Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και οι βολτίτσες όχι είπε ο ντόκτορ?

Μάλλον.....

Υπομονή βρε κοριτσάκι, για λίγο θα ναι.

Η μαμά σου εκεί?

Βασικά το είχα ρωτήσει αν μπορώ να περπατάω και έδωσε οκ αλλά ίσως να εννοούσε μες στο σπίτι... Εδώ είναι η μαμά ναι! Μάλλον πως θα κρεβατωθώ για λίγο να περάσει και το πολύ-πολύ την άλλη Δευτέρα θα ξέρουμε αν μπορώ να ξαναγυρίσω στις δραστηριότητές μου. Απλά το πήγα λίγο πίσω το θέμα πάλι καθώς φαίνεται...

Kαλημέρα!

Δήμητρα καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας!

Λινάκι αυτό με την πάνα το ξέρω και εγώ άφησε την Μικαέλα λίγο χωρίς πάνα να πάρει αέρα.

Κατερίνα μπράβο στο αντράκι σου φαντάζομαι ο μπαμπάς θα έχει ξετρελαθεί!

Αγγελική η τουλουμπίτσα μεγάλωσε!Μπράβο στο κοριτσάκι σου!!!

Και τελευταία την Δασκάλα μας!Για βάλε κάτω λίγο τον π@@@ σου και μην κάνεις τίποτα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς έχεις βοήθεια άρα μαζέψου λίγο για κάποιο καιρό μωρέ.

Ολα μια χαρά, δε συμβαίνει και κάτι που δεν έχει συμβεί σε πολλούυυυυυυυυυυυυυυς!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Να΄μαι και εμένα στο μάθημα αλλά εγώ και η αδερφή μου είμαστε εδώ. Οι υπόλοιποι κοπάνα και βλέπω να μας διώχνει η καθηγήτρια!!!

Ελισάβετ καλώς μας όρισες!!! Ζόρια και εσείς με τις στέρεες ε???Μια από τα ίδια και από εδώ. Υπομονή και όλα θα στρώσουν. Με την δουλειά σου τι έκανες???

Ντινάκι ήθελα να σου πω από το πρωί και όλο το ξεχνάω. Με τέτοια ωράρια που χτυπάει ο Λίο μήπως να σκέφτεσαι για δεύτερο? Αλήθεια περίοδος σου ήρθε ή ακόμη τίποτα?

Περίοδο μου ήρθε Ελευθερία στις 02/03 για 2η φορά.Με τα ωράριο του Λεωνίδα μου(γενικά είναι καλόβολο και ευκολο παιδάκι απο τότε που γεννήθηκε αν και ζωήρος αρκετά) θα ήταν πολύ εύκολο ένα 2ο παιδάκι και έχω και πολύ βοήθεια πιά αφου η πεθερούλα μου βγήκε στην σύνταξη.

1ον θέλω οπωσδήποτε να κάνω φέτος διακοπές!

2ον το καλοκαιράκι με το μπέμπικο θα είμαστε σίγουρα πιό χαλάρα για βολτίτσες,μπάνια κτλ.

3ον θέλω να είμαι σίγουρη με την δουλειά μου!

4ον θέλω λίγο να χαλαρώσουμε με τον αντρούλι μου το καλοκαιράκι(2 καλοκαίρια στο τρέξιμο 2008 γάμος - 2009 γέννα!!!)

Αυτά έγω στην λίστα με τις εγκυούλες θα μπώ σε 2 χρονάκια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κορίτσια έβαλα εχθές ένα μαγιό!!!!Καλά πρέπει να πάρω και την κοιλούμπα στην παραλία????Αίσχος μιλάμε ,απογοήτευση!!!!Απο σήμερα δίαιτα αυστηρή δεν πάει άλλο!!!Εγώ έτσι αρνούμαι να βγώ στην παραλία!!!Πέρυσί που είχα βάλει το μαγιό μου ,ήμουν πιό sexy και την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης φέτος είμαι χοντρή!!!!Με τα ρούχα δεν φαίνεται το πάχος το σκασμένο!!!Ελευθερία ψάξε στις διατροφές σου και γράψε κάτι για να χάσω γρήγορα 5-6 κιλά!!!!Αγγελική γράψε και την δικιά σου δίαιτα μπας και δώ φως!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έβαλα εχθές ένα μαγιό!!!!Καλά πρέπει να πάρω και την κοιλούμπα στην παραλία????Αίσχος μιλάμε ,απογοήτευση!!!!Απο σήμερα δίαιτα αυστηρή δεν πάει άλλο!!!Εγώ έτσι αρνούμαι να βγώ στην παραλία!!!Πέρυσί που είχα βάλει το μαγιό μου ,ήμουν πιό sexy και την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης φέτος είμαι χοντρή!!!!Με τα ρούχα δεν φαίνεται το πάχος το σκασμένο!!!Ελευθερία ψάξε στις διατροφές σου και γράψε κάτι για να χάσω γρήγορα 5-6 κιλά!!!!Αγγελική γράψε και την δικιά σου δίαιτα μπας και δώ φως!!!!

Εγώ κάνω τουμπεκί εδώ.... :lol: 66 είμαι!!!! Μιλάνε και τα τσιλιμπιθρόνια!! Ορίστε μας! Από τη μια η Αγγελική, η Άννα κι η Κλεοπάτρα και έρχεσαι κι εσύ! Φτου να μου χαθείτε!!! :lol: Καμιά άλλη???

Εγώ κάνω τουμπεκί εδώ.... :lol: 66 είμαι!!!! Μιλάνε και τα τσιλιμπιθρόνια!! Ορίστε μας! Από τη μια η Αγγελική, η Άννα κι η Κλεοπάτρα και έρχεσαι κι εσύ! Φτου να μου χαθείτε!!! :lol: Καμιά άλλη???

Α Νεκταρίτσα έσυ έχεις ένα αστέρι στην κοιλίτσα σου ,ένα θησαυρό άρα και φυσικά να κάνεις τουμπεκί!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Με ένα θαύμα στην κοιλίτσα σου και με μία λατρεία στην αγκαλιά σου ζείς ένα απίστευτο όνειρο και θα μιλάς για κιλά και δίαιτες....μοιάζουν μικροπράγματα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Φύγατε όλες??? Είμαι ξάπλα λέμε!!!! Πού θα βρω εγώ παρεΐτσα τώρα?? Κοιμάται το μικιό και πήγε η μαμά μου να του γράψει το εμβόλιο της Δευτέρας. Το καινούριο το prevenar 13 δεν έχει έρθει και θα του κάνουμε το παλιό μάλλον...

Χελλουυυυυυυυ

Και γω χοντρή είμαι!!!!!!!!!!!!!

Τα νέα entries στη λιστα αδυναμίας είναι Βέρρα και Βελ (η οποία αδυνάτισε πολύυυυυ)

Καλά η Αγγελική δε μετράει, η σκνίπα!

Και η Μανταλένα, άλλη σκνίπα, και ψηλή σκνίπα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...