Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι και 50 ρε κοπελια..Αλλά για κατα κει εχω βάλει πλωρη.Αντε να δουμε.

Εγω παντως ειδα ξεφουσκωμα με την 1η περιοδο...

Πειτε κανα site να δω φορεματα,αν ξερετε...εδω 3 μαγαζια εχει ολα κ ολα..γαμώτο,τα γυρισα ολα!!!!!!!!χαχαχα

Με βλέπω να ερχομαι για τη βαφτιση ξεβρακωτη και να ξημεροβραδιαζομαι στο Mall..

Είμαι σίγουρη πως θα τα καφέρεις και θα δείς το 50 στη ζυγαριά πολύ σύντομα!!!!!:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είμαι σίγουρη πως θα τα καφέρεις και θα δείς το 50 στη ζυγαριά πολύ σύντομα!!!!!:D:D:D:D

Αμην!

Ευχαρσιτω βρε Ντινακι!!!!!!!!

Ααααααα ξερεις τι ηθελα να σου πω προχθες κ το ξεχασα...

Αυτα που μας εγραψες για το Λιο...με συγκινησαν τοσο πολυ...

και θα ητνα πολυ καλό σαν ιδέα στο λέω, να παρεις κατι σαν ημεορλογιάκι κ να τα γραφεις και εκει..και οταν μεγαλωσει,φυγει απο το σπιτι ή παντρευτει π.χ. να του τα δωσεις...

Kalimera koritsia kali ebdomada.

Ti kanete? Tha sas parakalousa na min milate gia kila parousia mou hahahahaha.

Exo polla periseyoumena, eixa stamatisi tin diaita tora to pasxa gia eynoitous logous kai apo simera mpika ksana se programma, exo 8 mines na ta xaso mexri na erthei o antroulis mou kai na ksekinisoume na kitame ta tou gamo-baftisis.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Αγγελική το κάνω αυτό!!!Όχι κάθε μέρα αλλά το κάνω!!!Εχώ ένα μικρό ημερολόγιο και γράφω διαφορα αλλά σας μιλάω ειλικρινά είναι λίγες οι λέξεις μπροστά σε αυτά που αισθάνομαι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

αχ..κιλα εγω πανω που 60αρησα ...( σχεδον ηρθα στα κιλα μου) ..ξανα 61 ..και παμε ..και με τη μια φουσκωσε η κοιλια μου ...

η μικρη λεει η μανα μου ...μυξωθηκε !!! τι κανετε ρε κοριτσια σε τετοιες περιπτωσεις? δε μου εχει αρρωστησει ποτε και δε μ'αρεσει η ιδεα καθολου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

τώρα έμαθα πως γέννησε η κουμπάρα μου με την οποία όμως δεν μιλάμε αλλά χάρηκα τόσο πολύ γιατί ξέρω πόσο πολύ τον ήθελε τον μπέμπη της.Ο άντρας μου θα πάει στο νοσοκομείο αργότερα.Εγώ τι να κάνω να πάω?Πραγματικά χάρηκα πολύ αλλά δεν ξέρω τι να κάνω!Ίσως αν πήγαινα και δεν πήγαινα στο δωμάτιο?Πείτε μου την γνώμη σας!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

τώρα έμαθα πως γέννησε η κουμπάρα μου με την οποία όμως δεν μιλάμε αλλά χάρηκα τόσο πολύ γιατί ξέρω πόσο πολύ τον ήθελε τον μπέμπη της.Ο άντρας μου θα πάει στο νοσοκομείο αργότερα.Εγώ τι να κάνω να πάω?Πραγματικά χάρηκα πολύ αλλά δεν ξέρω τι να κάνω!Ίσως αν πήγαινα και δεν πήγαινα στο δωμάτιο?Πείτε μου την γνώμη σας!

Ean theleis na ta ksana breite tote pigene kanonika, diaforetika apefige to diakritika.

Na tis zisei to moraki.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Να πεταχτω και γω η ασχετη να πω ότι και γω ακόμα άμα ζουλήξω στήθος γάλα άσπρο μάλιστα βγαίνει. Οχι και πίδακας αλλά βγαινει. Από τότε που το έκοψα πάντως και για κανα 2 μηνο έβγαινε αρκετό πάντως. Που κ που έβαζα και το θήλαστρο και έβγαζα κανα 20ρι μλ.

Αυτά!

Σας φώτισα!!

Οσο για το φουστάνι Lak.....εγώ σε γραμμή Α να κρύβει τα επίμαχα και να τονίζει τα αδύνατα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλέ καλημέρα!!

Μάλλον έχουμε μπει σε νέα φάση δοντιού, χτες όλο το βράδυ πολύυυυ δύσκολο και γκρίνια μπόλικη και τώρα, και παράπονο.

Εϊμαι πιο ψύχραιμη τώρα!

Να δούμε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

κι εγώ κάμερα ψηφίζω! είχα πάρει κι εγώ στην αδερφή μου που μας πάντρεψε. τώρα θα βαφτίσει το Χρήστο η αδερφή του Δημήτρη (ο Χρήστος τη διάλεξε :D) και λέω να της κάνουμε δώρο μια μέρα σε σπά... έχει περάσει πρόσφατα και πακέτο με καρκίνο μαστού (ευτυχώς το άφησε πίσω της) και πιστεύω θα της αρέσει...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Καλημέρα αν και για εμένα δεν έχει πλέον νόημα η λέξη αυτή εφόσον νύχτα με΄ρα ένα πράγμα είναι. Ο μικρός ξυπνούσε και χθες ανά 1-2 ώρες και από τις 4-5 ήταν ξύπνιος. Κομμάτια και οι δυο μας.

Πήρα τον γιατρό και μου είπε ό,τι απλά το έχει βρει χούι και ξυπνάει ψάχνοντας το στήθος. Από σήμερα θα παλέψω να μην τον βάζω στο στήθος όταν νυστάζει και Θεός Βοηθός. Ας μένει ξύπνιος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ειναι γαιδουρια να μην πας στο δωματιο ..και αν εχετε τσακωθει ..μην πας και της χαλασεις τις στιγμες της ...

παρε την τηλεφωνο ..και αν θες και θελει και αυτη ...πηγαινε αργοτερα σπιτι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...