Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

άσε τα νεύρα μου! είναι δυνατόν ποτε θα κανονίσω! να πάρω τηλ και σε άλλες εκκλησίες μήπως βρω κάτι σε μάιο; δε ξέρω.

άσε άσε! δε βλέπω κινητικότητα απ τη νονά! από μένα τα περιμένει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε βρε....

Μια απόφαση είναι.

Και γω χτες την πήρα (μάλλον....) στα σοβαρά.

Κάθε φορά που σου ρχεται να φας πάρε με τηλ, να αλληλοσυμπαραστεκόμαστε.

Με το άλλο, και να αλλάξεις εκκλησία δεν έγινε και τίποτα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

που να βρω χρόνο να τρέχω και με τα 2 παιδια και χωρίς να οδηγώ και δε τα χω και καλά με τα εκκλησιαστικά, τεσπα βρήκα κάτι τηλ στο νετ και θα κάνω μια απόπειρα μήπως βρω κάτι νωρίτερα από ιούνη. και πάλι τρεχάτε ποδαράκια μου!

μα δε θα πρεπε κι αυτή η χριστιανή να δραστηριοποιηθεί λίγο;;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

τι κανετε?

ειμαι αρρωστη, μπουκωμενη, εχω περίοδο και κανω γενικη το σπιτι για το πασχα.

τωρα πλενονται οι μισες κουρτινες και περιμενω να τις σιδερωσω.

εχω να κανω και γλυκα που δινουν στις κουμπαρες. ευτυχως εκει θα κανει η πεθερα. εγω μονο θα παρισταμαι με την μικρη.

το εργαστηριο θα το κλεισουμε. παει η δουλεια μου. εχω καταστεναχωρηθει.

και με την βαφτιση γινεται χαμος.

βρηκα φορεμα για μενα (και το αγορασα) και εκλεισα μπομπονιερες και προσκλητηρια.

50 οικογενειες απο μενα (αρα 100 ατομα) και 250-300 απο πεθερα και κουμπαρια (500-600)

ειμαι τρομερα αγχωμενη με ολο αυτο το πανηγυρι.

εχω και τις 2 κουμπαρες να διαφωνουν για το φορεμα της μικρης και να πρεπει να κανω εγω τον διαιτητη!!!!!!!!

που δεν ειναι καν αυτες που θα βαφτισουν (οι αντρες του θα βαφτισουν).

τα καλα τωρα!

η μικρη ειναι καλα, τρωμε καπως, μεγαλωνουμε, σαλιονομαστε και γκρινιαζουμε για τα δοντια μας, γελαμε και γαργαλιομαστε!!!!!!!!

και ξερετε κατι? ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να πω Ελισάβετ......κουράγιο, υπομονή?

Μμμμμ απλά κοίτα με κάποιο τρόπο να χαρείς τη μικρούλα σου γιατί αυτά που ζούμε τώρα δε ξαναγυρνάνε (το λέω για να το ακούσω κιόλας).

Φιλιά!

βαριέμαιιιιι

και κυνηγάω τα παιδιά

και πρέπει να καθαρίσω

και θα φτιάξω καφέ γιατί δε τη παλεύω

το τρίτο για σήμερα!

ο κακός χαμός στο σπίτι μου!

το ευχάριστο είναι το ότι όντως ήρθε η άνοιξη! ρε παιδιά πως πέρασε η χρονιά!!!! πότε κοιλοπονούσαμε και πότε θα ξαναρθει το καλοκαιράκι! περνάει ο καιρός!

Γεια σας!!! Και πάλι!!! Έκανε λέει κλάμα ο μικρός!!! :lol: Από τη στιγμή που του έβγαλαν τη ζακέτα μέχρι τη στιγμή που του την ξανάβαλαν! Απαπα! Αλλά μου λέει ο Άρης τσιρίδα!!! Αφού μετά από αυτούς μπήκε νέα μαμά... έκατσε ο μπαμπάς μέσα κι η μαμά με το σοκ που έπαθε με το δικό μας βγήκε έξω κι έκλεισε και τα αυτιά της να μην ακούει! :lol:

Kαλά είμαστε, παχύναμε, πήραμε ένα πόντο, το κεφαλάκι μας μεγαλώνει κι αυτό,μυαλό δεν ξέρω αν έχει μέσα, και δόντι ούτε κατά διάνοια!!! :lol: Μπορούμε να τρώμε εκτός από ότι περιέχει γλουτένη κι εκτός από γιαούρτι (τα οποία θα αρχίσουμε στον 8ο) ΤΑ ΠΑΝΤΑ από φυτικό βασίλειο εκτός από κουκιά και παντζάρι κι από ζωικό και κατσίκι, γαλοπούλα και κουνέλι όπου πολύ χάρηκα γιατί έχουμε δικά μας.

Τον άλλο μήνα πάλι εμβόλιο και μετά στο χρόνο επάνω! Ζήτωωω!!!

Ελισάβετ μου καλή δύναμη με τα της βάφτισης! Υπερπαραγωγή! Εγώ στο γάμο μου είχα 500 καλεσμένους να φανταστείς. Έκανα βέβαια κλειστό αλλιώς αν άκουγα τους γονείς μου... αλίμονό μου... ακόμα θα χαιρετούσα! :lol:

Aννούλα μου καλά ξεμπερδέματα με τα δικά σας... Και καλή επιτυχία με τα χάπια και τις δίαιτες. Αν σου κάνουν καλό να μου τα συστήσεις για πολύ αργότερα εύχομαι κι ελπίζω!

Σοφάκι με γεια το δοντάκι σας!!!! ;)

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα μου σε παρακαλω βάλε και λίγη αισιοδοξία βρε, λες λες λες και πετάς και τη "νότα" απαισιοδοξίας στο τέλος, καλέ πίστεψέ το ότι όλα καλά θα πάνε και χάιδεψέ το το έρμο το σποράκι, μια χαρά θα είναι, και του χρόνου τετοιο καιρό θα έχεις μάλλον φλεβίτιδα απο το τρέξιμο!

Με τα εμβόλια κ συ τέλος?

Μόνο εμάς μας έχουν τρελάνει>

Ποιά κάνετε?

Ήθελα να κάνω κι εγώ κανένα γεμιστό πασχαλινό τσουρέκι όπως πέρυσι... μακάρι να σηκωθώ γρήγορα να το κάνω...! Έλεγα λέει και για κουλουράκια ή κανένα αυγό αλλά πού?? Ούτε η μάνα μου θα τα προφτάσει που είναι αναγκασμένη να έρχεται. Πώς θα κάνει τα καλιτσούνια τα πασχαλινά? Κάνουμε κάτι καλιτσούνια εδώ στα Χανιά να γλύφετε τα δάχτυλά σας με σπανάκι και μαλάκα! :lol: Δεν έβρισα μη σοκάρεστε! Η μαλάκα γένους θηλυκού είναι ένα είδος τυριού. Όποια έρθει Χανιά της φυλάω μαλακερό καλιτσούνι. Κάνουμε κάθε χρόνο πολλά και βάζουμε στην κατάψυξη για όλο το χρόνο! Ελάτε να φάμε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...