Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δηλαδή κλαίει από τις 8 το πρωί ως τώρα ασταμάτητα και σένα?

Τι να πω, μπράβο σου ρε Νεκ άμα το αντιμετωπιζεις έτσι.

Εγώ τα έχω παίξει τελείως.

Παω τώρα, έπαιξε 3 λεπτά με το παιχνίδι και πάλι ουρλιάζει.

Να δω πως θα φτάσουμε Ανάβυσσο στη παιδίατρο, 45 λεπτά στο αμάξι με ουρλιαχτά.

Με βλέπω να πηγαίνω με ταξί μόνη μου.

Εκτός αν κοιμηθεί, που ούτε αυτό κάνει πλέον στο αμάξι.

Όχι κάνει και παύσεις δε μπορώ να πω... Ανάμεσα στα κλάματα κάνει και "μμμμ" και πέφτει ξάπλα, αυτό το ξάπλα που τεντώνει το σώμα από τα νεύρα και που δε μπορείς με καμία κυβέρνηση να το σηκώσεις και να το κάτσεις??!! Και ότι και να του δώσεις το πετάει με νεύρα! Δεν είναι καλά και μάλλον φταίει το εμβόλιο ή το ότι έχει κλειστεί μέσα τελευταία. Θα τον πάει ο Άρης βόλτα το απόγευμα μετά την κρέμα...δε γίνεται αλλιώς!

Κλεοπάτρα σου κοιμάται στην καροτσάδα? Ξέρεις πόσες φορές κάναμε βόλτα και 2 και 3 ώρες δλδ το παρατείναμε για να κοιμηθεί??

p.s. 3 φορές έχω διακόψει το παραπάνω μνμ γιατί τσιρίζει στον ύπνο του. Δεν προβλέπω να κοιμάται πάνω από 20λεπτο.... Έβαλα κι ένα μαντηλάκι ποτισμένο με αιθέριο έλαιο λεβάντας δίπλα στην κούνια μπας και τον χαλαρώσει αλλά δεν το βλέπω.

διορθώνω: 4 φορές....μέχρι να πατήσω την καταχώρηση να δεις που θα ξανακλαίει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

νομίζω το να χαίρομαι με απλά πράγματα εχει αρχίσει σε μένα από τότε που γνώρισα το νίκο. το τζακ ποτ μου που λένε. αποκλείεται να υπήρχε άλλος άνθρωπος τέτοιος για μένα. απλά μέχρι πριν κανα χρόνο μας έρχονταν όλα ανάποδα,κυρίως είχαμε πολλά προβλήματα "εξωτερικά" και δεν είχα καταλάβει πόσο ευτυχισμένη είμαι.

κοιτάω και μπροστά και διαπιστώνω ότι ναι πρώτα τα παιδιά μας σε όλα και πάντα αλλά ουσιαστικά στο τέλος με τους συντρόφους μας θα μείνουμε. αυτό μου λέει ο νίκος " άσε ήσυχους τους γιους σου με μένα θα γεροντοκοριάσεις!" χαχαχαχα

κατα τ άλλα μοναξιές και πάλι σήμερα.....με τα βλαστάρια μου δηλ

Εγώ είμαι Λέων με Ζυγό..ήρεμο μωρό ήμουν όμως! ποιος ξέρει?!!

Κι εγώ ήρεμο μωρό (καλά εγώ ήμουν από εκείνα τα μωρά που όλες οι μαμάδες θα το ζήλευαν λέει η μάνα μου!) κι ο Άρης λέει ήρεμο μωρό....Το δικό μου πού έμοιασε?? Μήπως μου έδωσαν λάθος μωρό στο μαιευτήριο???:tongue:

σας καταλαβάινω με τα κλάματα πολύ!!!!!! ο μανού είναι λες και δεν υπάρχει στο σπίτι, διακοσμητικό, κιχ δε βγάζει. ο άλλος όμως......αχ......ο βελζεβουλ ο ίδιος! πως σε νοιώθω κλοκλο δε λέγεται! χωρίς βοήθεια, λογικό να τα παίζεις. κοίτα ν αφήσεις τον εαυτό σου ήσυχο, με το μαλακό για να είσαι ήρεμη και καλά. καρότσι και ρούγα δηλ.!

νομίζω το να χαίρομαι με απλά πράγματα εχει αρχίσει σε μένα από τότε που γνώρισα το νίκο. το τζακ ποτ μου που λένε. αποκλείεται να υπήρχε άλλος άνθρωπος τέτοιος για μένα. απλά μέχρι πριν κανα χρόνο μας έρχονταν όλα ανάποδα,κυρίως είχαμε πολλά προβλήματα "εξωτερικά" και δεν είχα καταλάβει πόσο ευτυχισμένη είμαι.

κοιτάω και μπροστά και διαπιστώνω ότι ναι πρώτα τα παιδιά μας σε όλα και πάντα αλλά ουσιαστικά στο τέλος με τους συντρόφους μας θα μείνουμε. αυτό μου λέει ο νίκος " άσε ήσυχους τους γιους σου με μένα θα γεροντοκοριάσεις!" χαχαχαχα

κατα τ άλλα μοναξιές και πάλι σήμερα.....με τα βλαστάρια μου δηλ

Μου αρέσει ο άντρας σου Αννούλα μου! Δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση ότι είστε πολύ ωραίο ζευγάρι κι αγαπιέστε πολύ. Από τα λίγα που γράφεις...πού να σας γνώριζα κιόλας! Μακάρι να είχατε περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλο.

Διαφημίσεις

Καλέ τι ξεμάτιασμα?? Πλάκα κάνετε, εννοείται, μέχρι αγιασμό μου έδωσαν να βάλω στο νερό της.

Στη καροτσάδα πλέον όχι, δε κοιμάται. Το κόψαμε και αυτό.

Αν τολμήσω να ρίξω λίγο τη πλάτη άμα τη δω νυσταγμένη, φωνάζει και σηκώνεται καθιστή και τραβιέται από τη μπάρα.

Βασικά μάλλον θα το κόψω να μιλάω για αυτό το πράγμα, νιώθω φρικτά, όλο κλαίγομαι, εντάξει δε λέω, περνάμε και καλές φάσεις, πολύ καλές, όταν γελάμε τα ξεχνάω όλα, αλλά αυτό το ακατάσχετο κλάμα κυριαρχεί στη ζωή μας τελευταία και με έχει τρελάνει. Βάλε και τα άλλα άγχη περί δουλειάς, έχω έρθει όριο.

Τεσπά, το κόβω, τέλος, δε σας ξαναζαλίζω με αυτά.

Θα λέω μόνο τα άλλα, τα χαζά.

Στο τέλος θα πέσει φωτιά να με κάψει.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αυτό είναι τόσο μα τόσο σωστό......

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλέ τι ξεμάτιασμα?? Πλάκα κάνετε, εννοείται, μέχρι αγιασμό μου έδωσαν να βάλω στο νερό της.

Στη καροτσάδα πλέον όχι, δε κοιμάται. Το κόψαμε και αυτό.

Αν τολμήσω να ρίξω λίγο τη πλάτη άμα τη δω νυσταγμένη, φωνάζει και σηκώνεται καθιστή και τραβιέται από τη μπάρα.

Βασικά μάλλον θα το κόψω να μιλάω για αυτό το πράγμα, νιώθω φρικτά, όλο κλαίγομαι, εντάξει δε λέω, περνάμε και καλές φάσεις, πολύ καλές, όταν γελάμε τα ξεχνάω όλα, αλλά αυτό το ακατάσχετο κλάμα κυριαρχεί στη ζωή μας τελευταία και με έχει τρελάνει. Βάλε και τα άλλα άγχη περί δουλειάς, έχω έρθει όριο.

Τεσπά, το κόβω, τέλος, δε σας ξαναζαλίζω με αυτά.

Θα λέω μόνο τα άλλα, τα χαζά.

Στο τέλος θα πέσει φωτιά να με κάψει.

Άντε καλέ! Βαριέμαι και να γράφω...αλλιώς θα σε μάλωνα! Ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα θα το κάνεις! Αν σε ξαλαφρώνει να μας τα λες, να τα λες! Αν είναι έτσι να μη σας ξαναπώ κι εγώ για την εγκυμοσύνη μου για να μη σας πρήζω... :tongue:

εσένα βρε νεκ δε σε θυμάμαι στο Γιώργη να χεις τόσες φοβίες! ή κάνω λάθος; είσαι του γνωστού συνθήματος "εμπρόςςςςς πίσω";;;;;;;;

ή τώρα είσαι πιο συνειδητοποιημένη στο τι πρόκειται να συμβεί; αλλά εσύ έχεις φοβίες με την έκβαση της εγκυμοσύνης κι όχι με τη κατάσταση των 2 τέκνων ε;

θα σου περάσει το πρώτο τρίμηνο είναι.....όλα καλά θα πάνε.

ναι ο νίκος είναι φανταστικός, δε λέω και συχνά πολλά γι αυτόν αλλά είναι πραγματικά φαινόμενο...λες κι έπεσε απ τον ουρανό ένα πράγμα;;;;:lol::lol::lol:

γιατί πα τις ρίζες του άλλα θα περίμενε κανείς!!!:evil:

εκτός του ότι κάνει τα πάντα στο σπίτι και τα πάντα με τα παιδιά, με οργανώνει κι εμένα όποτε αποφορτίζομαι...δουλεύει και υπερβολικά.

ένα ελάττωμα είχε αυτό εκεί πάνω στο βορρά:cool: αλλά το κόψαμε κι αυτό επιτυχώς!

Στο 1ο τρίμηνο πέρυσι ήμουν πολύ χειρότερα! Μες στο άγχος και την αγωνία κι ήθελα κι εγώ να πάρω το ντόπλερ για το σπίτι αλλά ας όψεται η μάνα μου. Φοβόμουν να κάνω βαριές δουλειές, να σηκώνω βάρη, έκοψα το σχολείο με μούφα αναρρωτική και δεν καθόμουν στον Άρη! :lol:

Στο 2ο όχι μόνο ξεψάρωσα αλλά έφτασα και στο άλλο άκρο! Έκανα τα πάντα και παραέκανα μάλιστα. Λίγο φοβόμουν μετά από μια συνάντηση στο νοσοκομείο με ένα περιστατικό ενδομήτριου θανάτου στην 23 εβδομάδα και κρατούσα πισινή... αλλά μετά ξανά τα ίδια! Τόση ενέργεια δεν είχα ποτέ στη ζωή μου! Είμαι και Ταύρος δλδ γενικά μαλθακός άνθρωπος...

Τώρα λόγω της κατάστασης και μέχρι να περάσει το 1ο τρίμηνο θα είμαι κάπως αγχωμένη... Με τα 2 παιδιά κανένα άγχος αν και ξέρω ότι στην αρχή θα ζοριστώ. Δεν έτυχε. Το θέλαμε και το είχαμε αφήσει στην τύχη. Απλά έτυχε με την 1η! Ποιος να μου το έλεγε όταν προσπαθούσα για το Γιώργη και απογοητευόμουν και έδινα λεφτά σα χαζή σε τεστ ωορρηξίας και...και... ότι θα ερχόταν μια μέρα που θα έπιανα μωρό με την 1η προσπάθεια και μάλιστα χωρίς να μετράω μέρες και πηγαίνοντας σφαίρα αμέσως μετά για μπανάκι μην τυχόν και ξυπνούσε ο μικρός... εκεί που έκανα ακροβατικά για να πάνε οι κολυμβητές στο στόχο τους! :lol: Tώρα που τα σκέφτομαι γελάω!!! :lol:

Διαφημίσεις

Α να δω πόση ώρα θα κάτσει στο πάρκο, καθόλου να μην του αρέσει όμως?

Μπράβο Αννούλα που επαινείς τον αντρούλη σου, αυτοί είναι η οικογένειά μας τώρα, εκτός από τους δικούς μας φυσικά, μαζί θα πορευτούμε για τα επόμενα 50-60-70 χρόνια!! Μ' αυτούς και τα παιδάκια μας!! Κι εγώ πρέπει να του τα λέω, δουλεύει μόνος του προς το παρόν και όλα τα φέρνει βόλτα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Άρχισε η τσιρίδα..

Νεκταρία θα περάσουν αυτές οι μέρες και θα επανέλθεις σε όσα έκανες και πριν σίγουρα!! Είδες καμιά φορά, τα δύσκολα γίνονται εύκολα!! οι κολυμβητές πάνε για πρωταθλητισμό!!

Άντε και το τρίτο θα το πιάσεις με τη μυρωδιά!!!

Αννούλα εσύ βλέπεις κάρμα, εγώ πάλι τα Μυστικά της Εδέμ!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αντριάνα σε ευχαριστω παρα πολύ,θα σε πάρω αύριο και όλα τα κορίτσια για τις ευχες ...μακαρι να πάνε όλα καλά.

Πάντα λέω κάθε εμπόδιο για καλό..άντε να δουμε αυτη τη φορά.

Παω οδοντίατρο σε λίγο,επιτέλους να βγαλω τα μαυρα τα ράματα.

Σημερα την τάισα με κανονικό κουταλάκι του γλυκού και εκάνε "τινννννν" κάθε που ακουμπουσε πάνω στο δοντάκι της..πολύ πλάκα είχε.

Οντως Σοφάκι, τωρα ο άντρας μας κ το/τα παιδι/α μας ειναι η οικογένειά μας..όλοι οι άλλοι σε 2η μοιρα ακομη και εαν προκεται για γονεις/αδέλφια..

Επειδη εχω χάσει επεισόδια,Νεκ ποτε πας ντοκτορ?

Syb που είσαι??

"τιιιιιινν" του κάνω εγώ όταν κάνουμε κουτουλιές! :lol: Να ήμουν από μια μεριά να ακούω! Όντως θα είχε πολύ πλάκα.

Σοφία το 3ο θα αργήσει και με τη μυρωδιά πιάνεις περίπου τον 1ο χρόνο μετά τον τοκετό.

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί...να περάσουν οι μέρες και κυρίως να επανέλθω δριμύτερη! ;)

Δευτέρα πάω ντοκ 29 του μήνα... Επαναλαμβάνομαι!!! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...