Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε κοριτσια αυτοι οι αντρες! Εγω αυτην την εβδομαδα που παιδευομαι με το γαλα ξερετε τι μου ειπε? ε και τι να κανουμε στερεψε η αγελαδα , δωστου το ξενο και δεν φτανει αυτος μου το λενε και μεγαλες γυναικες και εκνευριζομαι απιστευτα , εγω θα το παλεψω ειπα θελω να τον θηλασω οσο περισσοτερο γινεται και δεν μπορει να ξυπναω ενα πρωι και να μην εχω γαλα! Αλλα που να το καταλαβουν ! Σοφακι μου καλο μην στεναχωριεσαι ηταν της στιγμης !

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλησπερα κοριτσια!!

litpot να μη το βαλεις κατω...μια χαρα θα τα πας.

δε μπορω να κοιμησω με τιποτε τη μικρη δεν αντεχω αλλο...ταισμενη ειναι αλλαγμενη ειναι αγκαλια τη πηρα καναμε βολτες τι αλλο θελει?????τα νευρα μου θελω κ εγω να ξεκουραστω λιγακι....ευτυχως σε κανα μισαωρο θα ρθει ο αντρας μου να την αναλλαβει...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μπορει να θελει να της πεις ενα τραγουδακι η να της μιλας

αχ ολα τα δοκιμασα...τη πηρα αγκαλια παλι μια χαρα καθεται...ετσι κ την αφησω στο ριλαξ η στη κουνια θα μας ακουσει ολη η πολυκατοικια...ειναι παιδι της αγκαλιας το χω παρει αποφαση κ ας μου λενε οτι την κακομαθα...εχω βαρεθει ν ακουω χαζομαρες...το μονο που θελω να ρθει ο αντρας μου να τη κρατησει λιγο να κοιμηθω καμια ωριτσα.

αντε παω να της πω παλι τη βαρκουλα του ψαρα...μ αυτη συνηθως κοιματια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Σοφάκι μου καμιά φορά η δική μας υπερένταση μεταδίδεται και στα μωρά μας.Προσπάθησε να ηρεμήσεις, πάρτην αγκαλίτσα πάνω σου και ξάπλωσε. Εμένα κανα δυο φορές που ήταν έτσι ανήσυχος, μόνο έτσι μπόρεσα να τον ηρεμήσω. ϊσως επειδή άκουγε την καρδιά μου, ίσως επειδή ζεσταινόταν η κοιλίτσα του όπως ήταν μπρούμυτα πάνω μου, πάντως κοιμήθηκε. Αλλά μην την σηκώσεις πολύ γρήγορα.Αστην να την πάρει για τα καλά ο ύπνος.

Σοφάκι μου καμιά φορά η δική μας υπερένταση μεταδίδεται και στα μωρά μας.Προσπάθησε να ηρεμήσεις, πάρτην αγκαλίτσα πάνω σου και ξάπλωσε. Εμένα κανα δυο φορές που ήταν έτσι ανήσυχος, μόνο έτσι μπόρεσα να τον ηρεμήσω. ϊσως επειδή άκουγε την καρδιά μου, ίσως επειδή ζεσταινόταν η κοιλίτσα του όπως ήταν μπρούμυτα πάνω μου, πάντως κοιμήθηκε. Αλλά μην την σηκώσεις πολύ γρήγορα.Αστην να την πάρει για τα καλά ο ύπνος.

ναι θα παω μεσα να ξαπλωσω και θα την εχω αγκαλια...ειναι ψιλογλαρωμενη ελπιζω να τα καταφερω.

κοριτσια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα και από εμένα!

ξεκουραζεστε κοριτσακια ή εχετε μπλεξει με τιποτε δουλειες? εγώ να πω την αλήθεια σιδερωνα και μιας και ο μικρος ειναι μισοκοιμισμενος στο ρηλαξ είπα να πω ενα γεια!

τα νεα σας τα διαβασα επι τροχαδην και από αυτα που μου εμεινα στο μυαλο, εχω να πω:

Αννούλα περαστικα στο κουκλι Μανού-λι, κριμα βρε παιδακι μου και για υτον και για σενα. Ψυχουλιτσα μου... καλα που εισαι εμπειρη μανα. αν συνεβαινε σε μενα ακόμα θα εκλαιγα. εδώ μπουκώνει το παιδί μου στις μυξουλες γιατι τον λυπαμαι να του βαζω ορο στη μυτη. αντε να του εκανα μασκα η αχρηστη η μανα :oops:.

Μαριανθη παιδι μου, εσυ τι ζορια τραβας????? ουτε που φανταζομαουν οτι οι αλλεργιες ειναι τοοοοσο βασανιστικες! ακου συγχυση, απίστευτο! δεν το ειχα ακουσει ποτε! περαστικούλια φιλεναδα μου!

Ζωή μου το μωρακι σου ειναι καλύτερα? τι εγινε με τον εμετο και με αυτο το κιτρινο πραγμα που εβλεπες? ολα καλα?

Ααααααχ ειδα και τις φωτιγραφιουλες από την συναντηση :) ολα για ζουληγμα και ρουφηγμα ειναι!!!!

εγω ΣΚ ήμουν αθηνα για το προκαθορισμενο ραντεβου με τον γιατρο μου. ολα καλα μου ειπε και θα κανω τεστ παπ τον Φλεβάρη- Μάρτη. το ωραιο ειναι που με ρωτησε ποτε ξεκιναω για το δευτερο :shock:. καλα λεω ας κανω διακοπες τουλαχιστον φετος. σγτο επόμενο πρεπει να κονονισω να γεννησω Μάρτη. ειναι η καλυτερη εποχή και το καλοκαιρι δεν εισαι τουμπανο!!!!

πω πω εχω το παιδακι μου στο ρηλαξ εδω και μια ωρα και με πιανουν τυψεις. το παθαινετε εσεις αυτό? νιωθω οτι δεν ειμα καλη μανα οταν το αφηνω μονο του και υποφερω μεσα μου αλλά και από την άλλη δεν μπορω να ασχολουμαι συνεχεια μαζι του. ντρεπομαι....

Αχ βρε κοριτσια αυτοι οι αντρες! Εγω αυτην την εβδομαδα που παιδευομαι με το γαλα ξερετε τι μου ειπε? ε και τι να κανουμε στερεψε η αγελαδα , δωστου το ξενο και δεν φτανει αυτος μου το λενε και μεγαλες γυναικες και εκνευριζομαι απιστευτα , εγω θα το παλεψω ειπα θελω να τον θηλασω οσο περισσοτερο γινεται και δεν μπορει να ξυπναω ενα πρωι και να μην εχω γαλα! Αλλα που να το καταλαβουν ! Σοφακι μου καλο μην στεναχωριεσαι ηταν της στιγμης !

Λιτσακι καλως ήρθες και να μην στεναχωριεσαι! σιγα μηνσου τελειωνει το γαλα! εγω δεν το πιστευω. ρώτα και τον γιατρο σου κατεβασε και καμια μπυριτσα. όλα καλα ειναι στο λεω :wink:

Απο το πρωι δεν ξαναειχαμε κανενα σημαδι περιεργο αν και γουλιες εβγαλε.Την παιδιατρο μου την πηρα δεν μπορει να σκεφτει κατι.Μπορει λεει να ειναι το γαλα μου που εμεινε πολυ ωρα μεσα μπορει να ειναι μυξες δεν ξερει.Θα παω αυριο την πετσετα που τον σκουπισα να την δει.Παντως ρε παιδια δεν ηταν εμετος ηταν μια γουλια που περιειχε και αυτο το πραγμα.Τι να πω δεν ξερω.Αυριο λογικα θα μας πει τι ειναι...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Απο το πρωι δεν ξαναειχαμε κανενα σημαδι περιεργο αν και γουλιες εβγαλε.Την παιδιατρο μου την πηρα δεν μπορει να σκεφτει κατι.Μπορει λεει να ειναι το γαλα μου που εμεινε πολυ ωρα μεσα μπορει να ειναι μυξες δεν ξερει.Θα παω αυριο την πετσετα που τον σκουπισα να την δει.Παντως ρε παιδια δεν ηταν εμετος ηταν μια γουλια που περιειχε και αυτο το πραγμα.Τι να πω δεν ξερω.Αυριο λογικα θα μας πει τι ειναι...

Ζωη εμενα πολλες φορες η μπεμπα μετα απο πολλες ωρες που εχει να φαει, δηλαδη λιγο πριν το επομενο γευμα στο 3ωρο το πολυ 4ωρο, βγαζει υγρα στομαχου, τα οποια ομως ειναι διαφανα, οχι κιτρινα. Μυριζουν ξινιλα και καμια φορα εχουν και λιγο γαλατακι κομμενο, σαν μυζηθρα, αλλα δεν ειναι με τιποτα κιτρινα. Κατι αλλο ειναι, ισως μυξουλες. Παντως να πας να τα δει τα υγρα αυτα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Εχει εδω και 2 ωρες που πινω μια μπυριτσα χωρις αλκοολ για να κατεβασει γαλα η καλη μας αγελαδα.χιχιχιχι!!!!

ναι σιγα μην το κανεις για το γαλα! χα χα , γουσταρεις μπυριτσα λεω εγω, ξενυχτια και τσιγαρα, αστα αυτα :P

Ζωη εμενα πολλες φορες η μπεμπα μετα απο πολλες ωρες που εχει να φαει, δηλαδη λιγο πριν το επομενο γευμα στο 3ωρο το πολυ 4ωρο, βγαζει υγρα στομαχου, τα οποια ομως ειναι διαφανα, οχι κιτρινα. Μυριζουν ξινιλα και καμια φορα εχουν και λιγο γαλατακι κομμενο, σαν μυζηθρα, αλλα δεν ειναι με τιποτα κιτρινα. Κατι αλλο ειναι, ισως μυξουλες. Παντως να πας να τα δει τα υγρα αυτα.

Αννουλα δεν ειναι οτι δεν ανησυχω φυσικα εχω πεθανει στο αγχος προσπαθω απλα να βρω μια λογικη εξηγηση να ηρεμισω...Αυριο θα την παμε την πετσετα και θθα δειξει...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Αννουλα δεν ειναι οτι δεν ανησυχω φυσικα εχω πεθανει στο αγχος προσπαθω απλα να βρω μια λογικη εξηγηση να ηρεμισω...Αυριο θα την παμε την πετσετα και θθα δειξει...

αχ Ζωούλα μου πόσο σε καταλαβαινω... ετσι αγχωδης ειμαι και εγω... να σου πω όμως εκτός από τα υγρα αυτά εχεις παρατηρησει τιποτε αλλο ανησυχητικο στο παιδί? η διαθεση του πως ειναι???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...