Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα είμαι σε αναμονή για χοριακη σε 4 μέρες την τέταρτη αλλά δεν νιώθω συμπτώματα καθόλου πέρα από κάποιες κράμπες .. να απογοητευθώ ; Ελεγχόμενο έμβρυο έκανε κ οχταρακι μας έδωσαν 70% πιθανότητες είμαι 31 ετών ..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό και από μένα.

Είχα πάει στην δουλειά για να συζητήσουμε για το οικονομικό και δυστυχώς μου έδωσα όσα της ζήτησα. Δυστυχώς λέω γιατί είχα μια τελευταία ελπίδα μήπως δεν συμφωνήσουμε και δεν ξεκινήσω. Για 4 μήνες θα πηγαίνω 1 ώρα αργότερα, για τους 3 θα δουλεύω 8ωρο. Κάτι είναι και αυτό.

Σας αφήνω να ετοιμαστούμε. Έχει γενέθλια ο βαφτιστήρας του Στέφανου. Φιλιά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γειά σας τώρα γυρίσαμε απο το Ιασώ!!!!Ο γιόκας της κουμπάρας μου είναι ένας κούκλος!!!!Όλα πήγαν πολύ καλά και χαρήκαμε όλοι!!!!Ο άντρας μου έλεγε "΄πρίν 8 μήνες ήταν και το πιτσιπέρδι μας τόσο δα και τώρα έχουμε ένα μπέμπη με τα όλα του!!!!

Άχ τι όμορφες στιγμές αυτές αλλά και αυτές που ακολουθούν ακόμα καλύτερες!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!!!!!!

Ντινακι μπράβο που πηγες..αν καποτε υπηρξατε πραγματικές φιλες,ακομη και εαν δε μιλάτε πια,σε αυτη τη στιγμή εκανες καλα που ησουν διπλα της.

Να σας ζησει ο μπουμπουκος!!!!! ( Θεε μου,η Ευγενια εδωσε τρομερά ελεεινη διάσταση στη λέξη αυτη πλέον)

Χμ...ωστε η μαμα σου εμαθε την πιπιλα στο Λιο ε?? χμ........αλλα ελεγες κάποτε...χμμμμμμμμμ.......:tongue: :tongue: :tongue:

Μαριτα......Καλως ήρθατε!!!!!

Το ποστ σου ηταν σα κομπρεσερ......τίγκα στην ενεργεια που ειπε και η Syb μου!

Ολα να πανε καλα,να γινουν οπως τα θελετε!!!Ονομα για το βλαστάρι "σου" διάλεξες τελικα?

Ελευθερία μου,αν ζηταγες κανα 2χιλιαρο να εβλεπες για ποτε θα ετρωγες τον κλώτσο απο το αφεντικο...χαχααχα!!!!!!!Υπομονη με το μπεμπη,η πεθερα μου τις προάλλες μου ελεγε οτι στις μέρες της για να κοψουν τα μωρα το βυζι,τα πηγαινανε 1 εβδομάδα στη γιαγιά ,να μη βλέπουν καθολου τη μανα-στηθος..λες οι παλιες να ξέρουνε καλυτερα τελικα?Βεβαια εσυ δε θες να το κοψεις τελειως..

Syb και γω την Μαριλίζα στα πατωματα την εχω και κυλιέται κανα 2μηνο τωρα, η χαρα της ειναι!!!!

Πηγαμε κουνιες το απογευμα με τη φιλη μου και την κορη της,σκέφτομαι ποσο θα στενοχωρηθω που θα χασω αυτη την κοπελα αν τελικα φυγω,την εχω αγαπησει τοσο πολυ...

Μετα την κορουλα μου, ειναι το καλυτερο πραγμα που μου συνεβη στη Χιο.Αδελφη ψυχη που λενε...

ήρθα κι εγώ! δε βρίσκω καμία;;; τώρα ξεμπέρδεψα με τα παιδιά. το πρωί είχα μάθημα και δε πρόλαβα καθόλου να μπω.

πέρασα ωραίο σ/κ! αποφασίσαμε και το σετ της βάπτισης και το στολισμό.

ίσως αύριο πάω κέντρο να δω υλικά για μπομπο.

Ελευθερία μου να τον χαίρεσαι το γιοκα σου! (σε χρειάζομαι για το my toys δε βρίσκω άκρη με το register!)

Μάρω καλή επάνοδο!

άντε πότε θα τα πούμε από κοντά;;;;;; ελπίζω όχι στη βάφτιση της Ζωής αλλά και νωρίτερα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες!!!

Ελευθερία, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο αγοράκι σου!!! Το ξέχασα το πρωί... :oops:

Αν με χάσετε, θα έχω κάψει το pc. έπεσε η ασφάλεια και προσπαθώ να ξαναρυθμίσω το ασύρματο internet....

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Alo alo kai apo emas,

Maro kalo orises :),

Beloudenia ekanes tin kaliteri douleia, ta mikra mas apolambanoun apisteyta tin esthisi eleftherias toso poli pou meta den theloun to parko (blepe tin mploumplou mou).

Annio ti apofasisate telika gia baptistika????

Filakia pao na sinexiso tin douleia.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Μαρίτα αναζωογονηθήκατε στη Βαρκελώνη ε, πολύ όμορφη πόλη είναι, θα είδατε σχεδόν όλα τα έργα του Gaudi ε?? εύχομαι να χάσεις εύκολα όσα κιλά θέλεις για να είσαι σούπερ στη βάφτιση!

Άννα αποφασίσατε τα βαφτιστικά σας? μπράβο, βάλε καμιά φωτό να δούμε αν έχεις!

Ελευθερία μ' αρέσει που πήγες με την ελπίδα να μη δεχτεί το αφεντικό όσα ζήτησες!

Καλά να περάσετε στα γενέθλια! το βαφτιστήρι ε? δηλαδή δωράκι για όλα τα ανήψια πάλι ε?

Για το μοσχάρι ρε κορίτσια δε μου είπε καμία, αυτό παίρνετε κι εσείς?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι,εγω αυτο παιρνω ,τον ποντικαρά,αλλά το μουλτι το κάνει αλοιφη ρε κοριτσι,δε μενουν κομματάκια,το μουλτι που εχω (απο τα λιγα "χρησιμα" δωρα που μας πηραν στο γάμο) εχει 6 λεπίδες, δεν εχω δοκιμάσει με το πιο απλό που εχω.

Δε ξερω τι να σκεφτω,τα αλεθεις αρκετη ωρα λογικά.

Σοφάκι κι εγώ ποντίκι παίρνω

κι έχω παρατηρήσει ότι αν έχει πολύ από αυτό το ίνα-λίπος ή τι είναι...

γίνεται πολύ μικρά μπιλάκια στο multi αλλά δεν πειράζει είναι πολύ μικρά και μαλακά.

με την αφή τα κατάλαβα κάποια στιγμή.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Για το μοσχάρι ρε κορίτσια δε μου είπε καμία, αυτό παίρνετε κι εσείς?

Λοιπόν, και εγώ ποντίκι παίρνω και επειδή από τη μία μου την έσπαγε που δεν αλέθεται καλά και από την άλλη, ο μικρός δεν τον έτρωγε με τίποτα, πλέον ζητάω από το χασάπη να μου το περάσει από τη μηχανή του κιμα....και σώθηκα! ΑΠό τότε ξεκίνησε και ο μπουμπούκος να το τρώει, βράζει πολύ πιο γρήγορα και δεν είναι και αηδία (πωπω το σιχαινόμουν πάαααρα πολύ!)

Να καλωσορίσω και εγώ τη νέα κοπέλα που γέννησε την ίδια μέρα με μένα!

αλήθεια, γέννησε καμιά σας στο Λητώ? Μπορέι να έχω δει καμιά από εσάς!

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...