Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννουλα δεν ειναι οτι δεν ανησυχω φυσικα εχω πεθανει στο αγχος προσπαθω απλα να βρω μια λογικη εξηγηση να ηρεμισω...Αυριο θα την παμε την πετσετα και θθα δειξει...

παιζει η ΓΟΠ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι πραγματικα νιωθω χαλια και οσο περναει η ωρα τοσο πιο πολυ τρελαινομαι.

Κατα τα αλλα ειναι μεσα στην τρελλη χαρα ρε συ και γελαει και μιλαει και τρωει και ολα τα κανει.Και η παιδιατροσ αυτο ειπε αφου ειναι ζωηρος δεν υπαρχει προβλημα.Αυριο θα δειξει.Μεχρι αυριο ομως εγω δεν ξερω τι να κανω...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ναι σιγα μην το κανεις για το γαλα! χα χα , γουσταρεις μπυριτσα λεω εγω, ξενυχτια και τσιγαρα, αστα αυτα :P

Μπα mak μου.Δεν ειμαι καθολου τετοιος τυπος.Ουτε του αλκοολ, ουτε του ξενυχτιου και ποσο μαλλον του τσιγαρου.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλησπερα κοριτσια!!

zoi υπομονη δε μπορεις να κανεις κατι αλλο τωρα αυριο θα ξερεις οπως ειπε κ η γιατρος σου αφου ειναι ζωηρος δε πρεπει να ναι κατι σοβαρο.κ εμενα παει το μυαλο μου οτι ειναι γαλα που δεν εχει χωνεψει το μωρο η μυξουλες δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

makarinaerhei πιστευω ολες λιγο πολυ νιωθουμε τυψεις οταν αφηνουμε μονα τους τα μωρακια μας αλλα οπως λες κ εσυ δε γινεται 24ωρες το 24ωρο να ειμαστε απο πανω τους.

εμεις τελικα καταφεραμε να κοιμηθουμε 2 ωριτσες ξυπνησαμε πριν λιγο την ταισα κ τωρα κοιμαται παλι στο ριλαξ της.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μ αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα τικεράκια!!!!!!

ευτυχώς είμαστε απύρετοι. μακμαράκι όλα για μας είναι πια. τις ιώσεις δε τις φοβάμαι, τα χτυπήματα τρέμω! αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι.

Διαφημίσεις

μ αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα τικεράκια!!!!!!

ευτυχώς είμαστε απύρετοι. μακμαράκι όλα για μας είναι πια. τις ιώσεις δε τις φοβάμαι, τα χτυπήματα τρέμω! αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι.

εγω όλα τα φοβαμαι Αννουλα! Ασχετη γαρ και αγχωδης εκ φύσεως :|

ωραια, πολυ χάρηκα για τον Μανου τρομαριτσα μου :)

Ζωούλα υπομονη μονο για σημερα. αυριο θα ηρεμησεις γιατι δεν ειναι τιποτα. αφου το παιδι ειναι ζωηρο...

άντε βρε δεν είσαι καθόλου άσχετη! μαμα είσαι! όλα τα ξέρεις! για σκέψου!!!!

είναι μονόδρομος! χα!

ας ελπίσουμε το μητρικο ενστικτο να κανει τη δουλεια του χα χα;)

Είναι καμία μέσα;θέλω να ρωτήσω κάτι.Το απόγευμα του έβαλα ορό και έβγαλε κανα δυο μυξούλες.Τώρα τον ακούω πάλι να χουρχουρίζει η μύτη του.Μπορώ να τον βάλω ξανά μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα;

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια να ρωτησω κι εγω. . . με τις καταπληκτικες ραγαδες που απεκτησα τι κανω? και η ειρωνεια ειναι οτι τις απεκτησα τις τελευταιες 2 εβδομαδες. Μακμαρακι μου τι τυψεις λςς κοριτσακι? εχω σωθει με το ρηλαξ μας αρεσει πολυ και αν εχω δουλεια στην κουζινα τον παιρνω μαζι μου καιλτον εχω εκει και του μιλαω οταν γκρινιαζει. μας εφεραν σημερα και ενα γυμναστηριο απο τα motheecare και τον εβαλα και ειχε γλαρωσει.

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Είναι καμία μέσα;θέλω να ρωτήσω κάτι.Το απόγευμα του έβαλα ορό και έβγαλε κανα δυο μυξούλες.Τώρα τον ακούω πάλι να χουρχουρίζει η μύτη του.Μπορώ να τον βάλω ξανά μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα;

βουλα μου δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να του ξαναβαλεις.ορος ειναι δεν ειναι φαρμακο, αλατονερο δηλαδη.ρωτα βεβαια κ καποιον αλλο.

φιλια κ καλο βραδυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Βρε κοριτσια να ρωτησω κι εγω. . . με τις καταπληκτικες ραγαδες που απεκτησα τι κανω? και η ειρωνεια ειναι οτι τις απεκτησα τις τελευταιες 2 εβδομαδες. Μακμαρακι μου τι τυψεις λςς κοριτσακι? εχω σωθει με το ρηλαξ μας αρεσει πολυ και αν εχω δουλεια στην κουζινα τον παιρνω μαζι μου καιλτον εχω εκει και του μιλαω οταν γκρινιαζει. μας εφεραν σημερα και ενα γυμναστηριο απο τα motheecare και τον εβαλα και ειχε γλαρωσει.

υπαρχουν κρεμες για τις ραγαδες στο φαρμακειο θα βρεις.δεν εχω χρησιμοποιησει κ ετσι δε ξερω κατα ποσο εχουν αποτελεσμα.

κ εμεις πηραμε γυμναστηριο φαινεται να της αρεσει καθεται παιζει με τα παιχνιδακια αλλα βαριεται γρηγορα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Η Μαρία νομίζω του έβαζε συχνά τότε που έλεγε οτι ήθελε να αποφύγει την αντιβίωση, αλλά δεν την είδα σήμερα στο forum να τη ρωτήσω.Anyway Σοφία μου σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Καλό βραδάκι και καλό ξημέρωμα να έχουμε!

Εγω πολλες φορες αν την ακουω να ρουθουνιζει πολυ της βαζω και 2 ορους επι τοπου. Δε νομιζω οτι ειναι κακο, αλατονερο ειναι οπως ειπε και η Σοφια.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...