Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κουτσομπολιό τώρα, κακό μεν αλλά.

Πριμένω τη φίλη μου να ρθει να πάμε βόλτα.

Εκείνη που σας έλεγα προσπαθεί για μωρό, από Νοέμβρη, χωρίς επιτυχία so far....

Μου λέει τι ώρα να ρθω, 12-12.30?

Της λέω οκ αλλά καλύτερα να σαι εδώ 11.30-12 για να φύγουμε μετά τη φρουτόκρεμα καπάκι να χουμε ώρα άνετα για βόλτα.

Μου λέει απαπα με τίποτα δε ξυπνάω τόσο νωρίς!

Της λέω γαλώντας βρε συ και άμα θα ρθει το μωρό πως θα ξυπνάς κάθε μερα, σκ, γιορτές, αργίες, πρωί πρωί, αν είσαι και τυχερή και κοιμάται σερί?

Μου λέει αααααα δε ξέρω, δε μπορώ, εγώ θα ξυπνάω αργά.

Λέω καλάααααααααααααα τραγούδαααααααααα

Και γενικά ρε παιδί μου, όλοι, όχι μόνο η κοπέλα, όλοι οι φίλοι ανευ μωρού, και κανα δυο με παιδιά αλλά αλλού ντ αλλού, ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ λέμε.

Με θεωρούν τρελή που έχω προσαρμόσει τη καθημερινότητά μου με βάση τις ανάγκες του παιδιού.

Κι οι δικοί μου οι φίλοι δεν το καταλαβαίνουν και κάποιοι έχουν την απαίτηση να αλλάξουμε και το πρόγραμμά μας σε κάποιες περιπτώσεις για να ακολουθήσουμε το δικό τους...πχ σε βόλτες κι εξόδους. Στο τέλος πάνε αυτοί πχ πρώτοι στην ταβέρνα, παραγγέλνουν...και απλά πάμε λίγο αργότερα...

Αλλά επειδή ο Άρης φυσικά δεν τα τρώει κρύα ξαναπαραγγέλνουμε! :lol: Κι επίσης τους φαίνεται κουλό να πρέπει να φύγουμε επειδή το μωρό κουράστηκε, κλπ κλπ. Λένε "Έλα μωρέ...τι θα πάθει αν κάτσει λίγο ακόμα...?"

Να μην μπορώ να πάρω κανέναν τους σπίτι το βράδυ να δουν τι σε περιμένει αν εκνευρίσεις ένα μωρό?? :lol:

Kλεό.... δεν παρεξήγησες έτσι?? :oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον, απαιτω η Αντριάνα να μας δώσει την original συνταγη!!!

Αντε γιατι θελω να τα κάνω κ γω την Κυριακη μωρε!!!!!!!!!!

Παιδια, αυτο το εκανα κ γω πριν γίνω μάνα!

Μιλαμε ειναι πολυ άθλιο τελικά...τωρα το καταλαβαινω..

Μου ελεγαν "οκ να παμε για μπανιο αλλά στις 9 γιατι 12,30 πρεπει να φυγουμε γιατι κοιμαται ο μπέμπης"

Και εγω ελεγα, ναι καλα, γιατι θα παθουνε τιποτα αν παμε για μπάνιο στις 11 και κοιμηθει πιο αργα το μωρο? αμαν πια!

Τωρα ομως........."εκει που είσαι ήμουνα....." που λεει κ η παροιμία

Διαφημίσεις

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/13_19.html

δεν εχω λόγια.θα ειχα πάρει μαχαίρι και θα τους είχα κοψει το λαιμο.

Για το λόγο αυτό χρυσοπληρώνω ιδιωτική ασφάλεια...και θα τη πληρώνω ακομα και αν δεν έχω να φάω για το μωρό μου.

Ε όχι και γαστερντερίτιδα.

Ελεος, Ελλαδάρα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Οι ορμόνες έχουν αρχίσει και σε χτυπάνε!

Τι να παρεξηγήσω ρεεεεεεεεεεε!

Ναι! Κάτι σα να καταλαβαίνω... Πίνω και την προγεστερόνη κι είμαι μες στη μαστούρα... Χθες σκότωνα για μια σοκολάτα (που στα καλά καθούμενα ποτέ δε με πιάνουν λιγούρες...) και πήρα μια με φουντούκια, μια με καραμέλα, μια με μπισκότο, μια με μαρτζιπαν και μια με σταφίδες και αμύγδαλα. Όργιο! Τελικά έφαγα λίγη με μπισκότο. Μετά που πήγα στην τουαλέτα μου κόπηκε η όρεξη και κοιμήθηκα νηστική αλλιώς θα χτυπούσα γεμιστά που έφτιαξε η μαμά χθες. Επίσης μυρίζω πάλι σαν το λαγωνικό και θέλω να σκοτώσω μερικούς-μερικούς...

Για το λόγο αυτό χρυσοπληρώνω ιδιωτική ασφάλεια...και θα τη πληρώνω ακομα και αν δεν έχω να φάω για το μωρό μου.

Ε όχι και γαστερντερίτιδα.

Ελεος, Ελλαδάρα.

Δεν έχω να σχολιάσω τπτ επί του θέματος γιατί τα Χριστούγεννα που ήμουν κάπως και δε σας έλεγα είχαμε παρόμοια περίπτωση...

Θυμάστε το ξαδερφάκι μου 8 μηνών που είχε τους βρεφικούς σπασμούς από σπάνιο σύνδρομο? Είχε 25% πιθανότητες να ανταποκριθεί στη θεραπεία και να ζήσει και τα κατάφερε! Έκανε 3 μήνες στα νοσοκομεία και τελικά νίκησε! Είχε πάνω από 80% πιθανότητες να πάθει αναπηρία, εγκεφαλική παράλυση ή νοητική υστέρηση και όλες οι εξετάσεις, εγκεφαλογραφήματα, αξονικές έβγαιναν καθαρές. Από το Πανεπιστημιακό στο Ηράκλειο πήγε στην Αθήνα για τις τελευταίες εξετάσεις όπου θα έκοβε το φάρμακο και θα τελείωνε με όλα αυτά. Και κόλλησε τον ιό της νέας γρίπης κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο από νοσηλευτή και "έφυγε"... Βρισκόταν σε καραντίνα μάλιστα λόγω της κατάστασης... οπότε μόνο από το προσωπικό μπορούσε να κολλήσει...

Διαφημίσεις

πωπω! τι λες Νεκταρία!

στενοχωρήθηκα :(

Άσε είναι από τα απίστευτα. Από την κόλαση πήγαν στον παράδεισο οι γονείς και μετά πάλι στην κόλαση... κι η μάνα είναι ακόμα εκεί....

Δε μπορείς ρε παιδί μου να αρρωστήσεις....τρέμει η ψυχή σου ότι θα μπεις και δε θα βγεις από τα νοσοκομεία μας... Ένα σωρό λεφτά δίνουμε για να μας ξεκάνουν! Μακάρι να μπορούσα να επιλέξω... Θα ζητούσα να μη μου κάνουν κρατήσεις για να έχω κι εγώ δική μου ιδιωτική ασφάλιση! Να κρατάνε τόσα λεφτά κι ούτε φάρμακα δε θα μας δικαιολογούν σε λίγο!

Δεν θέλω να πώ τίποτα για όλα αυτά έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο στην οικογένεια μας εδώ και 6 χρόνια και η μαμά της είναι ακόμα στην κόλαση και ακόμα μας πονάει όλους!!!Δεν θέλω αρνητικές σκέψεις ,δεν μου παιρνάει καν κάτι τέτοια απο το μυαλό.Συγνώμη δεν το αντέχω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...