Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειδα τον μπεμπη της ελευθεριας στο φβ και φτου φτου μην τον ματιασω μα τι κουκλος που εγινε αυτο το παιδι!!!!ασε που ειναι ολοκληρος αντρας με τα ολα του!!!να τον χαιρεσαι φιλεναδα μου!!!τετοια παιδια να κανεις ευχομαι!!!

Να'σαι καλά Μανταλενάκι μου. Και εσένα τα παιδάκια σου δεν πάνε πίσω:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική κάτι άλλο που γράφει η Πατσούρου για τον αποθηλασμό και μου έκανε εντύπωση είναι ό,τι μπορεί να χάσεις απότομα βάρος και να μειωθούν κατά πολύ τα κιλά μετά τον αποθηλασμό.

Όσο για την Τουλουμπίτσα, μάλλον θέλει περισσότερη 'μαμίλα' και 'τζιτζάκι'. Της λείπεις την ημέρα και αναπληρώνει το βράδυ. Είναι αυτά, πανέξυπνα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σας αφήνω να σιδερώσω γιατί έχω κατασκηνωμένη την σιδερώστρα στο σαλόνι 5 μέρες τώρα και δεν έχω πατήσει ένα πανάκι. Ωστόσο το καλάθι και η απλώστρα γεμίζει και η λεκάνη με τα ασιδέρωτα δεν αδειάζει!!!

Α μπορούμε να δώσουμε και σπανακόρυζο, σας το είπα ε? Μανταλένα σημείωσέ το μιας και ψάχνεις ιδέες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλέ αυτές οι φώτο είναι παλιές. Πριν μήνα και βάλε!

Nαι καλέ!! Το έχω ξαναδεί το κουκλί... Έψαχνα και ξανάψαχνα μήπως βρω καμιά καινούργια... Βάλε καμιά πιο φρέσκια! Θα έχει μεγαλώσει κι άλλο! Μου αρέσει τρελά το στυλάκι και τα μάτια του! Τι βλεφαρίδες φτου-φτου! Πραγματικό αντράκι με το στυλάκι του! Εκεί με τα γυαλιά ηλίου είναι πολύ γλύκας και με τα καλά ρουχαλάκια ένα κουκλάκι! Φαντάσου τον με τα βαφτιστικά!! ;)

Διαφημίσεις

Σας αφήνω να σιδερώσω γιατί έχω κατασκηνωμένη την σιδερώστρα στο σαλόνι 5 μέρες τώρα και δεν έχω πατήσει ένα πανάκι. Ωστόσο το καλάθι και η απλώστρα γεμίζει και η λεκάνη με τα ασιδέρωτα δεν αδειάζει!!!

Α μπορούμε να δώσουμε και σπανακόρυζο, σας το είπα ε? Μανταλένα σημείωσέ το μιας και ψάχνεις ιδέες!

Κι εγώ τα σημείωσα όλα να ρωτήσω και για εμάς δλδ...να ρωτήσει ο μπαμπάς μας αύριο τη γιατρό. Ανυπομονώ να δω πόσο είναι ο μικρός. Σα να έχει αφρατέψει πολύ τώρα που τρώμε στερεές. Ελπίζω να μη μας βάλει σε δίαιτα η ντοκ...

Ελευθερία στο πάρεντς διάβασα από μια συντοπίτισσα ότι βάζει κι αβρωνιές στο φαγητό του μωρού. Είναι και πολύ υγιεινές... Θα ήθελα να ρωτήσω τη γιατρό αλλά πώς να εξηγήσεις σε μια Ελβετίδα τι είναι οι αβρωνιές....?

Κι εγώ τα σημείωσα όλα να ρωτήσω και για εμάς δλδ...να ρωτήσει ο μπαμπάς μας αύριο τη γιατρό. Ανυπομονώ να δω πόσο είναι ο μικρός. Σα να έχει αφρατέψει πολύ τώρα που τρώμε στερεές. Ελπίζω να μη μας βάλει σε δίαιτα η ντοκ...

Ελευθερία στο πάρεντς διάβασα από μια συντοπίτισσα ότι βάζει κι αβρωνιές στο φαγητό του μωρού. Είναι και πολύ υγιεινές... Θα ήθελα να ρωτήσω τη γιατρό αλλά πώς να εξηγήσεις σε μια Ελβετίδα τι είναι οι αβρωνιές....?[/QUO

Έχετε Ελβετίδα παιδίατρο? Θα άρεσε πολυ στον Φ. αυτό..

Κορίτσια, χάθηκα λίγο γιατι μαγείρευα(ψιλοαποτυχίες πάλι) και έκανα προσπάθειες με το μωρό, για να πιει λίγο νερο ή λίγο γαλατάκι φόρμουλα, είτε με το μπουκάλι είτε με κυπελλάκι ή κάτι τελοσπάντων, τίποτα κορίτσια, δεν θέλει, έχω απελπιστεί, μην μου πείτε οτι είμαι η μόνη που έμεινε εδώ μέσα της οποίας το παιδάκι δεν δέχεται, επ'ουδενί, πιπίλα ή μπουκάλι, ή /και άλλα υγρά , εκτος απο το μητρικό γάλα(το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει, τώρα που το σκέφτομαι, είναι το μητρικό σε μπουκάλι, λέτε να δω καμμιά διαφορά, θα αξίζει τον κόπο?τι κάνετε εσείς?Τι έχετε κάνει ήδη δηλαδή και έχετε περάσει στο επόμενο στάδιο και εγώ έχω ξεμείνει τόσο ..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Forthomme Christiane λέγεται. Έχει αυτή τη γαλλική προφορά που σε κάνει να κρατιέσαι να μη γελάσεις! :lol:

Eμείς το μπουκάλι το μάθαμε από τη στιγμή που αντικρίσαμε το μάταιο τούτο κόσμο...οπότε ήταν εύκολο... Με το νερό έχουμε θέμα. Το πίνει με το καλαμάκι. Βάζω νερό σε ένα ποτήρι βυθίζω τη σπαστή πλευρά, ταπώνω από την άλλη με το δάχτυλο να εγκλωβιστεί το νερό και του το δίνω το βάζει στο στόμα το μασουλάει και αφήνω να τρέξει το νερό. Έτσι το πίνει. Ελπίζω αν συνηθίσει τη γεύση να το πιει και στο μπουκάλι. Δοκίμασε σε πρώτη φάση να του μάθεις το μπουκάλι με μητρικό γάλα. Ίσως να το δεχτεί πιο εύκολα! ;)

Να μαι και πάλι!

Αρχικά να σας πω, μιας και το ανέφερε μία κοπέλα παραπάνω, ότι εμένα η περίοδος (που "ήρθε" προχτές) είχε να με επισκεφτεί 31 ολόκληρους μήνες (!!!!) μιας και έμεινα έγκυος όταν ο Γιώργος ήταν 6μιση μηνών και τον θήλαζα αποκλειστικά! Ξενέεεερωσα!!

Με τα δύο παιδιά ζορίστηκα πολύ στην αρχή, αλλά όταν έστρωσε ο μικρός λίγο το πρόγραμμά του, όλα άρχισαν να γίνονται εύκολα. Είναι και καλόβολος, αν και μας ταλαιπωρεί λίγο κάποια βράδια, γενικά όμως είναι καλό μωρό.

Η βάφτισή μας είναι 30 Μαίου και πολύ χαίρομαι. Εχουμε μια παλαβή νονά και έχουμε βγάλει τα μάτια μας στο ίντερνετ να κοιτάμε διάφορα. Ανυπομονώ!

Ποια κοριτσάκια βαφτίζετε τα μικράκια σας το Μάιο?

Αλήθεια, μένει καμία από εσάς Ανατολική Αττική?

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

Διαφημίσεις

Κορίτσια τη πνίγω.

Μίρλα απερίγραπτη, ο άντρας μου τα παιξε, μου λέει "πωπω έτσι σου κάνει όλη μέρα??"

Κρέμα μηδεν, ύπνος μισάωρο, και γκρι γκρι γκρι ιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιι.

Αυτά.

Να φανταστείτε πριν απόειδα απτη γκρίνια κ της έδωσα ένα μπισκότο νουτρίτσιια, παιδιά το φαγε κανονικότατα ούτε πνίξιμο ούτε τίποτα, σε τρία λεπτά το κανε να! Της έμεινε στο χέρι ένα υπόλειμμα μπισκότου νιανιά, πήγα να της το πάρω, το κρατούσε τόσο σφιχτά, έγινε πανικός που το πήρα.

Τώρα είναι στη στράτα, την επεξεργάζεται, ευχαριστημένη είναι, αλλά τα ποδαράκια της δε πατάνε καλά καλά κάτω. Θέλει ένα ποντάκι ακόμα....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γεια σου Μαρίαευα.

Εγώ μένω Αργυρούπολη τέρμα προς Ελληνικό.

Και επίσης βαφτιζόμαστε 2 Μαϊου.

Ωραία με το μωράκι σου, ευτυχώς λένε τα 2α είναι πιο εύκολα απο τα πρώτα

Ακούς Νεκταρία να παίρνεις θάρρος!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kalispera koritsia ti kanete???

Emeis simera oxi kai toso kala i mikri malon bgazwi dontaki to trito stin sira kato kai einai mesa stin gkrinia kai to klama. Tis edosa ligo depon mpas kai tin boithisei...

Beloudenia exeis ksexasei edo tin prosklisi gia tin baftisi tis kloklos... min anisiseis kai tha stin doso an tin ksexaso tha stin doso otan pame stin baftisi heheheh :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Γεια σας κοριτσόπουλα τι κάνετε???

Τα λέω εν τάχει...

Βελ, εμενα με μητρικο έμαθε το μπουκάλι..το πρωτο ειναι να μάθει το μπουκάλι κ μετά τη σκόνη/νερό/χυμό..κτλ...Εγω προσπαθουσα απο όταν ηταν 2,5 μηνων και κάπου στους 4-4,5 τα καταφέραμε, το τι μπιμπερό έχω αγοράσει δε λέγεται όλες τις μάρκες..τελικά το Nuk μας έσωσε για μια ακομη φορά.

ΜαρίαΕυα και μεις 30/5 βαφτιζόμαστε!

Αντριάνα κουράγιο με τη μικρούλα..έκανε κ στα αλλα δοντάκια ετσι?

Κλοκλο υπομονη,,,είπαμε εχει χαρακτήρα η Ζωίτσα!

Παιδιά η τουλουμπίτσα έχει ξεσαλώσει..έχει σηκώσει μπαϊράκι και δεν την κανω καλα..ουτε την κορδέλα στο κεφάλι δεν ανεχεται πια!

Ασχετο, πηγαμε για καφε στου φλόκα,λιαστηκαμε κτλ..και πανω που ηταν να φυγουμε λεω του άντρα "αντε να πληρωσουμε"...μμμμμμμμμμ...........

ειχαμε ξεχάσει να πάρουμε λεφτά αμφότεροι! Τρεχαμε πανικοβλητοι σπιτι γιατι ουτε κάρτα δεν ειχαμε μαζί να βγαλουμε απο την τραπεζα!χαχχα

Εφαγα του σκασμου σημερα.

Μαρεσε αυτο για τον αποθηλασμο...να χασω κ αλλα κιλα ε? δε με χαλάει καθολου!

Γαι συσφιξη λέει τιποτα καλε???? αυτο με καίει τωρα περισσότερο!!!!!!!!

Σας φιλώ γιατι ο άντρας βλέπει μπάλα και η φραουλοτουλουμπα γκρινιάζει!!!

Γεια σας κοριτσόπουλα τι κάνετε???

Τα λέω εν τάχει...

Βελ, εμενα με μητρικο έμαθε το μπουκάλι..το πρωτο ειναι να μάθει το μπουκάλι κ μετά τη σκόνη/νερό/χυμό..κτλ...Εγω προσπαθουσα απο όταν ηταν 2,5 μηνων και κάπου στους 4-4,5 τα καταφέραμε, το τι μπιμπερό έχω αγοράσει δε λέγεται όλες τις μάρκες..τελικά το Nuk μας έσωσε για μια ακομη φορά.

ΜαρίαΕυα και μεις 30/5 βαφτιζόμαστε!

Αντριάνα κουράγιο με τη μικρούλα..έκανε κ στα αλλα δοντάκια ετσι?

Κλοκλο υπομονη,,,είπαμε εχει χαρακτήρα η Ζωίτσα!

Παιδιά η τουλουμπίτσα έχει ξεσαλώσει..έχει σηκώσει μπαϊράκι και δεν την κανω καλα..ουτε την κορδέλα στο κεφάλι δεν ανεχεται πια!

Ασχετο, πηγαμε για καφε στου φλόκα,λιαστηκαμε κτλ..και πανω που ηταν να φυγουμε λεω του άντρα "αντε να πληρωσουμε"...μμμμμμμμμμ...........

ειχαμε ξεχάσει να πάρουμε λεφτά αμφότεροι! Τρεχαμε πανικοβλητοι σπιτι γιατι ουτε κάρτα δεν ειχαμε μαζί να βγαλουμε απο την τραπεζα!χαχχα

Εφαγα του σκασμου σημερα.

Μαρεσε αυτο για τον αποθηλασμο...να χασω κ αλλα κιλα ε? δε με χαλάει καθολου!

Γαι συσφιξη λέει τιποτα καλε???? αυτο με καίει τωρα περισσότερο!!!!!!!!

Σας φιλώ γιατι ο άντρας βλέπει μπάλα και η φραουλοτουλουμπα γκρινιάζει!!!

hehehe berese den dexotan to katastima :) ???

Kai sta alla peripou ta idia ekane, pantos mou kanei entiposi pou mallon paei na skasi to kato aristera.... anarotieme ata pano pote tha skasoun miti.

leptomeries tha mas pei i giatros tin Triti pou tha tin dei gia to kathieromno empolio-checkup

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...