Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Εμείς καλά κοιμηθήκαμε, αλλά το πρωί μου τα χάλασε. Ξύπνησε 3-4-5 και 6 αλλά έφαγε μόνο στις 3 και στις 6. Μετά ξανακοιμήθηκε ως τις 8:15.

Αννούλα δες εδώ:

http://www.passport.gov.gr/npc-periexomeno/npc-periexomeno/dikaiologitika-diavatirion.html

Εδώ αναφέρει τα δικαιολογητικά και στο κόστος υπολόγισε και τις φωτογραφίες που στοιχίζουν, περίπου 100 Ευρώ νομίζω θα σου βγει.

Δήμητρα δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο μικρός. Πόσες ώρες κρατάει το ταξίδι με το καράβι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα,

ακόμα στο κρεβάτι είμαι με χαμομήλι,φιδές και το λάπτοπ αγκαλιά (σήμερα γιατί εχθές και προχθές ούτε να κάτσω δεν μπορούσα).

Ο πυρετός έπεσε αλλά το σώμα ,ο λαιμός .τα αυτιά μου και το κεφάλι μου ακόμα πονάνε!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ντινούλι μου περαστικά σου!!!! υπάρχει ίωση με τέτοια συμπτώματα βαριά μάλιστα. το κατάλαβες όμως αυτο....περαστικά γρήγορα!!! και να μη κολλήσει το Λεωνιδάκι μας!

Ελευθερία ευχαριστώ πολύ!!!! πάω σήμερα να βγάλω....ο κούκος αηδόνι! αλλά θα μας το κεράσουν το ταξιδάκι οπότε δε λέει να μη πάμε! από Χίο θέλουμε να περάσουμε Σμύρνη. ωραία εκδρομή θα ναι έχουμε και καταγωγή, νομίζω αξίζει.

Νεκταριάκι δε θα υπάρχει πρόβλημα για τα μπεμπικά μας, για μας ίσως που θα χάσουμε μια ώρα ύπνου! σνιφ....

το δικό μου μικιό ξύπνησε 2 3 φορές χτύπαγε το κεφάλι στα κάγκελα!

πρέπει να του κατεβάσω θέση στο στρώμα ακόμα ψηλά τον έχω και θα μου σαλτάρει καμιά ώρα.

καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αννούλα να πάτε Σμύρνη!!! Είναι πολύ όμορφη πόλη αλλά και αντιφατική. Θυμίζει πολύ Θεσσαλονίκη, καταλαβαίνεις ό,τι μιλάμε για μια πόλη που κάποτε άκμαζε αλλά πλέον η παρακμή την έχει κατακλείσει.

Θα δεις ακόμη καμένα σπίτια και σου ξυπνάνε χιλιάδες αναμνήσεις!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μου χει κάτσει από χτες! το θέλω πολύ, πήρα και τηλ στο γραφείο γίνονται εκδρομές μεγάλη βδομάδα. έχω πάει και αιβαλί και πέργαμο από μυτιλήνη και με το νίκο έχουμε πάει εκδρομή με τη σχολή κωνσταντινούπολη τότε στα νιάτα μας:rolleyes:. προ τέκνων.

το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες έχεις δίκιο.

αχ μ έχει πιάσει μια ανυπομονησία γι αυτό το ταξίδι!!!

μου χει κάτσει από χτες! το θέλω πολύ, πήρα και τηλ στο γραφείο γίνονται εκδρομές μεγάλη βδομάδα. έχω πάει και αιβαλί και πέργαμο από μυτιλήνη και με το νίκο έχουμε πάει εκδρομή με τη σχολή κωνσταντινούπολη τότε στα νιάτα μας:rolleyes:. προ τέκνων.

το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες έχεις δίκιο.

αχ μ έχει πιάσει μια ανυπομονησία γι αυτό το ταξίδι!!!

Aννούλα καλά να περάσετε!!!!Τα παιδιά τελικά θα τα πάρεις μαζί?

Καλά πότε θα συνέλθω????Έχω αρχίσει και φρικάρω!:cry::cry::cry:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κι εμένα τώρα κάτι χτυπάει... Τον ακούω από την ενδοεπικοινωνία... Κεφάλι, χέρια, πόδια...ποιος ξέρει?? Σε λίγο θα ακούσω και τη σειρήνα λογικά! :lol:

Ταξιδάκια τέλειααα!!! Εμείς μακάρι να καταφέρναμε να πηγαίναμε ένα Λασίθι μετά το Πάσχα αλλά σιγά να μην αφήσει ο γιατρός...

Μιμούλα μια χαρά θα είναι ο μικρός και πες στη μαμά σου ότι σε αυτή την ηλικία δε ζαλίζονται τα μωρά. Νομίζω μετά το χρόνο ή κι αργότερα. Κάπου το διάβασα...

Διαφημίσεις

Aννούλα καλά να περάσετε!!!!Τα παιδιά τελικά θα τα πάρεις μαζί?

Καλά πότε θα συνέλθω????Έχω αρχίσει και φρικάρω!:cry::cry::cry:

Περαστικά πολλά-πολλά Ντινάκι! Σούπες που λες....πορτοκαλάδες και ξεκούραση όσο σε αφήνει ο μικρός και θα γίνεις γρήγορα καλά!

Τελικά εγώ μάλλον έχω το μόνο φαφουτάκι????Αν μοιάσει σε μένα βλέπω δόντι μετά το 9μηνο!!!!

Καλέ δε διάβασες χθες τι έγραφα? Ούτε εμείς δόντι! Αν μοιάσει στο μπαμπά του γιατί σε εμένα δεν έμοιασε, αφού έβγαλα από 4 μηνών, θα βγάλει από 11 και πάνω... :lol: Παίζει πρώτα να περπατήσει και μετά να βγάλει δόντι! :lol:

To βιβλίο που διαβάζω έχει να κάνει με τους διωγμούς και την ανταλλαγή των πληθυσμών, την προσφυγιά και την πολιτική κατάσταση τότε στην Ελλάδα. Μια πολύ ωραία ιστορία μιας οικογένειας... Λέγεται "Οι αλήθειες των άλλων".

καλημεραααααααααααααα

τελικα ο υπνος μου κρατησε μονο 3 ωρες!! πολυ υπερενταση δεν ξερω γτ..... ενω ηθελα να πεσω και να κοιμηθω κανα 24ωρο για να συνελθω...δεν μπορουσα να κλεισω ματι ολη νυχτα... :/

για δοντακια λετε ε??? εμεις ουτε καν!!

ο γιατρος λεει πως μεχρι την επομενη επισκεψη θα εχει δοντι..αλλα ετσι ειπε και την περασμενη φορα ......

iOC9p2.png

czUkp2.png

Kalimera koritsia,

Symbethera perastikouliaaaaa kali anarosi kai grigora giati o kairos einai telios gia boltitses me ton mikro sou prigkipia....

Anou smyrni eeee kala na perasete agapi mou :).

Emeis kala simera exoume giatro ta nea tha sas ta po to apogeyma filakia...

Nek pote pas giatro????????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...