Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α Νεκταρίτσα έσυ έχεις ένα αστέρι στην κοιλίτσα σου ,ένα θησαυρό άρα και φυσικά να κάνεις τουμπεκί!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Με ένα θαύμα στην κοιλίτσα σου και με μία λατρεία στην αγκαλιά σου ζείς ένα απίστευτο όνειρο και θα μιλάς για κιλά και δίαιτες....μοιάζουν μικροπράγματα!!!!

Καλέ δε μιλάω για δίαιτες προς Θεού αλλά τώρα ξεκινάω 6 κιλά πάνω από την άλλη φορά... Μακάρι βέβαια και να τα εκατοστήσω που λέει ο λόγος αρκεί να φτάσω ως το τέλος...απλά σκέφτομαι το μετά... Πολλά γλέντια δλδ!!! :lol:

Όσο για δίαιτα εγώ πάντα έπαιρνα ένα από αυτά τα ροφήματα που αντικαθιστούν γεύματα και πράσινο τσάι (πχ λίπτον λίνεα) Έπινα κάθε πρωί και απόγευμα το τσαγάκι το αποτοξινωτικό, το βράδυ αντί για γεύμα έβαζα γάλα με τη σκόνη κι έφτιαχνα το ρόφημα. Και έκοβα μαχαίρι γλυκά, ντελίβερι, άσπρο ψωμί και πολλά λιπαρά και σάλτσες. Επίσης περιόριζα λίγο το αλάτι. Κι έπινα πολύ νερό. 8 κιλά σε δύο μήνες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια, πως περνάτε, Νεκ,μην ανησυχείς, σπίτι σου είσαι, , ότι έγινε έγινε, άραξε και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...εδώ μια απο τα ίδια, αναμένω κάποια εγγραφάκια για να συνεχίσω τα γραφειοκρατικά και σήμερα..τι Γολγοθάς..ήθελα να πω και να παρατηρήσω οτι σε ότι αφορά τον Λέοντη οτι καλύτερα να είμασταν έξω , όπως εχθές, που θεωρητικά πέρασε ταλαιπωρία, καροτσι, ατέλειωτες ώρες πάνω , κάτω, κίνηση, δρόμοι..αλλά αυτός παναγίτσα..σήμερα, που είμαστε στη βολή του σπιτιού δεν έχει σταματημό η γκρίνια του ..σε αυτο μάλλον θα συμφωνήσει και η φίλη μου η Κλοκλο, όταν είναι έξω τα καλοπαιδά μας , μια χαρά..όταν μπαίνουν σπίτι αρχίζει το ζόρι..

Ντινούλα, την επιχείρηση φοράω μαγιό, δεν την έχω τολμήσει ακόμα, αν και στις αποσκευές τώρα για Ελβετια , είχα πάρει μαγιουδάκι, θα πήγαινα σε κάτι λουτρά(απο τα ελάχιστα πράγματα για τα οποία ψηφίζω την Ελβετια ως προορισμό)πάντως το "κόλπο" οτι φαινόμαστε αδυνατότερες λόγω εγκυμοσύνης εγώ το είχα καταλάβει απο πέρυσι..έμπαινε η χαριτωμένη κοιλίτσα μπροστά., ωχριούσαν τα όποια παραπανίσια κιλάκια γύρω γύρω, είμασταν και μάγκισες, γιατι κρατιόμασταν μια χαρά, λέει..για να μας δω τώρα, λέω ....

Πεινάει το παιδί, πάω για φρούτα, καλημέρες σε όλες

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Χελλουυυυυυυυ

Και γω χοντρή είμαι!!!!!!!!!!!!!

Τα νέα entries στη λιστα αδυναμίας είναι Βέρρα και Βελ (η οποία αδυνάτισε πολύυυυυ)

Καλά η Αγγελική δε μετράει, η σκνίπα!

Και η Μανταλένα, άλλη σκνίπα, και ψηλή σκνίπα!

Ποια είναι χοντρή μαρή κομπλεξάρα?? Που ο πισινός σου χωράει στην κουνίτσα την παιδική στους παιδότοπους???? :lol: ;Eλα να μετρηθούμε να σου πω εγώ....με τον πισινό αεροδρόμιο!!! Κάτι τέτοια σχόλια κάνετε τα τσιλιμπιθρόνια και σκέφτομαι τι θα σκέφτεστε για τις πραγματικές χοντρές. (βλ εμένα!)

Διαφημίσεις

Ποια είναι χοντρή μαρή κομπλεξάρα?? Που ο πισινός σου χωράει στην κουνίτσα την παιδική στους παιδότοπους???? :lol: ;Eλα να μετρηθούμε να σου πω εγώ....με τον πισινό αεροδρόμιο!!! Κάτι τέτοια σχόλια κάνετε τα τσιλιμπιθρόνια και σκέφτομαι τι θα σκέφτεστε για τις πραγματικές χοντρές. (βλ εμένα!)

Νεκταρία μου μιλάς πολύ άσχημα εντάξει??

Και ο πισινός μου είχε σφηνώσει εκει πέρα.

Και είναι μεγάλος για τις γενικότερες διαστάσεις μου, τάπα και παχουλή.

Και μπουτάκι άλλο πράμα.

Αντεεεεεεε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κοριτσάκια, πως περνάτε, Νεκ,μην ανησυχείς, σπίτι σου είσαι, , ότι έγινε έγινε, άραξε και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...εδώ μια απο τα ίδια, αναμένω κάποια εγγραφάκια για να συνεχίσω τα γραφειοκρατικά και σήμερα..τι Γολγοθάς..ήθελα να πω και να παρατηρήσω οτι σε ότι αφορά τον Λέοντη οτι καλύτερα να είμασταν έξω , όπως εχθές, που θεωρητικά πέρασε ταλαιπωρία, καροτσι, ατέλειωτες ώρες πάνω , κάτω, κίνηση, δρόμοι..αλλά αυτός παναγίτσα..σήμερα, που είμαστε στη βολή του σπιτιού δεν έχει σταματημό η γκρίνια του ..σε αυτο μάλλον θα συμφωνήσει και η φίλη μου η Κλοκλο, όταν είναι έξω τα καλοπαιδά μας , μια χαρά..όταν μπαίνουν σπίτι αρχίζει το ζόρι..

Ντινούλα, την επιχείρηση φοράω μαγιό, δεν την έχω τολμήσει ακόμα, αν και στις αποσκευές τώρα για Ελβετια , είχα πάρει μαγιουδάκι, θα πήγαινα σε κάτι λουτρά(απο τα ελάχιστα πράγματα για τα οποία ψηφίζω την Ελβετια ως προορισμό)πάντως το "κόλπο" οτι φαινόμαστε αδυνατότερες λόγω εγκυμοσύνης εγώ το είχα καταλάβει απο πέρυσι..έμπαινε η χαριτωμένη κοιλίτσα μπροστά., ωχριούσαν τα όποια παραπανίσια κιλάκια γύρω γύρω, είμασταν και μάγκισες, γιατι κρατιόμασταν μια χαρά, λέει..για να μας δω τώρα, λέω ....

Πεινάει το παιδί, πάω για φρούτα, καλημέρες σε όλες

Εμ για αυτό εγώ όργωνα τα Χανιά τι νομίζεις???! Άγιες βόλτες που λέει και η κλοκλο! Αλλά από σήμερα κομμένες! Για μένα τουλάχιστον....

Θα μας πηγαίνει ο μπαμπάς μας...

Καλέ πάς καλά Κλοκλο, που με έβαλες αβλεπί στην κατηγορία με τις αδύνατες.. κοριτσάκι η κατηγορία με τις αδύνατες(το ξέρεις δα)περιλαμβάνει τις ..πενηνταρούδες, σε κιλά, όχι εξηνταρούδες(60-70)-ότι και να λέμε, πάντως, πραγματικά φαίνεται μάταια σε σχεση με το μεγαλείο της εγκυμοσύνης της Νεκ, να μιλάμε για παλιοκιλάκια, ε, θα προσπαθήσουμε, θα φύγουνε, χεστήκαμε..

Καλέ πως σου βγήκαν τα πανσετάκια? εγώ σήμερα θα τα ψήσω...

Το λιονταράκι του "κόψανε¨το μαλλάκι στο Photoshop..τι να πεις..πάω κορίτσια, δεν αφήνει να γράψω , πεινάει..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Νεκταρία μου μιλάς πολύ άσχημα εντάξει??

Και ο πισινός μου είχε σφηνώσει εκει πέρα.

Και είναι μεγάλος για τις γενικότερες διαστάσεις μου, τάπα και παχουλή.

Και μπουτάκι άλλο πράμα.

Αντεεεεεεε!

Δεν πιστεύω να παρεξήγησες Κλοκλο.... αστειευόμουν ε?!!

Μια χαρά είσαι βρε! Τι έχουν τα μπουτάκια σου? Αν τα συγκρίνεις με τα δικά μου βρε θα πάθεις πλάκα... Για την ακρίβεια σαν τις γάμπες μου θα είναι, ετσι όπως σε είδα στη φώτο.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια και γκαστρωμένη!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Αχ εγω σέρνομαι.....δεν έκανα παιδί εγω, ενα ξυνύχτι,ένα κακό..μα ειναι δυνατον να θελει παιχνίδια στις 4 και στις 6 το πρωι???????

Δεν την παλευω λεμε!!!!!!!!

Επισης εχω θεμα με το βυζί...Ελέ άνοιξε τα Πατσουροκιτάπια και πες μου!

Μαζευεται το γάλα κ πετρώνει το στηθος μου, το ένα μόνο (αυτο παντα ειχε μεγαλυτερη παραγωγη) τι να κάνω? να το βγαζω με το θηλαστρο?

Αν το κάνω αυτο δεν ειναι σα να θηλαζει το μωρο? αρα θα παραγεται κ αλλο γάλα?

Εχθες το βραδυ υπεφερα κ στις 4 που ξυπνησε την εβαλα να θηλάσει ενω κανονικά το εχει κοψει...ποπο όλο βλακείες κάνω.

Νεκ,άραξε κ μην κάνεις τιποτα για τους επομενους 2,5 μηνες...(σκεψου μετα που θα τρέχεις κ δε θα φτάνεις...εκμεταλλεύσου το κ λιγο ντε!!!)

Κοριτσια μη λετε για κοιλίτσες, γιατι ενταξει, παρολο που στα κιλά μου ειμαι μια χαρά, κοιλίτσα έχω ακομη.

Πρέπει να κάνω κοιλιακους, εχω κ πάρει κ μια ειδικη βλακεία για αυτη τη δουλειά και την εχω πεταμένη μεσα στο πάρκο.

Απο Δευτερα ομως λεω να κάνω οσο μπορώ.

Δε λέω για το καλοκαιρι εννοεται...εγω στη βάφτιση κιόλας θελω να ειμαι σουπερ ντουπερ κτλ..ψωνάρααααααααααααααα

Θα λένε, ποπο κοιτα την Αγγελικη πως εγινε,κουκλα κουκλα κριμα ομως να μην έχει δόντι!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κουτσομπολιό τώρα, κακό μεν αλλά.

Πριμένω τη φίλη μου να ρθει να πάμε βόλτα.

Εκείνη που σας έλεγα προσπαθεί για μωρό, από Νοέμβρη, χωρίς επιτυχία so far....

Μου λέει τι ώρα να ρθω, 12-12.30?

Της λέω οκ αλλά καλύτερα να σαι εδώ 11.30-12 για να φύγουμε μετά τη φρουτόκρεμα καπάκι να χουμε ώρα άνετα για βόλτα.

Μου λέει απαπα με τίποτα δε ξυπνάω τόσο νωρίς!

Της λέω γελώντας βρε συ και άμα θα ρθει το μωρό πως θα ξυπνάς κάθε μερα, σκ, γιορτές, αργίες, πρωί πρωί, αν είσαι και τυχερή και κοιμάται σερί?

Μου λέει αααααα δε ξέρω, δε μπορώ, εγώ θα ξυπνάω αργά.

Λέω καλάααααααααααααα τραγούδαααααααααα

Και γενικά ρε παιδί μου, όλοι, όχι μόνο η κοπέλα, όλοι οι φίλοι ανευ μωρού, και κανα δυο με παιδιά αλλά αλλού ντ αλλού, ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ λέμε.

Με θεωρούν τρελή που έχω προσαρμόσει τη καθημερινότητά μου με βάση τις ανάγκες του παιδιού.

Επεξεργάστηκαν by honey

Δεν πιστεύω να παρεξήγησες Κλοκλο.... αστειευόμουν ε?!!

Μια χαρά είσαι βρε! Τι έχουν τα μπουτάκια σου? Αν τα συγκρίνεις με τα δικά μου βρε θα πάθεις πλάκα... Για την ακρίβεια σαν τις γάμπες μου θα είναι, ετσι όπως σε είδα στη φώτο.

Μμμμμμμμμμμμμμμμ!:tongue:

Θα λένε, ποπο κοιτα την Αγγελικη πως εγινε,κουκλα κουκλα κριμα ομως να μην έχει δόντι!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:-D:-D:-D

Είσαι σούργελοοοοοοοοοοοοοοοοο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...