Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλο Πασχα και καλη Ανασταση με υγεια σε ολες ευχομαι με τη σειρα μου!!!! Να μας αξιωσει ο Θεος του χρονου τετοια μερα να εχουμε αγκαλια τα νεα υγιη μωρακια μας! προς το παρον ομως και για λιγες μερες ευχομαι σε ολες να μπορεσουμε να χαλαρωσουμε και να απολαυσουμε στιγμες ηρεμες, με φαγητο και καλη παρεα! 

• Μου αρέσει 6

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα φιλενάδες!

κλάματα και γκρίνιες είχα το βράδυ εγώ και απ τα 2 βλαστάρια μου, το μικρό με τα δόντια τα χει δει όλα μου φαίνεται. και τον μεγάλο τον έπιασα 2 φορές, σε διαφορετικές μέρες να υπνοβατεί και να μη θυμάται τίποτα μετά. ό,τι να ναι!

βελ με συγκίνησες με το τηλ σου σ ευχαριστώ πάααααρα πολύ!!!! να σαι καλά που με σκέφτηκες!

τη κυριακή είχαμε επισκέψεις ένα ζευγάρι φίλων, τύπου πολύ χύμα και κάναμε τη μεγάλη κουβέντα περί φίλων και δικτύου. μεγάαααλη διαφωνία για το αν και κατά ποσο μπορούν να δημιουργηθούν φιλίες κτλ και το ότι όλο αυτό δείχνει μοναξιά και ειναι κάτι αρνητικο κτλ.

πραγματικά δε μπορώ να εξηγήσω σε κάποιον απ έξω το δικό μας θεματάκι, το δέσιμο.

εσάς σας ρωτούν; σας κρίνουν; σας καταλαβαίνουν όταν υποστηρίζετε τη διαδικτυακή μας φιλία;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλενάδες!

κλάματα και γκρίνιες είχα το βράδυ εγώ και απ τα 2 βλαστάρια μου, το μικρό με τα δόντια τα χει δει όλα μου φαίνεται. και τον μεγάλο τον έπιασα 2 φορές, σε διαφορετικές μέρες να υπνοβατεί και να μη θυμάται τίποτα μετά. ό,τι να ναι!

βελ με συγκίνησες με το τηλ σου σ ευχαριστώ πάααααρα πολύ!!!! να σαι καλά που με σκέφτηκες!

τη κυριακή είχαμε επισκέψεις ένα ζευγάρι φίλων, τύπου πολύ χύμα και κάναμε τη μεγάλη κουβέντα περί φίλων και δικτύου. μεγάαααλη διαφωνία για το αν και κατά ποσο μπορούν να δημιουργηθούν φιλίες κτλ και το ότι όλο αυτό δείχνει μοναξιά και ειναι κάτι αρνητικο κτλ.

πραγματικά δε μπορώ να εξηγήσω σε κάποιον απ έξω το δικό μας θεματάκι, το δέσιμο.

εσάς σας ρωτούν; σας κρίνουν; σας καταλαβαίνουν όταν υποστηρίζετε τη διαδικτυακή μας φιλία;;;

axxx pos na to katalaboun bre Annio ayto to diko mas, afou prepei na eimaste apo ta liga forum pou exoun tetia kali epikinonia xoris prostribes....

Eyxome ayti i kolonia na kratisei gia xronia bre koritsia kai na min xathoume :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

ναι, εμεις σημερα εχουμε γενεθλια , πετχτηκα Hm και τηε πηρα στεκακια ..και 2 μπλουζακια και ενα ασπρο καπρι ..ολα τε λεφτα !!!

το μοσχαρι ουτε εγω το βαζω χυτρα ..γενικα ειναι πιο υγιεινα στην κατσαρολα , εκτος και βιαζομαι !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Σοφάκι μάλλον έχεις δίκιο. Είδα σήμερα το δεύτερο δοντάκι και έχει ξεπροβάλλει αλλά δεν έχει σκίσει ακόμη το ούλο. Ζορίζεται το μωρουδέλι μου.

Και εγώ ξέρω ό,τι το μοσχάρι δεν θέλει χύτρα!!! Καλύτερα στην κατσαρόλα Σοφάκι και ας το να βράσει ένα 2ωρο όπως λέει και η Ντίνα.

Πάω λαική και σούπερ μάρκετ! Μάκια

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Φιλίες μέσω φόρουμ... Όσοι διαφωνούν απλά δεν καταλαβαίνουν! Το ίδιο είναι να έχεις σαν κοινό στοιχείο την αγάπη σου για το αυτοκίνητο και το ίδιο ένα παιδί? Και όχι μόνο αυτό, αλλά να περνάς ακριβώς τα ίδια με κάποιους άλλους την ίδια ακριβώς στιγμή που νόμιζες ότι ήσουν μόνη? Το ότι γλυτώσαμε τον ψυχαναλυτή και δημιουργήθηκε και μια τόσο όμορφη σχέση μόνο εμείς μπορούμε να το καταλάβουμε! Αυτό που βιώνουμε από την επαφή μας μέσα από εδώ αλλά και προσωπικά δε χρειάζεται επιχειρηματολογία και υπεράσπιση! Και στην τελική όταν ακούω κάθετες απόψεις για οποιοδήποτε θέμα τρελαίνομαι. :mad:

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Κατερίνα!!

Να χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου!!

Θα βάλετε και κάπρι? άτσα!!

Ελευθερία με το καλό να βγει και το δεύτερο δοντάκι!

Αυτό θα είναι μωρέ, ταλαιπωρείται το μικιό σου γι' αυτό κάνει άστατο ύπνο!!

Θα το βράσω στην κατσαρόλα σήμερα σε σιγανή φωτιά να μαλακώσει πιο καλά τότε το κρέας αφού δεν κάνει χύτρα.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή έχει μεγάλη σημασία πώς δημιουργούνται οι φιλίες? Και που?

Δε τα καταλαβαίνω εγώ αυτά.....

Εϊδαμε και από άλλους φίλους "αδερφικούς" τι καταλάβαμε....

Οπως και η Κατερίνα είπε, όταν ακούω απόλυτες απόψεις στο οτιδήποτε μου γυρνάει το μάτι.

Τι άλλα??

Πήγαμε βόλτα, γυρίσαμε, το Ζωήφιο όταν το βγαλα από τη κούνια έβαλε κάτι φωνές απαπαπαπα σα(??) κακομαθημένο.

Γενικά οταν πχ έχει κάτι στο χέρι και της το πάρω γίνεται χαμός! Κλαίει σπαρακτικά!

Αμάν!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

βολταρετε ολες σημερα ε??? σας ζηλευω με αυτον τον καιρο

Εγώ βόλταρα αλλά ψόφησα από τη κούραση και απο την απίστευτη ζέστη.

Και περπάτα ανηφόρα μετά με το καρότσι, και κουβάλα καρότσι στο πορτ μπαγκάζ....απαπαπα. Κούραση!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...