Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα. Τελικά κοιμήθηκε 1 ώρα με την ανιψιά μου, αγκαλιά!

5:30 μου τον έφεραν, τον θήλασα και 07:30 έφαγε όλο το γιαούρτι και λίγη μπανάνα.

Για να δούμε τι θα κάνει απόψε...

Αύριο θα τον πάρει η μαμά μου στο εξοχικό και θα τον πάρω το απόγευμα.

Τελικά μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα, αυτός μια χαρά περνάει αν εξαιρέσουμε ό,τι δεν μπορεί να κοιμηθεί εύκολα χωρίς στήθος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

να λείπει ο μικρός απ το σπίτι για να κοιμάσαι βρε φιλενάδα και να γεμίζεις τις μπαταρίες όχι για να στεναχωριέσαι!!!!

σόρρυ που θα το πω και με όλο το θάρρος αλλα είσαι των άκρων!

η νευρικότητα αντίθετα αποτελέσματα θα φέρει. δε μπορεί να συνηθίσει χωρίς τη μαμά του έτσι στο ξαφνικό.

η γνώμη μου όπως θα μίλαγα στη κολλητή μου.

Ευχαριστώ Άννα. Ευπρόσδεκτη η γνώμη σου και σε ευχαριστώ που μου μιλάς σαν κολλητή σου. Το είπα και μόνη μου! Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχω εγώ, τελικά εγώ εξαρτούμε περισσότερο από εκείνον!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα. Τελικά κοιμήθηκε 1 ώρα με την ανιψιά μου, αγκαλιά!

5:30 μου τον έφεραν, τον θήλασα και 07:30 έφαγε όλο το γιαούρτι και λίγη μπανάνα.

Για να δούμε τι θα κάνει απόψε...

Αύριο θα τον πάρει η μαμά μου στο εξοχικό και θα τον πάρω το απόγευμα.

Τελικά μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα, αυτός μια χαρά περνάει αν εξαιρέσουμε ό,τι δεν μπορεί να κοιμηθεί εύκολα χωρίς στήθος.

Μπράβο στο παιδάκι σου! Εύχομαι να κοιμηθεί σαν πουλάκι απόψε! Εμένα δε μου έφαγε την κρέμα γιατί έβαλα και λίγη ολικής μέσα... σήμερα θα του κάνω του καημένου όλα τα πειράματα! :lol:

Eλευθερία εσύ τι γιαούρτι του δίνεις? Παίρνω γνώμες, δεν έχουμε αρχίσει ακόμα βέβαια...

Υποτίθεται ότι τα παιδιά που θηλάζουν είναι πιο δεκτικά στις τροφές επειδή περνούσαν οι γεύσεις μέσα από το γάλα της μαμάς. Κάπου το διάβαζα αυτό. Ούτε αυτό ισχύει?

Αυτό με την καραντίνα Ελευθερία μου δεν το κατάλαβα. Γιατί να μην σε βλέπει το μωρό? Μήπως όμως είναι πιο ανήσυχο και κλαίει γιαυτό? Επειδή του λείπεις? Ας μην του δώσεις στήθος αλλά ίσως και η απουσία σου να το επηρεάζει το καημένο. Χώρια που δε νιώθεις κι εσύ καλά...

Αν τρώει πάντως τα δικά σας φαγητά που λες ρώτα τον παιδίατρο αν μπορείς να του τα δίνεις. Από το ολότελα, το πολύ-πολύ να βάζεις λίγο αλατάκι.

Έτσι έχω διαβάσει και εγώ αλλά προς το παρόν με τον δικό μου δεν τον είδα. Εκτός και αν εννοούν πως είναι δεκτικός στις τροφές όπως ακριβώς τις τρώει η μαμά, δηλαδή με αλάτι, πιπέρι κτλ!!!

Η σκέψη είναι να μάθει ο μικρός και να συνηθίσει ό,τι σε λίγες μέρες θα κάνει 8 ώρες να με δει. Εξού και η καραντίνα. Και ο λόγος που δεν τον βλέπω πολύ είναι γιατί μόλις με ακούσει ή με δει γκρινιάζει και θέλει στήθος. Άσε, δεν ξέρεις τις συνθήκες και με το δίκιο σου δεν μπορείς να καταλάβεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

:-(:-(:-(αχ βρε ελευθερια μου!!οτι και να σου λεω τωρα δεν βοηθαει το ξερω αλλαθα ερθουν και καλυτερες μερες και θα στρωσει που θα παει.

λεω εγω τωρα αν δοκιμαζες πιπιλα για να κοιμηθει

παρε τον μωρε να τον θησασεις και οταν ερθει η ωρα να πας για δουλεια βλεπεις.

Μανταλενάκι την πιπίλα του την δίνω αλλά την φτύνει ή την βγάζει και την βάζει ανάποδα. Κοινώς παίζει μαζί της!

Η ώρα που θα πάω στην δουλειά είναι πολύ κοντά γι΄αυτό και προσπαθώ να τον κάνω να συνηθίζει σιγά σιγά. Θήλασε στις 12 και ξανα στις 05:30 ενώ θα είχε θηλάσει ενδιάμεσα τουλάχιστον 3 φορές. Κάτι είναι και αυτό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Έτσι έχω διαβάσει και εγώ αλλά προς το παρόν με τον δικό μου δεν τον είδα. Εκτός και αν εννοούν πως είναι δεκτικός στις τροφές όπως ακριβώς τις τρώει η μαμά, δηλαδή με αλάτι, πιπέρι κτλ!!!

Η σκέψη είναι να μάθει ο μικρός και να συνηθίσει ό,τι σε λίγες μέρες θα κάνει 8 ώρες να με δει. Εξού και η καραντίνα. Και ο λόγος που δεν τον βλέπω πολύ είναι γιατί μόλις με ακούσει ή με δει γκρινιάζει και θέλει στήθος. Άσε, δεν ξέρεις τις συνθήκες και με το δίκιο σου δεν μπορείς να καταλάβεις!

Ναι έχεις δίκιο...κάθε μωρό έχει τις απαιτήσεις του που μόνο οι γονείς βιώνουν και όσο και να το περιγράψεις στον άλλον δε μπορεί να μπει στη θέση σου.

Και τώρα κατάλαβα το λόγο της καραντίνας! ;) Σωστό να συνηθίζει κι ο μικρός κι εσύ.

Μπράβο στο παιδάκι σου! Εύχομαι να κοιμηθεί σαν πουλάκι απόψε! Εμένα δε μου έφαγε την κρέμα γιατί έβαλα και λίγη ολικής μέσα... σήμερα θα του κάνω του καημένου όλα τα πειράματα! :lol:

Eλευθερία εσύ τι γιαούρτι του δίνεις? Παίρνω γνώμες, δεν έχουμε αρχίσει ακόμα βέβαια...

Τα Delta Advance του δίνω. Πήρα διάφορες γεύσεις και αν δεν είναι χορτάτος τα τρώει. Του δοκίμασα και απλό γιαούρτι αλλά δεν. Εμείς δεν είμαστε για πολλούς πειραματισμούς. Αν βρω κάτι που του αρέσει, δοξάζω τον Θεό.

Εσύ μπορείς να του δώσεις κατσικίσιο και βιολογικό καλύτερα και αν δεις και δεν το τρώει δοκίμασε να λιώσεις μπανάνα να την βάλεις μέσα. Κάποια στιγμή θα το επιχειρήσω και εγώ αλλά πιστεύω ό,τι μάταιο θα είναι εφόσον ο δικός μου έχει δείξει ξεκάθαρα τις προτιμήσεις του στα γλυκά. Εμ και οι δυο γλυκατζήδες τι θα έβγαινε το παιδί μας?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι έχεις δίκιο...κάθε μωρό έχει τις απαιτήσεις του που μόνο οι γονείς βιώνουν και όσο και να το περιγράψεις στον άλλον δε μπορεί να μπει στη θέση σου.

Και τώρα κατάλαβα το λόγο της καραντίνας! ;) Σωστό να συνηθίζει κι ο μικρός κι εσύ.

Και εγώ και εγώ!!! Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μάλλον...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία θα συνηθίσει ο μικρός σιγά σιγά, μην αγχώνεσαι, μια δυο τρεις θα το καταλάβει ότι η μαμά θα λείπει λίγες ώρες το πρωί, το απόγευμα θα θηλάζετε (ελπίζω όχι ολόκληρο) και όλα καλά θα πάνε!! καλύτερα είσαι εσύ?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερία θα συνηθίσει ο μικρός σιγά σιγά, μην αγχώνεσαι, μια δυο τρεις θα το καταλάβει ότι η μαμά θα λείπει λίγες ώρες το πρωί, το απόγευμα θα θηλάζετε (ελπίζω όχι ολόκληρο) και όλα καλά θα πάνε!! καλύτερα είσαι εσύ?

Θα συνηθίσουμε και οι δυο. Ειλικρινά αν μπορούσα να αθετήσω τον λόγο μου δεν θα πήγαινα στην δουλειά. Το θεωρώ τρομερά δύσκολο και γι'αυτό θέλω να μπαίνω και εγώ η ίδια στο πνεύμα σιγά σιγά.

Προσπαθώ να το δω θετικά και να νιώσω καλύτερα. Αν και ο ίδιος συνεργαστεί θα είμαι καλά μιας και θα ξέρω πως αυτός τουλάχιστον περνάει καλά μακριά μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Θα συνηθίσουμε και οι δυο. Ειλικρινά αν μπορούσα να αθετήσω τον λόγο μου δεν θα πήγαινα στην δουλειά. Το θεωρώ τρομερά δύσκολο και γι'αυτό θέλω να μπαίνω και εγώ η ίδια στο πνεύμα σιγά σιγά.

Προσπαθώ να το δω θετικά και να νιώσω καλύτερα. Αν και ο ίδιος συνεργαστεί θα είμαι καλά μιας και θα ξέρω πως αυτός τουλάχιστον περνάει καλά μακριά μου.

Τι να σου πω τώρα, σε καταλαβαίνω, κι εγώ δεν τον έχω αφήσει καθόλου τόσο καιρό, μόνο για 2-3 ώρες και μέρα μόνο και αν μου λέγανε τώρα να πάω για δουλειά θα ένιωθα το ίδιο! Το βράδυ της Ανάστασης που τον άφησα κοιμισμένο στη μάνα μου να πάμε στην εκκλησία γύρισα και τον βρήκα να κλαίει και σφίχτηκε η καρδιά μου που άφησα το παιδί ενώ ξέρω ότι ξυπνάει και με ψάχνει..θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσετε, είναι κόλλημα τόσους μήνες αχώριστοι και τώρα να σου πούνε άσε το παιδί, έστω στη μαμά σου, και πήγαινε να δουλέψεις!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλησπέρα κ χρόνια πολλά!διάβασα όλες περάσατε καλά.Ελευθερία έχουμε το ίδιο θέμα με το φαγητό.στην καλύτερη τρώει 100 μλ.αυτές τις μέρες ούτε 4 κουταλιές!μάλλον τα δόντια φταίνε.κ το βράδυ εννοείται ανά 2ώρες θηλάζει.

α έχουμε 3 ΔΟΝΤΙΑ!!!!!!!γι αυτό ο κακομοίρης σήμερα πάλι την έβγαλε σχεδόν μόνο με γάλα.

7oJVp3.png

η κατερινα!!ειναι και αυτη εγκυος!!αν την θυμασαι

τα εβαλα για υπνο κ ηρθε κ η πιτσα μου!!!μμμμμμ

η μικρη πολυ νευρο!!!!δεν εφαγε πολυ κρεμα το απογευμα και τωρα της εδωσα σουπα που την ρουφηξε(με μιση καρδια της την εδινα γιατι φοβομουν μην της βαρενει το στωμαχι). θα δω μπας και της δωσω λιγο γαλα πριν πεσω γιατι φοβομουν να της φτιαξω καπακι μετα το φαι!

εσας ρε κοριτσια ποτε κανουν το τελευταιο γευμα? απο στερεα δλδ. εμενα τρωει αργα 9

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...