Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν, και εγώ ποντίκι παίρνω και επειδή από τη μία μου την έσπαγε που δεν αλέθεται καλά και από την άλλη, ο μικρός δεν τον έτρωγε με τίποτα, πλέον ζητάω από το χασάπη να μου το περάσει από τη μηχανή του κιμα....και σώθηκα! ΑΠό τότε ξεκίνησε και ο μπουμπούκος να το τρώει, βράζει πολύ πιο γρήγορα και δεν είναι και αηδία (πωπω το σιχαινόμουν πάαααρα πολύ!)

Να καλωσορίσω και εγώ τη νέα κοπέλα που γέννησε την ίδια μέρα με μένα!

αλήθεια, γέννησε καμιά σας στο Λητώ? Μπορέι να έχω δει καμιά από εσάς!

Pes mou oti gennises sto lito stis 11 tou aygoustou ?????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Τι κάνετε καλέ? Που είστε όλες???? Μεταμεσονύκτια μόνο???

Και γω ποντίκι παιρνω, μια χαρά αλέθεται, με απλό απλούστατο μούλτι, ε και καμια φορά μένει κανα μικρουλάκι κομματάκι όχι μόνο από κρέας αλλά γενικά, δε πειράζει, το τσακώνω την ώρα που τη ταϊζω, κάτι πιο μικρό που δε το βλέπω μάλλον το καταπίνει...

Λητώ εγώ εγώ!!!

Στις 7 Αυγούστου γέννησα, στις 11 το μεσημέρι έφυγα!

Δωμάτιο 207!!

I love!

Μια παλαβή με κοτσιδάκια και νυχτικό winnie the pooh φούξια που βολτάριζε συνέχεια μα συνέχεια πάνω κάτω στο 2ο όροφο!

Ε, εγώ ήμουν!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα!!!

οΝα μην ξεχάσω ΠΡΩΤΑ πώ ευχαριστώ στην φιλενάδα μου την Χιώτισα που μου άνοιξε τα μάτια με τις υπέροχες NUK πίπίλες ;););)και μετά την μαμάκα μου για την επιμονή της!!!:D:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέεεερα!!!

Εγώ από μοσχάρι δεν ξέρω τί παίρνω γιατί μου το φέρνει η πεθερά μου κομμένο από το κρεοπωλείο που ψωνίζει. Το ζελέ που έχουν όμως κάποια κομμάτια μια χαρά λιώνει στο μπλέντερ.

Κορίτσια ο μικρός έχει κοκκινίσει από τα σάλια λόγω δοντιών γύρω από την πιπίλα... Σαν εκζεματάκι δείχνει αλλά δεν έχει φουσκάλες.. του έβαλα ενυδατική και μάλλον τον ερέθισε πιο πολύ...:( ευτυχώς δε δείχνει να τον τσούζει...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κατερίνα,

και μένα το μοσχάρι και το κοτόπουλο το φέρνει η πεθερά μου έτοιμο απο το δικό της κρεοπωλείο δεν ξέρω τι είναι αλλά μιά χαρά λιώνει στο multi.Έχω ένα της Krups που είναι φοβερό!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα ...εγω της παιρνω φιλετο ...αυτο το στρογγυλο , ο χασαπης μου μου ειπε οτι το ποντικι ειναι για μετα οταν δεν το αλεθουμε ...για να ειναι μαλακο .

και χρησιμοποιω κανονικο μπλεντερ ..το μουλτι δεν μου τα κοβει καλα ....

αυτες οι ινες του ποντικιιου λογικο ειναι να ενοχλουν λιγο τα μωρα

Κατερινα το κανει και η δικια μου αυτο ...μην της βαζεις πιπιλα πολυ αυτες τις μερες ...

τωρα ενυδατικες εγω εχω αλλαξει 2, 3 κρεμες και ακομα ψαχνομαι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημερα ...εγω της παιρνω φιλετο ...αυτο το στρογγυλο , ο χασαπης μου μου ειπε οτι το ποντικι ειναι για μετα οταν δεν το αλεθουμε ...για να ειναι μαλακο .

και χρησιμοποιω κανονικο μπλεντερ ..το μουλτι δεν μου τα κοβει καλα ....

αυτες οι ινες του ποντικιιου λογικο ειναι να ενοχλουν λιγο τα μωρα

Κατερινα το κανει και η δικια μου αυτο ...μην της βαζεις πιπιλα πολυ αυτες τις μερες ...

τωρα ενυδατικες εγω εχω αλλαξει 2, 3 κρεμες και ακομα ψαχνομαι

το πρόβλημα είναι ότι ο δικός μου γενικά δεν κρατάει πιπίλα... και στον ύπνο σε 2 λεπτά τη φτύνει, ίσα για να κοιμηθεί... αλλά 1 εβδομάδα τώρα που κόψαμε το θηλασμό, βγαίνει και το 2ο δόντι, δεν την αφήνει... ευτυχώς αν δεν τη δεί δε τη ζητάει! θα του την πάρω και θα τη δίνω μόνο για τον ύπνο...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Καλύτερα κοιμηθήκαμε χθες, 2 φορές ξύπνησε μόνο. Κάτι είναι και αυτό.

Μπράβο του Μάνου!!!Σιγά σιγά θα στρώσει το αγοράκι σου!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα σας!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το ποντίκι, θα το βάλω σήμερα στη χύτρα μήπως βράσει καλύτερα και λιώνει και πιο καλά, μπορεί να θέλω και άλλο μπλέντερ βέβαια, και τα φρούτα τα χτυπάω αρκετή ώρα για να αλεστούν!

Ελευθερία άντε και θα τη βρείτε την άκρη με τον ύπνο, κάπου θα ζορίζεται εγώ σου λέω με τα δοντάκια το παιδί, θα περάσει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα σας!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το ποντίκι, θα το βάλω σήμερα στη χύτρα μήπως βράσει καλύτερα και λιώνει και πιο καλά, μπορεί να θέλω και άλλο μπλέντερ βέβαια, και τα φρούτα τα χτυπάω αρκετή ώρα για να αλεστούν!

Ελευθερία άντε και θα τη βρείτε την άκρη με τον ύπνο, κάπου θα ζορίζεται εγώ σου λέω με τα δοντάκια το παιδί, θα περάσει!

Σοφάκι εμάς η παιδίατρος μας είπε όχι χύτρα σε κατσαρόλα κανονική και ειδικά το μοσχάρι βράσιμό ένα 2ωρο!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!

Τι κάνετε καλέ? Που είστε όλες???? Μεταμεσονύκτια μόνο???

Και γω ποντίκι παιρνω, μια χαρά αλέθεται, με απλό απλούστατο μούλτι, ε και καμια φορά μένει κανα μικρουλάκι κομματάκι όχι μόνο από κρέας αλλά γενικά, δε πειράζει, το τσακώνω την ώρα που τη ταϊζω, κάτι πιο μικρό που δε το βλέπω μάλλον το καταπίνει...

Λητώ εγώ εγώ!!!

Στις 7 Αυγούστου γέννησα, στις 11 το μεσημέρι έφυγα!

Δωμάτιο 207!!

I love!

Μια παλαβή με κοτσιδάκια και νυχτικό winnie the pooh φούξια που βολτάριζε συνέχεια μα συνέχεια πάνω κάτω στο 2ο όροφο!

Ε, εγώ ήμουν!

Re si ego ayto den to thimomoun katholou, esi efiges tin mera pou mpika ego.

Otan efeyges ego kiloponousa hehehehehe.

Ego imoun sto trito orofo :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...