Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτακια,,περαστικα στα μικρουλια σας,γρηγορα να γινουν καλα!!

Εγω βασανιζομαι ακομη με τα κακακια της μικρης μου,εκει που νομιζα πως διορθωθηκε το θεμα,να σου παλι απο την αρχη,ανα 5 μερες τα κανει,,,στεναχωριεμαι πολυ γιατι την βλεπω να ζοριζεται η καημενουλα,ασε που μας εχει ταραξει στις πορδουλες :)!!

Ηρθε η παιδιατρος πριν 3 μερες,καναμε το εμβολιο,ευτυχως δεν εκλαψε καθολου!Τα ουλακια της μας ειπε ειναι ερεθισμενα,,μα απο τοσο μικρουλα να εχουμε θεμα με δοντακια?

Αυτη την εβδομαδα εβαλε μονο 60 γραμμαρια...τα δικα σασ μωρακια ποσο βαζουνε?Η παιδιατρος ειπε να μην ανησυχω,ετσι θα πηγαινουμε τωρα,τον πρωτο μηνα επρεπε να βαζει το λιγοτερο 250γραμμαρια...

Αυτο που με νοιαζει ειναι να αρχισει να κανει παλι τα κακακια της,πολυ με αγχωνει αυτο το θεμα,,,

Litpot πολλα σου παιρνει η παιδιατρος,,εμενα ερχεται σπιτι κ παιρνει 40 ευρω!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ti provlima exete me ta kakakia sas? eixame ki emeie megalo thema eixame ftasei kai treis meres xoris . . alla tin teleftaia evdomada xoris na allaxo tipota oute stin diatrofi mou oute sto simpliroma tou kanei kathe proi molis faei kai kapoies fores kai defteri . panigiria i mama!

Επεξεργάστηκαν by litpot

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

λια να σου ζησει η μπεμπα!ποσο μηνων ειναι?ελπιζω να φτιαξει συντομα το θεμα με τα κακακια της...ο παιδιατρος τι σας λεει?κ εμεις βαζουμε σιγα σιγα βαρος 100γρ τη βδομαδα περιπου η στην καλυτερη 500γρ το μηνα.τη θηλαζεις?

κ εγω εχω νοικιασει ζυγαρια κ τη ζυγιζω καθε 3 μερες ετσι μας εχει πει ο παιδιατρος μας.ο δικος μας παιρνει 60 ευρω στο σπιτι στο ιατρειο δεν εχουμε παει κ δε ξερω.

καλο σας απογευμα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω. Κοντεύω ννα τρελλαθώ. Χρειάζομαι τη γνώμη σας. Το μωράκι μου από τις 4 κλαίει απαρήγόρητα. Πολύ δυνάτο κλάμα μλεχρι που κλείνει ο λαιμός της. Υποψιαζόμαστε ότι πονάει η κοιλίτσα της γιατί για πρώτη φορά έχει να τα κάνει από την Κυριακή βράδυ. Παίρνουμε τηλ. το γιατρό της Μυκόνου μας λέει να της κάνουμε κλύσμα. Παίρνουμε τηλ τη γιατρό της Αθήνας μου λέει να φάω πολλά πράσινα για να τη βοηθήσω. Τι να κάνω;;;; το μωράκι σπαράζει.

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλησπερα Elisabeth..να σου ζησει κ η δικη σου κουκλιτσα..γερο και τυχερο να ειναι!!!

Ειναι 2 μηνων και 10 ημερων,,η παιδιατρος λεει πως θα διορθωθει μονο του μεχρι τον 6ο μηνα,,αλλα το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα,γιατι το παιδι υποφερει κ δεν αντεχω να την βλεπω ετσι!Θηλαζω,προσεχω διατροφη,εχω κοψει πολλα για να μην την επιβαρυνω,,

τι να πω,,μαλλον πρεπει να περιμενουμε,,παντως αν δω πως δεν τα κανει ουτε την 5η μερα της βαζω μια σταγονιτσα απο το βρεφικο κλισμα κ αρχιζει το παιδι κ δεν σταματαει,,πολυ πραμα βγζει,,αλλα το θεμα ειναι να μην συνηθησει το εντερακι του..ουφ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Πολλες μερες genuine,,βαλε λιγο το θερμομετρο με λιγο λαδακι μηπως βοηθησει κ τα κανει,,αχ τα ιδια τραβαμε..μηπως ειναι κολικοι?Γιατι εμενα μου ειπε η παιδιατρος πως θα χουν εξαρση αυτες τισ 2 εβδομαδες κ μετα τελος..αλλα προσ το παρον δεν ποναει

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Γιωτα θα σου πω κατι που εκανε μια αλλη κοπελα,

Παιρνεις μια μπατονέτα και τη βουτας σε λαδάκι και της την τριβεις ελαφρα στο πωπουδάκι,ετσι ισα ισα μωρε..ελπιζω να καταλαβαινεις..και μετα δοκιμασε να παρεις τα ποδαράκια της και να της τα ανεβασεις προς την κοιλίτσα της..ελπιζω να δουλεψει..

Και μας η παιδίατρος παιρνει 40 για επισκεψη σπιτι και 30 στο ιατρείο...

Ακου κει 100!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Η δικια μοθ δεν εχει δισκοιλιοτητα,,οταν τα κανει μετα απο μερες ειναι μαλακα τα κακα της,οπως οταν τα κανε καθημερινα..απλα δημιουργειτε ενα φελλος οπως ειπε η παιδιατρος κ δεν αφηνει τα υπολοιπα να βγουν,για αυτο χρειαζεται βοηθεια ειτε με το θερμομετρο ειτε με λιγο κλοισμα,,αλλα για να κλαιει τοσο πολυ ισως ειναι συνδυασμος κολικων κ το οτι δεν τα εκανε τοσες μερες,,,καλυτερα γνωμη μου ειναι να βαλεις λιγο το θερμομετρο,,αν δεν κανει παλι βαλε λιγο απο το κλοισμα ισα ισα να ερεθισει το εντερακι,,μην το κανεις ολο..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

λια σ ευχαριστω πολυ!

genuine μπορεις να της δωσεις να πιει κ λιγο χαμομηλακι εμας μας ειχε βοηθησει πολυ δοκιμασε κ αυτα που σου ειπαν τα κοριτσια...το κλυσμα ειναι η τελευταια λυση αλλα αν δεις οτι δε βελτιωνεται η κατασταση ισως χρειαστει να το κανεις.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...