Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες να σας πω κ τα δικα μας νεα!

Μολις εφυγε ο κακος γιατρος που πονεσε το παιδακι μου.....

καναμε το εμβολιο...κλαψαμε κλπ :(

ειναι 9.5 kg και 75 ποντους!

και το καλυτερο απ ολα! μας επετρεψε να τρωει οτι τρωμε εμεις εκτος απο σαλτες κ τηγανιτα! πχ κοτοσουπες , οσπρια , μακαρονακια κοφτα με μοσχαρι ή κοτοπουλο ρυζι κλπ ολα στο μπλεντερ φυσικα!

Δοντακια δεν εχουμε ουτε ενα! εσεις εχετε βγαλει????????

αυτα για σημερα...για να δουμε σημερα πως θα τα παει με την πρωτη του κοτοσουπα! θα φαει?? ή θα την φαει το πατωμα ?? :lol:

Μακια σε ολες καλο σαββατοκυριακο ευχομαι...

iOC9p2.png

czUkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς Δήμητρα τώρα βγάζουμε το πρώτο μας δοντάκι! Όσπρια σου είπε ό,τι κάνει????Δεν τον ρώτησα, ξέχασα!!!

ναι κανει πχ φασολαδα αν εχεις ή φακη.. μαυροματικα κλπ .. για ρεβυθια δεν ρωτησα ξεχασα! μαλλον κανει αλλα τα αποφλυωμενα!!

iOC9p2.png

czUkp2.png

Διαφημίσεις

Ξανάρθα για λίγο... Ζωή αν κάτσω 5 μήνες στο κρεβάτι θα αυτοκτονήσω! Έχω κι ένα μωρό κι όχι τπτ άλλο αλλά δε θέλω να χάσω, μπάνια, βόλτες, εξόδους τώρα που ανοίγει ο καιρός... Αυτή την εκδοχή δεν την είχα υπολογίσει να σας πω την αλήθεια. Αλλά επειδή είμαι αρχιγκαντέμω σιγά να μην γλίτωνα μια περιπέτεια... Εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα λες και σύντομα να σηκωθώ.

Μαριτάκι μου να σου ζήσουν τα κουκλιά σου! Φτου φτου!!! Μου αρέσει που διαφέρουν...

Όσο για τα δόντια...εμείς τπτ ακόμα νομίζω. Θα μας πει τη Δευτέρα η γιατρός. Πάντως νόμιζα ότι οι κυνόδοντες βγαίνουν μετά τα δύο πάνω δοντάκια...

Ελευθερία εύχομαι να τα βγάλει γρήγορα ο πρίγκηψ κι ανώδυνα!! Σας το είπε ο γιατρός ότι έρχονται ή το κατάλαβες από το φούσκωμα και ον κρατήρα που έλεγες?? Σας είπε πόσο καιρό θέλει να βγει συνήθως αν έχουν πρηστεί τα ούλα??

Μιμούλα μου εγώ είμαι η Νεκταρία που ρώταγες. Εύχομαι ο μπέμπης σου να φτιάξει πρόγραμμα και να κοιμηθείς επιτέλους! Διάβασε το βιβλίο κι ακολούθησε και τις συμβουλές μου...Πού θα πάει??? Θα στρώσει!!! ;)

Όσπρια εμάς την προηγούμενη φορά μας είχε πει όχι γιατί είναι δύσπεπτα για το μωρό. Τώρα βέβαια που θα πάμε τη Δευτέρα θα τη ρωτήσω πάλι. Ή αν πάει μόνο ο Άρης θα του δώσω λίστα ερωτήσεων!! :lol:

Γυρίζω στο βιβλίο που μου έδωσε ο Άρης! Μιλάμε για τρομερό βιβλιοφάγο με έχει πρήξει! "Τι δασκάλα είσαι εσύ!!! Να μη διαβάζεις και να σερφάρεις στο ίντερνετ!" Έχουμε συλλογή τρομερή χάρη σε αυτόν. Τελευταία ενώ διαβάζαμε μαζί το είχα εγκαταλείψει το σπορ...τώρα ας το ξαναπιάσω...

Alo alo kalimera koritsakia ti kanete???

Olo peripeties isaste, Nektaria kouragio den einai tipota tha perasei an prosekseis.

Beloudenia mou ayto tha pei gkantemia, san na mou fenete oti o kosmos(Elliniko dimosio) sinomoti gia na min pas elbetia.

Linaki kai Sisi perastika sta zouzounia sas kai kouragio.

Sympethera me gia to domatio, POTE tha erthoume na to doume ????

Kloklo kouragio kai min kanete kai poli fasaria eee sas theloume edo tin deytera!

Eida oti kanate tin sintagi me tis pansetes eeee ???

Aggeliki i Syntagi i "Aythentiki" einai :

Pernoume pansetes kai tis brazoume mazi me mpaxari kai dafni mexri na malakosoun kai na einai etimes.

Tis bazoume se ena tapsi kai tis perixinoume me bbq souse kala kala na paei pantou.

Gia akomi kalitera apotelesmata an exete xrono tis afinete apo tin proigoumeni mera stin souce. ta psinete se dinato fournou mexri na kseropsithoun... kali sas oreksi:).

Ta dika mas tora, ola kala i mikri einai mia xaroula xamogelasti kai kaloula an kai poli zouzounaaaaa leme. Mpousoulame kanonika pleon kai sikonomaste apo ksaplotes kathistes kai me ligi boithia kai orthies...

Thelo na pao na tis paro aytous tous krikous gia to parko alla mexri na aksiotho na pao tha exei perpatisi to kamari mou.

POTE THA TA KSANA POUME FILENADES?????

Pantos meta to pasxa, exo kai alles sinages na sas ftiakso kai na dokimasoumeeeee ti lete ????????????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα....

Εδώ είμαι και γωωωω.

Μη μακρηγορώ έγινε μία ιστορία και εντέλει στο εξοχικό πήγε ο άντρας μου με τον αδερφό του....ιστορίες για αγρίους, τεσπά, όλα καλά.

Εγώ εδώ!

Συνεχίζει να διατηρεί τις καλές συνήθειες ύπνου το νινί μου άρα απότι φαίνεται όντως δοντάκια ήταν όλο αυτό το κακό που περάσαμε....μακριά και αγύριστα παναγία μου δε θα το ξεχάσω ποτέ!

Μέχρι να ξαναγίνει...ωχωχωχωχ.

ΑΝΤΡΙΑΝΑ και γω αυτά που λες έκανα αλλά δε τρωγόντουσαν λέμε!

Μας δουλεύεις!

Λέγε!!!! Τη αληθινή συνταγή.

Μου τη βάρεσε λοιπόν πρωί πρωί και μένα και πήγα και σήκωσα το τζάμπο.

Πήρα ένα κάρο παιχνίδια και το πατητο στριφογυριστό που ειχε η Αντριάνα.

Μας έφερε και ο νονός δώρο στράτα, επιτέλους έχουμε και μεις τώρα.

Μαντέψτε ποιά

Chicco DJ με το πιανάκι.

Καλέ είναι πολύ καλήηηηηηηηη.

Α! Και επιτέλους αδιαθέτησα μετά από πόνους δεκαπέντε ημερών.

Μα τι πράμα και αυτό, να χαρώ εγώ που καμάρωνα ότι δε καταλαβαίνω τίποτα πια....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Επίσης να δηλώσω ότι στο τζάμπο που λέτε έπαθα καταναλωτικό σοκ, έχουν βγάλει τα καλοκαιρινά και τρελάθηκα.

Σορτσάκια, φορεματάκια, σετάκια σορτς μπλουζάκι, κολαν, φανελάκια, καπελάκια, τρέλαααααα.

Συγκρατήθηκα και πήρα μόνο 2 καπέλα, ένα σουρωτό και ένα τζόκεϊ, μια τρέλα είναι το μανάρι μου με αυτά.

Τα φορμάκια εσωρουχακια όμως, εξακολουθώ να επιμένω mothercare, πολύ καλή ποιότητα και οι 7δες τα ίδια λεφτά, οπότε....

Ολα τα άλλα όμως!!! Τζάμπο!

Και στα παιχνίδια μουρλάθηκα, τώρα που το μωρό μου παίζει με πολλά πράγματα και τα καταλαβαίνει θέλω να τα πάρω όλαααα.

Πήρα 5-6, τα μισά τα βαλα ντουλάπα να της τα δώσω αργότερα.

Μάλλον θα εφαρμόσω το σύστημα να κρύβω περιστασιακά κάποια για να μη τα βαριέται και να μη "πήζει" και από τα πολλά παιχνίδια.

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα....

Εδώ είμαι και γωωωω.

Μη μακρηγορώ έγινε μία ιστορία και εντέλει στο εξοχικό πήγε ο άντρας μου με τον αδερφό του....ιστορίες για αγρίους, τεσπά, όλα καλά.

Εγώ εδώ!

Συνεχίζει να διατηρεί τις καλές συνήθειες ύπνου το νινί μου άρα απότι φαίνεται όντως δοντάκια ήταν όλο αυτό το κακό που περάσαμε....μακριά και αγύριστα παναγία μου δε θα το ξεχάσω ποτέ!

Μέχρι να ξαναγίνει...ωχωχωχωχ.

ΑΝΤΡΙΑΝΑ και γω αυτά που λες έκανα αλλά δε τρωγόντουσαν λέμε!

Μας δουλεύεις!

Λέγε!!!! Τη αληθινή συνταγή.

Μου τη βάρεσε λοιπόν πρωί πρωί και μένα και πήγα και σήκωσα το τζάμπο.

Πήρα ένα κάρο παιχνίδια και το πατητο στριφογυριστό που ειχε η Αντριάνα.

Μας έφερε και ο νονός δώρο στράτα, επιτέλους έχουμε και μεις τώρα.

Μαντέψτε ποιά

Chicco DJ με το πιανάκι.

Καλέ είναι πολύ καλήηηηηηηηη.

Α! Και επιτέλους αδιαθέτησα μετά από πόνους δεκαπέντε ημερών.

Μα τι πράμα και αυτό, να χαρώ εγώ που καμάρωνα ότι δε καταλαβαίνω τίποτα πια....

Kloklo,

Pisteme den sas kribo kanena mistiko tis sintagis.

Kanonise mia mera na ertheis apo edo na ta kanoume mazi gia na ta deis kai stin praksi.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερία εύχομαι να τα βγάλει γρήγορα ο πρίγκηψ κι ανώδυνα!! Σας το είπε ο γιατρός ότι έρχονται ή το κατάλαβες από το φούσκωμα και ον κρατήρα που έλεγες?? Σας είπε πόσο καιρό θέλει να βγει συνήθως αν έχουν πρηστεί τα ούλα??

Νεκταριάκι μου το επιβεβαίωσε ο γιατρός αλλά σήμερα πχ είναι ξεκάθαρο. Μου είπε ό,τι σε 1 βδομάδα θα έχει βγει, το ούλο έχει σκίσει το είδε και όντως σήμερα αγκιλώνει πιο πολύ!!!

Πόσο καιρό κάνει αν έχουν πρηστεί τα ούλα δεν ξέρω αλλά από τον 2ο μήνα πρησμένα ούλα είχε και θα βγάλει το πρώτο 7,5 μηνών!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ανδριάνα ευχαριστούμε για την συνταγή. Λέω να την χτυπήσω και εγώ. Την σάλτα μπάρμπεκιου την φτιάχνεις ή την παίρνεις έτοιμη?

Etimi tin perno, poios mpenei tora stin diadikasia na tin ftiaksi.

Ayte pou exei sto emporio einai poli kales....

AAAAAAAAAA by the way na ksete oti ta sigkekrimena einai TELIA ama psithoun kai sta karbouna gia oses exoun meraklides antres :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Νεκταριάκι μου το επιβεβαίωσε ο γιατρός αλλά σήμερα πχ είναι ξεκάθαρο. Μου είπε ό,τι σε 1 βδομάδα θα έχει βγει, το ούλο έχει σκίσει το είδε και όντως σήμερα αγκιλώνει πιο πολύ!!!

Πόσο καιρό κάνει αν έχουν πρηστεί τα ούλα δεν ξέρω αλλά από τον 2ο μήνα πρησμένα ούλα είχε και θα βγάλει το πρώτο 7,5 μηνών!

Tέλεια!!! Εμείς δλδ που ούλα από όσο μπορώ να διακρίνω δεν έχουμε ούτε σταλιά πρησμένα προβλέπεται να βγάλουμε δόντι όταν θα πάμε στο προνήπιο!! :lol: :lol:

Κλοκλο κι εγώ Τζάμπο τρελάθηκα! Επίσης πήρα 2 καπελάκια μούρλια! Εμείς που έχουμε πεταχτά αυτάκια δε βάζουμε τζόκεϊ γιατί φαινόμαστε αστείοι!

Όσο για τη στράτα....Τι εργαλείο είναι αυτό Παναγία μου! Φαντάζομαι τη μικρή σου να κοπανάει το πιανάκι και τα παιχνίδια! Ο δικός μου κλείνει και τη μουσική. Τρώει κόλλημα με το κουμπάκι και στο τέλος την κλείνει έτσι όπως το περιεργάζεται! Επίσης ξέρεις τι κάνει!!! Εκείνο το παιχνιδάκι που έχει ένα κυκλάκι και το στριφογυρίζεις και παίζει μουσική σκύβει και το βάζει στο στόμα του! :lol: Πολύ αστεία εικόνα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...