Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ πολύ κρίμα βρε Κλεό!ελπίζω τουλάχιστον να βγάλετε άκρη.εγώ θα κάτσω καμιά βδομάδα,αν μπορέσεις...κ όποια άλλη θέλει ευχαρίστως...

Ελευθερία μπράβο στον πριγκηπάκο.τί άλλα φαγητά?

Κατερίνα είδα φωτό του Χρηστάκη κ έπαθα πλάκα!τί κουκλί!

Ωραία θα ήταν να πιούμε καφεδάκι. Πού θα μείνεις? Εμείς ΣΚ σίγουρα δε μπορούμε, μες τη βδομάδα όμως κάτι γίνεται...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαίρη μας είπε να τρώμε φασολάκια, αρακά, αγγινάρες, μπάμιες, κουνέλι, κατσικάκι και γενικά λαδερά φαγητά. Επίσης σπανακόρυζο, τραχανά, ξινόχοντρο και ρύζι.

Αγγελική θα το κοιτάξω αύριο όμως γιατί τώρα δεν έχω αντοχές. Δεν ξέρω και που θα το βρω, δεν νομίζω να το γράφει στον αποθηλασμό.

Αλλά μπορείς να βγάζεις με το χέρι. Είναι το καλύτερο αν θέλεις να μειωθεί η παραγωγή σου. Αν πάλι το βαριέσαι βγάζε λίγο με το θήλαστρο, ίσα ίσα να αποσυμφορείς το στήθος. Θα σου πω αύριο τι λέει η Πατρούρου.

Κατερινάκι να σου ζήσει το αντράκι σου!!!! Καλέ εγώ φώτο δεν έχω δει! Που είναι το παιδί?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταρίτσα θα στο πω απλά 'ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥ ΝΤΕ'!!!!!!!!

Απόλαυσε την φροντίδα των άλλων και άσε να σε κακομάθουν!!!

Όσο για τις ανακατωσούρες εγώ είχα πες στον Άρη και η 'κόρη' μου έχει ένα τσουτσούνι ΝΑΑΑΑΑ!

Αχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ!!! Οι φωτό είναι στο facebook...

Θα τις δω αύριο που θα έχω και τα δυο μάτι ανοιχτά γιατί το ένα με έχει εγκαταλείψει τώρα:)

Καληνύχτα και χωρίς ξυπνήματα, γίνεται????!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα κοριτσακια! η ωρα ειναι 2μιση και ο μικρος μας μολις ξυπνησε το καλο μου!!!

αλλη μια νυχτα στο ποδι! μικιο μου να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!!!

Πηρα το βιβλιο ''κοιμησου παιδι μου'' αλλα δεν προλαβα να το διαβασω ...

ελπιζω να βοηθησει λιγο την κατασταση! αν και ειναι λιγακι δυσκολο .....

αυριο εχουμε γιατρο..την μηνιαια εξεταση + εμβολιο!

παλι 8α μου τον τρυπησουν :(

Νεα θα εχω αυριο το πρωι...

Φιλακια πολλα και καλη ξεκουραση σε ολες!

iOC9p2.png

czUkp2.png

Κορίτσια καλημέρες πολλές πολλές και ευχές για ένα υπέρχο ΣΚ. έχει τέλειο καιρό και σίγουρα θα είναι υπέροχα. σάββατο και είναι η μέρα μου νας σας γράψω τα νέα μας και να απολαύσω τα δικά σας.

εμείς προχθές είχαμε γιατρό κάναμε το εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα. δύο τσιμπιματάκια ένα σε κάθε χεράκι έκαστος. Ο Σωτήρης ειναι 8,9 κιλά και 73,5 πόντους. εξακολουθει να ειναι σούπερ ζωηρός και ενίοτε γκρινιαράκος. Ο αδερφός του Σωτήρη ειναι ο χοντρούλης μας (είχε κια να μοιάσει το παιδί) 9,3 κιλά 74 πόντους και τέσσερα δόντια παρακαλώ. εκτός από τα δύο κάτω που είχε βγάλει εδώ και πολύ καιρο αυτή την εβδομάδα έβγαλε και τους δύο κυνοδοντες. υπέφερε το μωράκι μου τρία βράδια. κλαμα πολύ για τα δύο κ...δοντα για να γίνει σαν δρακουλάκι! στο τέλος του μήνα ξεκινάμε να τρώμα γιαούρτι και μόλις κλείσουμε και τον έννατο θα τρώμε σούπα, την ίδια, και το βράδυ, για την ξυπνάνε απο πείνα το βραδάκι. αυτά τα μπεμπονέα μας.

περνάω τώρα να σχολιάσω ότι θυμάμαι:

αχ ρε βελουδίτσα σήμερα που ο σύζυγος ανέβηκε στα βόρεια θα ήταν ωραία ευκαιρια να ερχόσουν να περνάγαμε μαζι την άγια μέρα της ξεκούρασης.

Αγγελική να σου πω τι μου είχε πει η μαία για τον αποθηλασμό όταν την ρώτησα σχετικά.

την μία μέρα θα δώσεις γάλα. την άλλη δεν θα δώσεις, την επόμενη θα δώσεις, μετά δεν θα δώσεις για δύο μέρες, θα δώσεις μία, δεν θα δώσεις για τρείς, θα του δώσεις, δεν θα δώσεις....

για ένα περίπου μήνα η λιγότερη δυνατή ενόχληση στο στήθος, όχι ιδιαίτερα ζεστό νερο κατά το μπάνιο, όχι πείραγμα κατά την ερωτική επαφή. μου είχε πει πάντως ότι ακόμη και μετά από πολλούς μήνες ακομη και χρόνο είναι δυνατον το στήθος να βγάζει σταγόνες γάλα με πίεση.

Ντινάκι ετοιμάζεται δωματιάκι του Λίο. τι καλα! μ' αρέσει η διαδικασία. σίγουρα θα βάλετε πολύ αγάπη και θα γίνει τέλειο.

Νεκταρία υπομονή κοριτσάκι. κάτσε λίγο να "δέσει" το μωράκι και ύστερα κάνεις ότι θες. εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για διάβασμα και τέτοια.

αυτά προς το παρόν.

σας φιλώ. μάλλον θα τα καταφέρω να τα "πούμε" και αργότερα.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέεεεερα! Όμορφη μέρα σήμερα!:D

Ναι! Παίζει με τον πόνο μου η σημερινή μέρα!

Βελουδάκι από 40 κύματα θα έχετε περάσει μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας μου φαίνεται... Μετά θα τα θυμάστε και θα γελάτε!

Ελευθερία παλουκώθηκα! :lol: Έδωσα εντολή στη μάνα μου σήμερα να κάτσει σπίτι της αφού έχω τον Άρη και κάθεται η καημένη σε αναμμένα κάρβουνα! Φυσικά είναι μες στα νεύρα που είναι μακριά κι έχει τις ανασφάλειες αν όλα είναι καλά. Στο τηλέφωνο άρχισε: "Αν έκανες ότι σου έλεγα από την αρχή.... μπλα μλπα..." "Το παιδί το ντύνετε? Να το ντύνετε!!! Τόσα ρούχα του έχετε και το αφήνετε γδυμνό και μετά αναρωτιέστε γιατί έχει μύξες!" Στο άσχετο το πέταξε το τελευταίο... μέχρι που η ρώτησα τι έχει και άρχισε τις παρατηρήσεις, μου αντιρώτησε "Να έρθω???" και κατάλαβα ότι την τρώει ο πισινός της.

Δεν πειράζει!!! Άστους να ζοριστούν λίγο ανήρ και μήτηρ! Ο Άρης κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Eίχε χαλαρώσει από όταν αποθήλασα (σου λέει δεν κουράζεται πια) και τα έκανα όλα εγώ. Άσε να δει τη γλύκα.... :lol:

Δεν πειράζει!!! Άστους να ζοριστούν λίγο ανήρ και μήτηρ! Ο Άρης κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Eίχε χαλαρώσει από όταν αποθήλασα (σου λέει δεν κουράζεται πια) και τα έκανα όλα εγώ. Άσε να δει τη γλύκα.... :lol:

Κυρά Δασκάλα μ' αρέσει το σκεπτικό σου! το έπιασες το νόημα. +++++++++++++ και επαυξάνω!!!!

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημερα!!!!!!!

Αχ κοριτσια ΣΚ να με αφηνετε να μπαινω στο καφε σας γιατι στο δικο μας τετοια νεκρα που υπαρχει καθε Δευτερα πρεπει να το ξαραχνιαζουμε το καφε μας!!!!!!:P:p

ΔΑσκαλιτσα σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!!!!

ΚΑι εγω ημουν ξαπλα 5 μηνες!!!!Και ξαπλα οταν λεμε μονο τουαλετα πηγαινα.Για αλλο λογο βεβαια απο τον δικο σου..Ως και το φαι στο κρεβατι το ετρωγα!!!!Αλλα αξιζε τον κοπο

Ξερω πως ειναι...ΝΑ παρεις αγκαλια λοιπον την τηλεοραση το λαπτοπ και τα βιβλια και να μην αφηνεις κανεναν να α γγιξει ουτε πληκτρολογιο ουτε τηλεκοντρολ ουτε τιποτα....Αν θες σου προτεινω και ταινιες να κατεβασεις απο το ιντερνετ να βλεπεις!!!!Εγω τοσους μηνες εκανα μια ταινιοθηκη!!!!!

Βεβαια εσυ εισαι στην αρχη οποτε αν προσεξεις και ξαπλωσεις για καμια εβδομαδα συντομα σε βλεπω να κοβεις βολτες!!!!!!!!:tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!!!!! 5-6 ξυπνήματα και χθες τουλάχιστον ξύπνησε και δυο φορές ο μπαμπάς μας. Δεν βαριέσαι, θα περάσει και αυτό. Παρεπιπτόντως ο γιατρός μας είπε ό,τι τα τόσα ξυπνήματα δεν είναι από τα δόντια αλλά επειδή τον βάλαμε στο δωμάτιό του, ξυπνά δεν μας βλέπει και χαλάει τον κόσμο. Τελοσπάντων, θα συνηθίσει εύχομαι!

Σήμερα λέω να του κάνω αρακά με μοσχαράκι! Τι ωραία που έχουμε ποικιλία τώρα, ελπίζω να ανταποκριθεί θετικά!!!

Μαριτάκι καλά που υπάρχει και το ΣΚ και σε βλέπουμε λίγο. Σούπερ τα διδυμάκια, μπράβο σας!! Για διδυμάκια έχουν πολύ καλή ανάπτυξη και 4 δοντάκια ε???Ουάου!!!Είναι μπροστά τα αντράκια σου.

Νεκταρίτσα άσε και την μανούλα να βοηθήσει μωρέ αφού το θέλει τόσο. Θέλουν και αυτοί επιβεβαίωση πότε πότε και να νιώθουν χρήσιμοι.

Ζωή καλώς μας ήρθες. Φυσικά και να έρχεσαι όποτε θέλεις. Εμείς εδώ είμαστε κουτσομπόλες και όλο και κάποια θα πετυχαίνει μέσα!!:)

Ευχαριστούμε και για το κερασματάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...