Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!!ελπιζω ολα τ αρρωστα παιδακια να ναι καλυτερα σημερα!

εμεις τελικα χτεσ κοιμηθηκαμε μια χαρα ευτυχως..ουτε γκρινια ουτε τιποτε.την ταισα το βραδυ κ επεσε ξερη.κ μεχρι τωρα ηρεμη ειναι.οποτε ναι χτες ηταν απλα κακοδιαθετη.

να εχετε ολες μια πολυ ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμενα!

περαστικά στα μωράκια και κουραγιο στις μανούλες εύχομαι, όλα θα πάνε καλα. εγω πολύ αγχώνομαι που λέτε για μυξούλες και φλεματάκια γιατι και ο δικός μου μαζεύει και ρουθουνίζει. του βάζω ορό μια φορά την ημέρα αλλά αλλοτε βγάζει μυξούλα και άλλοτε όχι. με το φλέμα δεν ξέρω τι να κανω. φεύγει και αυτό με τον ορό (μακακια είπα :oops:)? τι κολλημα εχω με τον ορο δεν λεγεται. το εχω ξανα-αναφερει αλλα δεν την παλευω. το λυπάμαι το παιδάκι μου. ασε που μου πνιγεται στιγμιαια. με το πνίξιμο εχω πρόβλημα γιατι εχω κοντεψει να πεθανω με νερό περίπου στην τριτη τεταρτη δημοτικού. στραβοκαταπια και με εσωσε μια γειτονισσα τελευταια στιγμη βάζοντας το χερι της μεσα στο λαιμο μου. ετσι πηρα ανασα, ειχα αρχισει και μελανιαζα και εβλεπα την ζωη να περνα μπροστα στα ματια μου (ναι ναι οντως συμβαινει αυτο οταν τα τιναζεις)!

γιατι εχω κιτρινη καρτα????? αυτη δεν πρασινιζει? μια φορά πηρα κιτρινη γιατι λεει ο αντμιν γραφω με κεφαλαια και δεν κανει... αλλά ειχα την αισθηση οτι πρασινισε παλι.... κλαψ....

Καλημέρα σας από τον πανέμορφο εξωτικό Κορυδαλλο!!!

Περαστικά στα αρρωστούλια μας..υπομονή μανουλίτσες..όλα θα περάσουν και τα μωρούλια θα είναι έτοιμα για νέες περιπέτειες!

Τι ωραία που είναι εδώ!! Χθες πήγαμε για πρώτη φορά μετά τη γέννα για καφέ με τον άντρα μου!! Μαζί με τη μπέμπα εννοείται, η οποία δεν ξύπνησε καθόλου!) Καλέ έχω ξεχάσει πως είναι ο έξω κόσμος! Αφού παραλίγο να πω στο σερβιτόρο αγκού-άγκου. Μου φάνηκαν όλα τόσο περίεργα!! earth calls yota...

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

[quote=maria_s;16491

Ευχαριστούμε Ελευθερία. Στις 12 τον ξυπνάς εσύ ότι ώρα και αν έχει φάει; Και μετά πότε ξυπνάει πάλι;

Μαράκι τελικά δεν τον ξύπνησα και ξύπνησε στις 2. Είχε φάει στις 21:30!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια θέλω την βοήθειά σας αν ξέρετε. Ο μικρός μου τελευταία δείχνει μια ψιλοαπέχθεια στο αριστερό στήθος. Τρωει πχ. 5-6 μπορεί και 10 λεπτά και μετά κάνει πίσω και το αφήνει. Το ψάχνει και μόλις το μυρίσει πάλι κάνει πίσω. Δεν το θέλει! Τον βάζω στο δεξί και συνεχίζει και τρώει!!!

Τι είναι πάλι τούτο ξέρει καμιά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια θέλω την βοήθειά σας αν ξέρετε. Ο μικρός μου τελευταία δείχνει μια ψιλοαπέχθεια στο αριστερό στήθος. Τρωει πχ. 5-6 μπορεί και 10 λεπτά και μετά κάνει πίσω και το αφήνει. Το ψάχνει και μόλις το μυρίσει πάλι κάνει πίσω. Δεν το θέλει! Τον βάζω στο δεξί και συνεχίζει και τρώει!!!

Τι είναι πάλι τούτο ξέρει καμιά?

Μηπως απλα δεν τον βολευει η θεση που το κρατας?

Εγω παλι μια φορα που ειχα φαει σπανακι και μυριζε το γαλα μου?(Μιαα αηδια ηταν αστα να πανε)Παρατηρησα οτι μυριζε πιο πολυ το δεξι μου στηθος και λιγοτερο το αριστερο δεν ξερω γιατι.

Τελος μηπως να κανεις μαλλαξεις με ζεστο νερο μηπως ειναι φραγμενος κανενας αδενας και δυσκολευεται να τραβηξει γαλα ο μικρος?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

κι εμείς το παθαμε αυτο με το αριστερο και τις τελευταιες μερες τρωμε μονο απο το δεξι...τι να κανω...απο το να τη βλεπω να κλαιει το παιδι μου.....εχω διαβασει και οτι πολλες μητερες ολοκληρωνουν το θηλασμο με το ενα στηθος μονο οποτε αρκει να τρεφεται σωστα το παιδι και δεν πειραζει...

τις υπόλοιπες είναι αγαλματάκι, αφού λέω ότι πιάνει και σκόνη και πρέπει να το ξεσκονίζω!

έτσι όπως είναι αυτό το παιδί το ξεχνάμε φοβάμαι μη κάτσουμε και πάνω του καμιά ώρα!!!

μάλλον βλέπει και ακούει τον αδερφό του και λέει άσε να μη μιλήσω γιατί θα με πάρει φαλάγγι αυτός!

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!:D

ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!:D

ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!:D

ΑΓΑΠΩ ΑΝΝΑ27!!!!!!!!!!:D

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Καλημέρα σας από τον πανέμορφο εξωτικό Κορυδαλλο!!!

Περαστικά στα αρρωστούλια μας..υπομονή μανουλίτσες..όλα θα περάσουν και τα μωρούλια θα είναι έτοιμα για νέες περιπέτειες!

Τι ωραία που είναι εδώ!! Χθες πήγαμε για πρώτη φορά μετά τη γέννα για καφέ με τον άντρα μου!! Μαζί με τη μπέμπα εννοείται, η οποία δεν ξύπνησε καθόλου!) Καλέ έχω ξεχάσει πως είναι ο έξω κόσμος! Αφού παραλίγο να πω στο σερβιτόρο αγκού-άγκου. Μου φάνηκαν όλα τόσο περίεργα!! earth calls yota...

Αστα Γιωτα μου και εγω μια απο τα ιδια. αγοραφοβικη εχω καταντησει. βλεπω κοσμο και κανω το σημα του σταυρού :P

Διαφημίσεις

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!:D

ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!:D

ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!:D

ΑΓΑΠΩ ΑΝΝΑ27!!!!!!!!!!:D

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

χρόνια πολλααααααααα! περάσαμε το πρωτο δυσκολο τριμηνο! yeah!!!

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια ! Μάλλον είναι θέμα καιρού και μιας φίλης μου το πιτσιρίκι με αερολιν είναι.

Το κέφι τους όμως από ότι κατάλαβα δεν το χάνουν με τίποτα.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...