η Νεκταρίτσα μας τι κάνει???Κοριτσάκι μου να χαίρεσαι το Γιωργάκη σου και με το καλό να δεχτείς το νέο ζουζουνάκι. Καλή επιτυχία και την Δευτέρα. Θα μπω από την δουλειά να μάθω νέα.

Την Δευτέρα δουλειά λοιπόν...Αλλάζουν οι ρυθμοί μας αλλά το έχω πάρει λίγο χαλαρά τώρα...

Ντίνα χθες πήγαμε στην πεθερά μου και έγινε τρελό σκηνικό. Ο μικρός δεν ήθελε με τίποτα να τον σηκώνει κανείς άλλος, ούτε καν ο πατέρας του. Τον άφησα για λίγο στον καναπέ με την πεθερά μου και τον ξεγέλασε για να καθίσω στο τραπέζι να φάω και με έψαχνε με το βλέμμα του. Για λίγο ξεχάστηκε και μόλις με πήρε το μάτι του έκανε τρελό σκηνικό, κλάμα, κακό να τον πάρω αγκαλιά.

Σήμερα τα ίδια κάνει...Δεν ξέρω, δεν μου αρέσει αυτή η προσκόλληση..Ελπίζω να είναι παροδικό.

Αααααααααααα δεν σας είπα το κορυφαίο!

Χθες κοιμήθηκε 12 με 8 το πρωί, non stop, χωρίς να ακουστεί το παραμικρό. Εννοείται ό,τι ξύπνησα 3 φορές να τσεκάρω αναπνοές, θερμοκρασίες και τα λοιπά.

Αλλά πιστεύω ό,τι ήταν απλά τυχαίο, παρόλο που είχε κοιμηθεί 4 ώρες όλη μέρα.

Mπράβο στο Μάνο σου φιλενάδα!!!Γιατί τυχαίο?Το κάθε μωράκι θέλει το χρόνο του!!!

Όσο για την "προσκόλληση" εγώ δεν θα το έλεγα έτσι μάλλον είμαστε όλος ο κόσμος για τα μωράκια μας προς το παρον!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γενικά δεν μου αρέσουν τα κολλημένα άτομα ούτε τα εξαρτημένα. Ο λόγο ςπου δεν άρχισα ποτέ το τσιγάρο ήταν αυτός. Δεν ήθελα να εξαρτώμαι από κάτι τέτοιο. Και αυτό με βοήθησε και σε άλλους πειρασμούς που συνάντησα στην ζωή μου.

Τα παιδιά μου θέλω να γίνουν το ίδιο ανεξάρτητα, να στηρίζονται στα πόδια τους και η δική μου παρουσία να είναι διακριτική και αθόρυβη στην ζωή τους.

Βέβαια τώρα μιλάμε για μωράκια αλλά με τίποτα δεν θέλω ο Μάνος να κολλήσει πάνω μου και να κλαίει όταν δεν τον παίρνω αγκαλιά. Γενικά τέτοιες συμπεριφορές με φοβίζουν, δεν με ικανοποιούν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Καλά είστε διαβάζω. ;) Να ευχαριστήσω όλες σας θερμά για τις ευχές σας. Μου έχετε λείψει πολύ! Και τώρα ξάπλα είμαι γιατί τελικά υπερευαίσθητο είναι αυτό το μωρό απ'ότι φαίνεται κι έχω δίπλα το λαπ-τοπ. Λείπει ο μπαμπάς αλλιώς θα με έκραζε...

Καλά ας τα λέμε από εδώ. Ο μπέμπης ξεπαίρνει και φοβάμαι ότι δε θα μπορέσω να τον ακολουθήσω... Ήρθε μια φίλη μου....αυτή με τα 3 παιδιά και η αλήθεια είναι ότι με έριξε λίγο ψυχολογικά με το θέμα της αποκόλλησης. Προσπαθούσε να μου δώσει θάρρος αλλά από την άλλη έλεγε και τα "και τώρα που είναι καλοκαίρι δε θα μπορείς να πας πουθενά... και τώρα θα περπατάει όπου να΄ναι ο μπέμπης και δε θα μπορείς να τον κυνηγάς,"

Της είπα ότι είχα την ελπίδα, καταρχάς αν σε 1η φάση είναι όλα καλά με το μωρό, ότι κάποια στιγμή θα περάσει και θα μπορώ τουλάχιστον να πάω μια βολίτσα, όχι να χορέψω κιόλας κι άρχισε τα "εεεμ... ίσως" με ύφος σαν αυτό που λέμε παρηγοριά στον άρρωστο...

Δεν ήθελε η καημένη να με ρίξει απλά είναι τύπος ειλικρινής και δε σκέφτηκε ότι όσα λέει μπορεί να με στεναχωρήσουν.

Η ζωή με 3 παιδιά σε προσγειώνει... και σε κάνει και η κούραση κάπως πιο απαισιόδοξο, δεν περίμενα δα να με κάνει να ονειρεύομαι.

Τελοσπάντων τα ξεχνάω αυτά. Κατά τα άλλα καλά, μεγαλώνουμε...τα δοντάκια απορώ πότε θα βγουν τελείως...αργούν μου φαίνεται. Σηκωνόμαστε πλέον από ξαπλωτοί καθιστοί και όταν πιάνουμε έπιπλα κι από καθιστοί όρθιοι, αλλά έχουμε μια μανία να πηγαίνουμε στη ζημιά! Τι είναι αυτό το παιδί!! :lol: To σπίτι μου θέλει ξήλωμα και χτίσιμο από την αρχή. Όταν το φτιάχναμε (έπιπλα και κατασκευές) δεν υπολογίζαμε καθόλου τα παιδιά... Τώρα βλέπω ότι είναι γεμάτο παγίδες και χώρους για τρέλες!

Για τη διατροφή θα ρωτήσω τη Δευτέρα Ελευθερία για τις φράουλες και τα κόκκινα φρούτα κι εγώ και το ακτινίδιο αλλά φοβάμαι ότι όντως κάνουν αλλεργίες και συστήνονται για αργότερα. Και λυπάμαι πολύ γιατί έχουμε κάποια δέντρα και δε μπορώ να του δώσω που είναι και βιολογικά με όλη τη σημασία της λέξης. Ειδικά κεράσια μπόλικα. Το πολύ-πολύ να φάει από τις βανίλιες, βερύκοκα, δαμάσκηνα και μούσμουλα. Κι αργότερα σταφύλια και σύκα κι ότι άλλο καλοκαιρινό έχει φυτέψει ο παππούς.

Το ψάρι που μας είπε να αρχίσουμε από τον 8ο το φοβάμαι και θα το καθυστερήσω λίγο...

Ίσως και το αυγό. Πού το βάζουμε αλήθεια το αυγό?? Στη φρουτόκρεμα και μόνο που ο σκέφτομαι ανατριχιάζω... Περιμένω επίσης το ραντεβού στις 22 στη γιατρο να δω τι γιαούρτι θα φάμε.

Το πληκτρολόγιο έχει ένα θέμα με το "τ" και γράφω τις λέξεις χωρίς "τ" μέχρι που βλέπω το κείμενο πετσοκομμένο και γυρίζω να διορθώσω! :lol: Nα το ξέρετε αν γράφω καμιά μέρα ακαταλαβίστικα!

Σας φιλώ γλυκά! Αν την παλέψω θα ξαναμπώ μια από αυτές τις μέρες... Αλλιώς τη Δευτέρα οπωσδήποτε. Αν αργήσω λίγο μην τρομάξετε, έχει πολύ κόσμο και είναι και αυχενική, κρατάει και λίγη ώρα... Μακάρι να αργήσω δλδ... (αυτός ο νους όλο παιχνίδια κάνει...)

Α!!! Με ρώτησε η φίλη μου "τι έπαθαν τα χέρια σου??" για να με ξεγελάσει να δείξω τα χέρια μου κι εγώ τα έδειξα με τις παλάμες προς τα κάτω ρωτώντας όλο απορία "τι έχουν καλέ?" και μου είπε ότι είναι αγόρι το μωρό για να δείχνω έτσι τα χέρια μου. Είδε κι ο Άρης στον ύπνο του αγόρι, όλοι μου λένε είναι αγόρι, η μάνα μου επιμένει με τη λίγωση που μου ήρθε περίοδος μετά τον τοκετό και που πιάσαμε το μωρό και η κουνιάδα μου με ένα παιχνίδι με αριθμούς. Οπότε αγορομάνα! :lol: Ντινάκι λες να βγεις αληθινή?

Διαφημίσεις

Νεκταριάκι μην απογοητεύεσε καλέ. Πιστεύω ό,τι την Δευτέρα θα σε δει καλύτερα ο γιατρός και θα σου δώσει το οκ για βολτίστες. Οκ, τον Γιώργη ας μην τον σηκώνεις, εξάλλου από όσο καταλαβαίνεις δεν σε έχει πια ανάγκη. Σηκώνεται και μόνος του:)

Ακτινίδιο τρώμε 2η μέρα εμείς χωρίς καμιά παρενέργεια. Αν ακολουθήσεις τις απόψεις τον γιατρών περισσότερο μπερδεύεσαι. Άλλος λέει όχι σπανάκι και ντομάτα πριν χρονίσει και εμείς το τρώμε από τον 6ο μήνα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

Ο μικρός μου μόλις κοιμήθηκε. Φαίνεται να ακολουθεί το χθεσινό πρόγραμμα και θα μου κοιμηθεί πάλι κατά τις 11 αλλά αν είναι να το παει σερί πάλι, χαλάλι.

Θα σας πω το πρωί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελα μωρέ, ποιος είπε ότι θα έχεις θέμα σε όλη την εγκυμοσύνη? Ας περάσει το πρώτο τρίμηνο και μετά θα δεις, θα είναι όλα καλά. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, που ξεκίνησε ως δίδυμη κύηση, αλλά το ένα ήταν εξωμήτριο και απορροφήθηκε, είχα και μεγάλη αποκόλληση και χαμηλά τον πλακούντα, αλλά μετά το πρώτο τρίμηνο έκανα τα πάντα!

Think positive, Ολα θα είναι super! και θα ρίξεις και τρελό κυνηγητό στο Γιωργάκη σου το καλοκαίρι και θα το ευχαριστηθείς κιόλας!

Να δεις αλλαγή πάνας μπουσουλώντας που έκανα πέρσι με το δικό μου Γιώργάκη!

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

πολλές καλησπέρες!!!

Ελευθερία μου χαίρομαι που νοιώθεις τόσο καλά! κι έτσι πρέπει! εντάξει καλό είναι για μας τις μαμάδες να ναι τα μωρά λίγο κολλημένα, επιβεβαιωνόμαστε να το πω; εμένα μου αρέσει πολύ πάντως!!! με το μεγάλο δε το χα ποτέ αυτό. πάντα και μόνο το μπαμπά του! ίσως το βιώσω με το μωρό. τώρα ακόμα είναι πολύ μωράκια και είναι καλό να μας αναζητάνε. μετά ανεξαρτητοποιούνται ούτως ή άλλως.

Νεκ μου όλα καλά θα πάνε! οι επόμενοι μήνες θα ναι πιο εύκολοι! και μην ανησυχείς όλα θα τα χαρείς τα του Γιώργη σου. ανυπομονούμε τρελά για τη διαφάνεια τη δευτέρα! να δεις που όλες δευτέρα πάνω στον υπολογιστή θα μαστε πάλι!!!

και για την αυχενική της Κατερίνας βεβαίως!

λοιπόν τα δικά μας! γυρίσαμε απ το γιατρό, όλα οκ πήρε 800 γρ το μανουλάκι και 4 πόντους και δε του φαίνεται καθόλου. τον βλέπω πολύ αδύνατο! το ίδιο μου πε και η παιδίατρος, δε του φαίνεται. δεν αλλάζουμε και πολλά πράγματα προς το παρόν.

για το μητσάκι ανησυχώ, μάλλον θα τον πάω σε παιδοψυχολόγο στο ΙΚΑ αλλά μιλημένη απ τη παιδίατρό μας. αυτό με τον διαταραγμένο νυχτερινό ύπνο με φέρνει στην απόγνωση!!!! μου μίλησε η γιατρός και για εγκεφαλογράφημα! ανησυχώ βρε παιδιά! σκέφτομαι θετικά ότι δε θα ναι τίποτα και απλά είναι στο παιδί να χει τέτοια ένταση στον ύπνο. αυτή τη βδομάδα τον έπιασα 2 φορές να υπνοβατεί και να ουρλιάζει και μετά δε θυμόταν τίποτα! το πιο πιθανό είναι να μην έχει κάτι αλλά θέλω να κάνω όλες τις εξετάσεις που υπάρχουν!

καλησπερα φιλεναδες!

χαθηκα ε...ειναι επειδη μου πεσανε πολλα αυτες τις μερες αλλα καλα πραγματα!

βασικα συζηταμε το θεμα βαφτιση-γαμο μαζι!!!μιας που θα κανουνμε εξωδα και τραπεζι ολοι μου λενε να κανω κ γαμο. Δεν εχω και πολυ ορεξη ομως για να ντυθω νυφη ξανα ρε κοριτσια. απο τη αλλη σκεφτομαι οτι αν δεν γινει τωρα δεν προκειται να γίνει ποτε.

οποτε αν μου βρειτε ενα καλο νυφικο ισως το αποφασισω!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

αχ βρε αννα μου εγω σου λεω να τα κανεις ολα αυτα να δεις. μπορει να μην ειναι τιποτα και τοτε θα εισαι ησυχη και θα ξερεις οτι απλα θα μεγαλωσει και θα περασει. μπορει ομως να βρουνε το γιατι και να βοηθησουνε το παιδακι σου να το ξεπερασει με πιο ευκολο τροπο. οπως και να ειναι πιστευω πως ολα θα πανε καλα και κατι θα καταφερεις.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...