Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!! Εγώ με τον δικό μου άντρα Σοφία από όταν κάναμε το μωρό δεν περνάει μέρα να μην τσακωθούμε! Είμαι τρελά υστερικιά και μες στα νεύρα αυτό το μήνα και του έχω ρίξει κάτι δολοφονικές ματιές για γελοία πράγματα όπως επίσης κάτι φωνές για ακόμα πιο γελοία πράγματα. Με εκνευρίζει το παραμικρό! Φταίει και το ξενύχτι και η κούραση. Ειδικά με το θηλασμό όσες θηλάζετε αποκλειστικά πραγματικά θέλει πολλή υποστήριξη! Αν τα ξαναβρίσκετε δεν υπάρχει πρόβλημα. Σήμερα πιστεύω θα είστε καλύτερα. Κάνε του και καμιά κουβέντα. Εγώ του ζητάω συγνώμη αν του φωνάξω και του συζητάω πολύ. Για τι νιώθω, για την κούραση, τα νεύρα κι ότι δε μου φταίει αυτός κι άδικα τα βάζω μαζί του κάποιες φορές, ότι τον αγαπάω και τον παίρνω μια αγκαλίτσα, αυτός μου ζουλάει τη μύτη μου λέει ένα "χαζό!!!" παιρνόμαστε αγκαλίτσα και όλα καλά μέχρι την επόμενη φορά που θα ρίξει την πιπίλα όταν κοιμίζει τον μπέμπη, που θα τον ταΐζει και δε θα του βάλει σαλιάρα, που θα του λέει "πάμε να δείρουμε την κακή μαμά που σου βάζει ορό στη μύτη!" κλπ χαζά πράματα!!! χαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα ,

έχει πάρει το γιατρό σου?

Τον ειχα παρει το Σαββατο που μου το ξαναεκανε.Μου ειπε δεν πρεπει να ειναι κατι.Ισως καποιες μυξουλες.Εγω παλι δεν ξερω υποψιαζομαι οτι ειναι υγρα στομαχου μια και το κανει οταν εχει να φαει πολλες ωρες.Δεν ειναι καμια μεγαλη ποσοστητα.Τωρα δεν ξερω να την ξαναπαρω?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα...

έξω έχει μια τέλεια μέρα αλλά εγώ αισθάνομαι χάλια...

Τσακώθηκα με τον άντρα μου χθες το βράδυ. Κάτι οι ορμόνες μου που κάνουν πάρτυ, κάτι οτι μου λέει διάφορα εκνευρυστικά,έγινε το κακό...

Θήλασα τη μικρή κατα τις 22:30, η οποία παρεπιμπτόντως δε γκρίνιαξε και την έκοβα βόλτες να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή κουράστηκα κ του είπα να την πάρει εκείνος όπως ήταν μισοκοιμισμένη. Και την παίρνει κ τι κάνει?????

Τη βάζει μέσα στην κούνια για να της φορέσει τη φασκιά...ε της τη φοράει κ φυσικά το παιδί ξύπνησε. Και αρχίζει τέτοιο κλάμα....χαμός...

Να κλαίει το παιδί κ αυτός να μου λέει: φτιάξτης ένα μπουκάλι γάλα...δε βλέπεις οτι πεινάει?????

έχω που έχω το άγχος με το γάλα μου, μου είπε κι αυτό...ε δεν ήθελα πολύ...έγινε χαμός...

και με αφήνει με το παιδί κ πάει για ύπνο...

ρε γαμώτο έχει δει τι έχω τραβήξει με το θηλασμό, πως λέει τόσο εύκολα να δώσω ξένο???

ενώ είχαμε περάσει μια τέλεια μέρα...

Πήγαμε στο γυναικολόγο ο οποίος ξετρελλάθηκε με τη μπέμπα και έκανε καιμένα να νιώσω τέλεια με τα κοπλιμέντα του!!!

έλεγε συνέχεια:"

μπράβο βρε Σοφάκι! τι γρήγορα που επανήλθες! και σας είδα προχθές που είχατε βγει βόλτα με το καρότσι και σας καμάρωνα!" και διάφορα τέτοια!

Μετά πήγαμε για καφεδάκι και η μπέμπα κοιμόταν του καλού καιρού!

Ε και το βράδυ έγινε οτι έγινε...

ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα....

Σοφακι μην αγχωνεσαι δεν το οτι κλαιει δεν ειναι γιατι πειναει.Εμενα η συντομη πειρα μου μου εδειξε οτι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να μην ξυπνησεις παιδι που κοιμαται...Την εβαψες.

Μια φορα το εκανα το λαθος και απο τοτε το θυμαμαι για τα καλα...Μιλαμε οχι η πολυκατοικια η Θεσσαλονικη ολη μας ακουσε...

Οσο για τον αντρα σου ηταν η συγχιση της στιγμης γιατι αυτο το κλαμα σου προκαλει σιγουρα μια νευρικοτητα.

Στεναχωριέμαι πιο πολύ γιατι έχω συνηθίσει να έχω την απόλυτη στήριξη του και κυρίως όσον αφορά το θηλασμό και με ξένισε αυτή η συμπεριφορά...

όλα τα βράδια την κοιμίζει εκείνος και μου λέει να πηγαίνω να ξεκουραστώ και χθες και την κοίμισα και την ξύπνησε και ήθελε και να της δώσουμε και ξένο...ενώ έχει δει πόση ανασφάλεια έχω αυτές τις μέρες με το γάλα μου...

ισως να μη ξερει πως να σε βοηθησει...γ αυτο προτεινε το ξενο γαλα...μιλησε του πες του τι θες να κανεις κ πως για να το κανεις χρειαζεσαι την κατανοηση και τη στηριξη του...αν σε δει να εισαι σιγουρη γ αυτο που κανεις θα καταλαβει κ θα σε στηριξει.

ολα καλα θα πανε να δεις...!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα κι παό μένα ο μικρός Μανού έχει βρογχιολίτιδα και είμαι στη τσίτα από χθες το απόγευμα....μάσκα με αερολιν του κάνω, στο τσακ λέει το γλυτώσαμε το παίδων. κόλλησε απ το μεγάλο...τι να πεις! τουλάχιστον και με πυρετό μες τη τρελή χαρά και τα χαμόγελα είναι!

Αννουλα περαστικα σας και για τους δυο...ΚΑι καλο κουραγιο

Διαφημίσεις

Fairy καλημερα... Να σου πω τωρα πως εχεις δικιο??? Να σου πω πως μου τα χει κανει κ μενα κατι τετοια??? Ε! θα στο πω!!! Κ οταν του ειπα να μη με αγχωνει γιατι η ψυχολογια παιζει ρολο στο θηλασμο, μου απαντησε οτι ειμαι ικανη να του πω οτι αν μου κοπει το γαλα θα φταιει αυτος!!!! Ε να σου πω οτι σε καταλαβαινω κ οτι δεν προκειτε να βγαλεις ακρη.. Θα στο πω κι αυτο! Μη συγχιζεσαι, οσο δυσκολο κ αν ειναι.. Εμενα τωρα με παει πιο γλυκα γιατι μαλλον καταλαβε οτι ειναι παραλογος.. Χτες που το μωρο εδειχνε να πειναει κ οταν τον εβαζα στο στηθος στριγγλιζε ακομα πιο πολυ, μολις μου ειπε "Το παιδι πειναει" του δωσα ενα μπουκαλι που ειχα στο ψυγειο με αντλημενο, κ διαπιστωσε μονος του οτι δεν πεινουσε, πονουσε....!! Μη του δινεις σημασια οταν σου λεει τετοια χαζα κ χαλιεσαι.. Οσον αφορα που αφησε κατω το μωρο, κ εμενα το χει κανει οταν βαριεται, του ειπα οτι αν ειναι ετσι, δεν θα του ζηταγα τη βοηθεια, το βρονταγα κ μονη μου κατω το μωρο, κ αλλη φορα δεν του το ξαναδινω, αν βαριετε ας μου πει οτι δεν μπορει κ τον πειραξε!!! Πηγα να του παρω το μωρο απ τα χερια κ δε μου το δινε....τον εκανε βολτα κ τον κοιμησε..! Αχ τι τραβαμε.. Το μανα ειναι μονο μια δεν ειναι τυχαιο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

καλημερα!

μιλησε του για το πως νιωθεις κ ολα θα πανε καλα...πολλα πραγματα οι αντρες δε τα πιανουν με τη πρωτη:rolleyes:

Η πιο σωστη κουβεντα!!! Καλημερα κοριτσια Τωρα σας ειδα!

Ζωητσα παρε τον παιδιατρο σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Εγώ κορίτσια τόσο πολύ είχα πανικοβληθεί με τη συμπεριφορά του άντρα μου και την αδιαφορία και τα νεύρα του που ήταν περισσότερο από τα δικά μου που κατέφυγα στον ψυχολόγο για να μου πει ότι κανείς άντρας δεν είναι όπως τη μάνα...οι άντρες δεν είναι ποτέ έτοιμοι να γίνουν μπαμπάδες, εμείς είμαστε πιο ώριμες. Οι άντρες θέλουν να έχουν την πρωτοκαθεδρία στη ζωή μιας γυναίκας...και με τα παιδιά την χάνουν γι αυτό μας κάνουν αυτά τα κομπλεξικά. Από αυτά που έχω καταλάβει οι άντρες μπερδεύουν τα δικά τους οιδιποδιακά με το οτι γινομαστε μητερες και νιωθουν οτι πια αγαπαμε μονο τα παιδια μας. ΒΟηθάει πολύ να μιλήσετε σε κάποιον τρίτο. Εμείς με τον άντρα μου δεν μπορούμε με τίποτα να συζητήσουμε. Δε θέλει μου το αρνείται. Τι να κάνουμε, πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας και να προστατεύσουμε με κάθε μέσο τη σχέση μας. Το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι ενω ηθελα να ειμαι μεσα στην τρελη χαρα και να εχω πρωτα απο ολα το μωρο μου κοιταζω τους παλιμπαιδισμους του...αλλα τον αγαπω και ειμαι ακομα ερωτευμενη μαζι του και θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να μην αφησω τη σχεση μου να βαλτωσει....ετσι δεν ειναι βρε κορίτσια?/

Εγώ κορίτσια τόσο πολύ είχα πανικοβληθεί με τη συμπεριφορά του άντρα μου και την αδιαφορία και τα νεύρα του που ήταν περισσότερο από τα δικά μου που κατέφυγα στον ψυχολόγο για να μου πει ότι κανείς άντρας δεν είναι όπως τη μάνα...οι άντρες δεν είναι ποτέ έτοιμοι να γίνουν μπαμπάδες, εμείς είμαστε πιο ώριμες. Οι άντρες θέλουν να έχουν την πρωτοκαθεδρία στη ζωή μιας γυναίκας...και με τα παιδιά την χάνουν γι αυτό μας κάνουν αυτά τα κομπλεξικά. Από αυτά που έχω καταλάβει οι άντρες μπερδεύουν τα δικά τους οιδιποδιακά με το οτι γινομαστε μητερες και νιωθουν οτι πια αγαπαμε μονο τα παιδια μας. ΒΟηθάει πολύ να μιλήσετε σε κάποιον τρίτο. Εμείς με τον άντρα μου δεν μπορούμε με τίποτα να συζητήσουμε. Δε θέλει μου το αρνείται. Τι να κάνουμε, πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας και να προστατεύσουμε με κάθε μέσο τη σχέση μας. Το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι ενω ηθελα να ειμαι μεσα στην τρελη χαρα και να εχω πρωτα απο ολα το μωρο μου κοιταζω τους παλιμπαιδισμους του...αλλα τον αγαπω και ειμαι ακομα ερωτευμενη μαζι του και θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να μην αφησω τη σχεση μου να βαλτωσει....ετσι δεν ειναι βρε κορίτσια?/

καλησπερα kloemak!

εννοειται οτι θα κανεις οτι μπορεις για να μη βαλτωσει η σχεση σου.γιατι λες οτι με τον αντρα σου δε μπορειτε να συζητησετε?διαφωνειτε σε ολα?δεν υπαρχει επικοινωνια?τι εννοεις δε καταλαβαινω...εκεινος τι ακριβως αρνειται τη συζητηση γενικα η πανω σ εορισμενα θεματα?σορρυ για τις απανωτες ερωτησεις εννοειται οτι αν θες απαντας.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλησπερα kloemak!

εννοειται οτι θα κανεις οτι μπορεις για να μη βαλτωσει η σχεση σου.γιατι λες οτι με τον αντρα σου δε μπορειτε να συζητησετε?διαφωνειτε σε ολα?δεν υπαρχει επικοινωνια?τι εννοεις δε καταλαβαινω...εκεινος τι ακριβως αρνειται τη συζητηση γενικα η πανω σ εορισμενα θεματα?σορρυ για τις απανωτες ερωτησεις εννοειται οτι αν θες απαντας.

τσακωνομαστε κι αντι μετα να τα συχηταμε εκεινος δε θελει...αυτο ειναι ολο. Αλλά δε γίνεται δουλειά έτσι.

τσακωνομαστε κι αντι μετα να τα συχηταμε εκεινος δε θελει...αυτο ειναι ολο. Αλλά δε γίνεται δουλειά έτσι.

μηπως δε περνα αρκετος χρονος απο το τσακωμο?ο δικος μου μετα το καβγα θελει το χωρο του κ το χρονο του για να ηρεμησει.αν βεβαια δεν ειναι κατι σοβαρο δε το συζηταμε καν το αφηνουμε να περασει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημέρα κι παό μένα ο μικρός Μανού έχει βρογχιολίτιδα και είμαι στη τσίτα από χθες το απόγευμα....μάσκα με αερολιν του κάνω, στο τσακ λέει το γλυτώσαμε το παίδων. κόλλησε απ το μεγάλο...τι να πεις! τουλάχιστον και με πυρετό μες τη τρελή χαρά και τα χαμόγελα είναι!

Aννουλα περαστικα στον Μανου.Ευχομαι να αναρρωσει συντομα

Κι εμενα ετσι μου λεει η μαμα μου Κleo.Θα αγαπας το παιδι σου αλλα θα αγαπας και τον αντρα σου.Δεν θα πεφτεις με τα μουτρα στο μωρο γιατι οι αντρες ζηλευουν.Νομιζουν οτι τους παιρνουν τα πρωτεια.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Περαστικά στο ζουζουνακι σου Άννα.

Σχετικά με τους άντρες , κορίτσια εγώ λέω ότι έχω 2 παιδάκια στο σπίτι , το μικρό και το μεγάλο. Όπως το μικρό έτσι και το μεγάλο θέλει τις αγκαλίτσες, τα φιλάκια, την προσοχή μου κλπ . Και καμιά φορά όπως δεν καταλαβαίνει το μικρό κάποια πράγματα έτσι δεν καταλαβαίνει και το μεγάλο, τι να πεις, τώρα νομίζω ότι αρχίζω να καταλαβαίνω τι πάει να πει «υπομονή» με τη πραγματική σημασία !!! Μια καλή συζήτηση νομίζω ότι πάντα διευκολύνει τα πράγματα.

XwAPp3.png

Καλησπέρα σας!!!!!Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου;Καταρχήν να ευχηθώ περαστικά στον Μανού της Αννούλας.Ζωή κι εγώ συμφωνώ να ξαναπάρεις τον γιατρό,ίσως δεν είναι κάτι απλά για να ηρεμήσεις κι εσύ.

Σήμερα ξύπνησα πρωί πρωί ετοίμασα το παστίτσιο, πήγα τον μικρό στη μαμά μου και βγήκα για καφέ με την κολλητή μου.Πέρασα πολύ όμορφα αλλά το μυαλό μου ήταν συνέχεια στον μπεμπίτο μου.Αύριο είπαμε θα ξαναβγούμε μια που έχει άδεια, αλλά θα τον πάρω μαζί μου.Ο καιρός άλλωστε είναι τέλειος!!!!!!

Σοφία μου εμείς να δούμε τσακωμούς τους πρώτους 2 μήνες. Όπως λέει και η δασκάλα μας για το παραμικρό και για χαζοπράγματα.Απ' τη μια οι ορμόνες μας που οργιάζουν κι απ' την άλλη το άγχος μας για όλα τα πρωτόγνωρα πράγματα που ζούσαμε μας φέρναν κάτι νεύρα άλλο πράγμα. Θα φτιάξουν τα πράγματα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Μίλα του με γλυκόλογα την ώρα που θα έχεις το μωρό αγκαλιά για να μη ζηλεύει και να νιώθει ότι δεν τον ξεχνάς. Πολύ σωστό αυτό που είπε η Ευμορφία.Ζηλεύουν μωρέ, τι να τους κάνουμε; Απλά πρέπει να καταλαβαίνουν κάποια πράγματα χωρίς να τους τα υποδεικνύουμε εμείς, αλλά απ΄ότι βλέπω κανένας άντρας δεν το κάνει αυτό.

Πάω να βάλω το παστίτσιο μου να ψηθεί γιατί σε καμιά ωρίτσα θα έρθει ο "αφέντης" του σπιτιού.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...