Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλλαγή κλίματος τώρα...Λοιπόν αύριο βάφουμε το δωμάτιο του μπέμπικου και σήμερα πάω Ικεα για ραφάκια,κουτάκια και διάφορα τέτοια.Α!Και θα πάρω κορνίζα λευκές να βάλω τους υπέρηχους του αστεριού μου(2 μάλλον τον 1ο που ήταν φασολάκι και της Β επιπέδου που το προφίλ του φαίνεται κανονικά!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλλαγή κλίματος τώρα...Λοιπόν αύριο βάφουμε το δωμάτιο του μπέμπικου και σήμερα πάω Ικεα για ραφάκια,κουτάκια και διάφορα τέτοια.Α!Και θα πάρω κορνίζα λευκές να βάλω τους υπέρηχους του αστεριού μου(2 μάλλον τον 1ο που ήταν φασολάκι και της Β επιπέδου που το προφίλ του φαίνεται κανονικά!

Ντινάκι με το καλό να μπει ο μπέμπης σε ένα πανέμορφο δωμάτιο!!!

Πού χαθήκαμε σήμερα καλέ? Εμείς θα πάμε στον παιδίατρο το απόγευμα για το μηνιαίο έλεγχο... Ο άνθρωπος είχε πεί τον άλλο μήνα αλλά ο πατέρας θέλει να του ζυγίσουν και να του μετρήσουν το υιό...:? Να τον ακροαστεί κιόλας λέει μήπως δεν είναι καλά και δεν το ξέρουμε...:confused: Εσείς που έχετε εμπειρία γίνεται να δείχνει καλά και χαρούμενο ένα παιδί και να έχει ακροαστικά???

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Βγήκαν τα αποτελέσματα από τα κ@κ@ μας και είναι καθαρά ευτυχώς, τώρα όμως έχουνε να κάνουμε και ούρα μπας και δείξει εκεί κάτι που δεν το νομίζω αλλά προληπτικά!

Δώσαμε και αίμα για το ένζυμο, όλο το ταλαιπωρούμε το παιδάκι μου!!

Έκλαιγε σήμερα μέχρι να πάρει η γιατρός το αίμα πολύ γμτ!

Όλες οι εξετάσεις μαζεμένες δηλαδή!

Ωστόσο ακόμα κάνει διάρροιες, και το βράδυ απ' όταν ξάπλωσε έκανε 4 φορές μέχρι το πρωί, πολύ που κοιμηθήκαμε κι εμείς, όλη την ώρα αλλάζαμε να μη συγκαεί το κωλ@ρ@κι μας!

Αυτά τα ιατρικά μας νέα!

Νεκταρίτσα όσο μπορείς σπίτι και ξάπλα!! Δύσκολο το ξέρω αλλά προσπάθησε!

Θα περάσουν οι μέρες γρήγορα!

Πωπω για κιλά λέτε, κι εγώ 4-5 έχω περίσσεμα αλλά δε με βλέπω να αγχώνομαι ιδιαίτερα, ίσως όταν δω τα κάλλη μου στην παραλία να το καταλάβω καλύτερα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας γεια σας.

Πήγαμε τη βόλτα μας και δε κοιμήθηκε καθόλου, έφαγε και απλά κοιμήθηκε.

Τέζα. Ούτε κιχ δε πρόλαβε να κάνει.

Από τις σπάνιες φορές που συμβαίνει αυτό.

Τι άλλα?

Που χαθήκατε όλες??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Να ζήσει ο Χρηστάκος, ο γλυκός μπεμπουλίνος!

Με το καλό να οργώσει όλο το σπίτι!

Ευχαριστούμε για τις ευχές!:-D:-D

Μόλις γυρίσαμε από τον παιδίατρο. Είμαστε 72,5 εκ. και 8.300 γρ. και φυσικά χωρίς ακροαστικά...:rolleyes:

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Επισης εχω θεμα με το βυζί...Ελέ άνοιξε τα Πατσουροκιτάπια και πες μου!

Μαζευεται το γάλα κ πετρώνει το στηθος μου, το ένα μόνο (αυτο παντα ειχε μεγαλυτερη παραγωγη) τι να κάνω? να το βγαζω με το θηλαστρο?

Αν το κάνω αυτο δεν ειναι σα να θηλαζει το μωρο? αρα θα παραγεται κ αλλο γάλα?

Εχθες το βραδυ υπεφερα κ στις 4 που ξυπνησε την εβαλα να θηλάσει ενω κανονικά το εχει κοψει...ποπο όλο βλακείες κάνω.

Λοιπόν το έχω ψάξει κ εγώ γιατί πετρωνα όταν άρχισε τα γεύματα... το στήθος παράγει γάλα όταν αδειάσει τελείως... αν ρουφήξει λίγο για να σε ηρεμήσει είσαι οκ./ το ίδιο κι αν βγάλεις λίγο με το θήλαστρο... τη διαφορά θα τη δείς σε 48 ώρες περίπου. Δες και στο thilasmos.gr, εμένα με έχει βοηθήσει..

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!

Λοιπόν πήγα Ικεα!Πήρα γαλάζια ράφια,καλάθια για τα άπλυτα και τα παιχνίδια,κουρτίνα και κορνίζες!!!Πήρα και κάτι φοβερές σαλιάρες σαν πλαστικές αλλά πολύ μαλακές και δεν λερώνουν με τίποτα!!!Ότι πρέπει για τα γεύματα!!!

Μετά πήγαμε στην εκκλησία που θα κάνουμε την βάπτιση.Πολύ ωραία εκκλησία πραγματικά και μέσα στα δέντρα και ο παπάς απίστευτος.Μου έδωσε και εικονίτσα δώρο.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Με το στήθος έχω και εγώ ένα θεματάκι.Κάθε μρσημέρι με πονάει και ΄΄εχω και φαγούρα οπότε απο εχθές ξεκίνησα καμιά ώρα μετά το μεσημεριανό γεύμα να βάζω τον Λεωνίδα να θηλάζει.Τρώει κανονικά και εγώ δεν πονάω και εκείνος για να τρώει πάει να πεί οτι το θέλει.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ευχαριστούμε για τις ευχές!:-D:-D

Μόλις γυρίσαμε από τον παιδίατρο. Είμαστε 72,5 εκ. και 8.300 γρ. και φυσικά χωρίς ακροαστικά...:rolleyes:

:lol: :lol: Το τελευταίο σχόλιο ήταν όλα τα λεφτά!!! Να τον χαίρεσαι τον ψηλόλιγνο κούκλο σου!!!

Γειά σας!!!

Λοιπόν πήγα Ικεα!Πήρα γαλάζια ράφια,καλάθια για τα άπλυτα και τα παιχνίδια,κουρτίνα και κορνίζες!!!Πήρα και κάτι φοβερές σαλιάρες σαν πλαστικές αλλά πολύ μαλακές και δεν λερώνουν με τίποτα!!!Ότι πρέπει για τα γεύματα!!!

Μετά πήγαμε στην εκκλησία που θα κάνουμε την βάπτιση.Πολύ ωραία εκκλησία πραγματικά και μέσα στα δέντρα και ο παπάς απίστευτος.Μου έδωσε και εικονίτσα δώρο.

Μόλις τελειώσει θέλουμε φώτος! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...