Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας γεια σας.

Πήγαμε τη βόλτα μας και δε κοιμήθηκε καθόλου, έφαγε και απλά κοιμήθηκε.

Τέζα. Ούτε κιχ δε πρόλαβε να κάνει.

Από τις σπάνιες φορές που συμβαίνει αυτό.

Τι άλλα?

Που χαθήκατε όλες??

Κι εμένα μου κάνει ώρες-ώρες κάτι κουλά και με εκπλήσσει! Δεν είναι τίποτα! Ματιασμένη θα είναι... :lol:

Eγώ το μεσημέρι που μας έψαχνες ήμουν πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας! Ή που θα ψάχνομαι ή που θα ξερνάω! Σας το είπα το καινούργιο?? 2 φορές σήμερα καραμπλιάχ! Πάει η καημένη η πρωινή τυροπιτούλα! Αλλά απτόητη η καλή σου προ ολίγου έφαγα γεμιστά! Και εδώ τα κάνουμε και περιποιημένα...με κρεμμύδι, μαϊντανό, δυόσμο και μάραθο (εγώ δεν έβαλα βέβαια μάραθο γιατί λέει δεν κάνει στην εγκυμοσύνη αλλά και πάλι "φωτιά" τα γεμιστά...) Το βράδυ θα τα βγάλω μου φαίνεται!

Το χάπι φταίει ανάθεμά το! Μέχρι σήμερα απλά ζαλιζόμουν! Ελπίζω από σήμερα να μη με ανακατεύει κιόλας! Φοβάμαι να πιω το βραδινό!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια!

Κοιμήθηκε το αστέρι μου... Να βλέπατε τί ωραία που παίζει με τα παπάκια στη μπανιέρα και με κοι΄τει με το μουτράκι του γεμάτο σαπουνάδες... για ρούφηγμα είναι!!!!

Θέλω κι εγώ ΙΚΕΑ ... δίπλα μου το έχω και δεν έχω πάει...

Καλά φοβερό θα γίνει το δωμάτιό του, δε θα το χορταίνει!!!

Νεκταρία από το χάπι είναι το σύμπτωμα ή απλά της εγκυμοσύνης?

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Aπό το χάπι είναι. Από την 1η μέρα που το άρχισα ακριβώς μια ώρα μετά (μάλλον τότε έχει διαλύσει κι αρχίζει να δρα) με έπιανε τρομερή ζαλάδα σαν να είχα πιει ένα μπουκάλι ουίσκι! Σήμερα το μεσημέρι δε με ζάλισε αλλά με ανακάτεψε! Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα ζαλάδας και ναυτίας έχει μια φίλη μου που το πίνει τώρα και το έπινε και στην 1η εγκυμοσύνη και το διάβασα και στο πάρεντς. Απαπά! Αίσχος είναι! Ανυπομονώ να γίνω καλά να το κόψω.

Στην 1η εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Θα μου πεις κάθε εγκυμοσύνη μπορεί να είναι και διαφορετική... Έχω και τον Άρη να επιμένει ότι δεν είναι από το χαπι αλλά από το ότι το μωρό είναι λέει κορίτσι! Στα μέρη του λένε ότι άμα έχεις βλαψούρες (ναυτίες) έχεις κορίτσι. Κάτσε να κόψω τα χάπια να δω τι θα λέει...

Αλλά φοβάται....γιατί του έχω πει ότι αν είναι αγόρι...να ετοιμάζεται για το 3ο και πάει λέγοντας...! :lol:

Επεξεργάστηκαν by mikio

Γειά σας!!!

Λοιπόν πήγα Ικεα!Πήρα γαλάζια ράφια,καλάθια για τα άπλυτα και τα παιχνίδια,κουρτίνα και κορνίζες!!!Πήρα και κάτι φοβερές σαλιάρες σαν πλαστικές αλλά πολύ μαλακές και δεν λερώνουν με τίποτα!!!Ότι πρέπει για τα γεύματα!!!

Μεγειές!

Οπως είπε κ η Νεκ εννοείται θέλουμε φωτο!

Αυτές τις σαλιάρες άσπρο γαλάζιο με κόκκινο γύρω γύρω και ένα ποντίκι στη μέση λες ε??

Τις έχω και γω, είναι οι μόνες που ουσιαστικά χρησιμοποιώ. ΤΕΛΕΙΕΣ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα υπομονή!

Μπορεί να μην είναι και από το χάπι, μπορεί ναναι από το μπεμπέ.

Τα χάπια ίσως και να τα συνηθίσεις να ξέρεις!

Οπως και να χει δε θα κρατήσει πολύ!

γεια σας.τί κάνετε?κουράγιο Νεκταρία άντε να σταματήσεις τα χάπια να ηρεμήσεις.αν κ ...μήπως είναι τελικά η κόρη που σε ταλαιπωρεί?ο μικρός μου σήμερα έσπασε ρεκόρ αυπνίας.από τις 2 κοιμήθηκε 8!!!κ ήδη έχει ξυπνήσει 3 φορές!

αύριο έρχομαι Αθήνα.αν θέλει κάποια-ες να συναντηθούμε για καφεδάκι με τα μπεμπόνια μας φυσικά θα το ήθελα πολύ!

7oJVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.. με γειές το δώμάτιο Ντινάκι, να το χαρεί ο Λεωνιδάκος εύχομαι..Κατερινάκι, λεβέντης ο μικρός, Νεκ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, θυμάμαι τιε ανακατωσούρες, το χειρότερό μου..βάστα γερά..

Τρέχαμε όλη μέρα, όπως σας είπα με τα διαβατηριακά..δεν θα μακρηγορήσω, μόνο θα πω οτι , κάνοντας και εγώ αίτηση για δικό μου διαβατήριο(μιας που ήμουν εκεί, και αφού χρησιμοποιώ μόνο την ταυτοτητα μου ως τώρα, είπα ας βγάλω..)ε λοιπόν, το σύστημα του αστυνομικού έβγαλε λαβράκι( την αλήθεια, που όμως είχα ξεχάσει)-νομίζοντας οτι είχα χάσει λοιπόν την ταυτοτητούλα μου πριν απο λίγα χρονάκια , είχα πάει η καλή σου και είχα κάνει δήλωση απώλειας,μετά , ενώ την ξαναβρήκα, δνε δήλωσα σχετικά, οπότε η ταυτότητα μου πλέον δεν ισχύει...και δεν έχω στη διάθεσή μου ισχύον ταξιδιωτικό έγγραφο...ο Φ. κόντεψενα βαρέσει μπιέλες..τρελάθηκε μιλάμε..τέσπα, ξεκίνησα διαδικασίες και , ευτυχώς βγαίνει αυθημερόν, έχω συγκεντρώσει ότι χρειάζεται και ελπίζω την Δευτέρα να την έχω..(όπου την Δευτέρα, ο τύπος στο Α.Τ. μου είπε να πάω απο τις 6 η ώρα το πρωί για να πάρω λέει νούμερο..έχουμε τρελαθεί..)--Αυτά εν ολίγοις κοριτσάκια, δεν έχω πολά κουράγια και ομολογώ οτι δεν έχω διαβάσει τις πίσω σελίδες, ελπίζω να είστε όλες καλά, αύριο ο μπαμπάς μας πηγαίνει Σπερχειό-Λαμία για πουλιά-με βλέπω να παίρνω τους δρομους και να την βγάζω έξω, γιατι με το Λεόντη στο σπίτι , μόνη , δεν θα την παλέψω..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Βελ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΛΈΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Πολύ μα πάρα πολύ όμως θα θελα να σας πω αύριο μεθαύριο να βρισκόμασταν κοπέλες, το λέω με αφορμή τον ερχομό της Φραμπαλά Μαίρης μας.

ΑΛΛΑ προέκυψε θεμα, θεματάρα.

Πρέπει αύριο να πάμε τρεχτοί στο εξοχικό γιατί έχουμε φασαρίες.

Από κάτω απο το σπίτι είναι μια καφετέρια και από τη μέρα που έφυγε ο μπαμπάς μου (που κράταγε τα λουριά και πήγαινε τακτικά), ο τύπος έχει αποθρασυνθεί.

Το χει γυρίσει σε κλαμπ, χωρίς τις άδειες και τις προδιαφραφές βέβαια και γίνεται ο κακός χαμός. Κανείς στη γειτονιά δε κοιμαται πριν ξημερώσει.

Η αστυνομία είναι δικοί του απότι φαίνεται.....

Εχουν γίνει μυνήσεις, καταγγελίες, τσακωμοί.

Τωρα έχει απογίνει το κακό, έχει πάρει πολύ αέρα, αν τολμήσεις να πεις χαμήλωσέ το ρε φίλε, σε απειλεί κιόλας.

Εμείς τώρα με το μωρό δε πάμε σχεδόν καθόλου, και πρέπει να πάμε να δούμε τι θα γίνει, είμαστε και αυτοί που ενοχλούνται περισσότερο γιατί είμαστε ακριβώς από πάνω!

Οπότε αύριο άρων άρων πάμε και βλέπουμε.....

Καλησπέρα φιλενάδες, τι κάνετε??? Τα ζουζουνάκια??

Εμείς καλά. Το πρωί πήγαμε επίσκεψη στην νονά μας και το απόγευμα είχαμε εμβόλιο. Μια χαρά ο μικρός, παίδαρος σωστός λέει ο γιατρός.

Μας έβαλε πολλά φαγητά στο διαιτολόγιο και πολύ το χάρηκα!!!!!

Γιαούρτι είπε όχι ακόμη, από τον άλλο μήνα!

Πάω να σας διαβάσω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

αχ πολύ κρίμα βρε Κλεό!ελπίζω τουλάχιστον να βγάλετε άκρη.εγώ θα κάτσω καμιά βδομάδα,αν μπορέσεις...κ όποια άλλη θέλει ευχαρίστως...

Ελευθερία μπράβο στον πριγκηπάκο.τί άλλα φαγητά?

Κατερίνα είδα φωτό του Χρηστάκη κ έπαθα πλάκα!τί κουκλί!

7oJVp3.png

Κορίτσια έβαλα εχθές ένα μαγιό!!!!Καλά πρέπει να πάρω και την κοιλούμπα στην παραλία????Αίσχος μιλάμε ,απογοήτευση!!!!Απο σήμερα δίαιτα αυστηρή δεν πάει άλλο!!!Εγώ έτσι αρνούμαι να βγώ στην παραλία!!!Πέρυσί που είχα βάλει το μαγιό μου ,ήμουν πιό sexy και την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης φέτος είμαι χοντρή!!!!Με τα ρούχα δεν φαίνεται το πάχος το σκασμένο!!!Ελευθερία ψάξε στις διατροφές σου και γράψε κάτι για να χάσω γρήγορα 5-6 κιλά!!!!Αγγελική γράψε και την δικιά σου δίαιτα μπας και δώ φως!!!!

Πόσο γρήγορα θέλεις να τα χάσεις καλέ????Έχεις υπόψιν σου την δίαιτα του Dr Atkins?

Την είχα κάνει όταν ήθελα επειγόντως γράμμωση για να πάρω μέρος σε αγώνες fitness. Στεγνώνεις μιλάμε αλλά τα κιλά τα παίρνεις μετά πολύ γρήγορα!

Όλες οι άλλες που έχω είναι 1 κιλό την εβδομάδα περίπου, αναλόγως τον μεταβολισμό σου. με κάποιες είχα χάσει και 1,5-2.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ τώρα πάω νάνι....

Εχουμε κ ταξιδάκι αύριο κ δεν έχουμε ετοιμάσει τίποτες εννοείται, ήταν απρόσμενο.

Αντε γειααααααααα!

Αν δε με δείτε να εμφανίζομαι Κυριακή βραδάκι ολα καλά.

Αλλιώς είμαστε στο κρατητήριο!!

Καληνυχτούδια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...