Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

πληρωμές διαβάζω ε??? καλοφάγωτα συνονόματη!

(το είδα το πμ απλά δεν πρόλαβα να σου απαντήσω!)

εμένα μου έκατσε χθες μια φοβερή δουλειά με την οποία σε 10 μερούλες θα βγάλω 1500 ευρουλάκια!!! μια χαρά νομίζω!

ήρθε το αφεντικό μου στο σπίτι και τα έχει βρει μπαστούνια στη δουλειά και ζήτησε τη βοήθεια μου...του την πρόσφερα λοιπόν κι εγώ με το αζημίωτο!!!

έχετε ανοίξει λογαριασμούς στα μωρά σας???

εγώ το έχω κάνει πιο παραδοσιακό: της έχω πάρει ένα μεγάλο κουμπαρά και έχουμε κανονίσει με τον άντρα μου να της βάζουμε εκεί οτι χρήματα είναι και κάθε χρόνο στα γεννέθλια της να τον ανοίγουμε και να τα καταθέτουμε τότε στην τράπεζα! Να δούμε τι θα μαζευτεί μέχρι τα 18 της!

(προς το παρόν πάντως μια χαρά κομπόδεμα έχει η μικρή!!!)

ουφ σήμερα είναι η μεγάλη μέρα του εμβολίου....των εμβολίων για την ακρίβεια. 1 ενέσιμο+1 πόσιμο.

μακάρι να μην έχουμε παρενέργειες...μόνο η υπνηλία είναι θεμιτή!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

πληρωμές διαβάζω ε??? καλοφάγωτα συνονόματη!

(το είδα το πμ απλά δεν πρόλαβα να σου απαντήσω!)

εμένα μου έκατσε χθες μια φοβερή δουλειά με την οποία σε 10 μερούλες θα βγάλω 1500 ευρουλάκια!!! μια χαρά νομίζω!

ήρθε το αφεντικό μου στο σπίτι και τα έχει βρει μπαστούνια στη δουλειά και ζήτησε τη βοήθεια μου...του την πρόσφερα λοιπόν κι εγώ με το αζημίωτο!!!

έχετε ανοίξει λογαριασμούς στα μωρά σας???

εγώ το έχω κάνει πιο παραδοσιακό: της έχω πάρει ένα μεγάλο κουμπαρά και έχουμε κανονίσει με τον άντρα μου να της βάζουμε εκεί οτι χρήματα είναι και κάθε χρόνο στα γεννέθλια της να τον ανοίγουμε και να τα καταθέτουμε τότε στην τράπεζα! Να δούμε τι θα μαζευτεί μέχρι τα 18 της!

(προς το παρόν πάντως μια χαρά κομπόδεμα έχει η μικρή!!!)

ουφ σήμερα είναι η μεγάλη μέρα του εμβολίου....των εμβολίων για την ακρίβεια. 1 ενέσιμο+1 πόσιμο.

μακάρι να μην έχουμε παρενέργειες...μόνο η υπνηλία είναι θεμιτή!!!

καλημερα σοφακι!

συγχαρητηρια για τη δουλεια!οχι απλα μια χαρα τελεια ειναι μπραβο σου!

εγω της εχω ανοιξει λογαριασμο κ της βαζω ενα ποσο καθε μηνα οσο μου μενει οσο μικρο κ αν ειναι.οταν πηρα τα επιδοματα απ το ικα αρχισα να βαζω αλλα τωρα ψιλοζοριζομαι αλλα προτιμω να μην παρω ενα ρουχο κ να τα βαλω εκει τα λεφτα.ετσι ειχε κανει κ ο πατερας μου σε μενα.

τι εμβολιο θα κανετε?ξερω ενα που φερνει υπνηλια:Pτο καναμε εμεις κ μια χαρα ηταν μονο που οταν ξυπναγε ψιλογκρινιαζε!μακαρι να μην εχετε παρενεργειες.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ο γιατροσ ειπε οτι μαλλον κριοσε η ειναι καποια ιοσουλα

μεχρι τορα πυρετο δεν εκανε

:confused: ωχχχχ και ο δικος μου που εχει μυξακια και εχει κανει μια δυο φορες πρασινοκιτρινα κακακια αυτες τις μερες λες να την αρπαξε??? ελπίζω οχι, αυτο μας ελειπε. Ζωούλα πάντως μην ανησυχεις εκ των προτερων. παρακολουθησε τον γιατι και ο γιατρος σου ειπε "μπορει" οχι "σιγουρα"!

ερωτηση: καθε φορα που τους βαζετε ορο φευγουν οι μυξουλες? εμενα οχι... του βαζω πχ επί 3 μερες, εεε την τριτη μερα μπορει με κανενα γερο φτερνισμα να του φυγουν. καλα εχθες φτερνιστηκε με τοση δυναμη που ταυτόχρονα χεστηκε και από την πιεση του φυγανε από τα πλαινα της πανας και λερωσε μεχρι την αλλαξιερα :tongue:. μετα που τον βουτηξα για πλυσιμο μου κατουρησε και τις καλτσες και ολα καλα!!!!

καλημερα σοφακι!

συγχαρητηρια για τη δουλεια!οχι απλα μια χαρα τελεια ειναι μπραβο σου!

εγω της εχω ανοιξει λογαριασμο κ της βαζω ενα ποσο καθε μηνα οσο μου μενει οσο μικρο κ αν ειναι.οταν πηρα τα επιδοματα απ το ικα αρχισα να βαζω αλλα τωρα ψιλοζοριζομαι αλλα προτιμω να μην παρω ενα ρουχο κ να τα βαλω εκει τα λεφτα.ετσι ειχε κανει κ ο πατερας μου σε μενα.

τι εμβολιο θα κανετε?ξερω ενα που φερνει υπνηλια:Pτο καναμε εμεις κ μια χαρα ηταν μονο που οταν ξυπναγε ψιλογκρινιαζε!μακαρι να μην εχετε παρενεργειες.

εγώ επειδή βαριέμαι να πηγαίνω στις τράπεζες, καθιέρωσα τον κουμπαρά! θέλω να της βάλω λεφτάκια, τσουπ μέσα στον κουμπαρά! γρήγορα πράγματα!

είμαι πολύ ενημερωμένη μάνα εγώ και δε θυμάμαι ποιό εμβόλιο είναι!!! νομίζω πολιομυελίτιδα(έτσι γράφεται???) το ενέσιμο και της γαστρεντερίτιδας το πόσιμο.

κορίτσια πως τα ντύνετε τα μπεμπάκια σας??

νομίζω οτι εγώ την ντύνω πολύ ελαφριά.

χθες που βγήκαμε της φορούσα ένα κοντομάνικο κορμάκι και απο πάνω κάτι σούπερ βαμβακερές φορμίτσες απο beneton!

αυτά! λέτε να χρειάζεται πιο πολλά? τη ντύνω με βάση το πως ντύνομαι κι εγώ!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγώ επειδή βαριέμαι να πηγαίνω στις τράπεζες, καθιέρωσα τον κουμπαρά! θέλω να της βάλω λεφτάκια, τσουπ μέσα στον κουμπαρά! γρήγορα πράγματα!

είμαι πολύ ενημερωμένη μάνα εγώ και δε θυμάμαι ποιό εμβόλιο είναι!!! νομίζω πολιομυελίτιδα(έτσι γράφεται???) το ενέσιμο και της γαστρεντερίτιδας το πόσιμο.

κορίτσια πως τα ντύνετε τα μπεμπάκια σας??

νομίζω οτι εγώ την ντύνω πολύ ελαφριά.

χθες που βγήκαμε της φορούσα ένα κοντομάνικο κορμάκι και απο πάνω κάτι σούπερ βαμβακερές φορμίτσες απο beneton!

αυτά! λέτε να χρειάζεται πιο πολλά? τη ντύνω με βάση το πως ντύνομαι κι εγώ!

εγω πηγαινω που πηγαινω στις τραπεζες καθε μηνα(δανειο, καρτες) ειπα ν ανοιξω εκει λογαριασμο.κ ο κουμπαρας πολυ καλη λυση ειναι.

μια χαρα τη ντυνεις τη μπεμπα σου.κ εγω της φοραω ενα κοντομανικο φανελακι κ απ εξω μια βαμβακερη φορμα κ οταν βγαινουμε εξω τη τυλιγω κ με μια κουβερτουλα.δε νομιζω οτι χρειαζεται κατι παραπανω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

:confused: ωχχχχ και ο δικος μου που εχει μυξακια και εχει κανει μια δυο φορες πρασινοκιτρινα κακακια αυτες τις μερες λες να την αρπαξε??? ελπίζω οχι, αυτο μας ελειπε. Ζωούλα πάντως μην ανησυχεις εκ των προτερων. παρακολουθησε τον γιατι και ο γιατρος σου ειπε "μπορει" οχι "σιγουρα"!

ερωτηση: καθε φορα που τους βαζετε ορο φευγουν οι μυξουλες? εμενα οχι... του βαζω πχ επί 3 μερες, εεε την τριτη μερα μπορει με κανενα γερο φτερνισμα να του φυγουν. καλα εχθες φτερνιστηκε με τοση δυναμη που ταυτόχρονα χεστηκε και από την πιεση του φυγανε από τα πλαινα της πανας και λερωσε μεχρι την αλλαξιερα :tongue:. μετα που τον βουτηξα για πλυσιμο μου κατουρησε και τις καλτσες και ολα καλα!!!!

Εγο δεν τοθ βαζο κα8ε μερα ορο μονο οταν τον ακοθο να βραζε

Κα παλι καμια φορα δεν βγαζει απολιτοσ τιποτα

Τωρα κοιμι8ικε το μωρο μου.

Αντε να δουμε ποτε θα χεσει

Τον σκεπαζω με χοντρη κουβερτα.Κανω καλα ή θα τον κανω χειροτερα?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα κοριτσια!

ξυπνησαμε κ εμεις κ περιμενω να γινει η αποστειρωση για να την ταισω.ωραια μερα σημερα μαλλον θα παμε καμια βολτα!

evmo περαστικα στο τζουτζουκακι σου κ κουραγιο.ευχομαι η εξεταση να βγει καλη και να μη ταλαιπωρηθειτε αλλο.

makarinaerthei χαιρομαι που εισαι καλυτερα!ναι πληρωθηκα χτες παλι καλα.δε πηγαινε αλλο ολο απ τη μαμα μου ζηταγα αυτες τις 15 μερες.ελπιζω να μη ξανακαθυστερησουν γιατι θα τους παρει κ θα τους σηκωσει!

Ποσο σε αταλαβαινω.Και εμεις αυτην την περιοδο περναμε καπως δυσκολα και ολο στο ζητα απο τους γονεις ειμαστε...Μας εχουν κοψει και το τηλεφωνο...Αφου φοβαμαι μην παθει τιποτα ο μικρος και πως θα πληρωσουμε την παιδιατρο

Ποσο σε αταλαβαινω.Και εμεις αυτην την περιοδο περναμε καπως δυσκολα και ολο στο ζητα απο τους γονεις ειμαστε...Μας εχουν κοψει και το τηλεφωνο...Αφου φοβαμαι μην παθει τιποτα ο μικρος και πως θα πληρωσουμε την παιδιατρο

αχ βρε κοριτσακι ζορια και εσεις :-(

ζοι μου ευχομαι να ανακαμψετε γρηγορα!αν δεν ειχα τους γονεις μου θα χα πελαγωσει!

εμενα ο αντρας μου οταν γεννησα παραιτηθηκε απ τη δουλεια του για να με βοηθησει μιας κ η μανα μου δουλευε(εκατσε βεβαια κ αυτη ενα μηνα να με βοηθησει).εννοειται οτι το εκτιμω αυτο που εκανε κ χωρις τη στηριξη του δε θα τα ειχα καταφερει.το θεμα ειναι οτι τωρα ψαχνει γ δουλεια κ δε βρισκει οποτε εχουμε μονο ενα μισθο για να καλυψουμε δανεια καρτες λογαριασμους κ εξοδα του παιδιου.δε παραπονιεμαι απλα ειναι φορες που στη σκεψη οτι θα χρειαστει κατι το παιδι κ δε θα μπορεσω να του το δωσω τρελαινομαι.

ευχομαι τα καλυτερα κ σε σενα κ ολα να φτιαξουν συντομα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αχ βρε κοριτσακι ζορια και εσεις :-(

μπα συντομα θα ανακαμψουμε.Απλα αυτοι οι 2 μηνες ηταν στραβοι.Εχουμε τρεχαματα με την δουλεια του αντρα μου...Καθως Θεσσαλονικη ολοι προσπαθουν να σε βαλουν να δουλεψεις και να μην σε πληρωσουν....

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!

Τα πράσινα κακακια μου είπε η παιδίατρος μας ότι καμιά φορά οφείλονται στο γεγονός ότι μπορεί να έχουν μείνει πολύ ώρα στο εντερακι. Και εμένα τα έκανε έτσι 1-2 φορές αλλά μετά όλα οκ.

Εμένα ο άντρας μου του παίρνει μετοχές, μόνο μη χρεωστάει της μιχαλους του λέω όταν μεγαλώσει :)

Τον ντύνω ανάλογα με το πώς αισθάνομαι και εγώ, αν και είμαι λίγο κρυουλιαρα. Πάντως την περασμένη εβδομάδα νομίζω, στη Μενεγακη ήταν αυτός ο παιδίατρος που βγαίνει συχνά στη tv και έλεγε ότι τα μωρά ζεσταίνονται 3 φόρες παραπάνω από ότι εμείς – δεν διευκρίνισε όμως αν κρυώνουν και 3 φορείς περισσότερο από ότι εμείς. :?

XwAPp3.png

ζοι μου ευχομαι να ανακαμψετε γρηγορα!αν δεν ειχα τους γονεις μου θα χα πελαγωσει!

εμενα ο αντρας μου οταν γεννησα παραιτηθηκε απ τη δουλεια του για να με βοηθησει μιας κ η μανα μου δουλευε(εκατσε βεβαια κ αυτη ενα μηνα να με βοηθησει).εννοειται οτι το εκτιμω αυτο που εκανε κ χωρις τη στηριξη του δε θα τα ειχα καταφερει.το θεμα ειναι οτι τωρα ψαχνει γ δουλεια κ δε βρισκει οποτε εχουμε μονο ενα μισθο για να καλυψουμε δανεια καρτες λογαριασμους κ εξοδα του παιδιου.δε παραπονιεμαι απλα ειναι φορες που στη σκεψη οτι θα χρειαστει κατι το παιδι κ δε θα μπορεσω να του το δωσω τρελαινομαι.

ευχομαι τα καλυτερα κ σε σενα κ ολα να φτιαξουν συντομα.

Εγω απο την μικρημου πειρα στην Αθηνα που ειχα ειναι οτι για να βρεις δουλεια πρεπει να εχεις γνωριμιες.Αλλιως δυσκολα τα πραγματα...Εσεις αν μενετε απο παντα εκει ισως βρειτε πιο ευκολα.Σ'εμας ο Κοσμας παιδευοταν εν αχρονο με δουλειες του κ...ου στην Αθηνα μεχρι που τυχαια τον πηραν τηλ απο ενα σταθμο που εστειλε το βιογραφικο και του ειπαν οτι δεν βρηκαν κανενα γνωστο να παρουν και θα τον παρουν δοκιμαστικα....Εκει εκατσε μεχρι που φυγαμε βεβαια

Οπως και να εχει Μπραβο στον αντρα σου.Δεν το κανουν πολυ αυτο.Δειχνει συνειδητοποιημενος.

Καλημέρα !!

Τα πράσινα κακακια μου είπε η παιδίατρος μας ότι καμιά φορά οφείλονται στο γεγονός ότι μπορεί να έχουν μείνει πολύ ώρα στο εντερακι. Και εμένα τα έκανε έτσι 1-2 φορές αλλά μετά όλα οκ.

:?

Τι να εμειναν πολυ ωρα...Απο χθες ολη την ημερα χεζει....Αφου απορω που βρισκει τοσο σκατο...

Όλοι ζοριζόμαστε , οι εποχές έχουν αλλάξει δραματικά. Βλέπω τις αγγελίες γιατί μετά τις γιορτές θα αρχίσω να ψάχνω για δουλειά και απογοητεύομαι, οι ηλικίες που ζητανε είναι μέχρι 30 , εγώ δηλαδή που είμαι 33 ???? :(

XwAPp3.png

Εγω απο την μικρημου πειρα στην Αθηνα που ειχα ειναι οτι για να βρεις δουλεια πρεπει να εχεις γνωριμιες.Αλλιως δυσκολα τα πραγματα...Εσεις αν μενετε απο παντα εκει ισως βρειτε πιο ευκολα.Σ'εμας ο Κοσμας παιδευοταν εν αχρονο με δουλειες του κ...ου στην Αθηνα μεχρι που τυχαια τον πηραν τηλ απο ενα σταθμο που εστειλε το βιογραφικο και του ειπαν οτι δεν βρηκαν κανενα γνωστο να παρουν και θα τον παρουν δοκιμαστικα....Εκει εκατσε μεχρι που φυγαμε βεβαια

Οπως και να εχει Μπραβο στον αντρα σου.Δεν το κανουν πολυ αυτο.Δειχνει συνειδητοποιημενος.

αυτο με τις γνωριμιες ειναι αληθεια..το εχουμε ζησει πολλες φορες.βλεπω οτι ψαχνει παντως κανει οτι μπορει οποτε αργα η γρηγορα θα βρεθει κατι.δοξα το θεο που εχουμε ολοι την υγεια μας κ ολα τ αλλα επονται.

ναι τον παραδεχομαι.μ εχει εκπληξει μ αυτα που κανει απο τοτε που εμεινα εγκυος.πιο παλια δεν ηταν ετσι.τελικα η μητροτητα κ η πατροτητα αλλαζουν τον ανθρωπο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...