Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα είμαι σε αναμονή για χοριακη σε 4 μέρες την τέταρτη αλλά δεν νιώθω συμπτώματα καθόλου πέρα από κάποιες κράμπες .. να απογοητευθώ ; Ελεγχόμενο έμβρυο έκανε κ οχταρακι μας έδωσαν 70% πιθανότητες είμαι 31 ετών ..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα αν και για εμένα δεν έχει πλέον νόημα η λέξη αυτή εφόσον νύχτα με΄ρα ένα πράγμα είναι. Ο μικρός ξυπνούσε και χθες ανά 1-2 ώρες και από τις 4-5 ήταν ξύπνιος. Κομμάτια και οι δυο μας.

Πήρα τον γιατρό και μου είπε ό,τι απλά το έχει βρει χούι και ξυπνάει ψάχνοντας το στήθος. Από σήμερα θα παλέψω να μην τον βάζω στο στήθος όταν νυστάζει και Θεός Βοηθός. Ας μένει ξύπνιος!

καλημερα η κουμπαριτσα μου που θηλαζει και αυτη για να μην τον βαζει στηθος συνεχεια τον μπεμπη της 3 μηνων ..τον κραταει αγαλια ορθιο κοντα στο στηθοσ και τον χορευει για να τον νανουρισει ..για προσπαθησε το και αυτο ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι γαιδουρια να μην πας στο δωματιο ..και αν εχετε τσακωθει ..μην πας και της χαλασεις τις στιγμες της ...

παρε την τηλεφωνο ..και αν θες και θελει και αυτη ...πηγαινε αργοτερα σπιτι

Δεν έχουμε τσακωθεί στα λόγια αλλά δεν μιλάμε!Με το κουμπάρο μου μιλάω κανονικά και χαρηκα τόσο πολύ με το μωράκι που πραγματικά θέλω να τους ευχηθώ!Σίγουρα δεν θα πάω στο δωμάτιο αλλά δεν μπορώ να μην ευχηθώ και για έναν καινούργιο άγγελο(ο κουμπάρος πήρε να πεί στο άντρα μου οτι γεννήσανε και να πάει)!!!

Αχ κάθε φορά που ένα μωράκι έρχεται στον κόσμο όλα γίνονται ομορφότερα και καλύτερα!!!Γερός ,δυνατος και πάντα καλότυχος να είναι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Δεν έχουμε τσακωθεί στα λόγια αλλά δεν μιλάμε!Με το κουμπάρο μου μιλάω κανονικά και χαρηκα τόσο πολύ με το μωράκι που πραγματικά θέλω να τους ευχηθώ!Σίγουρα δεν θα πάω στο δωμάτιο αλλά δεν μπορώ να μην ευχηθώ και για έναν καινούργιο άγγελο(ο κουμπάρος πήρε να πεί στο άντρα μου οτι γεννήσανε και να πάει)!!!

Αχ κάθε φορά που ένα μωράκι έρχεται στον κόσμο όλα γίνονται ομορφότερα και καλύτερα!!!Γερός ,δυνατος και πάντα καλότυχος να είναι!!!

κανε οτι νομιζεις εσυ καλυτερο ..απλα σκεφτομαι πως αν ημουν λεχωνα ..και ερχοταν καποιος που δεν ειχα καλες σχεσεις , που ημασταν τσακωμενοι ..δεν θα τον ηθελα ..

και απο την αλλη να πας μεχρι εκει , αλλα να μην ανεβεις πανω θα δειξει οτι δε θες να βελτιωσετε τη σχεση σας νομιζω ...

νομιζω οτι αν την παρεις ενα τηλεφωνο πριν πας να την ευχηθεις ..θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αντριάννα και Βελ χρόνια πολλά και στα ζουζουνάκια σας για εχτές!!

Κλείσαμε κι εμείς τη βάφτιση του Γιάννη, νωρίς νωρίς τελικά, Σάββατο 19 Ιουνίου, πιο μετά λίγο θέλαμε αλλά δε μπορούσε η νονά.

Ελπίζω να προλάβω να ετοιμάσω τα σχετικά! στο κέντρο που ήθελα θα πάμε τελικά, εκκλησία μάλλον προς το χωριό μου που είναι κοντά.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα11 μεγειά το δοντάκι σας!!

Κατερίνα-Βέρρα με το καλό και η δικιά σας βάφτιση!

Ελευθερία χουνέρια σου κάνει ο μικρός ακόμα? τα δοντάκια καλέ θα το πονάνε το παιδί, τόση εξάρτηση τώρα την έπαθε ξαφνικά? τόσο καιρό γιατί κοιμόταν καλύτερα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα η κουμπαριτσα μου που θηλαζει και αυτη για να μην τον βαζει στηθος συνεχεια τον μπεμπη της 3 μηνων ..τον κραταει αγαλια ορθιο κοντα στο στηθοσ και τον χορευει για να τον νανουρισει ..για προσπαθησε το και αυτο ...

Κατερινάκι το έχω κάνει και αυτό και ψάχνει απεγνωσμένα στήθος. Μέχρι να μου σκίσει την πιτζάμα προσπαθεί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν ξέρω γιατί κοιμόταν καλύτερα τόσο καιρό αλλά τόσο καιρό κοιμόταν και στο καρότσι με κούννημα, τώρα δεν θέλει ούτε να το διανοηθεί. Έγραψα στο πάρεντς να δω τι θα μου πουν τα κορίτσια. Περισσότερο στεναχωρίεμαι που τον βλέπω να τυρρανιέται, δεν το αντέχω αυτό...

Ντίνα θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. Να πάρεις τηλ την κοπέλα και να κόψεις την συμπεριφορά της γιατί δεν είναι όμορφο να νιώσει άσχημα με την παρουσία σου στην κατάστασή της. Αν την πάρεις τηλ και την δεις θετική ανέφερέ της ό,τι σκέφτεσαι να περάσεις να ευχηθείς να δεις πως θα αντιδράσει. Αν θέλει επανασύνδεση είναι μια καλή ευκαιρία ή ίσως είναι καλύτερα να της ευχηθείς από κοντά όταν επιστρέψει στο σπίτι της και εφόσον ηρεμήσει λίγο.

Κλεό κάμερα ψηφίζω και εγώ. Στον Στέφανο είχε πάρει ο κουμπάρος του κάμερα και έχουμε τραβήξει ένα σωρό ταξίδια, πολύτιμο αγαθό η κάμερα. Εμένα μου είχαν πάρει χρυσαφικό αλλά αν δεν είχα κάμερα θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι το έχω κάνει και αυτό και ψάχνει απεγνωσμένα στήθος. Μέχρι να μου σκίσει την πιτζάμα προσπαθεί!

....κουνημα στο καροτσι ???και για δοκιμασε μεσα στη νυχτα μπουκαλακι με γαλα δικο σου ( να μαντεψω οτι δε παιρνει πιπιλα )

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

....κουνημα στο καροτσι ???και για δοκιμασε μεσα στη νυχτα μπουκαλακι με γαλα δικο σου ( να μαντεψω οτι δε παιρνει πιπιλα )

Ούτε πιπίλα ούτε μπουκάλι. Δεν ανοίγει καν το στόμα του για το μπουκάλι. Την πιπίλα την μυρίζεται από χιλιόμετρο και μόλις την πλησιάσω στο στόμα του την νύχτα χαλάει τον κόσμο με κλειστά μάτια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι μας πήγε λίγο νωρίς Ελευθερία αλλά μία δεν μπορούσαμε εμείς γιατί έχουμε κι άλλους γάμους-βαφτίσεις στο σόι, μία η νονά, και μόνο τότε μπορούσαμε όλοι! Ηρακλειώτισσα η νονά μας, δεν πρέπει να στο έχω πει!

Δουλεύει και σε γνωστή κλινική!

Πότε ξεκουράζεσαι καλέ δηλαδή? μεσημεράκι ξαπλώνεις λίγο?

Όλη νύχτα ξύπνια δεν είναι εύκολο!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κορίτσια περίεργη κατάσταση!!!!Έχω και τον άντρα μου που λέει οτι "είμαστε οικογένεια πιά και σαν οικογένεια λειτουργούμε" τι να κάνω δεν ξέρω!Έχουμε περάσει πολλά μαζί και τώρα στην ομορφότερη στιγμη της ζωής τους εγώ θα σκεφτώ εγωισμούς και μούτρα???Είμαι άλλης πάστας άνθρωπος εγώ και έτσι κρίνω!Δεν έχω κρατήσει ποτέ κακία σε κανέναν και ας μου έκαναν τα χειρότερα..Τωρα θα αλλάξω?Δεν θα ανέβω για να μην έρθουμε σε δύσκολη θέση και οι δύο.Μου φάινοντε μικρότητες αυτές μπροστά σε ένα τέτοιο τεράστιο και χαρούμενο γεγονος.Έτσι είμαι εγω!Φεύγω για να προλάβω να ψωνίσω!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...