Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντινάκι καταρχάς περαστικούλια σου, καμιά ίωση θα είναι. Ελπίζω να περάσει σύντομα.

Κατά δεύτερον με γεια το δωμάτιο του Λεωνίδα!!! Πότε λέτε να τον μετακοιμίσετε εκεί?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν το ήξερα ότι παχαίνουν πιο πολύ με το γάλα... Καλά γενικά δεν το έχω με τα μπεμποφαγητά. Είμαι τελείως άσχετη και δεν έχω πειραματιστεί καθόλου. Τώρα μόνο θα αρχίσω να του δίνω κι άλλα λαχανικά. Φοβόμουν πολύ αλλά κακώς....άσε που πρέπει να μαθαίνουν όσο νωρίτερα γίνεται στις νέες γεύσεις. Με το γάλα πάντως προβληματίζομαι που δεν πολυπίνει. Μείωσα πολύ τα στερεά μπας και του κόβουν την όρεξη...αρχίζω να πιστεύω ότι δεν του αρέσει το 2ης βρεφικής ηλικίας και τόσο. Μέχρι που σκέφτηκα να ξαναπάρω nan 1 να δω αν θα το πίνει και να το ανακατεύω με 2...

Τόσα ζωάκια έχετε στο εξοχικό??? Τέλειο!!! Θα περνάει τρέλα ο μικρός σε λίγο καιρό!

Ντινάκι μου περαστικά βρε ψυχή! Πώς την πάτησες έτσι?? Αποζημιώνεσαι όμως φαντάζομαι όταν βλέπεις το δωμάτιο του μπέμπη ε? ;) Φώτος!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσια!

Τι να πώ ένα ολόκληρο χειμώνα δεν έκανα κιχ και τώρα την άρπαξα!!!

Αχ ναί είναι πολύ ωραίο το δωμάτιο και χαλάλι η κουράση.Μέχρι να βάλουμε τα αυτοκόλλητα και την κουρτίνα ελπίζω να έχω πάρει και την φωτόγραφική οπότε να βάλω φωτό να το δείτε!

Ελευθερία όταν σταματήσει να μυρίζει το δωμάτιο μπογιά θα τον βάλουμε κατευθείαν εκεί!

Έφτιαξα και τις κορνίζες με τους υπέρηχούς στη μία έβαλα τον πρώτο υπέρηχο που ο μπέμπης είναι "φασολάκι" και στη 2η κορνίζα έβαλα 2 φωτό απο την β΄επιπεδου στη 1 πατουσίτσα και χεράκι και στην άλλη κεφαλάκι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας και γεια σας κοπέλες.

Είμαι ένα όρθιο πτώμα, κυρίως ψυχολογικά δηλαδή, κατά τ'άλλα νιώθω πως αντέχω αλλά από διάθεση....πάτωμα.

Ξέρετε τι είναι να κλαίει το μωρό όοοοολη μέρα?

Μα όοοοολη μέρα?

Και να μη σταματάει με τίποτα όμως, ούτε βόλτα ούτε τίποτα?

Ελπίζω να μη το μάθετε ποτέ!

Ντινάκι μεγειά το "καταφύγιο" του ξανθού κούκλου, περαστικά και σε σένα, και να το χαρείτε σύντομα εύχομαι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ξέχασα, και γω καθόλου δεν έχω πειραματιστεί με το φαγητό, κλασικά

μήλο αχλάδι μπανάνα και

πατάτα καρότο κολοκύθι σελινο και προσφάτως μοσχάρι.

Θα πάμε και στην άλλη παιδίατρο αυτή τη βδομάδα, με τον άλλο δε συννενοούμαστε.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Ουφ αγχώθηκα!!! Φαίνεται πρέπει να ξεχάσω τον Αύγουστο για την βάφτιση. Σαββάτο δεν θα βρω, μόνο Παρασκευή ή Κυριακή. Πρέπει να κλείσουμε άμεσα μάλλον!

Νεκταρία κατά καιρούς έχει και άλλα ζώα ο μπαμπάς μου στο κτήμα, αυτή την στιγμή επικρατεί λίγο 'ξεραίλα'.

Ντίνα με το καλό να πάτε στο δωμάτιο σας και θέλουμε φώτο!

Το δικό μας είναι πολύ όμορφο αλλά γεμάτο παιχνίδια!!! Τι να τα κάνω δεν ξέρω και πιάνουν πολύ χώρο!

Σας καληνυχτίζω.

Είμαι από τις 7 παρά ξύπνια!

Καλό βράδυ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

άσε Ελευθερία με τη βάφτιση μεγάλο το άγχος! όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά!!!

κι εμείς τρέχουμε. την ημερομηνία την έχουμε, για τη νονά δε κόβουμε και το κεφάλι μας ότι θα ρθει!

Ντίνα περαστικά εύχομαι γρήγορα!!

Μεγειά το φρεσκοβαμμένο δωματιάκι του Λεωνίδα!!

Κλεο αύριο μακάρι να είναι πολύ ήρεμη η Ζωίτσα!

Υπομονή!

Ελευθερία με τις στέρεες δεν έτρωγε πολύ μία εβδομάδα, ίσως ήταν και το δόντι πάλι, τώρα δυο μέρες τις τρώει. Γάλα του δίνω και μόνη μου στο τρίωρο όταν βλέπω ότι δε ζητάει, του δίνω και όταν γκρινιάζει για να ηρεμήσει λίγο και καμιά φορά για να κοιμηθεί, που θα φάει 2-3 λεπτά πάλι όχι παραπάνω, δεν τρελαίνομαι δηλαδή για να τηρώ συγκεκριμένο πρόγραμμα, και το βράδυ 2 φορές πάλι θα ξαναφάει! Αλλά τον ζυγίζω και δεν πρέπει πάλι να έχει πάρει βάρος, 250 γρ θα έχει πάρει ξανά στο μήνα απάνω! λίγο θα είναι για τρίτη φορά αν έχει πάρει τόσο! Δε θα είχα αυτή την ανασφάλεια αν έπαιρνε πιο καλό βάρος, αλήθεια, αλλά τώρα που δεν παίρνει?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εδώ είμαι ακόμη γιατί ο μικρός ξαναξύπνησε για 1 γρήγορο σνακ!

Άννα νομίζω περίπου 120 Ευρώ στοιχίζει η έκδοση διαβατηρίου και 50-60 η επανέκδοση. Πριν 3 χρόνια έκανα επανέκδοση και κάπου τόσο ήταν.

Με το να έχουμε το θέμα με το όνομα έμεινε πίσω το διαδικαστικό της βάφτισης. Οκ και Σεπτέμβρη και Οκτώβρη να πάει δεν έχουμε πρόβλημα αλλά προτιμώ μες το καλοκαίρι.

Σοφία μπορεί τα 250γρ να μην είναι λίγο κιόλας για την ηλικία του. Κάθε παιδί έχει την δική του ανάπτυξη και κυρίως τα παιδιά που θηλάζουν βάζουν απότομα βάρος τους πρώτους μήνες και μετά σταθεροποιείται η ανάπτυξή τους. Επίσης αν δεν πίνει από το στήθος δεν βρίσκω κανέναν λόγο να πίνει ξένο. Έχει ξαναπιεί ποτέ??Θα του αρέσει?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα κοπελιτσες μου

τι κανετε?? κοιμαστε τετοια ωρα...μονο εγω κανω το φαντασμα εδω...

πτωμα ειμαι ! νιωθω οτι δεν αντεχω αλλο...

ολη μερα εκλαιγε ο μικρος και δεν συμβιβαζοταν με τπτ ομως....

πριν λιγο κοιμηθηκε και ειπα να ηρεμησω λιγο!

εχω να θεσω ενα ερωτημα το οποιο δεν ρωτησα τον γιατρο γτ το ξεχασα!

τον μαιο ειναι να παω σε εναν γαμο... και ο γαμος γινεται σε νησι... μπορει να ταξιδεψει φανταζομαι ο μικρος ε????? τι λετε εσεις???

η μανα μου,μου λεει πως ειναι ταλαιπωρια κ πως θα ζαλιστει αν εχει μποφορ κλπ ειναι λιγακι υπερβολικη το ξερω αλλα ......

παω να πεσω θα σας δω το πρωι..

iOC9p2.png

czUkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...