Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Σε φυσιολογικές συνθήκες οι καταβολές είναι αυτό, ωάρια που ωριμάζουν. Ο πόνος στην κοιλιά και το πρήξιμο μπορεί να είναι από τα σερπαφαρ. Μέχρι 35 μέρες ένας κυκλος θεωρείται φυσιολογικός. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΜΑΝ!!!!!!!!!

κοπελια...θα το πάρω εγω αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Λες να παρουμε το ίδιο ? χαχαχ

τι πειράζει μωρε?!!!:lol::lol::lol:

ποιον να πειράζει εμένα ή εσένα;;;;:lol:

δε ξέρω αν θα με συμφέρει η σύγκριση στις φωτο!!!!:wink:

άντε ρε τι να πειράζει; χαίρομαι που επανήλθε το γούστο σου μικρό μαστιχολούκουμο!!!:lol::lol::lol:

ποιον να πειράζει εμένα ή εσένα;;;;:lol:

δε ξέρω αν θα με συμφέρει η σύγκριση στις φωτο!!!!:wink:

άντε ρε τι να πειράζει; χαίρομαι που επανήλθε το γούστο σου μικρό μαστιχολούκουμο!!!:lol::lol::lol:

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

πολυ με κράζεις τελευταίως!!!!!!!!!!!!!!!

κοπελια,μη λες βλακείες,μια χαρα θα εισαι άντε..εξαλλου τι σκιάζεσαι,αφου οσονούπω θα ξαναφουσκώσεις!

πολυ ωραιο παντως,εδω στο νησί με τα χιλιάδες εμπορικά κέντρα,μαγαζιά με ρούχα παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών..κτλ..σίγουρα θα το εχει...

ΜΠΟΥ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ γελάσαμε πάλι,γκαμώ τη Χιο μου μέσα.

Alo koritsia,

ouf molis katafera kai sas diabase, poli gelio exete simera ego eimai se anamena karbouna perimeno tilephono apo ton antrouli mou.

kate tetarti kai kyriaki exoum epikinonia. 20 lepta tin fora oute katidiki na eimastan :(

Δεν εχετε μιλησει απο όταν εφυγε?

ποπο...γιατι ετσι ρε παιδι μου?

Φανταζομαι την αγωνία σου..

Διαφημίσεις

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

πολυ με κράζεις τελευταίως!!!!!!!!!!!!!!!

κοπελια,μη λες βλακείες,μια χαρα θα εισαι άντε..εξαλλου τι σκιάζεσαι,αφου οσονούπω θα ξαναφουσκώσεις!

πολυ ωραιο παντως,εδω στο νησί με τα χιλιάδες εμπορικά κέντρα,μαγαζιά με ρούχα παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών..κτλ..σίγουρα θα το εχει...

ΜΠΟΥ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ γελάσαμε πάλι,γκαμώ τη Χιο μου μέσα.

σε κράζω ε;;;:rolleyes: δε το χα πάρει είδηση! τι λες κορίτσι;;;

εδώ για γέλια είμαστε!:lol:

πάντως σε κάθε φάση κάτι ψάχνουμε....πλάκα έχει!

καλλιθέα είναι το μαγαζί κάπου στη θησέως, πάω για μάθημα προς τα κει. θα δω και τιμές και σχέδιο/α και θα σου πω.

μη πάρεις κάτι απ τη χίο. πας μια μέρα μαγαζιά όταν έρθεις εδώ. θα προλάβεις.

Αντριανούλι αν τα μαζέψεις κι εμείς τόσο μιλάμε τη βδομάδα...δε ξέρω αν σε παρηγορώ...

ελπίζω ο αντρούλης σου να ναι πολύ καλά και να περνάει υποφερτά όσο γίνεται μακριά απ τις γυναίκες της ζωής του...

Axxx bre anoula mou, kai esy mia apo ta idia parolo pou antrouli sou einai konta sou.

More sinithio einai se ena mina tha exo sinithisei. ksereis poio einai to simantiko

oti oso makria kai na einai apo konta mas kseroume kai oi dio mas oti eimaste agapimeni kai moniasmeni opote ola ta alla einai prosorina tin ygeia mas na exoume kai tha perasei o kairos.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

αυτό ακριβώς εννοείται!!! μια απόφαση είναι και μια συνήθεια!

μ αρέσει σε σενα που χαίρεσαι κι όταν είστε κοντά κι όταν είστε μακριά...κυρίως επειδή και στις δύο περιπτώσεις είστε μαζί!!!

εγώ είμαι λίγο πιο γκρινιάρα...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια,

Συμπεθέρα σε θαυμάζω τόσο πολύ ειλικρινα!!!Τόσο΄μακριά απο τον αντρούλη σου και όμως αισθάνεσαι τόσο κοντά του!!!Κοριτσάκι μου να είστε πάντα αγαπημένοι και χαρούμενοι με πολλά πολλά παιδάκια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα σας!!Αντριανα εχει και λιγο χειροτερα ..εμενα ο δικος μου λειπει ταξιδι 10 μερες και απαγορευονται τελειως τα τηλεφωνα..απλα δεν ειναι πολλα τα ταξιδια του ...

το κοριτσακι μου 3 φορες το βρηκα ορθιο στην κουνια μεσα στη νυχτα ...τη βιτσιο ειναι αυτο

απο μυξες παμε καλυτερα ,,,,

κοριτσια , τα φουστανακια ειναι πολυ ωραια ..αλλα τα σατεν θα δειχνουν μεχρι και τη ραγαδα ( δε ξερω ποσο κορμαρες ειστε) ...αλλα τοσο ψιλο πανι εγω το φοβαμαι ..

το φουξια το στραπλες που εχει διπλο υφασμα μου αρεσε πολυ και νομιζω οτι θα στεκεται καλα ....

φραουλες ..μη δωσετε ακομα , πολλα φυτοφαρμακα ..αφηστε κανα 2 βδομαδες

εγω δε ξερω αν θα δωσω ..ο γιατρος μου ειπε του χρονου ...αλλα μπορει να κανω μια δοκιμη

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...