Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω κοιμηθηκα μια ωριτσα από 5 μεχρι 6. δεν ηταν ασχημα... τώρα εχει αρχισει και αναδευεται ο πριγκηψ και θα θελει αλλαγμα, ξεβουλωμα μυτης και ταισμα! να το χαιρεσαι το τουλουμπακι και παλι :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι μοναξια σημερα.... που ειστε????

που να μαστε εδώ τριγύρω, μια μέσα μια έξω κάνα σφουγγάρισμα στο ενδιάμεσο, εμένα με πετάει έξω και η σύνδεση ... άστα δράμα!

βαρεμάρα! θέλω να δαγκώσω και το μητσάκι και δε μου κάθεται...τα ίδια

που να μαστε εδώ τριγύρω, μια μέσα μια έξω κάνα σφουγγάρισμα στο ενδιάμεσο, εμένα με πετάει έξω και η σύνδεση ... άστα δράμα!

Βρε Άννα , να ρωτήσω κάτι μια και έχεις μεγάλο αγοράκι, ισχύει ότι από κάποια στιγμή και μετά τα περισσότερα αντιδρούν στα χάδια & στις αγκαλιές ? Αυτό συζητούσα σήμερα με την αδελφή μου , η οποία έχει 2 αγόρια μεγάλα σε ηλικία και μου έλεγε ότι από κάποια στιγμή και μετά τέρμα τα χάδια και οι αγκαλίτσες με τα αγόρια της.

Επειδή γραφείς ότι θες να δαγκώσεις το Μητσακι σου και δεν κάθεται… :D

XwAPp3.png

εμεις ξυπνησαμε τωρα

παω να τον ξεμπουκωσω

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μας!Τι μου κάνετε;Αννούλα πώς είναι ο Μανού σήμερα;Ζωίτσα πήγες την πετσετούλα στο γιατρό,τι σας είπε;Ρε κορίτσια έχω κατααγχωθεί μ' αυτό το χουρχουρητό.Βάζω ορό δε βγαίνει τίποτα αλλά κάποιες στιγμές το ακούω και τρελαίνομαι.Όχι πάντα αραιά και που.Κοιμάται μια χαρά με κλειστό το στόμα,το βράδυ κοιμήθηκε από τις 12 ως τις 8:30, τρώει μια χαρά.Τι στο καλό είναι;Τώρα δεν ακούγεται τίποτα.Αν τον πάρω αγκαλίτσα μου κάνει αγκού αγκού, γελάει και ακούγεται και χουρ χουρ

Καλησπερα κα απο εμενα.Τι κανετε?

Εμας ο γιατρος μας ειπε οτι δεν ειναι υγρα στομαχου και δεν φαινεται κατι ανησυχητικο.Αν ομως το ξανακανει θα το δουμε το θεμα.

Προς το παρων παντως ευτυχως ειμαστε μια χαρα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Βρε Άννα , να ρωτήσω κάτι μια και έχεις μεγάλο αγοράκι, ισχύει ότι από κάποια στιγμή και μετά τα περισσότερα αντιδρούν στα χάδια & στις αγκαλιές ? Αυτό συζητούσα σήμερα με την αδελφή μου , η οποία έχει 2 αγόρια μεγάλα σε ηλικία και μου έλεγε ότι από κάποια στιγμή και μετά τέρμα τα χάδια και οι αγκαλίτσες με τα αγόρια της.

Επειδή γραφείς ότι θες να δαγκώσεις το Μητσακι σου και δεν κάθεται… :D

εννοείται ότι δε κάθεται!!!!!!! πρέπει να τον βάλω κάτω με το ζόρι! δε ξέρω αν έχει να κάνει με το φύλο, μάλλον στο παιδί είναι. ο άντρας μου λέει ότι είναι καλύτερα έτσι, να μην τον έχω 5 -6 χρονών μαντράχαλο και να μη φεύγει απ τα πόδια μου. άντε όμως πείσε τη μάνα!!!ε;

πάντως το τρυφερό αγοράκι που είναι αγκαλιές με τη μαμά δε το χω! (ακόμα)

ίσως φταίω κι εγώ που μικρό δε τον πολυέπαιρνα αγκαλιές μη κακομάθει και άλλα τέτοια κουλά... γι αυτό συνιστώ ανεπιφύλακτα ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

ΔΕ κακομαθαίνουν.....απλά ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ.

Καλησπέρα κι από μας!Τι μου κάνετε;Αννούλα πώς είναι ο Μανού σήμερα;Ζωίτσα πήγες την πετσετούλα στο γιατρό,τι σας είπε;Ρε κορίτσια έχω κατααγχωθεί μ' αυτό το χουρχουρητό.Βάζω ορό δε βγαίνει τίποτα αλλά κάποιες στιγμές το ακούω και τρελαίνομαι.Όχι πάντα αραιά και που.Κοιμάται μια χαρά με κλειστό το στόμα,το βράδυ κοιμήθηκε από τις 12 ως τις 8:30, τρώει μια χαρά.Τι στο καλό είναι;Τώρα δεν ακούγεται τίποτα.Αν τον πάρω αγκαλίτσα μου κάνει αγκού αγκού, γελάει και ακούγεται και χουρ χουρ

τα ιδια κανει και ο δικος μου :(

βεβαια πριν λιγο του τραβηξα με εκεινο το οτριζαλιν λιγη μυξούλα αλλα εχει κι αλλη...

και φλεματακι, εξ'ου και το χουρ χουρ

Διαφημίσεις

Καλησπερα κα απο εμενα.Τι κανετε?

Εμας ο γιατρος μας ειπε οτι δεν ειναι υγρα στομαχου και δεν φαινεται κατι ανησυχητικο.Αν ομως το ξανακανει θα το δουμε το θεμα.

Προς το παρων παντως ευτυχως ειμαστε μια χαρα

Ημουν σιγουρη Ζωη οτι δε θα ηταν υγρα στομαχου γιατι οπως σου ειπα και χθες αυτα ειναι διαφανα και μυριζουν ξινιλα. Ευχομαι να μην τα ξαναδεις τα υγρα αυτα και να μην ειναι κατι...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα κι απο μένα!

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και για τα λόγια σας που με βοήθησαν πολύ!

Ευτυχώς όλα καλά τώρα!

Τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε με τον άντρα μου και πιστεύω οτι κατάλαβε...

Σήμερα είχε καταπληκτικό καιρό και όλο το μεσημέρι ήμασταν βόλτα καροτσάδα και μετά για καφέ! πολύ ωραία ήταν!

Ήπια και μπύρα χωρίς αλκοόλ και κάτι γίνεται με το γάλα! αν και πιστεύω οτι πιο πολύ ψυχολογικό είναι οτι η μπύρα βοηθάει! Τελοσπάντων ας είναι οτι θέλει, αρκεί που βλέπω διαφορά!!!

Βρε κοριτσια να ρωτησω κι εγω. . . με τις καταπληκτικες ραγαδες που απεκτησα τι κανω? και η ειρωνεια ειναι οτι τις απεκτησα τις τελευταιες 2 εβδομαδες.

αχ ραγάδες...πονεμένη ιστορία...

σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου...ώσπου 5 μέρες πριν γεννήσω μου έκαναν ντου και έγινα χάλια!!!

Πήγα στη δερματολόγο μου η οποία μετά λύπης μου ανακοίνωσε οτι δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ γιατί έχει σπάσει το κολλαγόνο και μου έδωσε μια συνταγή για κρέμα φτιαχτή η οποία θα τις αποχρωματίσει και θα τις φέρει όσο πιο πολύ γίνεται στο χρώμα του δέρματος ώστε να μην ξεχωρίζουν πολύ, γιατί προς το παρόν είναι κατακόκκινες!

ε πόσο να αντέξει το δέρμα μου??? ήμουν τσίτα δερματάκι και 50 κιλά και πήρα 17 κιλά στην εγκυμοσύνη και το παραξεχείλωσα!

πόσο να αντέξει κι αυτό!!!

Περαστικά σε όλα τα μωράκια!!!!!!!!!!! να γίνουν γρήγορα καλά τα ζουζουνάκια για να μην ταλαιπωρούνται!

Εμείς αύριο θα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο...:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εννοείται ότι δε κάθεται!!!!!!! πρέπει να τον βάλω κάτω με το ζόρι! δε ξέρω αν έχει να κάνει με το φύλο, μάλλον στο παιδί είναι. ο άντρας μου λέει ότι είναι καλύτερα έτσι, να μην τον έχω 5 -6 χρονών μαντράχαλο και να μη φεύγει απ τα πόδια μου. άντε όμως πείσε τη μάνα!!!ε;

πάντως το τρυφερό αγοράκι που είναι αγκαλιές με τη μαμά δε το χω! (ακόμα)

ίσως φταίω κι εγώ που μικρό δε τον πολυέπαιρνα αγκαλιές μη κακομάθει και άλλα τέτοια κουλά... γι αυτό συνιστώ ανεπιφύλακτα ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

ΔΕ κακομαθαίνουν.....απλά ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ.

Και εγώ αυτής της άποψης είμαι πολλές αγκαλιές και φιλάκια - ο δικός μου άντρας λέει αν δεν τον λιώσουμε τώρα στα φιλιά , πότε ? όταν γίνει 20 χρονών μαντράχαλος ? – και συμπληρώνω αν δεν τον έχω τώρα αγκαλίτσα πότε σε 1-2 χρόνια που θα θέλει να τρέξει –παίξει κλπ ?

Πάντως έχει να κάνει και με το φύλο γιατί και οι δυο γιοι της αδελφής μου δεν …. Πάει να τους χαϊδέψει λίγο, - έλα ρε μάνα τι θες ? Και στενοχωριέμαι μου λέει αλλά τι να κάνω ? Δεν φταίει που δεν τον έπαιρνες αγκαλιές , τα αγόρια έτσι είναι και πρέπει να το συνηθίσουμε Γι αυτό καμία στιγμή ανεκμετάλλευτη !!!

XwAPp3.png

καλησπερα κοριτσια!!

anstef να σου ζησει η τουλουμπιτσα σου!χρονια σας πολλα!

zoi χαιρομαι που δεν ηταν τιποτε τελικα κ ελπιζω να μη το ξαναδεις!

anna27 συμφωνω μαζι σου κ επαυξανω !πολλες πολλες αγκαλιες στα μωρακια μας!

fairytale πολυ χαρηκα που τα βρηκατε με τον αντρα σου κ που πανε ολα καλα με το θηλασμο!καλη συνεχεια κ καλη δυναμη!με το καλο το πρωτο σας εμβολιο αυριο!

εγω βγηκα σημερα επειτα απο πολυ καιρο μονη μου-χωρις το συζηγο-πηγαμε για καφεδακι με τις μανουλες που μενουν στη γειτονια μου κ περασα τελεια!τωρα βεβαια ειμαι αρκετα κουρασμενη ταισα τη μικρη κ παω να χαζεψω στη tv μεχρι να παει 11 κ να τη ξαναταισω κ μετα υπνο!

εμεις θα κανονισουμε καμια συναντηση?

φιλια κ καλο βραδυ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Kοριτσακια μπαινω μια να σας πω ενα για κ ξανακλεινω...

Αννουλα ευχομαι περαστικα, τουλαχιστον ειναι σταθερος ε??? Ο αδερφος μου οταν πηγε φανταρος....τρελες αγκαλιες με τη μανα του.. κ Κλααααααμαααα!!!!!!

Ζωιτσα κ σενα ολα καλα ετσι??? Μωρε μην ανησυχεις... καλα θα ειναι το μικρουλι σου..

Λοιπον, για τις ραγαδες μου ειπαν οτι πολυ καλη δουλεια, χωρις βεβαια να φευγουν ποτε.. κανει το σπαθολαδο. Εγω το παρειγγειλα κι ολας.. Μεχρι κ να τριψεις κ τα μωρακια ειναι καλο. Πατηστε μια στο ιντερνετ κ δειτε σχετικα αρθρα, ειναι πολυ καλο!!!!

Μακ μου σε βλεπω πιο καλα η μου φαινετε? Ελπιζω να εισαι κ εσυ κ ο μπεμπης πολυ πολυ καλα... Το αλλεργικο ειναι τρελο βασανο, κ ναι σε πιανει συγχηση, πολυ σπανια ομως... 3 χρονια το χω, 5 φορες το χω παθει τοσο πολυ.. Το παλευω ομως οσο μπορω, γιατι πλεον δεν παιρνω αντισταμινικα..

Αυριο παμε για το πρωτο μας εμβολιο...

Πρεπει να κλεισω γιατι οι αντρες μου γκρινιαζουν κι οι δυο!!!

Σας φιλω γλυκα, κ σορυ αν δεν μιλησα σε ολα τα κοριτσια, αν εχετε αρρωστακια, ολα καλα ευχομαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...