Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Αυτό έχω διαβάσει για την κυκλοφορία του αίματος, στο κρεβάτι θα φάω τα λυσσακά μου. 

πλεον θεωρειται λαθος τακτικη η ακινησια. συνεχιζεις τη ζωη σου απλα με προσοχη της τρεις πρωτες μερες σε αποτομες κινησεις, βαρη και πολλη ορθοστασια. κι εννοειται οτι και μετεπειτα δεν θα τρελαθεις στην κουραση και τα μεγαλα βαρη. αυτο. κανονικα ακομα κι η γυμναστικη εχει ευεργετικες επιδρασεις. σκεψου οτι και φυσιολογικα να εμενες εγκυος, στη φαση πριν την καθυστερηση ουτε θα το ηξερες και θα συνεχιζες τη ζωη σου. και τωρα αυτο πρεπει να κανεις απλα με μια προσοχη παραπανω σε ακροτητες. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εμένα δεν έτρωγε θυμάστε??? Ε τώρα δεν τον προλαβαίνω. Τρώει την φρουτόκρεμα με μεγάλη χαρά, ανοίγει μόνος του το στόμα.

Φαγητό τρώει ένα βαθύ πιάτο ως την μέση γεμάτο. Έπειτα τσιμπάει από το δικό μας πχ. τηγανιτή πατάτα (την ψίχα του δίνω), μακαρονάκια, μπιφτεκάκι κτλ και το απόγευμα θα φάει συνήθως γιαούρτι (του αρέσει περισσότερο) και πιο σπάνια κρέμα που δεν την θέλει ιδιαίτερα.

Εννοείται άφθονο γάλα ενδιάμεσα. Επίσης σήμερα του πρόσθεσα το 1/4 του ακτινίδιου στην φρουτόκρεμα και μετά από 4 μέρες θα του βάλω και φραουλίτσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή επιτυχία Άννα.

Εγώ έχω κόψει τα πολλά πολλά και έχω μαζέψει. Τώρα που θα ξεκινήσω δουλειά θα είναι πιο εύκολο για μένα να χτυπήσω καμιά διαίτα μιας και θα λείπω από το σπίτι πολλές ώρες και από το άτιμο το ψυγείο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μένουν 2-3 μαγαζιά που θέλω να τσεκάρω ακόμη και μετά θα αποφασίσω αν θα αποτανθώ κάπου ή εάν στολίσω μόνη μου.

Για μπομπό προσανατολίζομαι να τις κάνω μόνη μου. Βρήκα μια αποθήκη που έχει όλα τα υλικά και ψάχνω άλλη μία που μου είπαν αλλά δεν την έχω βρει ακόμη. Οι μπομπονιέρες είναι εύκολη υπόθεση, στον στολισμό κολλάω λίγο γιατί δεν έχω τρελή φαντασία.

Η αλήθεια είναι ότι θέλει φαντασία αυτή η δουλειά, αλλιώς παίρνεις ιδέες και φτιάχνεις κάτι παρόμοιο μόνη σου μετά. Εγώ ακόμη δεν ξεκίνησα, πρέπει όμως γιατί έχω 2 μήνες μόνο!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εχετε πορωθεί με τα φορέματα εεεεε??

Εγω ξεμπέρδεψα...να δω πως θα μαι βέβαια.....αχβαχ.

Εφαγε μόλις πριν λίγο μια τούμπα με το κεφάλι κάτω το Ζωήφιο μούρλια. Ολα καλά ευτυχώς.

Αλλαξα σήμερα κάτι δώρα που μου έφεραν, μια κυρία μακρινή γνωστή, κορίτσια marasil πάρα πολλά λεφτά....πήρα 2 σετ κολαν μπλούζα (το ενα σπορτίβ το άλλο πιο αέρινο), πεδιλάκια δερμάτινα μούρλια, σορτσοφορμάκι, καπέλο, κάλτσες, κορδέλα για το μαλλί. Ενα σωρό λεφτά....τι καλή κυρία!!!!

Μα....το καπέλο 35 ευρώ???

Και είναι τόσο απλό!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Η δική μας η παιδίατρος απαγορεύει μέχρι το χρόνο φράουλα, ακτινίδιο, σπανάκι και παντζάρι, σοκολάτα, είναι πολύ αλλεργικά. Γιαουρτάκι θα φάει στο χρόνο και να θυμάμαι καλά και αυγό και ψάρι τότε. Δεν του δίνω καθόλου από τα δικά μας φαγητά, γιατί έχουν αλάτι, πιπέρι και διάφορα άλλα όπως τσιγαρισμένα κρεμμύδια, σάλτσες κτλ. Για τηγανιτά ούτε λόγος, ούτε στο Γιώργο που είναι 23 μηνών δε δίνω καλά καλά. Θα τα φάνε όλα αυτά (μαζί με τις υπόλοιπες "κακές" τροφές) μεγαλώνοντας και δεν θα μπορούμε να τα ελέγξουμε.

Εγώ που θέλω να χάσω 4 κιλά μέχρι τέλος Μάη, τι θα κάνω? είμαι πολύ επιρρεπής στο junk food, και στις μακαρονάδες ρε γμτ. Προσπαθώ βέβαια να τα αποφεύγω, αλλά δεν τα καταφέρνω και΄πάααααρα πολύ.

από χτες έχω κόψει τις βλακείες, μείωσα κια την ποσότητα και από σήμερα ξεκινάω 3φορές την εβδομάδα power plate. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά πού χρόνος (και όρεξη) για γυμναστήριο.

Πρέπει να πέσει η κοιλιάαα, δεν την αντέχω άλλο. Δυόμιση χρόνια με κοιλιά είμαι γκρρρρ.

Σήμερα πηγα στη δουλειά με ένα ωραίο φόρεμα σε στενή γραμμή και επειδή με "έκοβε" το καλσόν και πετούσε το μαξιλαράκι, έβαλα μια φαρδιά ζώνη για να το καλύπτει.

Πήγα σε μία φάση στην τουαλέτα κ όπως έπλενα τα χέρια μου, κοιτάχτηκα και.... φρίκαρα!

Φαινόμουν λες και ήμουν έτοιμη να σκάσω χαχαχα

απαπαπαπα παραείναι στενό δεν το ξαναβάζω! Και νόμιζα ότι ήμουν καλοντυμένη, τρομάρα μου!

Τώρα που πήρα φόρα με την Αντριάννα, να κάνω μία ερώτηση μπας κια βρεθώ γνωστή και με καμιά άλλη κοπέλα?

Είναι καμιά σας τραπεζικός σαν εμένα? Μπορεί να είμαστε συνάδελφοι και να μην το ξέρουμε!

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

Διαφημίσεις

Εγώ τραπεζικός......νόου.... έχω όμως κολλητό στην Κύπρου και κουμπάρα στην Πειραιώς υψηλά ιστάμενοι και οι δυο.

Και η δικιά μου παιδοντοκτόρισσα πολύυυ αυστηρή με το μπεμπόφαγο.

Γιαούρτι όχι ακόμα, ζυμαρικά όχι, άλλα φρούτα κ λαχανικά όχι, ψάρια κ αβγά κλπ με τίποτα, από τα δικά μας όχι! Μόνο κοτόπουλο μου είπε να προσθέσω!

Οπότε και γω κάνω αλλαγές τύπου τη μια μέρα πολύ καρότο την άλλη λίγο, τη μια μέρα καθόλου πατάτα, την άλλη πολύ κολοκύθι κλπ.

Για να μη σκυλοβαρεθεί το Ζωήφιο.

Τις τελευταίες μέρες όλα τα σαβουρώνει με τρελή χαρά και μουγκρητό.

Της έχει ανοίξει η όρεξη.

Ε μα είναι μισή μερίδα! Αλλά έχει μαγούλες.

Και τώρα που το πα, τι κοτόπουλο παίρνουμε?

Στήθος ε?

Και πως το μαγειρεύουμε?

Σα το μοσχάρι?

Καλά ε, το μοσχάρι από τότε που το βράζω με ένα κρεμμύδι γίνεται λουκούμι!

Πωπω Ελευθερία τι μου κανες, έχω χαζέψει με τα νυφικά και τα prom dresses, πωπω έχω σύνδρομο Πριγκήπισσας Σίσσυ, σας το χω πει? Μη δω πριγκηπικό φόρεμα, κάτι μου ρχεται. Πως και το νυφικό μου το κανα έτσι απλό θα θελα να ξερα.....ααααααχ λάθη, λάθη! Κανονικά σα τούρτα ήθελα να ναι!

Πωπω Ελευθερία τι μου κανες, έχω χαζέψει με τα νυφικά και τα prom dresses, πωπω έχω σύνδρομο Πριγκήπισσας Σίσσυ, σας το χω πει? Μη δω πριγκηπικό φόρεμα, κάτι μου ρχεται. Πως και το νυφικό μου το κανα έτσι απλό θα θελα να ξερα.....ααααααχ λάθη, λάθη! Κανονικά σα τούρτα ήθελα να ναι!

Μια είναι η λύση...να ξαναπαντρευτείς!!! Έχω τέτοιο κόλλημα με τα zwarovskia που ψήνω τον άντρα μου σε 5-6 χρόνια να ξαναπαντρευτούμε για να ξαναβάλω νυφικό! Αχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ψήνομαι άσχημα με τα φορέματα, πολύ καλές οι τιμές βρε παιδιά! εδώ θες ένα 300αρι μες το νερό! τα δειξα και στο νίκο και ίσως τη κάνω τη κίνηση να πάρω. με το νούμερο δε ξέρω τι θα μου βγει.... σε τυχόν ενδοιασμό θα πάρω το μεγαλύτερο και το συμμορφώνω εδώ σε καμιά μοδίστρα.

τι λέτε;

θα σας δείξω και το σχέδιο που μ άρεσε...

Εγώ τραπεζικός......νόου.... έχω όμως κολλητό στην Κύπρου και κουμπάρα στην Πειραιώς υψηλά ιστάμενοι και οι δυο.

Και η δικιά μου παιδοντοκτόρισσα πολύυυ αυστηρή με το μπεμπόφαγο.

Γιαούρτι όχι ακόμα, ζυμαρικά όχι, άλλα φρούτα κ λαχανικά όχι, ψάρια κ αβγά κλπ με τίποτα, από τα δικά μας όχι! Μόνο κοτόπουλο μου είπε να προσθέσω!

Οπότε και γωνω αλλαγές τύπου τη μια μέρα πολύ καρότο την άλλη λίγο, τη μια μέρα καθόλου πατάτα, την άλλη πολύ κολοκύθι κλπ.

Για να μη σκυλοβαρεθεί το Ζωήφιο.

Τις τελευταίες μέρες όλα τα σαβουρώνει με τρελή χαρά και μουγκρητό.

Της έχει ανοίξει η όρεξη.

Ε μα είναι μισή μερίδα! Αλλά έχει μαγούλες.

Kαι εγώ στην Κύπρου δουλέυω :lol: :lol:

σαν τη δική μου κ η δική σου παιδίατρος..... και εγώ ακολουθώ ότι μου λέει. Του βάζω και πράσο,μπρόκολο, κουνουπίδι, του αρέσουν πολύ.

το κοτόπουλο δεν χρειάζεται τόση ώρα βράσιμο όσο το μοσχάρι.

http://www.wholesale-weddingdress.com/cd0042-cocktail-dresses_p2083.html

αυτό σε λιλά με ασημί ζώνη....και κορσέ από μέσα!!!! χιχι

Εγώ πάντως θα πάρω πολύ πιο ανάλαφρο για την πρωινή μας βάφτιση.

Κάτι όμορφο, αλλά απλό!

Ασε που φοβάμαι να ψωνίσω φόρεμα ιντερνετικά. Αν δεν το δω πάνω μου, no way!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...