Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Σε φυσιολογικές συνθήκες οι καταβολές είναι αυτό, ωάρια που ωριμάζουν. Ο πόνος στην κοιλιά και το πρήξιμο μπορεί να είναι από τα σερπαφαρ. Μέχρι 35 μέρες ένας κυκλος θεωρείται φυσιολογικός. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Κορίτσια ξέχασα πότε βαφτίζετε, ποιά θα τα γράψει γιατί μπερδεύτηκα?

19 Ιούνη βαφτίζει καμία άλλη το μικιό της?

Αγγελική έχετε ανακαίνιση στο σπίτι σας?

Τώρα που φεύγετε ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλως το Σοφάκι,

εμεις βαφτιζομαστε 30/5.

Οχι καλε, δεν εχουμε ανακαίνιση,το σπιτι στην Αθηνα οταν ήρθαμε Χιο,το παρατησαμε απο τη στενοχωρια μας, δε το ολοκληρωσαμε,ε τωρα πρεπει να το φτιαξουμε ομως (αν τελικα παρουμε μεταθεση) και θελει πολλα γαμώτο,κουρτινες,φωτιστικα,ταπετσαρίες....ενα σωρό πράματα.

Ευτυχως ηλεκτρικά και επιπλα ειναι κομπλέ,μονο το τουλουμποδωμάτιο να φτιάξω..θελω ποσο καιρό..

αλλα ανυπομονώ να το φτιάξω!!!!!!!!

Καλως το Σοφάκι,

εμεις βαφτιζομαστε 30/5.

Οχι καλε, δεν εχουμε ανακαίνιση,το σπιτι στην Αθηνα οταν ήρθαμε Χιο,το παρατησαμε απο τη στενοχωρια μας, δε το ολοκληρωσαμε,ε τωρα πρεπει να το φτιαξουμε ομως (αν τελικα παρουμε μεταθεση) και θελει πολλα γαμώτο,κουρτινες,φωτιστικα,ταπετσαρίες....ενα σωρό πράματα.

Ευτυχως ηλεκτρικά και επιπλα ειναι κομπλέ,μονο το τουλουμποδωμάτιο να φτιάξω..θελω ποσο καιρό..

αλλα ανυπομονώ να το φτιάξω!!!!!!!!

Ναι καλέ, που σας το βάφουνε λέω εκεί που είστε τώρα.

Θα πάτε και μετά σιγά σιγά θα το τελειώσετε, τα βασικά αφού έχετε είστε ο.κ!

Το δωμάτιο της τουλούμπα θα το κάνεις τέλειο εσύ!!

όλο ροζ εννοείται ε?

Σε 1,5 μήνα η βάφτιση ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εμείς βαφτίζουμε 23/05 Σοφάκι!

Αννούλα είναι τέλειο το zapp αλλά δυστυχώς δεν πέφτει καθόλου η πλάτη.Είναι ορθή γωνία και τα ποδαράκια του Λεωνίδα δεν ήταν άνετα (μου φάνηκαν πολύ μαζεμένα)δεν αλλάζει θέση καθόλου ούτε στα ποδαράκια για αυτό καταλήξαμε τελικά στο maclaren.

αλλά είναι απίστευτα μικρό όταν κλείνει ,ευκολο και πολύ πολύ πολύ όμορφο!!!!Tο δοκιμάσατε?

Με γειά σας και πολλές και καλές σας βόλτες!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

όχι δε το χω δει live. για το μανού καλό θα ναι από δω και πέρα, αυτός κοιμάται όπου και όπως να ναι.

ήθελα κάτι πολύ μικρό όταν κλείνει, κυρίως για μετά, με προοπτική δηλ, για να κουμπώσω πάνω μαξι κοσι, ε με 3 δε θα χουμε άνεση χώρου στο αυτοκίνητο!!!

Διαφημίσεις

όχι δε το χω δει live. για το μανού καλό θα ναι από δω και πέρα, αυτός κοιμάται όπου και όπως να ναι.

ήθελα κάτι πολύ μικρό όταν κλείνει, κυρίως για μετά, με προοπτική δηλ, για να κουμπώσω πάνω μαξι κοσι, ε με 3 δε θα χουμε άνεση χώρου στο αυτοκίνητο!!!

Αμα σου πώ ρε Αννούλα οτι αυτό σκεφτόμουν για σένα!!!!Δεν υπάρχει μικρότερο όταν κλείνει!!!!Σούπερ θα είναι απλά εμένα επειδή θα το έχουν και τα πεθερικά μου για τις βόλτες τους θέλαμε κάτι λίγο πιο άνετο!!!!Ξέρεις οτι μου αρέσει πολύ αυτό το καρότσι!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:!!!!Tι χρώμα το πήρατε????

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ανεση χωρου????

Κοπελιά,εσεις πρέπει να πάρετε πολυμορφικό!!!!!!!!

2 καθισματα πισω, ο Μητσακος που θα κάθεται??? στη μεση?

οϊμέεεεεεεεε!!!!!!!!!

τον βλεπω μπροστά και σενα πισω αναμεσα στα 2 μωρά!:lol:

σε μαύρο!!! ε δε θα πάρω αργότερα το maxi cosi σε ροζζζζζζ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

οεο;;;;;;;;;;;;;

α γεια σου!!!

και το καλύτερο εγώ τον βλέπω δεμένο απ το κοτσαδόρο πίσω απ το αυτοκίνητο να τρέχει!!!

ή ακομα καλύτερα γι αυτόν να δέσει το μανού στην οροφή!!!

ή ακόμα καλύτερα για μένα εγώ να ταξιδεύω με το ΚΤΕΛ!!!!!!!!

σε μαύρο!!! ε δε θα πάρω αργότερα το maxi cosi σε ροζζζζζζ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

οεο;;;;;;;;;;;;;

α γεια σου!!!

και το καλύτερο εγώ τον βλέπω δεμένο απ το κοτσαδόρο πίσω απ το αυτοκίνητο να τρέχει!!!

ή ακομα καλύτερα γι αυτόν να δέσει το μανού στην οροφή!!!

ή ακόμα καλύτερα για μένα εγώ να ταξιδεύω με το ΚΤΕΛ!!!!!!!!

Ενα άγαλμα για το Νίκο ρε παιδιά!!!!!!!!!!

χαχαχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε αντε,του χρονου με το καλό,φαντασου οτι εχεις γεννησει και σκάει μύτη ολο το καφέ στο μαιευτήριο!!!!!!!!Με ροζ μπαλόνια, αρκουδους κτλ!!!!!!!!!!!

Αααα και με τα μωρα μαζι!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.dresses.com/order/9142.html

κάτι απλό,λιτό κ απέριττο για τη βάφτιση....

http://www.dresses.com/order/1209.html

http://www.emiliopucci.com/item/store/EMILIO+PUCCI/tskay/372D4D65/rr/1/cod10/34152955KK/areaid//sts/

αυτο μαρεσει αλλά ειναι απλησίαστο.το ρημάδι.

http://www.simplydresses.com/shop/viewitem-PD474846

και κατι για να παθει εγκεφαλικό η πεθερουλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...