Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sofiiii είπε:

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Δε νομίζω να φταίει η ovitrelle. Εχει περάσει μια βδομάδα, είναι υπερβολή…3 ενδεχόμενα βλέπω. Η είναι λόγω της Ε2 που αυξάνεται λόγω αυτού του ενος ωοθηλακιου, ή έχει μπερδευτεί το σώμα μου που κράτησε τόσο ο κύκλος και κανονικά θα αδιαθετούσα χθες ή έχω πόνους στο στήθος σα προκλιμακτιριακο σύμπτωμα (έχω διαβάσει πως η μαστοδυνια είναι σύμπτωμα). Τραβηγμένο σενάριο το τελευταίο αλλά όλα τα έχω δει πλέον. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι ξυπνάει οπως και πριν,απλά οταν εχει φάει για απογευματινό κρέμα ξυπνάει 1 φορά ενω αν εχει φάει γάλα μπορει να ξυπνησει 2-3.

Το σκονη με το μητρικό δεν εχει καμια διαφορα στον υπνο της.

Ο μπαμπάς Ζυγός με Τοξότη

η μαμά Ζυγός με Υδροχόο

ο Λεωνίδας Λιονταράκι με Αιγόκερω

Για πές?

Mια χαρά θα τα περάσετε! Εγώ έτσι όπως τα έχω κάνει μας βλέπω πρωτοσέλιδο σε μερικά χρόνια! :lol: Να ταιριάξω Κριό με Ταύρο και Λέων και Σκορπιό??? Ο Θεός να μας φυλάει!

Και εγώ που είχα δικιμάσει σκόνη όταν θήλαζα δεν είχε καμία διαφορά!Πίστευω πως το κάθε μωράκι το κάνει όταν εκείνο είναι έτοιμο και δεν χρειάζεται να τα πιέζουμε.Τουλάχιστον αυτό ακολουθήσαμε εμείς με το Λεωνίδα και μας βγήκε σε καλό!Πάντως σε έμας πιστεύω είχε σχέση και με το δωμάτιο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

γεια σας και παλι ..μαζεψα τις δουλιτσες μουστο γραφειο ..σαβουριασα και ενα κλαμπ .....

φεισμπουκ δεν εχω ακομα για να βαλω φοτο ..αλλα θα φτιαξω συντομα!!!1

να τη χαιρεστε τη Ζωουλα!!!να τη δειτε μεγαλη και τρανη

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Κατερινα το αφεντικο σου πως το πηρε με την 2η εγκυμοσυνη???!!!!

Ασχετο, ηθελα να το πω πριν κατι μερες και το ξεχασα, η δουλεια μου ηταν Ν.Ιωνία,στην Παναγούλη,διπλα στο Lidl.

α,,,γειτονισσες ειμαστε......εγω δουλευω απενατι απο το ολυμπιακο και μενω νεα ιωνια

ααααα...ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ εκανε ο αφεντικουλης μου ..κανει σαν να το εχει ξεχασει ....

ειμαστε σε μια ιδιοτυπη φαση ..γιατι περιμενουμε καινουριο αφεντικο ..φευγει αυτος τωρα ..οποτε με εχει ψιλογραψει ...

δε μου εδωσε ουτε τα μισα μου καθηκοντα ..και σπαστικα στην αρχη ..αλλα τελικα καλυτερα ..

απλα σε καποιες φασεις με τρεχει για ασχετα ..σηκω , πανω κατσε κατω !!!!αλλα τι να κανουμε !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

α,,,γειτονισσες ειμαστε......εγω δουλευω απενατι απο το ολυμπιακο και μενω νεα ιωνια

ααααα...ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ εκανε ο αφεντικουλης μου ..κανει σαν να το εχει ξεχασει ....

ειμαστε σε μια ιδιοτυπη φαση ..γιατι περιμενουμε καινουριο αφεντικο ..φευγει αυτος τωρα ..οποτε με εχει ψιλογραψει ...

δε μου εδωσε ουτε τα μισα μου καθηκοντα ..και σπαστικα στην αρχη ..αλλα τελικα καλυτερα ..

απλα σε καποιες φασεις με τρεχει για ασχετα ..σηκω , πανω κατσε κατω !!!!αλλα τι να κανουμε !!!

Τι δουλειά κάνεις Κατερίνα?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντίνα πολύ καλά κοιμάται ο Λεωνίδας σου, μπράβο!

Αγγελική θα στρώσει κι η μικρή, που θα πάει, πάντως δεν κάνει τώρα πολλά πάρτυ μεταμεσονύχτια που έκανε πριν ε, να μένει πολύ ώρα ξύπνια το βράδυ?

Εγώ ρε κορίτσια τι να κάνω με το θηλασμό? να του δώσω σκόνη για να τρώει πιο πολύ μπας και παχύνει?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ντίνα πολύ καλά κοιμάται ο Λεωνίδας σου, μπράβο!

Αγγελική θα στρώσει κι η μικρή, που θα πάει, πάντως δεν κάνει τώρα πολλά πάρτυ μεταμεσονύχτια που έκανε πριν ε, να μένει πολύ ώρα ξύπνια το βράδυ?

Εγώ ρε κορίτσια τι να κάνω με το θηλασμό? να του δώσω σκόνη για να τρώει πιο πολύ μπας και παχύνει?

Γιατί να παχύνει καλέ το παιδί??? Για να σου αργήσει να μπουσουλήσει, σηκωθεί, περπατήσει???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...