Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 18/4/2025 at 5:01 ΜΜ, SummerLover είπε:

Καλησπέρα και καλη Ανάσταση κορίτσια. Μήπως έχει κάποια κοπέλα Μεριο....? Μπεμφ.....? Πουρεγ....? Εάν περισσεύουν σε κάποια κοπέλα... Παρακαλώ... Ευχαριστώ! Έστω και ληγμένες…

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Έχω 300 μονάδες ovaleap, δεν ξέρω αν σου κάνει ως εταιρεία! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με τα χτυπήματα...εμείς την έχουμε κάτω στο σαλόνι από όταν έκλεισε τον 6ο.

τα χτυπήματα πάνε σύννεφο, αλλά προσέχει πολύ πλέον και είμαστε κι εμείς πάντα εκεί δίπλα. έχουμε χαλί και βοηθάει και αυτό, έχουμε βγάλει το τραπεζάκι και κοιτάμε να μην πέσει ειδικά προς τα πίσω και χτυπήσει το κεφάλι της. μπουσουλάει και πιάνεται από τον καναπέ, σηκώνεται και περπατάει, αλλά τις τελευταίες μέρες αφήνει τα χέρια της ενώ είναι όρθια και μετά από λίγο πέφτει, ευτυχώς σε καθιστή θέση ή στα χέρια μας.

η γιατρός μας είπε και αυτή κάτω, και ας πέφτει, μόνο να προσέξουμε τις γωνίες από τα έπιπλα.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σας πώ κι εγώ νέα για τη βάπτισή μας! Θα την κάνουμε τελικά στο χωριό του Δημήτρη παραδοσιακά (κι εγώ στο χωριό μου βαπτίστηκα), την 1η Αυγούστου στο μοναστήρι του χωριού στις 12.00 το μεσημέρι. Θα κλείσουμε ζωντανή ορχήστρα με κλαρίνα & θα γίνει χαμός!!! Και την άλλη μέρα έχει και γεννέθλια ο μπαμπάς μας και θα είναι τέλεια! Θα είναι όλα πιο χαλαρά και σε πιο στενό κύκλο από το γάμο που είχε έρθει πολύ "υποχρέωση" κυρίως επαγγελματική... Θέλω στο παιδάκι μου μόνο άτομα που πραγματικά μας αγαπούν και μας νοιάζονται!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια,καλη εβδομάδα να εχουμε..

Κ γω αναρωτιέμαι ποτε θα σταματησει να παραγει γάλα,τη βαζω τωρα καθε 2 μερες (για 2 λεπτά) γιατι σκεφτομαι οτι εφοσον μενει μεσα γάλα ,μηπως δεν κάνει?

Βέρρα,σου ειπε οκ ο γιατρός για κατσικίσιο?Εμενα μου ειχε πει οχι γιατι δεν περιέχει λέει επαρκή ποσοτητα φυλλικου οξέος.Εντυπωση μου κάνει,καντου μια ερωτηση οταν τον ξαναδεις, ειμαι περιεργη,μπορει η δικια μου να λέει μπαρμπουτσαλα τελικά.

Ντινάκι εσενα τι σου ειχε πει,δε θυμαμαι..

Αντριάνα τη μικρη κομανετσι σε λίγο δε θα τη φτάνει κανεις..!Ειναι πολυ μπροστά το μωρο!!!!!!!!!!!!!!

Κλοκλο,βιντεοκάμερα!

Λοιπον,πηγα κ ειδα φορεματα και ειδα ενα που μου αρεσε πολυ,Lak με ενα ωμο,παρτό,στενο & μακρύ..πολυ καλό...αλλά πρεπει να κανω λιποαναρρόφηση για να το βάλω παρολα τα υποτιθεται νορμαλ κιλά μου γκρρρρρ.

Οποτε ειπα να κανω παλι διαιτα,ειδα κ αυτη τη Μακρυπουλια εχθες και την πηρα μια συγχυση.:oops:

Και μεγειά το δοντάκι σας!!!!

Εμείς καλέ έχουμε δοντάκι από το Μάρτιο! Η άλλη Κατερίνα νομίζω έχει τώρα...

Παρεπιπτόντως, ξαλάφρωσα που σας είπα για το θηλασμό χθές... Είμαι τόσο καλύτερα ψυχολογικά σήμερα! Τα έλεγα στο Δημήτρη αλλά δεν είναι το ίδιο... Με καταλαβαίνει αλλά δεν το ζεί... Πάντως από την ώρα που σταμάτησα να θηλάζω έφτιαξε και η συμπεριφορά μου απέναντί του... το βλέπω τώρα ότι ήμουν πολύ επιθετική και μου έφταιγαν όλα όσα έκανε ο καημένος... και με βοηθάει τόσο πολύ! Άτιμες ορμόνες!!!:lol:

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Βέρρα,σου ειπε οκ ο γιατρός για κατσικίσιο?Εμενα μου ειχε πει οχι γιατι δεν περιέχει λέει επαρκή ποσοτητα φυλλικου οξέος.Εντυπωση μου κάνει,καντου μια ερωτηση οταν τον ξαναδεις, ειμαι περιεργη,μπορει η δικια μου να λέει μπαρμπουτσαλα τελικά.

Ντινάκι εσενα τι σου ειχε πει,δε θυμαμαι..:oops:

Με κάλυψε σ' αυτό μόνη της... Μου είπε ότι εφόσον το παιδί τρώει κανονικά τα υπόλοιπα γεύματά του, παίρνει από εκεί το φυλλικό οξύ. Μου είπε μάλλιστα να του δίνω 2 κυρίως γεύματα γιατί λέει γι' αυτό ξυπνάει το βράδυ για γάλα. Χτές που του έδωσα το απόγευμα αντί για κρέμα λαχανικά και το βράδυ στις 8.30 γάλα, ήπιε 250 μλ αντί για 450μλ που επινε και ξύπνησε στις 6.30 να ξαναπιεί. Κι επειδή είναι γαστρεντερολόγος- παιδίατρος την άκουσα... ελπίζω για καλό!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Καλημέρα κοριτσάκια,καλη εβδομάδα να εχουμε..

Κ γω αναρωτιέμαι ποτε θα σταματησει να παραγει γάλα,τη βαζω τωρα καθε 2 μερες (για 2 λεπτά) γιατι σκεφτομαι οτι εφοσον μενει μεσα γάλα ,μηπως δεν κάνει?

Ντινάκι εσενα τι σου ειχε πει,δε θυμαμαι..

Αντριάνα τη μικρη κομανετσι σε λίγο δε θα τη φτάνει κανεις..!Ειναι πολυ μπροστά το μωρο!!!!!!!!!!!!!!

Κλοκλο,βιντεοκάμερα!

Λοιπον,πηγα κ ειδα φορεματα και ειδα ενα που μου αρεσε πολυ,Lak με ενα ωμο,παρτό,στενο & μακρύ..πολυ καλό...αλλά πρεπει να κανω λιποαναρρόφηση για να το βάλω παρολα τα υποτιθεται νορμαλ κιλά μου γκρρρρρ.

Οποτε ειπα να κανω παλι διαιτα,ειδα κ αυτη τη Μακρυπουλια εχθες και την πηρα μια συγχυση.:oops:

Καλημέρα Αγγελική και καλή εβδομάδα!!!

Μου είχε πεί οκ αλλά δεν του το έδωσα ποτέ!!!Αλήθεια έχω ένα κουτί το μεγάλο κατσικίσιο σκόνη αν το θέλει καμία της το δίνω!!!!

Εγώ απο τότε που σταμάτησα το θηλασμό είδα αλλαγή στο σώμα μου αρκετα μεγάλη και μαλιστα αισθάνομαι σαν να ξεφούσκωμα ένα πράγμα!!!Απο κιλά δεν έχω ζυγιστεί για να σας πώ αλλά μου το λένε όλοι!!!Και να σας πώ και κάτι άλλο.Τώρα αισθάνομαι πως επανέρχομαι στο παλιό μου εαυτό και σωματικά και ψυχικά!!!

Εχθές φόραγα ένα μπλουζάκι με ντεκολτέ και το πιτσιρδέλι το τράβαγε μπροστά και φιλούσε το στήθος μου!!!!!χαχαχαχχαχα!!!!

Θέλω και εγώ lak φόρεμα!!!!!Στο θησείο έχει υπάρχει stock μαγαζί του Γαβαλά και έχει μέχρι 80% έκπτωση!!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ναι, εμεις εχουμε δοντακι ...

αλλη Κατερινα ωραια βαφτιση ετοιμαζεις ..στο χωριο θελω και εγω να την κανω...

εγω κοριτσια το στηθος το εδεσα κιολας 2,3 μερες για να σταματησει το γαλα ...βεβαια επρεπε να το κανω εσπευσμενα ...παντως η διαδικασια ηταν ενα ζεστο ντους ..καλο αδειασμα και δεσιμο .......μεσα σε αυτες τις 3 μερες εδωσα και λιγο στη μπεμπα καποια στιγμη που ενιωσα ενοχληση

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Οποτε ειπα να κανω παλι διαιτα,ειδα κ αυτη τη Μακρυπουλια εχθες και την πηρα μια συγχυση.

....α, καλα με τη Μακρυπουλια συγχυστηκα και εγω !!!μην αγχωμεσαι της μοδας ειναι τα πιο ριχτα φορεματακια ...το λεω για να παρηγοριεμαι και εγω !!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Εγω δεν εχω δει καμια διαφορα στο σωμα μου με τη "διακοπη" του θηλασμου...

52 ημουνα..το ιδιο ειμαι..

Παλιοφουστανο θα σε βάλω που θα μου πας!!!!!!!!!!!!

Παλιοκοιλια εξαφανισου!!!!!!!!

Βασικα δε θελω μακρύ, αλλα σκεφοτμαι μηπως το κοψω τελικά αν πάρω αυτο...

Οποτε ειπα να κανω παλι διαιτα,ειδα κ αυτη τη Μακρυπουλια εχθες και την πηρα μια συγχυση.

....α, καλα με τη Μακρυπουλια συγχυστηκα και εγω !!!μην αγχωμεσαι της μοδας ειναι τα πιο ριχτα φορεματακια ...το λεω για να παρηγοριεμαι και εγω !!!!

Α καλά έσεις είστε βαλτές να μας πεθάνετε πρωί πρωί!!!

Η μία έγκυος και η άλλη 50 κιλά και μας μιλάτε για κιλά???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Α καλά έσεις είστε βαλτές να μας πεθάνετε πρωί πρωί!!!

Η μία έγκυος και η άλλη 50 κιλά και μας μιλάτε για κιλά???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οχι και 50 ρε κοπελια..Αλλά για κατα κει εχω βάλει πλωρη.Αντε να δουμε.

Εγω παντως ειδα ξεφουσκωμα με την 1η περιοδο...

Πειτε κανα site να δω φορεματα,αν ξερετε...εδω 3 μαγαζια εχει ολα κ ολα..γαμώτο,τα γυρισα ολα!!!!!!!!χαχαχα

Με βλέπω να ερχομαι για τη βαφτιση ξεβρακωτη και να ξημεροβραδιαζομαι στο Mall..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...