Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπήκα να καληνυχτίσω! Κι εμένα μου λείψατε βρε! ;) Πάω να την πέσω...νιώθω μια ανεξήγητη κούραση σήμερα... Κοιμήθηκα και το μεσημέρι και τώρα νυστάζω πολύ! Διάβασα τα νέα σας! Σχόλια αύριο που θα λείπει το πρωί ο μπαμπάς. Θα έχω βέβαια τη μάνα μου αλλά δε με πολυζαλίζει αυτή με τον υπολογιστή... Σας φιλώ γλυκά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε Μαντ....χθες δε μου έλεγες ότι βλέπεις 10 εβδομάδες στο τίκερ μου?? Πάλι 10 είναι σήμερα??? Κανονικά σήμερα έπρεπε να είναι 10 αλλά το θυμάμαι που ήταν και χθες... Αν είναι και αύριο θα το θεωρήσω γρουσουζιά!!!

Ρε Μαντ....χθες δε μου έλεγες ότι βλέπεις 10 εβδομάδες στο τίκερ μου?? Πάλι 10 είναι σήμερα??? Κανονικά σήμερα έπρεπε να είναι 10 αλλά το θυμάμαι που ήταν και χθες... Αν είναι και αύριο θα το θεωρήσω γρουσουζιά!!!

Ολο χαζομάρες λες εσυ...

Κολλάνε καλε κ αυτα, εμενα στην εγκυμοσυνη ξερεις ποσες φορες ειχε κολλησει..

Αντε..καλη ξεκουραση κοριτσάκια (!)

Πωπω πέρασε η ώρα κι εγώ ακόμα πλύνω πιάτα και σιδερώνω..είχαμε παρέα και μείναν πίσω οι δουλειές!

Ελευθερία τι όμορφες φωτό! είστε φοβεροί μάνα και γιός!! καλέ όλο το καρότσι γεμίζει το παλικαράκι σου, πραγματικά μοιάζει 1 χρονού ή και παραπάνω!

Α πήρα κέντημα, βρήκα από μία φίλη της μαμάς μου, τι το πήρα δεν ξέρω γιατί τελευταία δεν έρχεται νωρίς κι ο Άρης κι όλη μέρα δεν προλαβαίνω με τις δουλειές, τα μαγειρέματα, τα ταΐσματα του Γιάννη, ε θέλουμε να πάμε και καμιά βόλτα που ανοίγει ο καιρός..σε 3-4 χρόνια θα το έχω τελειώσει! άρα μην αγχωθείς να στείλεις τα σχέδια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Αννουλα..οταν μπεις σβησε την φωτο με το τουλουμπάκι μου, ειναι στη σελίδα 452!

Thanx!

Mad..ειναι περιοχες της Κορινθου...

ελα ρε καλημερα!!! το ξερω καλε σε ολα εχω παει και καθε φοιρα που παμε αθηνα απο κει περναμε. η ερωτηση ηταν γιατι το αναφερατε?θα πατε διακοπες εκει?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

καλημερα σας !!Honey να χαιρεσει τη Ζωουλα σου ..πολυχρονο και ευτυχισμενο το κοριτσακι σου!!!

Ελευθερια ωραιος ο μπεμπακος σου...πολυ εκφραστικο βλεμμμα!!

εμενα το κοριτσακι μου για πρωτη φορα ψιλοαρρωστησε ..μυξουλες και λιγο βρασιμο πηρα το γιατρο ειπε φυσιολογικο ορο στην αρχη και βλεπουμε ....

προσπαθησα να της δωσω το κατσικισιο γιαουρτι ..τετοια ξινιλα σε μουρη δεν εχετε δει !!!κριμα που δεν ειχα καμερα !!1

και τωρα να ρωτησω κατι πιο προσωπικο ..βεβαια οι περισσοτερες δε δουλευετε ακομα ...

η μπεμπα μου οταν ηταν μωρο μωρο δε ξεκολλαγε απο πανω μου ..τωρα εχουν γινει κολλητες με τη γιαγια της ( τη μανα μου) ...

χθες το μεσημερι οταν γυρισα κοιμοταν ..οταν ξυπμνησε πηγα να την σηκωσω ( τρεχει και η μαμα μου απο πισω γιατι να μην την σηκωνω) ...να την παιρνω εγω να κλαιει να την κρατει η μαμα μου να γελαει ...να της λεω της μανας μου να βγει απο το δωματιο ...να την ακουει να κλαιει να ξαναμπαινει μεσα να γελαει η μικρη ..

κανα 5λεπτο ολο αυτο ...κοριτσια μουτρωσα ...στενοχωρηθηκα !!!

αυτα τα πα και ξεθυμανα!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Μανταλένα κοιμήθηκε στις 10 και ξύπνησε 1:10 για 10 λεπτάκια, 05:30 και κοιμήθηκε 06:15 (εκείνη την ώρα έχει πάντα δυσκολία να κοιμηθεί) και τέλος ξύπνησε 07:30 και ακόμη ξύπνιος είναι. Νυστάζει αλλά δεν κοιμάται. Πρόβλημα αυτό το παιδί με τον ύπνο!

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι ό,τι οι φώτο δεν ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε τραβήξει γιατί έχω χαλάσει τις ρυθμίσεις και δεν ξέρω να τις φτιάξω. Πρέπει να ασχοληθεί ο Στέφανος αλλά έχει διαβάσματα ο καημένος, δεν προλαβαίνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κατερίνα η μαμά σου προσέχει την μικρή όσο λείπεις??? Νομίζω φυσιολογικό είναι, εγώ πάλι θα χαιρόμουν που τα πάει τόσο καλά με το πρόσωπο που την προσέχει, θα έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Από την άλλη φυσιολογικό επίσης είναι να στεναχωρηθείς αλλά τα μωρά μας σε αυτή την ηλικία δεν γνωρίζουν ποια είναι η μαμά, στα 3 τους χρόνια διάβασα ό,τι καταλαβαίνουν την έννοια της μητέρας (έχουμε καιρό). Προς το παρόν λατρεύουν όποιον τους φροντίζει και τους προσέχει και είναι αυτονόητο εφόσον έχουν έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της επιβίωσης.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ναι η μανα μου τη κραταει!!!με στεναχωρησες τωρα που μου ειπες οτι δε γνωριζουν την εννοια της μητερας !!!ελευθεριτσα τρελαθηκα σου λεω ...να την καρατω και να νιαουριζει ..να την περνει η μανα μου και να γελαει εντωμεταξυ τωρα λογω της εγκυμοσυνης δεν την πολυπαιρνω αγκαλια ..και στενοχωριεμαι ....

μια χαρα τα πανε οι 2 τους ...εγω ειμαι κλεισμενη στο γραφειο ...!!!

δε πειραζει σε λιγους μηνες ξανασταματαω ..και θα παιζουμε παλι ολη τη μερα !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Kαλημερούδια!

Σήμερα γιορτάζει το πουλάκι μου, είναι της Ζωοδόχου Πηγής! (και όχι 2 Μαίου όπως νόμιζα.....γκρρρρ). Να το χαίρομαι!!

Θα τη πάω στην εκκλησία που θα τη βαφτίσουμε που είναι Ζ. Πηγή να ανάψουμε ένα κεράκι (μπας και τη φωτίσει ο Θεός και ηρεμήσει!)

Τι άλλα??

Κατερίνα (ευχαριστούμε για τα χρόνια πολλά!!!) πόσο το καταλαβαίνω αυτό που λες, δε το χω ζήσει, αλλά ξέρω ότι συμβαίνει με τα μωρα και τα άτομα που τα φροντίζουν (όπως είπε κ η Ελ). Και γω στη σκέψη εκνευρίζομαι κ φρικάρω, που εμενα δε θα τη κρατάει η γιαγιά αλλά μια ξένη γυναίκα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Την έννοια της μητέρας όχι δε τη καταλαβαίνουν, ξέρουν όμως πολύ πολύ καλά τη φωνή και τη μυρωδιά και τους ήχους της μαμάς από τη κοιλιά ακόμα. Δε ξέρουν ότι είσαι η "μαμά" αλλά ξέρουν ότι είσαι κάτι πολύ σημαντικό για αυτά. Η αλήθεια είναι ότι ξεχνάνε εύκολα επειδή δεν έχουν την αίσθηση του χρόνου αλλά αυτό δε λέει κάτι. Τη μαμά την αγαπάνε εξ ορισμού.

Εγώ αυτό το χω δει με τον άντρα μου κάποιες φορές.....τον βλέπει ΣΚ και λίγες ώρες το βράδυ.

Στο τελευταίο τεύχος του GEO του περιοδικού, είχε ένα πολύ ωραίο άρθρο σχετικά με τα έμβρυα και την εγκυμοσύνη και τα γονίδια κλπ. Πάρα πολύ ωραίο. Το θαύμα της ζωής!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kαλημέρα !!!!

Ελευθερία κούκλος ο μικρός στο έχω ξαναπεί!!!Να το χαίρεσαι κοπέλα μου και να τον δεις να μεγαλώνει σαν τα ψηλά βουνά!!!!

Κατερινάκι και μένα ο μπέμπης δείχνει πως αγαπάει πολύ τα πεθερικά μου και το θεωρώ πολύ φυσιολογικό γιατί τον έχουν στα πούπουλα ενώ εγώ τον βάζω και καμιά φορά στο πάρκο ή στην κούνια εκείνοι όλο αγκαλιές και παιχνίδια!!!Ε τι θα κάνει?

Εμείς πάλι έχουμε άλλο θέμα ο Λεωνίδας και ο μπαμπάς έχουν τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον μιλάμε άλλο πράγμα!Εκτός οτι η πρώτη λέξη που είπε ήταν "μπαμπά" το πρώτο πράγμα όταν ξυπνήσει και το τελευταίο πριν κοιμηθεί είναι "μπαμπά".Ε μερικές φορές που την δίνει γιατί με το που θα μπεί ο μπαμπάς στο σπίτι ο Λεωνιδάς κάνει απίστευτα πράγματα!!!Απο την μία μου αρέσει πολύ που βλέπω τέτοιο δέσιμο μεταξύ τους απο την άλλη τα αγόρια δεν είναι πιο κοντά με την μαμά???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχθές σκεφτόμουν τι ρουχαλάκια να βάλω στο Λεωνίδα πριν την τα βαφτιστικά και σήμερα το πρωί μιά πολύ καλή μου φίλη στο γραφείο μου έφερε ένα δωρό για το Πάσχα και τι ήταν?

Ένα σετ απο το "Βambineria" πόλο μπλουζάκι και παντελονάκι "Roberto Cavalli" τέλειο!!!Ε αυτό θα φορέσουμε σίγουρα!!!Είναι καλοκαιρινό αλλά 23 Μαίου ζέστη δεν θα κάνει?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...