Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η Μαρία νομίζω του έβαζε συχνά τότε που έλεγε οτι ήθελε να αποφύγει την αντιβίωση, αλλά δεν την είδα σήμερα στο forum να τη ρωτήσω.Anyway Σοφία μου σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.ουΚαλό βραδάκι και καλό ξημέρωμα να έχουμε!

Βουλάκι πριν από κάθε γεύμα μου είχε πει ο γιατρός (δηλ. κάθε 1-2 ώρες) για να μπορεί να τρώει. Όταν είχαμε δει τα δύσκολα, μου έδωσε το πράσινο φως να τον καθαρίζω όποτε τον άκουγα να δυσκολεύεται.

Επειδή οι αμπούλες δ εν ήταν βολικές αλλά και ακριβές, πήρα 1 λίτρο φυσιολογικό ορό και τραβάω με 5αρες ή 10αρες συριγγούλες.

Πάντως την αντιβίωση δεν την αποφύγαμε :( Από χθες το μεσημέρι το πουλάκι μου παίρνει amoxil...ήταν πολύ χειρότερα το weekend, δεν είχε μύξες αλλά πολλά φλεματάκια και πνιγόταν. 2-3 βδομάδες το παλεύαμε αλλά δεν καθάρισε οπότε έπρεπε να προλάβουμε βρογχιολίτιδα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι πραγματικα νιωθω χαλια και οσο περναει η ωρα τοσο πιο πολυ τρελαινομαι.

Κατα τα αλλα ειναι μεσα στην τρελλη χαρα ρε συ και γελαει και μιλαει και τρωει και ολα τα κανει.Και η παιδιατροσ αυτο ειπε αφου ειναι ζωηρος δεν υπαρχει προβλημα.Αυριο θα δειξει.Μεχρι αυριο ομως εγω δεν ξερω τι να κανω...

Βρε ηρεμησε, απο τη στιγμη που το μωρακι σου ειναι ζωηρο και τρωει δεν εχει τιποτα!!!!!!!!! Εμενα παντως αυτα με ρωταει η γιατρος, οταν την παιρνω για οτιδηποτε υποψιαστω. Αν αυτα ειναι οκ μου λεει τιποτα δεν εχει. Μυξουλες θα ηταν..

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

άντε όλα τα μωράκια αρρωστούλικα είναι!!!πολλά πολλά περαστικά!!!! είναι ο καίρος μάλλον. αντιβίωση εμείς δε παίρνουμε μόνο εισπνεόμενα αέρια. αλλά και ο δικός μου εξακολουθεί και είναι στη κοσμάρα του! όλο γέλια και χαρές! σίγουρα παίζει ρόλο, η μάνα μου όμως λέει ότι έτσι είναι τα παιδιά και με 40 πυρετό παίζουν! αφού δε γκρινιάζει και κυρίως τρώει δε πρέπει να αγχώνει. το θέμα είναι να μην είναι νωχελικός.

maria περαστικα σας!ευχομαι να αποφυγετε τα χειροτερα!

περαστικα σε ολα τα αρρωστα μωρακια κ κουραγιο στις μανουλες τους!

να ρωτησω κ εγω κατι?σημερα ολη τη μερα η μικρη ειναι πολυ ανησυχη γκρινιαζει κ κλαει με το παραμικρο.τρωει καλα, ειναι ζωηρη,χθες το βραδυ κοιμηθηκε σερι 8 ωρες αλλα σημερα δε ξερω τι ειναι αυτο που την ενοχλει.υποψιαζομαι δοντακια ειναι αλλα δε μπορω να πω με σιγουρια.τι να κανω να της δωσω λιγο ντεπον να ηρεμησει?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σ' ευχαριστώ Μαράκι μου πολύ.Και εύχομαι πολλά πολλά περαστικά στο ροκάκι μας.Προς το παρόν κοιμάται το μπουμπούκι μου.Γενικά δεν έχεί πρόβλημα ούτε στον ύπνο ούτε όταν θηλάζει.Απλά ώρες ώρες ακούω τη μυτούλα χουρ χουρ και στενοχωριέμαι.Η παιδίατρος μας κάποια στιγμή που την είχα ρωτήσει μου είπε αν τον ακούς να του βάζεις ορό αλλιώς τίποτα.Είναι οι ρινικές χοάνες στενές(έτσι νομίζω είπε)γι' αυτό ακούγεται αυτό το χουρχούρισμα.

Διαφημίσεις

Μόνο νωχελικός δεν είναι!

Χθες κάναμε φίλους το φωτιστικό της κρεβατοκάμαρας και το ματάκι του συναγερμού στον ξενώνα. Σήμερα 1 καδράκι και την κουρτίνα του καθιστικού. Τους μιλάμε και τους γελάμε κιόλας, αμέ! :)

maria περαστικα σας!ευχομαι να αποφυγετε τα χειροτερα!

περαστικα σε ολα τα αρρωστα μωρακια κ κουραγιο στις μανουλες τους!

να ρωτησω κ εγω κατι?σημερα ολη τη μερα η μικρη ειναι πολυ ανησυχη γκρινιαζει κ κλαει με το παραμικρο.τρωει καλα, ειναι ζωηρη,χθες το βραδυ κοιμηθηκε σερι 8 ωρες αλλα σημερα δε ξερω τι ειναι αυτο που την ενοχλει.υποψιαζομαι δοντακια ειναι αλλα δε μπορω να πω με σιγουρια.τι να κανω να της δωσω λιγο ντεπον να ηρεμησει?

Όχι δεν είναι δόντια τόσο νωρίς και μην το πλακώνεις το παιδί στα φάρμακα! Εσύ είσαι κάθε μέρα μες την τρελλή χαρά βρε Σοφούλα? :)

Bad hair day έχει η μικρή :) Θα κοιμηθεί και αύριο όλα θα είναι υπέροχα :)

Όχι δεν είναι δόντια τόσο νωρίς και μην το πλακώνεις το παιδί στα φάρμακα! Εσύ είσαι κάθε μέρα μες την τρελλή χαρά βρε Σοφούλα? :)

Bad hair day έχει η μικρή :) Θα κοιμηθεί και αύριο όλα θα είναι υπέροχα :)

σ ευχαριστω μαρακι...ναι μωρε δικιο εχεις ειμαι κ εγω λιγο υπερβολικη καμια φορα..κ σιγουρα δε θελω να της δινω φαρμακα χωρις λογο.

παω να την ταισω και να την κοιμησω.

καληνυχτα κοριτσια!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα τι μου κάνετε? Για αρρωστούλικα μωράκια διάβασα. Περαστικά του και σύντομα!!!

Ο ζούζουνός μου κοιμάται από τις εννιάμιση. Στις 12 οπωσδήποτε θα τον ταίσω και ελπίζω να μην ξεξυπνήσει γιατί θα έχουμε καραούλι βαρβάτο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κι εγώ νομίζω ότι είναι νωρίς για δόντια.

κι εμένα μερικές μερες ψιλογκρινιάζει

τις υπόλοιπες είναι αγαλματάκι, αφού λέω ότι πιάνει και σκόνη και πρέπει να το ξεσκονίζω!

έτσι όπως είναι αυτό το παιδί το ξεχνάμε φοβάμαι μη κάτσουμε και πάνω του καμιά ώρα!!!

μάλλον βλέπει και ακούει τον αδερφό του και λέει άσε να μη μιλήσω γιατί θα με πάρει φαλάγγι αυτός!

Διαφημίσεις

κι εγώ νομίζω ότι είναι νωρίς για δόντια.

κι εμένα μερικές μερες ψιλογκρινιάζει

τις υπόλοιπες είναι αγαλματάκι, αφού λέω ότι πιάνει και σκόνη και πρέπει να το ξεσκονίζω!

έτσι όπως είναι αυτό το παιδί το ξεχνάμε φοβάμαι μη κάτσουμε και πάνω του καμιά ώρα!!!

μάλλον βλέπει και ακούει τον αδερφό του και λέει άσε να μη μιλήσω γιατί θα με πάρει φαλάγγι αυτός!

Πολυ γελασα βρε Αννουλα.:DΝα 'σαι καλα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Πολυ καλημερα σας.Ελπιζω σημερα ολα τα μωρακι να ειναι καυτερα!

Εμεις δεν ειχαμε κανενα περιεργο υγρο μεχρι τωρα οποτε ειμαστε καλα!Και φυσικα περιμενουμε τι θα μας πει η παιδιατρος.Προς το παρον Μιλαμε στον καθρεφτη μας και προσπαθουμε να κουνησουμε ενα ψαρακι στο γυμναστηριο....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα σας! Ζωούλα ελπίζω όλα καλά. Εγώ πιστεύω ότι είναι φλέμα με υφή γάλακτος.

Καλησπέρα τι μου κάνετε? Για αρρωστούλικα μωράκια διάβασα. Περαστικά του και σύντομα!!!

Ο ζούζουνός μου κοιμάται από τις εννιάμιση. Στις 12 οπωσδήποτε θα τον ταίσω και ελπίζω να μην ξεξυπνήσει γιατί θα έχουμε καραούλι βαρβάτο!

Ευχαριστούμε Ελευθερία. Στις 12 τον ξυπνάς εσύ ότι ώρα και αν έχει φάει; Και μετά πότε ξυπνάει πάλι;

Μαρακι περαστικα στο ροκακι το κουκλακι!

Εμεις παιρνουμε αντιβιωση καθε μερα εδω κι εναμιση μηνα ενεκεν η ουρολοιμωξη.

Τεσπα.

Να'σαι καλά Ευμορφία! Ωχ γιατί τόσο πολύ; Μέχρι πότε θα παίρνετε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...