Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα κάναμε το πρεβενάρ. Επίσης κάνουμε της μηνιγγίτιδας και το infarix. Στον 8ο θα κάνουμε μόνο ηπατίτιδας.

Κρατάω πισινή λέμε... Και το λέω για να μην πάθω καμιά ψυχρολουσία και μου έρθει χειρότερα. Πάντα έτσι κάνω. Κι είμαι και Ταύρος...ήθελα να ήξερα αν ήμουν Αιγόκερως τι θα έκανα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακριβώς τα ίδια εμβόλια κάνουμε και μεις αλλά εχουν πολλές δόσεις, πώς τελειώσατε κιόλας? Κάνετε 2 εμβόλια τη φορά?

Οσο για το άλλο....και γω τα ίδια ακριβώς κάνω, και το βλέπω τώρα και σε σένα και στο λέω σαν ομοιοπαθούσα ότι αυτό δε σε αφήνει να χαρείς πράγματα. Ετσι εγώ δε χάρηκα τόσο την εγκυμοσύνη μου και ένα σωρό άλλα....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ευχαριστούμε κορίτσια!

Κλεοπάτρα εύχομαι τα υπόλοιπα δοντάκια σας να βγουν εύκολα και ήσυχα πάνω απ' όλα!! και εσάς Νεκταρία όταν ξεκινήσουν το ίδιο!! Το τσιμπήσανε το Γιωργάκι? ώχου το μωρέ! πόσο είστε τώρα βάρος- ύψος?

Άννα τρέχεις μόνη σου καλέ για τη βάφτιση ε? να πεις και στη νονά διακριτικά να βοηθήσει!!

Ελισάβετ καλέ πολύς λαός στη βάφτισή σας!! ευτυχώς δεν κάνετε μεγάλο τραπέζι μετά γιατί θα τα βλέπατε όλα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς τα ίδια εμβόλια κάνουμε και μεις αλλά εχουν πολλές δόσεις, πώς τελειώσατε κιόλας? Κάνετε 2 εμβόλια τη φορά?

Οσο για το άλλο....και γω τα ίδια ακριβώς κάνω, και το βλέπω τώρα και σε σένα και στο λέω σαν ομοιοπαθούσα ότι αυτό δε σε αφήνει να χαρείς πράγματα. Ετσι εγώ δε χάρηκα τόσο την εγκυμοσύνη μου και ένα σωρό άλλα....

Bρε μια χαρά τη χάρηκα την εγκυμοσύνη την πρώτη όπου έτσι είχα ανησυχίες κι εγώ και αγωνίες. Τα λέω αλλά στο βάθος δεν τα πιστεύω. Νιώθω ότι όλα θα μου πηγαίνουν καλά απλά επειδή γλωσσοτρώγομαι από μόνη μου και θέλω να ακούνε τα αυτάκια μου ότι υπάρχει και η αρρώστια, η θλίψη, ο θάνατος (φτου-φτου μακριά από εμάς...) κι όχι μόνο τα καλά. Οι περισσότερη νομίζουμε ότι το κακό δε θα χτυπήσει ποτέ την πόρτα μας και κάνουμε το παν για να το ξορκίσουμε. Στο τέλος το ξεχνάμε. Εγώ δε θέλω να το ξεχνάω γιατί αν έρθει να με βρει σε οποιαδήποτε μορφή θέλω να είμαι θαρραλέα κι έτοιμη όσο γίνεται να το αντιμετωπίσω... Που δε γίνεται δλδ... έστω να αφήσει λιγότερα σημάδια. Γενικά στη ζωή μου λίγες φορές έχω έρθει αντιμέτωπη με τέτοιες καταστάσεις οπότε είμαι κι ασυνήθιστη. Αν είμαι και τραλαλά και ανυποψίαστη αλίμονό μου...

Τα εμβόλια δεν τα έχουμε τελειώσει. Στο 12ο θα κάνουμε πάλι μηνιγγίτιδα, και 18 μηνών πάλι infarix κ prevenar. Από εκεί και πέρα έχει άλλες 2 δόσεις από αυτά και 3 από ηπατίτιδα και τέλος. Μετά να δούμε με αυτά τα ρημάδια τα mmr τι θα κάνουμε....

Ευχαριστούμε κορίτσια!

Κλεοπάτρα εύχομαι τα υπόλοιπα δοντάκια σας να βγουν εύκολα και ήσυχα πάνω απ' όλα!! και εσάς Νεκταρία όταν ξεκινήσουν το ίδιο!! Το τσιμπήσανε το Γιωργάκι? ώχου το μωρέ! πόσο είστε τώρα βάρος- ύψος?

Άννα τρέχεις μόνη σου καλέ για τη βάφτιση ε? να πεις και στη νονά διακριτικά να βοηθήσει!!

Ελισάβετ καλέ πολύς λαός στη βάφτισή σας!! ευτυχώς δεν κάνετε μεγάλο τραπέζι μετά γιατί θα τα βλέπατε όλα!!

Ναι το τσιμπήσανε αλλά αυτό έσκουζε από όταν το έγδυναν! Μυγιάγγιχτος είναι κι ο δικός μου σαν την κόρη της Κλεοπάτρας!

Είμαστε 71 πόντους και 8.800. Φαίνεται πάντως αφρατούλης επειδή δεν παίρνει πολύ ύψος.

Τελικά γλουτένη κάνει να φάμεεε!!!!!!!! Δλδ κρέμα δημητριακών και ζυμαρικά. Επίσης λέει μπορώ να του δίνω λίγο ψωμάκι με προσοχή! Στον 8ο αρχίζουμε γιαούρτι, ψάρι και κρόκο αυγού! Η μάνα μου μου τα είπε... Οι άντρες παιδί μου έχουν αλλού το νου τους...κι αν περίμενα από τον Άρη δε θα του έδινα δημητριακά και θα ήταν αιτία το μυαλό του που πάντα αλλού το έχει τελικά... Για αυγό και ψάρι ούτε που μου είπε τπτ κι ούτε που το θυμόταν καλά-καλά όταν του είπα ότι μου το είπε η μάνα μου! Άιντεεε-άιντεεε!!! :lol:

Πωπω τσουρέκι πασχαλινό ε?? τι είπες τώρα??!! σαν την γκαστρωμένη κάνω κι εγώ!!

Ναι γεμιστό!!! Σας της Θεσσαλονίκης! Το είχα κάνει πέρυσι κι ήταν όνειρο. Αλλά πού έχω χώσει τη σύνταγή ένας Θεός ξέρει... Θα την ψάξω να σας τη δώσω. Αν δεν αξιωθώ εγώ να την κάνετε εσείς να το φάτε τη υγειά μου και του σπορακιού μου! ;)

Πολύ καλός Νεκταρία ο Γιώργος σου, μπράβο στο αντράκι σου!!

Μόνο ο δικός μου κόλλησε και δεν παίρνει πολύ τώρα δυό μήνες, θα δω και μετά το Πάσχα που θα τον ξαναπάω για ζύγισμα μήπως του δώσω γάλα σκόνη, τι να πω αυτό το παιδί βαριέται να φάει, το μπουκάλι τουλάχιστον θα το κατεβάζει, στο στήθος πρέπει να βαριέται να κάθεται!

Εννοείται να μας τη δώσεις τη συνταγή!! θα σου στείλουμε εμείς έτοιμα καλέ!!

Και για σένα και για το σποράκι εννοείται!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Πολύ καλός Νεκταρία ο Γιώργος σου, μπράβο στο αντράκι σου!!

Μόνο ο δικός μου κόλλησε και δεν παίρνει πολύ τώρα δυό μήνες, θα δω και μετά το Πάσχα που θα τον ξαναπάω για ζύγισμα μήπως του δώσω γάλα σκόνη, τι να πω αυτό το παιδί βαριέται να φάει, το μπουκάλι τουλάχιστον θα το κατεβάζει, στο στήθος πρέπει να βαριέται να κάθεται!

Εννοείται να μας τη δώσεις τη συνταγή!! θα σου στείλουμε εμείς έτοιμα καλέ!!

Και για σένα και για το σποράκι εννοείται!!

Μην ανησυχείς για το βάρος. Κι εμάς έχει κολλήσει 2 φορές η ζυγαριά. Καλύτερα να είναι πιο αδύνατο γιατί είναι πιο εύκολο να περπατήσει ή να μπουσουλήσει. Άσε που τώρα με τις στερεές σιγά-σιγά θα πάρει τα πάνω του. Άσε καλέ το γάλα-σκόμη! Τώρα στα γεράματα θα το αρχίσετε? Νομίζεις ότι εμένα πίνει περισσότερο? Πολλά μωρά με τις στερεές χορταίνουν και δεν πίνουν πολύ γάλα. Εμένα από 240 γρ τώρα πίνει 100-120 άντε στο τσακίρ κέφι 150.

Μην ανησυχείς για το βάρος. Κι εμάς έχει κολλήσει 2 φορές η ζυγαριά. Καλύτερα να είναι πιο αδύνατο γιατί είναι πιο εύκολο να περπατήσει ή να μπουσουλήσει. Άσε που τώρα με τις στερεές σιγά-σιγά θα πάρει τα πάνω του. Άσε καλέ το γάλα-σκόμη! Τώρα στα γεράματα θα το αρχίσετε? Νομίζεις ότι εμένα πίνει περισσότερο? Πολλά μωρά με τις στερεές χορταίνουν και δεν πίνουν πολύ γάλα. Εμένα από 240 γρ τώρα πίνει 100-120 άντε στο τσακίρ κέφι 150.

Εσένα τα πίνει τουλάχιστον τα 100-120!!

Εμένα δε νομίζω!!

Κάνει πάλι κάτι 3λεπτα γεύματα και μετά δεν ξαναζητάει και να περάσουν 3,5 ώρες, δεν πάει καλά σου λέω το παιδί μου! τι άλλο να του κάνω?

Δεν τρελαίνεται και για στέρεες, μια τρώει, μια δεν τρώει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα. Εμείς περάσαμε την μέρα μας στην εξοχή, τον πήρα και πήγαμε στο εξοχικό που ήταν ήδη εκεί οι γονείς μου αλλά γυρίσαμε απογευματάκι πριν σχολάσει ο μπαμπάς μας.

Είδες ντεντενάκια, κοτούλες, πάπιες, πουλάκια και κόντεψε να πνίξει ένα κουνελάκι και να φάει ένα χοχλιό (σαλιγκάρι)!!!! Πολύ ωραία περάσαμε!!!

Μολίς σας διάβασα αλλά με διακοπές και θα σχολιάσω ό,τι συγκράτησα!

Νεκταρίτσα συμφωνά με την Κλεοπάτρα. Δες το λίγο θετικά παιδάκι μου και αν κάτι πάει στραβά (χτύπα ξύλο Παναγίτσα μου) τότε θα βρεις δύναμη να το ξεπεράσεις. Μην χαλάς τις ωραίες στιγμές για το 'αν' και το 'μήπως'!!!

Σοφάκι τρώει στέρεες ο μικρός???Επίσης θα σου πω τι λένε οι ειδικές του θηλασμού, το στήθος το προσφέρουμε εμείς στο μωρό όσο συχνά γίνεται και δεν περιμένουμε να ζητήσει. Εγώ δεν το ακολουθώ κατά γράμμα αλλά τώρα 2-3 μέρες που έχει ελαττώσει τα γεύματα το κάνω. Δεν νομίζω να δεις διαφορά με το μπουκάλι. Για δοκιμή μπορείς να του δώσεις αντλημένο μητρικό να δεις περίπου πόσο τρώει αν και από το στήθος τρώει περισσότερο, να το ξέρεις αυτό. Απλά δεν είναι γεμάτο μπουκάλι, να κατεβαίνει και να το βλέπεις και έχεις ανασφάλεια.

Επίσης Νεκταρίτσα τα μπεμπάκια μας παχαίνουν πιο πολύ με το γάλα παρά με τις στέρεες!!!! Ίσως γι'αυτό ο δικός μου δεν βάζει φρένο, προφανώς επειδή πίνει πολύ γάλα και τρώει λίγες στέρεες. Παρεπιπτόντως ο γιατρός μου είπε ό,τι αυτό είναι πλεονέκτημα και να χαίρομαι γι'αυτό εφόσον το γάλα του κάνει πιο πολύ καλό!

Γλουτένη περιέχει και η φαρίν λακτέ καλέ που είναι από τον 6ο μήνα!!! Εμείς τρώμε κανονικά, αλλεργία δεν έχουμε.

Ελισάβετ περαστικά σου κοπέλα μου, 500 άτομα ε???Χμ εμείς μαζέψαμε περίπου 200. Τον κακό χαμό που είχα στον γάμο μου 1200 άτομα καλεσμένους δεν τον θέλω!!! Και πάλι μπορούμε να κόψουμε αλλά επειδή είναι το πρώτο είπαμε να καλέσουμε λίγο πιο ανοιχτά αλλά καλάμε εμείς, όχι οι γονείς μας. Δικό μας είναι το παιδί και εμείς πληρώνουμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δευτέρα έκλεισα ραντεβού να πάω για ανταύγες αλλά αυτή την φορά θα τα ανοίξω πιο πολύ. Θα τα κάνω όπως τα είχα στον γάμο μου!!!

Λέω να τα κόψω, χρειάζονται όγκο και δεν ξέρω τι να κάνω. Ίσως να κάνω αποστάσεις αλλά από ψηλά. Άλλη σκέψη που δεν την ε΄χω επιχειρήσω ποτέ, είναι οι οφέλιες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Είμαι ένα πτώμα!!!Αφού τελειώσαμε το δωμάτιο το Σάββατο(έγινε πολύ όμορφο παραγματικά)απο τις 9 τελειώσαμε 12 το βράδυ(μόνο η κουρτίνα μας έμεινε που την έστειλα να μου την φτιάξουν και τα αυτοκόλλητα που θα έρθουν την επόμενη Δευτέρα)έκανα πυρετό!!!Μάλλον κρύωσα και έπαθα τα χειρότερα,πυρετό,εμέτους(πάνω απο 20) και πόνο σε όλο το σώμα μου σαν να έχω φάει ξύλο(πόναγε και το στήθος μου πολύ γιατί εχθές δεν θήλασα και έβγαλα με το θήλαστρο το γάλα)!!!

Ο μπέμπης απο την Κυριακή το πρωί πήγε στην γιαγιά του και ήρθε σήμερα και ο αντρούλης μου ήταν εδώ για να με προσέχει και να με βοηθάει.

Εχθές είχα τα χάλια μου αλλά καθήσαμε λίγο και οι δύο στο παιδικό και πραγματικά δεν μοιάζει βρεφικό είναι ένα παιδικό αγορίστικο(πολύ γαλάζιο και λευκό με χρωματιστα αυτοκόλλητα και μπορντούρα και κουρτίνα)δωμάτιο!

Ο Μπέμπης πρός το παρόν κοιμάται δίπλα μας στο παρκοκρέβατο γιατι αν και τα χρώματα ήταν άοσμα ,οικολογικά μυρίζουν κάπως!!

Ξεκινήσαμε μοσχάρι αλλά χωρίς ενθουσιασμο!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...