Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααααααα

Να μαστε κ μεις!! ειμαι χαρουμενη το παιδακι μου κοιμηθηκε οληηηη νυχτα!!! (φτου φτου σκορδα κιολας )

κοιμοταν εχτες ολη μερα μετα απο το προχτεσινο ξενυχτι και λεω μπαα δεν προκειται να κλεισει ματι το βραδυ! κ ομως!!!!!!! κοιμηθηκε 12 και ξυπνησε 9 :D απο σημερα μπαινουμε σε προγραμμα! 8α τον κρατησω αν τα καταφερω ως το μεσημερι ξυπνιο κ 8α τον αφησω να κοιμη8ει 2-3 ωρες το πολυ και μετα σηκωμα!!! για να δουμε 8α τα καταφερουμε!

εχτες εφαγε μοσχαρι με κριθαρακι... ΝΑ το εκανε!!! και το μπωλακι του κοντεψε να φαει :lol:

Απο σημερα αρχιζει να μεγαλωνει η μερα κοριτσια ...κ να μικραινει η νυχτα αντιστοιχα ανα λεπτο... καλοκαιριαζειιιιιιιιιιιι ....

φετος θα ειναι το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μας ... διακοπες με τα μπεμπονια !

Πηγα και γω στο τζαμπο.... μιλαμε θραυση κανουν τα καλοκαιρινα!!! πολυ ωραια!!! αλλα δεν πηρα τπτ ακομα...

ουφ αυτα για την ωρα!

iOC9p2.png

czUkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες!!!!!

Πολλές και ηλιολουστες!!!!!!!!!!

Τελεια ειναι ..ποπο αυτο το Σ/Κ αλλάζει και η ώρα!γιουπι!

Ελέ, πλάκα έκανα για τη συσφιξη καλέ!!!!

Απο σημερα ξεκινάω γυμναστική τέλος!!!

Παμε να λιαστούμε στη θαλασσίτσα!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!

Δήμητρα του αλέθεις το κριθαράκι με το μοσχάρι???

Ο δικός μου δεν θέλει να βλέπει ζυμαρικά!

ακριβως!!! ολα στο μουλτι περασμενα! οχι εμενα ευτυχως αν και 1η μερα το εφαγε με ευχαριστιση! τωρα στην πορεια δεν ξερω αν τα πεταει πανω μου :lol:

iOC9p2.png

czUkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια.

Εμείς περάσαμε τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Ανά μισή-μία ώρα κλάμα, πιπίλα, ξανα κλάμα.

Η ανάπαυλα του δοντιού ήταν 1 βδομάδα μόνο άραγε??:cry:

Προσπαθώ να το ξεχάσω μιας και έχει τόσο ωραία μέρα, πήγαμε ένα γρήγορο σούπερ, μου βγήκε η γλώσσα, και τώρα η κυρία ξεράθηκε 10 λεπτά πριν τη φορυτόκρεμα. Να δούμε πότε θα ξυπνήσει.

Θα πάω να ψάξω να της πάρω ένα αμάνικο μπουφανάκι.

Δε βολευόμαστε τα άλλα πια, κάνει κ ζέστη, και στις κούνιες δε τη βολεύει αλλιως, κάθεται σα τον αστροναύτη στη κούνια μέσα.

Επίσης θα πάω να ψάξω αυτή τη κρέμα teetha Nelsons, Νεκταρία άμα βρω να σου πάρω και να στη στείλω???

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αλλη απορία.

Γιατί τέτοια άρνηση για το μπρούμυτα αυτό το μωρό δε καταλαβαίνω.

Με τίποτα όμως.

Τι ξαπλωνω και γω στο πάτωμα μούρη μούρη και της κάνω καραγκιοζιλίκια, τι παιχνίδια μπροστά της, τίποτα. Γκαρίζει εκνευρισμένη!

Μόνο αν τη βάλω πάνω μου και γω είμαι ψιλοξάπλα, όχι τελείως, ημιξάπλα, κάθεται λίγο και παίζει με το σταυρουδάκι μου στο ψιλομπρούμυτο.

Να υποθέσω δε θα μπουσουλήσει ποτές!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημερούδια.

Εμείς περάσαμε τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Ανά μισή-μία ώρα κλάμα, πιπίλα, ξανα κλάμα.

Η ανάπαυλα του δοντιού ήταν 1 βδομάδα μόνο άραγε??:cry:

Προσπαθώ να το ξεχάσω μιας και έχει τόσο ωραία μέρα, πήγαμε ένα γρήγορο σούπερ, μου βγήκε η γλώσσα, και τώρα η κυρία ξεράθηκε 10 λεπτά πριν τη φορυτόκρεμα. Να δούμε πότε θα ξυπνήσει.

Θα πάω να ψάξω να της πάρω ένα αμάνικο μπουφανάκι.

Δε βολευόμαστε τα άλλα πια, κάνει κ ζέστη, και στις κούνιες δε τη βολεύει αλλιως, κάθεται σα τον αστροναύτη στη κούνια μέσα.

Επίσης θα πάω να ψάξω αυτή τη κρέμα teetha Nelsons, Νεκταρία άμα βρω να σου πάρω και να στη στείλω???

Εντόπισα κι εγώ ένα "ομοιοπαθητικό" φαρμακείο που ίσως να το έχει. Αν τη βρεις σε πρώτη φάση δοκίμασέ την να μου πεις πώς σας φαίνεται. Εμείς πάμε σήμερα παιδίατρο και θα δούμε τι θα μας πει...αν βλέπει δόντι στον ορίζοντα που δε νομίζω να βλέπει. Αν δε το βρω εννοείται έστειλα διεύθυνση με τη μια μόνο όμως με την προϋπόθεση να κανονίσουμε πώς θα στο πληρώσω. Γιατί δεν είναι κρέμα...πάρε μια και τελείωσε... Είναι σκονάκι λέει και μπορείς να βάζεις ίσαμε κι 6 την ημέρα σε δύσκολες περιπτώσεις. Δεν ξέρω πόσα φακελάκια έχει μέσα το κουτί. Κάτσε να το βρω να σου το δείξω, ίσως να λέει κιόλας...

Διαφημίσεις

Το είχα δει σε ένα σάιτ από αγγλία που πουλάει φαρμακα αλλά στο πάρεντς δυστυχώς διάβασα ότι τελευταια έχει σοβαρές καθυστερήσεις και κάποιοι δεν έχουν παραλάβει ποτέ την παραγγελία τους και τραβιούνται ακόμη. Αλλά όλο και κάποιο θα στέλνει Ελλάδα.

Γυρισαμε!

Την ζαβλάκωσε ο ήλιος και ταβλιάστηκε!

Βραζω το μοσχαράκι τωρα..!

Η παραγγελία μου απο mothercare είναι οκ με την ελληνική πιστωτική.

Κλοκλο εσυ μου ειχες πει αν θυμαμαι οτι δεν πέρναγε?

Το είχα ένα αγχος..τελικά όλα καλά.

Νομιζω οτι συντομα θα έχουμε κ μεις δοντάκι..έτσι μου φαίνεται, κοιταξα πριν και στη μέση του ούλου ειναι σα να έχεις σκάψει..ετσι γίνεται? ιδέα δεν έχω..

Γυρισαμε!

Την ζαβλάκωσε ο ήλιος και ταβλιάστηκε!

Βραζω το μοσχαράκι τωρα..!

Η παραγγελία μου απο mothercare είναι οκ με την ελληνική πιστωτική.

Κλοκλο εσυ μου ειχες πει αν θυμαμαι οτι δεν πέρναγε?

Το είχα ένα αγχος..τελικά όλα καλά.

Νομιζω οτι συντομα θα έχουμε κ μεις δοντάκι..έτσι μου φαίνεται, κοιταξα πριν και στη μέση του ούλου ειναι σα να έχεις σκάψει..ετσι γίνεται? ιδέα δεν έχω..

Και πού θα στη στείλουν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...