Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι να εμειναν πολυ ωρα...Απο χθες ολη την ημερα χεζει....Αφου απορω που βρισκει τοσο σκατο...

Δε χαίρεσαι μια χαρά λειτουργεί το παιδάκι σου , αφού τρώει θα τα κάνει κιόλας . Μίλα και με το γιατρό σας αν δεις ότι δεν σταματά όμως :)

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ζοι μου θηλαζεις ετσι δεν ειναι?

ο δικος μου ο παιδιατρος μου εχει πει οταν περασαμε 2 βδομαδες με διαρροια ειναι φυσιολογικο τα μικρα μας να χεζουν μεχρι κ 10 φορες την ημερα(ειδικα οταν θηλαζουν αλλα ακομα κ σε μενα που δινω ξενο το ιδιο μου ειπε γιατι ανησυχουσα).

ρωτα το γιατρο σου να δεις τι θα σου πει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Kalimera koritsia!!!Namai pali!!Euxomai se oles na zisoun ta mwrakia sas kai eseis naste geres kai na ta xaireste!!Talaipwrithika na mpw sto site ligo alla ta katafera!!Exw polu agxos me ton mpempi!!Pinoume to frezylac ena kainourio biologiko gala tis frezyderm meta to guigoze (duskoiliotita kai to almiron fouskwma).Eimaste 2 minwn kai mias ebdomadas kai fugame apo to iasw 3880 kai eimaste simera 5350 tin teleutaia fora eixame 57cm upsos simera tha pame gia embolio.To baros tou pws sas fainetai?Einai ligo?Pou mporw na brw enan odigo brefanaptuxis xerete?Mou pinei standar apo ta 130 etoimou galatos ta 90 oxi parapanw!!5 geumata imerisiws!!Eseis pio gala pernete??Polla filakia i gema eimai apla prosthesa to b apo basilis!!!!xx

O40a.jpgO40ap3.png

Kalimera koritsia!!!Namai pali!!Euxomai se oles na zisoun ta mwrakia sas kai eseis naste geres kai na ta xaireste!!Talaipwrithika na mpw sto site ligo alla ta katafera!!Exw polu agxos me ton mpempi!!Pinoume to frezylac ena kainourio biologiko gala tis frezyderm meta to guigoze (duskoiliotita kai to almiron fouskwma).Eimaste 2 minwn kai mias ebdomadas kai fugame apo to iasw 3880 kai eimaste simera 5350 tin teleutaia fora eixame 57cm upsos simera tha pame gia embolio.To baros tou pws sas fainetai?Einai ligo?Pou mporw na brw enan odigo brefanaptuxis xerete?Mou pinei standar apo ta 130 etoimou galatos ta 90 oxi parapanw!!5 geumata imerisiws!!Eseis pio gala pernete??Polla filakia i gema eimai apla prosthesa to b apo basilis!!!!xx

καλημερα gema!το βαρος του καλο φαινεται αλλα ρωτα κ το γιατρο σου εκεινος θα σου πει με σιγουρια.εμενα 2 μηνων οταν ηταν εκανε 6 γευματα απο 60-100 μλ περιπου.εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα γαλατα της δινω τωρα αλμιρον κ καμια φορα αν δω οτι το βαρεθηκε της δινω s26.

παω να την ταισω κ μετα βολτιτσα.τ αλεμε αργοτερα κοριτσια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα ,

και εγώ στην αρχή αυτό έλεγα "μώρο ,πίνει μόνο γάλα τόσο πολύ σκατό που το βρίσκει?"Τώρά τα κάνει 1 -2 φορές την ημέρα αλλά η ποσότητα βαρβάτη!!!

Αυτό με τις δουλειές είναι σοβάρο θέμα!Εγώ την Τρίτη που γύρισα είδα πως είχαν φύγει 5 άτομα!!!

Ελισάβετ μπράβο του άντρα σου λίγοι θα το έκαναν αυτό!!!Εμάς ο μπαμπάς έχει μαγαζί οπότε το ωράριο είναι ελαστικό και με πηγαινοφέρνει στη δουλειά.Κάτι είναι και αυτό!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

:confused: ωχχχχ και ο δικος μου που εχει μυξακια και εχει κανει μια δυο φορες πρασινοκιτρινα κακακια αυτες τις μερες λες να την αρπαξε??? ελπίζω οχι, αυτο μας ελειπε. Ζωούλα πάντως μην ανησυχεις εκ των προτερων. παρακολουθησε τον γιατι και ο γιατρος σου ειπε "μπορει" οχι "σιγουρα"!

ερωτηση: καθε φορα που τους βαζετε ορο φευγουν οι μυξουλες? εμενα οχι... του βαζω πχ επί 3 μερες, εεε την τριτη μερα μπορει με κανενα γερο φτερνισμα να του φυγουν. καλα εχθες φτερνιστηκε με τοση δυναμη που ταυτόχρονα χεστηκε και από την πιεση του φυγανε από τα πλαινα της πανας και λερωσε μεχρι την αλλαξιερα :tongue:. μετα που τον βουτηξα για πλυσιμο μου κατουρησε και τις καλτσες και ολα καλα!!!!

Καλημερα κοριτσια...! Μα γιατι σας ανυσηχουν οι μυξουλες κ τα κακα οταν δεν εχει κατι αλλο...? Εμενα ολα αυτα μου τα χουν πει για φυσιολογικα! Κ μενα μεχρι πριν 10 μερες πρασσινα κακα εκανε.. Η μυτη του εχει μυξουλες κ του βαζω κ εγω ορο, κ ναι Μακ μου, οπως κ σενα, δεν τις βγαζει αμεσως, υγροποιουνται κ τις καταπινουν, γι αυτο!

Γυρισαμε απ το εμβολιο, δεν εκλαψε το μωρο μου, μαλιστα αρχισε τις χαρουλες κ τα γελακια, κ τωρα κοιματε! Μου ειπε η γιατρος οτι το ποσιμο εχει καταργηθει κ οτι το εχουν ενσωματωσει με το ενεσιμο...??? Αλλο παλι! Τι να υποθεσω τωρα.. οτι ειμαστε πισω? η μπροστα??? Αντε να βρεις ακρη. Δε θα σας περιγραψω την κατασταση στο κεντρο υγειας, γιατι θα συγχιστω παλι.. Τελοσπαντων! Τουλαχιστον ειναι πολυ καλυτερα απ την Αθηνα, Σαν να πηγαινεις σε ιατρειο. Αδειο ηταν!

Τι αλλα νεα..? παω να σας διαβασω..οτι προλαβω δλδ!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Ποσο σε αταλαβαινω.Και εμεις αυτην την περιοδο περναμε καπως δυσκολα και ολο στο ζητα απο τους γονεις ειμαστε...Μας εχουν κοψει και το τηλεφωνο...Αφου φοβαμαι μην παθει τιποτα ο μικρος και πως θα πληρωσουμε την παιδιατρο

οκ! γιατι νομιζα πως ημουν η μονη κ φοβομουν να το θιξω... κ εγω με κομμενο ειμαι, χτες πληρωσαμε το μισο κινητο κ τωρα πρεπει να βρω τροπο να ταχτοποιησω το κ*λ*τεβε γιατι πρεπει να βαλω το μωρο στο βιβλιαριο.... σκ@τα κ εμεις.. Κ οι γονεις διακοσμητικοι!!!

Μαριανθακι καλημερα..! Καλα εισαι?? κ μεις σημερα καναμε εμβολιο.. νομιζω μια μερα διαφορα εχουν τα αγορακια μας ε?? Νομιζω πως οδηγο βρεφαναπτυξης εχει κ μεσα στο βιβλιαριο του παιδιου, αλλιως δες εδω...

http://www.paidiatros.com/MAIN/article-197-0-0-0.aspx

Gema καλησπερα. Νομιζω μια χαρα ειναι το βαρος σας. Και μενα 2 μηνων τοσο περιπου ετρωγε, 90 μλ σιγουρα και καμια φορα 120. Εμεις της δινουμε το novalac 1.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Kala eimai marianthaki mou!!!Nai emena gennithike 12/09/09!!Polu agxos kai polu agwnia kai gera neura auta ta mpompirakia mas!!simera exoume giatro na dw ti tha mas pei!!Exw idi allaxei 2!Auti einai i triti einai i paidiatros pou me megalwse!Einai polu empeiri kai me isuxazei!!!Sas filw oles kai molis exw newtera tha sas pw!!!filakia sta mwrakia!!Maraki, honey polla filia kai se sas!!!kai sto makmaraki!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

ζοι μου θηλαζεις ετσι δεν ειναι?

ο δικος μου ο παιδιατρος μου εχει πει οταν περασαμε 2 βδομαδες με διαρροια ειναι φυσιολογικο τα μικρα μας να χεζουν μεχρι κ 10 φορες την ημερα(ειδικα οταν θηλαζουν αλλα ακομα κ σε μενα που δινω ξενο το ιδιο μου ειπε γιατι ανησυχουσα).

ρωτα το γιατρο σου να δεις τι θα σου πει.

Θηλαζω ναι και μεχρι τωρα να μην το μαιασω δεν εχει ξαναχεσει.Πρεπει ομως να το κρυωσα γιατι τωρα που ξυπνησε ηταν μεσα στην γκρινια και συνεχεια αεριζοτανε το παιδακι μου.

Τι τραβαει και αυτο με την μανα που εμπλεξε!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα!!!!!Πώς είναι οι μανούλες σήμερα;Ζωή μου είδες που δεν έχει τίποτα το μπουμπουκάκι σου;Άντε να ηρεμήσεις κι εσύ.Όσο για τα κακάκια μην ανησυχείς.Κι εμένα μπορεί να τύχει μια μέρα να κάνει μόνο μια φορά, αλλά την επόμενη να γεμίζει όχι κάθε πάνα αλλά και τα ρούχα του.Μέχρι την πλάτη φτάνουν. Γερά να 'ναι μωρέ κι εμείς άς πλένουμε όλη μέρα. Πήγα στον ΟΑΕΔ σήμερα να καταθέσω τα χαρτιά για το εξάμηνο κι επειδή η κανονική μου άδεια λήγει σήμερα, δεν τα δέχτηκαν.Αύριο λέει η τη Δευτέρα. Α ρε Ελλαδάρα με τα συστήματά σου.

Σοφία μπράβο και σ' εσένα που τα βρήκες με το σύζυξ. Έτσι πρέπει μωρέ να είμαστε αγαπημένοι για να μεταδίδουμε και την αγάπη μας στο παιδί μας!!!Κι εσύ θα είσαι πιο ήρεμη για να μπορείς να θηλάζεις το μωράκι σου.

mar28 μια χαρα τα πηγατε με το εμβολιο μπραβο!

βουλα εγω για να παρω το επιδομα του οαεδ πηγα τρεις φορες κ μου σπασαν τα νευρα...εντελει το πηρα την τεταρτη φορα που πηγα!ευτυχως που απ τη δουλεια μου δικαιουμαι 9μηνο κ ετσι δε χρειαζεται να ξαναπαω στον οαεδ για 6μηνο.υπομονη θελει κ ψυχραιμια!

κοριτσια να σας ρωτησω κατι?θα κανετε ολα τα εμβολια στα παιδια σας ετσι δεν ειναι?μηπως καμια σας εχει δει το θεμα με το εμβολιο mmr sto parents?το ειδα σημερα στην αρχη επαθα ενα μικρο σοκ αλλα διαβαζοντας το ολο πηρα τις πληροφοριες που ηθελα κ θα μιλησω κ με το γιατρο μου.ειχα σκοπο να κανω ολα τα εμβολια στο παιδι μου-εκτος της ηπατιτιδας-κ τωρα σκεφτομαι γαι το συγκεκριμενο να το αναβαλλω.βεβαια αργει ακομα πολυ αλλα τυχαια το διαβασα κ μ εβαλε σε σκεψεις.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλως την gema ! Εμεις σαν συμπληρωμα πινουμε το Humana AR μαζι με το Ηumana το κανονικο , βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3090 και προχτες που τον ζηγηααμε μαζι με τον γιατρο που ηρθε για το εμβολιο ηταν 5150.Βρε κοριτσια τι κλεφτες που ειναι αυτοι οι γιατροι, επισκεψη σπιτι χωρις αποδειξη 60 με αποδειξη 100 . αν ειναι δυνατον! παλι καλα που τα 80 τα παιρνω απο την ιδιωτικη ασφαλεια!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλα καμια σας δεν ειναι μεσα? κι εμεις τα εμβολια τα καναμε το σαββατο ριξαμε μια στριγγλια και μετα που μας πηρδ η μαμα αγκαλια σταματησαμε και παλι καλα καμια παρενεργεια .

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...