Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Αυτό έχω διαβάσει για την κυκλοφορία του αίματος, στο κρεβάτι θα φάω τα λυσσακά μου. 

πλεον θεωρειται λαθος τακτικη η ακινησια. συνεχιζεις τη ζωη σου απλα με προσοχη της τρεις πρωτες μερες σε αποτομες κινησεις, βαρη και πολλη ορθοστασια. κι εννοειται οτι και μετεπειτα δεν θα τρελαθεις στην κουραση και τα μεγαλα βαρη. αυτο. κανονικα ακομα κι η γυμναστικη εχει ευεργετικες επιδρασεις. σκεψου οτι και φυσιολογικα να εμενες εγκυος, στη φαση πριν την καθυστερηση ουτε θα το ηξερες και θα συνεχιζες τη ζωη σου. και τωρα αυτο πρεπει να κανεις απλα με μια προσοχη παραπανω σε ακροτητες. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελε σ ευχαριστώ πάαααρα πολύ για όλα!!!! είσαι κορυφή! και η πλέον ειδική στα θέματα νετ!

το σάιτ με τα φορέματα στέλνει ελλάδα;;;

Νεκ να χαίρεσαι το γιόκα σου τον μεγάλο!!!!!!!!!!!!!! να ναι γερό το πουλακι μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κουκλες!!!

δυσκολη νυχτα ..δυσκολη μερα

εφυγε ο αντρας μου για ταξιδι, η μικρη ολο το βραδυ ξυπνια ..εχει κλεισει απο μυξουλες ..ολο το πρωι εφορια ...και γυρναω για να μου πει ο αφεντικος ...οτι η κουζινα ειναι βρωμικη ..και ο συναδελφος εδω μου ειπε οτι συζητησαν να κανω καποιες βαριες δουλειες...( φωτοτυπιες πακετα ,...και παραδοσεις) ..και του ειπε οτι καλυτερα οχι αφου ειμαι εγγυος ....

και εγω σκεφτομαι ....γιατι τοσος εξευτελισμος??? αρα για να μην με παιρνει απο κατω ...κανονισα ραντεβου με ΙΚΑ για αναρρωτικη την αλλη βδομαδα ....και να παει να ......

σορυ αν γκρινιαζω ..αλλα εχω τρελαθει εδω μεσα 10 μερες; !!!αυτο ειναι που λενε απο διευθυντης κλητηρας

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα Κατερίνα..την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!!!!!!!!!

Ικα αδειούλα,αραλίκι με τη μπεμπιτσα και αστο το παπαρα να κουρευεται..

http://www.wholesale-weddingdress.com/cd0113-cocktail-dresses_p2612.html

μαρεσει αυτο! αλλα οχι αυτο το χρωμα..

Αν και ειπα να μην παρω στραπλες...μη βρεθω με το στηθος εξω αμα το τραβαει το τουλουμπάκι ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

φιριφιρι το παει !!! νιωθω οτι δε μου αφηνε επιλογη ,,

εχω τη δευτερα αυχενικη ..και 22/4 εκλεισα ΙΚΑ μια 10ημερη θα την παρω και ας κουρευεται!!

το χρωμα ειναι λιγο χειμωνιατικο!!το σχεδιο καλο και αερινο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κατερινά να κοιτάξεις το θέμα με τα ένσημα αν σε ενδιαφέρει να πάρεις το 6μηνο αργότερα.Χρειάζεται 200 ένσημα για επιδόματα ΙΚΑ και ΟΑΕΔ αν δεν κάνω λάθος τα 2 τελευταία χρόνια!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σε καταλαβαινω απολυτα,εχω περασει περίπου τα ίδια, να προσπαθω να με διωξουν και εκεινοι να προσπαθουν να με κάνουν να παραιτηθω, εσπασε το στομάχι μου,δεν αντεχα αλλο.

Να εχω να παραδωσω παρουσίαση στο διευθυντη και να ερχεται η αλλη (γυναικα του boss) να μου λεει ελα να καθαρισουμε ολες τις ντουλάπες..

Φανταζομαι για σενα που εισαι εγκυος ποσο σπαστικό ειναι..μερικοι εργοδότες ειναι απλά ελεεινοί.

Κατερινά να κοιτάξεις το θέμα με τα ένσημα αν σε ενδιαφέρει να πάρεις το 6μηνο αργότερα.Χρειάζεται 200 ένσημα για επιδόματα ΙΚΑ και ΟΑΕΔ αν δεν κάνω λάθος τα 2 τελευταία χρόνια!

το θελω το εξαμηνο ...κοιτα εχω 150 απο 2009 ...αλλα 50 θα τα μαζεψω ...

αλλα σκεφτομαι να παρω αναρρωτικη για να τον φοβισω ...γιατι εχει παρει πολυ αερα και δε ξερει τι ζηταει ( και γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που τσακωνομαι) ...

ειλικρινα ..εγω ηρθα με διαθεση να δουλεψω ...αλλα αυτος εχει διαθεση να το ξεφτιλισουμε !!!

και το 6μηνο το θελω ,,και για το καινουριο μωρακι και για το κοριτσακι μου που αφησα τωρα ....

και μετα θα ψαξω για αλλη δουλεια ...θα εχει φυγει ακι αυτη η κωλοκριση ελπιζω

εσεις ποτε γυρνατε για δουλεια??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

ελπιζω τα πραγματα να πανε καλυτερα ..απο τοτε που γυρισα δουλεια..εχει νεκρα , και ολοι οι πελατες κλαιγονται ....

αλλα αυτο που με τσακιζει ειναι η συμπεριφορα του....!!μετα απο τοση δουλεια εδω μεσα ( και εξυπηρετησεις προσωπικες) ..τετοια υποτιμηση δεν την περιμενα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Για αυτό το κάνει για να σε πιέσει και να φύγεις απο μόνη σου!

Μην τον αφήσεις να περάσει το δικό του!!!!Αν έχεις ανάγκη την δουλειά κρατά γερά και εμείς εδώ θα είμαστε να σου κάνουμε παρέα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελε σ ευχαριστώ πάαααρα πολύ για όλα!!!! είσαι κορυφή! και η πλέον ειδική στα θέματα νετ!

το σάιτ με τα φορέματα στέλνει ελλάδα;;;

Νεκ να χαίρεσαι το γιόκα σου τον μεγάλο!!!!!!!!!!!!!! να ναι γερό το πουλακι μας!!!

Ναι στέλνει Ελλάδα. Έχει ψωνίσει μια κοπέλα από το πάρεντς από εκεί το νυφικό της!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://www.wholesale-weddingdress.com/cd0113-cocktail-dresses_p2612.html

μαρεσει αυτο! αλλα οχι αυτο το χρωμα..

Αν και ειπα να μην παρω στραπλες...μη βρεθω με το στηθος εξω αμα το τραβαει το τουλουμπάκι ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!!!

Ωραίο, ωραίο!!Καλέ έχει πάρα πολλά χρώματα!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...