Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Ολο το σπιτι εξωτερικά ειναι μες τις σκαλωσιες,βάψιμο!

Ποπο ο άντρας μου εντωμεταξυ με εχει φάει, επειδη ειναι Αλβανοι οι μαστόροι, να μην ανοιγεις πορτες και να μη βγαινεις στην αυλη με το μωρο,να μη τους μιλήσεις..να μην..να μην...εσωκλειστες θα μας εχει μεχρι να φυγουνε.

Τελος Απριλη φευγει πάλι για 1 εβδομάδα...ποια θελει να μου κάνει παρέα???

Κατερινα κ μενα μαρεσε πολυ το φουξια το Charly,αλλά θελω οπωσδηποτε να εχει τιράντες..και το ροζ το forel καταπληκτικό..δε ξερω αν μου πηγαινει ομως αυτο το στυλ,δεν εχω ξαναφορέσει ποτε κάτι τοσο ρομαντικο..

Παντως Αννα αυτο σκεφτηκα κ γω,δε θα σκάσω κ αν δε βρω εδω, 1 μέρα στο mall θα με καλυψει θελω να πιστευω..Απλά θα ερθω 1 εβδομάδα πριν τη βαφτιση και δε θα ηθελα να τρεχω γιατι εχουμε απειρες δουλειες να κάνουμε για το σπιτι,κουρτινες,φωτιστικά,κτλ...(μαρεσει που μιλάω λες κ εχει βγει η μετάθεση...)

Καλέ Ντίνα,ποτε βαφτίζεστε εσεις? μηπως πρεπει να αρχισεις να ψαχνεις? γιατι αν θέλει κ κάνα μερεμέτι το φορεμα θα στη φάνε 1 εβδομάδα.

Παλι τσιμπι τσίμπι θα κανει ο Λιο? ελπιζω να μη φωνάζει τη γιαγια αυτη τη φορα!χαχα!

Γιορτάζει ο πεθερος σου σημερα? και ο γιος σου?!

Kαλημέρα κορίτσια,

Συμπεθέρα σε θαυμάζω τόσο πολύ ειλικρινα!!!Τόσο΄μακριά απο τον αντρούλη σου και όμως αισθάνεσαι τόσο κοντά του!!!Κοριτσάκι μου να είστε πάντα αγαπημένοι και χαρούμενοι με πολλά πολλά παιδάκια!!!

Sympethera sou exo pei oti eisai poli glykos anthropos, mou bgazeis toso thetiki energia :).

se eyxaristo gia ta omorfa logia sou kai gia tis efxes sou, elpizo na kataferoume na kanoume polla polla mploumploudakia.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

αυτό ακριβώς εννοείται!!! μια απόφαση είναι και μια συνήθεια!

μ αρέσει σε σενα που χαίρεσαι κι όταν είστε κοντά κι όταν είστε μακριά...κυρίως επειδή και στις δύο περιπτώσεις είστε μαζί!!!

εγώ είμαι λίγο πιο γκρινιάρα...

Annio min eisai gkriniara bre, den to thelei kai ekinos pou douleuei toso.

Gia esas to kanei ayto min to ksexnas....

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!Αντριανα εχει και λιγο χειροτερα ..εμενα ο δικος μου λειπει ταξιδι 10 μερες και απαγορευονται τελειως τα τηλεφωνα..απλα δεν ειναι πολλα τα ταξιδια του ...

το κοριτσακι μου 3 φορες το βρηκα ορθιο στην κουνια μεσα στη νυχτα ...τη βιτσιο ειναι αυτο

απο μυξες παμε καλυτερα ,,,,

κοριτσια , τα φουστανακια ειναι πολυ ωραια ..αλλα τα σατεν θα δειχνουν μεχρι και τη ραγαδα ( δε ξερω ποσο κορμαρες ειστε) ...αλλα τοσο ψιλο πανι εγω το φοβαμαι ..

το φουξια το στραπλες που εχει διπλο υφασμα μου αρεσε πολυ και νομιζω οτι θα στεκεται καλα ....

φραουλες ..μη δωσετε ακομα , πολλα φυτοφαρμακα ..αφηστε κανα 2 βδομαδες

εγω δε ξερω αν θα δωσω ..ο γιατρος μου ειπε του χρονου ...αλλα μπορει να κανω μια δοκιμη

katerina 10 meres xoris tilephono, kale ti douleia kanei ????sto Polemiko naytiko einai ?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Annio min eisai gkriniara bre, den to thelei kai ekinos pou douleuei toso.

Gia esas to kanei ayto min to ksexnas....

Καλημερα Αντριάνα...

αυτο λεω κ γω στον εαυτό μου για να παρηγοριέμαι τις μερες που λειπει..

Οσο για τον αντρουλη σου,οταν το ζευγαρι ειναι αγαπημένο, όλα τα δυσκολα ξεπερνιουνται...και αργα ή γρήγορα θα σας ανταμείψει η ζωη για ότι εχετε περάσει.

Πάω ,Τουλούμπα καλεί μάνα.

Καλημερα Αντριάνα...

αυτο λεω κ γω στον εαυτό μου για να παρηγοριέμαι τις μερες που λειπει..

Οσο για τον αντρουλη σου,οταν το ζευγαρι ειναι αγαπημένο, όλα τα δυσκολα ξεπερνιουνται...και αργα ή γρήγορα θα σας ανταμείψει η ζωη για ότι εχετε περάσει.

Πάω ,Τουλούμπα καλεί μάνα.

Etsi akribos einai Aggeliki, aggapimenei na eimaste oles mas me tous antroulides mas kai ta paidakia mas kai ola kseperniounte.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Κορίτσια έχω θέμα με το σπλάχνο μου!!!Όταν φεύγουμε για δουλειά και εγώ αλλά και ο μπαμπάς του έχουμε κλάματα!!!Τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ έντονο αυτό!Το πρωί που ξυπνάει τον σηκώνω και τον αλλάζω έγω και του ετοιμάζω το γάλα του...μετά αρχίζω να ετοιμάζομαι για το γραφείο...τα μάτια του δεν φεύγουν απο πάνω μου και όταν πάω σε άλλο δωμάτιο με ψάχνει...στο τέλος τον πάιρνω αγκαλιά μέχρι να φύγω για δουλειά και αυτός γραπώνεται επάνω μου και δεν με αφήνει με τίποτα...μετά τον παίρνει ο μπαμπάκας τον βγάζει στο μπαλκόνι και όταν φύγει και εκείνος βάζει τα κλάματα...η πεθερά μου τον κρατάει αγκαλίτσα για πολύ ώρα και του κάνει όλα τα χατίρια αλλά το καμάρι μου θέλει την μανούλα και τον μπαμπάκα του...ένα σας λέω μου αρέσει η δουλειά μου αλλά εάν μπορούσα θα καθόμουν σπίτι με την καρδούλα μου...να τον βλέπω να μεγαλώνει...να μην χάνω λεπτό απο δίπλα του...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

καλημέραααα

κλαματακαι αυτή τη νύχτα εμείς! κατά τις 3 το μανούλι πολύ σπαρακτικό κλάμα γραπώθηκε από πάνω μου και με το που τον ακούμπαγα κάτω φώναζεκαι πάλι. τι ειν τούτο δεν έχει ξαναγίνει. αντί για γάλα του δωσα χαμομήλι μπας και τον ξεγελ΄σω και κόψει το βραδυνό φαι.

γκρίνια και το μητσάκι μες τη νύχτα.....είναι στα παιδιά τελικά...

κι εμείς γιατρό και εμβόλιο σήμερα! μας είπε η γιατρός να το καθυστερησουμε το εμβόλιο γιατί λεέι βγαίνει ένα καινούριο και μήπως κάναμε αυτό. αλλά μετά μάλλον αναθεώρησε λέγοντάς μου ναι μεν βγαίνει νέα έκδοση του εμβολίου αλλά ας μήν είμαστεκαι οι πρώτοι που θα το κάνουμε!

έχετε καμιά ιδέα περί τούτου;

δουλειές και πάλι σήμερα.

Αγγελική αντι να στε μέσα πάτε καμιά βόλτα, φαντάζομαι τη θάλασσα με τέτοιο τέλειο καιρό ε; ζηλεύωωωωω

θα ξαναρχόμουν άνετα!

με μια πρόχειρη γύρα στην αγορά της χίου δεν ενθουσιάστηκα καθόλου!

καλύτερα κάτι από Αθήνα, ένα απόγευμα θα σου φτάσει νομίζω.

και εμενα η δικια μου εχει αρχισει και κολλαει στη πορτα οταν φευγω ...αλλα ακομα δε κλαιει...

και εγω αν δεν χρειαζομουν τα λεφτα , θα καθομουν 2, 3 χρονια να το μεγαλωνα ..

Ντινακι , κουραγιο ..εργαζομενες μανουλες δυστυχως

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Ntina se katalabeno apolita ta idia kanei kai i dikia mou alla se poio xalaro bathmo...

Ego trelenome gia tin stigmi pou giranao kai mou kanei xaroules.

Anna mipos exei donia????

Exo kai ego ena thema me tin mikri edo kai dio meres exoun parousiasti polla spithourakia sto pipi tis pou den einai oti exei sigkaei, anarotieme mipos ftene oi panes.

Esis ti gnomi exete?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

κανένα απ τα παιδιά μου δε κλαίει όταν φεύγω.....

μόνο γελάνε όταν επιστρέφω.....

την επιστροφή να σκέφτεστε και τα προσωπάκια τους όταν σας ξαναβλέπουν!

Αυτό και μόνο σκέφτομαι Αννούλα!!!Κάνει πολλές χαρές όταν γυρίζουμε σπίτι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...