Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηθέλα να σας πώ και κάτι άλλο.Ο μπεμπάκος μου τρώει πιά μεταξύ τον γευμάτων γάλα.Δηλαδή τρώμε ανά 2ωρο εναλλάξ γεύμα γαλά!Τρώει το φαγητό του και πίνει και το γάλα του οπότε έτσι βλέπω να συνεχίζουμε απο εδώ και πέρα!

κι ο δικός μου πάνω κάτω τα ίδια... ανάμεσα στα γεύματα οπωσδήποτε και γάλα... λέω να πάρω μια κατσίκα στο μπαλκόνι :lol:

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι ο δικός μου πάνω κάτω τα ίδια... ανάμεσα στα γεύματα οπωσδήποτε και γάλα... λέω να πάρω μια κατσίκα στο μπαλκόνι :lol:

Χαχαχαχαχχα!!!Εμείς χρειαζόμαστε ένα κουτί Frisolac κάθε 4 μέρες περίπου!!!Να σκεφτώ και εγώ καμιά αγελαδίτσα???:lol::lol::lol::lol:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Χαχαχαχαχχα!!!Εμείς χρειαζόμαστε ένα κουτί Frisolac κάθε 4 μέρες περίπου!!!Να σκεφτώ και εγώ καμιά αγελαδίτσα???:lol::lol::lol::lol:

Σκέψου ότι, όχι πολύ καιρό πρίν, αυτά τα συμπαθή ζωάκια τα κάναμε εμείς!!!:lol::lol:

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Σκέψου ότι, όχι πολύ καιρό πρίν, αυτά τα συμπαθή ζωάκια τα κάναμε εμείς!!!:lol::lol:

Χαχαχαχα!!!Ναί είμαστε αγελαδίτσες!!!!Αλήθεια το στήθος μου θα μείνει έτσι μπόλικο???Δεν με χαλάει καθόλου!!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Αααα δηλαδή και εμένα που θέλει γάλα μετά από 1 ώρα που έχει φάει να μην το θεωρήσω παραξενιά ε??Βέβαια εμένα το θέλει από την μαμά, μπουκάλι δεν πιάνει αλλά δεν πειράζει. Τώρα έχει μάθει και πίνει από το ποτηράκι.

Α Ντίνα θυμάσαι που λέγαμε για τα πλαστικά τις προάλλες? Ε τα κατάργησα όλα!!! Φαγητό και κρέμα τρώει είτε σε κανονικό πιάτο είτε σε γυάλινα πυρέξ στρογγυλά, τρώει με κανονικό κουταλάκι (ευτυχώς έχω κάποια μικροσκοπικά ό,τι πρέπει για το στοματάκι του Μάνου) και νερό πίνει από γυάλινο ποτήρι όπως εμείς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας (Χριστός Ανέση----Νεκ....για σένα!)

Μαρη τρελη Μανταλένα,δινεις σοκολάτες στο μωρο????

Μη μου πεις οτι μετα το φαϊ της δίνεις και κοκα-κολα ε???Θα μας τρελάνεις εσυ!!!!!!!

Αχ κοριτσια,μεχρι κ γω εχω συγκινηθει που βρεθηκατε εδω..Αντριάνα κ ΜαρίαΕυα για σας λεω..

Ελέ,καλό το site αλλά αμα δε το δοκιμάσω εγω πάνω μου το φόρεμα,δεν υπάρχει περιπτωση να αγοράσω,ειναι καλο ομως για να παίρνουμε ιδεες για σχέδια..

Κοριτσια,το μαύρο να το θεωρησω απαγορευτικό σα χρώμα για τη βάφτιση?ναι..ε..

Κοριτσια,το μαύρο να το θεωρησω απαγορευτικό σα χρώμα για τη βάφτιση?ναι..ε..

Το τελείως μαύρο μάλλον. Σα βάση όμως με έντονη χρωματική αντίθεση θα το φόραγα (ζώνη ή σχέδιο).

Κι εγώ έχω προβληματιστεί με το ντύσιμο. Τί να βάλω στο χωριό, μουσελίνες και σατέν? Μάλλον σε παντελόνα με τόπ θα ψάξω... μη σηκωθεί και κανένας αέρας και τρέχω...:D

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Τί να βάλω στο χωριό, μουσελίνες και σατέν? Μάλλον σε παντελόνα με τόπ θα ψάξω... μη σηκωθεί και κανένας αέρας και τρέχω...:D

Γιατι καλε να μη τα βάλεις αμα τα θες?

Σιγά,σκασίλα σου, το παιδι σου βαφτίζεις οτι θες φορας!

Τωρα αυτο για τον αέρα...ειναι ένα θέμα...

Να σε ξαναρωτησω ρε Κατερινα και μη με βρίσεις...

ο γιατρος για ποιο λογο σου αλλαξε το γάλα σε κατσικίσιο ?

ειχε τιποτα αλλεργία ο μικρός? το χω κενό αυτο,θελω κ γω να δωσω στη δικια μου κ το ψαχνω λίγο

Παντως αυτο για το φυλλικο οξυ που μου ειπε η δικιά μου, μάλλον μακακίες ελεγε, το Nan που της δινω εχει 20mg/100ml ενω το holle εχει 15mg/100ml..Σιγά τη διαφορά δηλαδη..ενα κομμάτι σπανακι να της βαλω στη χορτοσουπα το πηρε το υπολοιπο φυλλικό.

καλημέρα φιλενάδες!!!!

καλέ Μαντ νόμιζα ότι εγώ έιμαι χύμα αλλά ομολογώ ότι η σοκολάτα στο μωρό με σόκαρε! ούτε στο δημήτρη δε δίνω μισή πλάκα σοκολάτα! τις κρατάω όλες για μένα χιχιχιχι!!!!

απ την αλλη είμαι βέβαια της άποψης κάποια πράγματα που ίσως αργότερα τρελαίνουν τα παιδιά καλό είναι να απομυθοποιούνται από νωρίς αλλά και πάλι....

εμείς αυτό κάνουμε με το δημήτρη και τον υπολογιστή που τον βάζω να χει μια εξοικείωση για να τον χρησιμοποιεί σωστά σε μερικά χρόνια.

το παράκανα στον ύπνο σήμερα! εγώ κι ο Μανού ξυνπήσαμε στις 10!!!!

δεν είδα ούτε το νίκο ούτε το μητσάκι, δε τους κατάλαβα καθόλου μιλάμε!!!

είχαμε μια διακοπή στις 6,30 για γάλα και μετά νάνι...

κάνω δουλειές......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...