Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 18/4/2025 at 5:01 ΜΜ, SummerLover είπε:

Καλησπέρα και καλη Ανάσταση κορίτσια. Μήπως έχει κάποια κοπέλα Μεριο....? Μπεμφ.....? Πουρεγ....? Εάν περισσεύουν σε κάποια κοπέλα... Παρακαλώ... Ευχαριστώ! Έστω και ληγμένες…

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Έχω 300 μονάδες ovaleap, δεν ξέρω αν σου κάνει ως εταιρεία! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

για γυαλιά την πήγα κι εγώ στα οπτικά που δουλεύει μια φίλη μου.

μου είπαν όμως μετά τον χρόνο είναι ακόμα μικρά και είναι επικίνδυνο.

μπορεί να τραυματιστούν.

οπότε αγόρασα και μια ομπρέλα για το καρότσι και θα την βγάλουμε έτσι,

συν καπελάκι και αντηλιακό.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς Nike έχουμε και είναι πολύ ελαφριά απο αγκαλιάς έχουμε ένα ζευγάρι fila μιά χαρά είναι και ένα ζευγάρι απο jambo μας φέρανε και αυτά σούπερ είναι!

Δεν βρήκα nike, μόνο puma και adidas που ήταν πολύ σκληρά και βαριά.

Στα fila είχε μέχρι 20 νούμερο, δεν βρήκα μεγαλύτερο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τζίνα περαστικά στο κοριτσάκι σου. Ωτίτιδα ε? Πολύ συχνή στα μωρά και παιδιά, αντιβίωση παίρνει τώρα??Με γεια και το νέο δόντι, καλή αρχή!!!

Κλεό Θεά η Ζωίτσα και καπελάκι σούπερ. Παιδάκι κανονικό είναι καλέ τι μου λες ό,τι είναι μικρόσωμη?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν βρήκα nike, μόνο puma και adidas που ήταν πολύ σκληρά και βαριά.

Στα fila είχε μέχρι 20 νούμερο, δεν βρήκα μεγαλύτερο.

τι νουμερο φοραει το παιδι??? εμενα 19 και ειναι μεγαλουτσικο .....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα! Κλεοπάτρα μου να χαίρεσαι τη μικρούλα σου! Αντριάνα ηρωικοί καβγάδες κι εδώ! Κι εμένα να κάνει κουμάντο στο κάθε πράμα και παρατηρήσεις για όλα πώς τα έχω και πώς τα κάνω στο σπίτι μου! Σήμερα ήταν ο μπέμπης στη στράτα και επειδή στα συρτάρια της κουζίνας δεν μπαίνουν προστατευτικά βάζουμε μπροστά στην είσοδο το καρεκλάκι φαγητού και δε μπαίνει. Η μάνα μου ξέρει τη λατρεία του να ανοίγει τα συρτάρια και μια στιγμή που δεν την πήρα χαμπάρι έβγαλε το καρεκλάκι....αυτή έπλενε στο νεροχύτη (υπόψην ότι δεν αφήνω τπτ άπλυτο επίτηδες αλλά αυτή όλο και κάτι εφευρίσκει...) και φυσικά ο μικρός μάγκωσε τα δαχτυλάκια του κι είδα κι έπαθα να τον ηρεμήσω γιατί της τον πήρα. Της την είπα σχετικά ήρεμα(κι επειδή της τον πήρα κιόλας) τσατίστηκε κι από πάνω! Που χθες μου έλεγε ότι ψάχνω αφορμή για καβγά...σήμερα που μου την έδωσε την αφορμή και θα μπορούσα να τις τα ψάλλω δεν της έκανα τπτ.... τεσπα... Κι αυτή κρατάει και μούτρα κι αυτό είναι που μου τη δίνει!

Τζίνα περαστικά στην μπουμπούκα σου! Τα υπόλοιπα νέα δεν τα θυμάμαι, θα κάνω μια αναδρομή...

Τζινακι περαστικουλια!Με γεια και το δοντάκι!!!!!!

Εγω εχω adidas & puma αθλητικά και ειναι πολυ ελαφρια,τωρα ομως κ γω που πηρα κατι καλοκαιρινά (τρελο πεδιλάκι) τα πηρα κανονικά να της κρατανε το ποδαράκι,έτσι πρέπει απο δω κ μπρος.

Ασχετο, κοιταξτε ρουχα απιστευτα κ σε τρελες τιμες.

http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/3/

εχει κ φοβερα παπουτσια..

ετοιμαζω παραγγελία ala mothercare..

Αν κ σκεφτομαι οτι θα μου φέρουν κ στη βάφτιση,αλλά δε μπορω να συγκρατηθώ,θα πάρω κ απο δω μερικά ρουχαλάκια να υπάρχουν.

Καλημέρα! Κορίτσια γιατί ο μικρός από την ώρα που έκοψα τον 1 από τους 2 θηλασμούς θέλει πιπίλα μες τη μέρα? Τυχαίο είναι ή να το συνδιάσω? :|

Και κάτι άλλο... όταν τα κάνετε μπάνιο σηκώνονται όρθια? Εγώ δεν μπορώ να τον καθήσω κάτω με τίποτα! Θέλει να πιάνει τα πάντα, γλυστράει κιόλας και φοβάμαι, τί να κάνω δεν ξέρω... Καλά για την κούνια δε μιλάω... Και το βράδυ με κλειστά μάτια σηκώνεται όρθιος για γάλα... Σκαρφαλώνει και στην πάντα για πιο ψηλά! :rolleyes: Εδώ πάει το άσμα "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα".

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...