Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντως πανσέτα χοιρινη πήρα, δεν θυμάμαι και τη συνταγή καλά, έπαιρνα τηλέφωνο και τα κορίτσια, δεν βρήκα άκρη, τα έβρασα με δάφνη και λίγο ξύδι, ελπίζω να βγουν καλά

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Mimoula-Δήμητρα καλωσήρθες!

Σε τρέχει το μωρό σου ε? παίζει να είναι δοντάκια αλλά αν είναι έτσι από την αρχή με άστατο ύπνο δεν θα ξέρεις και σίγουρα! υπομονή πάντως!

Βελ τι νίλα πάθατε ρε συ? πωπω ξενέρωμα πρέπει να είναι να είσαι έτοιμος να μπεις στο αεροπλάνο και να σου λένε μεταβολή!! άντε γρήγορα να φτιάξετε το πασαπόρτι του Λεόντη να μπορέσετε να φύγετε!

Βέρρα μπράβο στο αγόρι σου! στα φύλαγε όλα για σήμερα να πάρεις πιο μεγάλη χαρά!!

Κι εμάς σήμερα όλη μέρα σήμερα μπα-μπα-μπα είναι!! καλά ο Άρης τα' χει κάνει πάνω του που τον ακούει!!

Το πρωί πάμε για αιματάκι, όλες οι εξετάσεις μαζεμένες!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αγγελική μεγάλωσε η τουλουμπίτσα πολύ, μπράβο!!

Ελισάβετ που είσαι βρε ψυχή?

Τι έγινε με το εργαστήριο, πρέπει να κλείσει δηλαδή?

Και καλά γιατί τόση διαφορά στα άτομα στη βάφτιση καλέ?

Εσένα είναι και πιο μακριά οι δικού σου και δεν θα έρθουν πολλά άτομα ή λόγω ανωτέρας βίας??

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ξύπνησε πριν λίγο, στο 2ωρο πάνω οπότε μια από τα ίδια θα έχουμε και απόψε. Ανησυχώ μόνο μην του μείνει χούι και πάει έτσι από εδώ και πέρα η ζωή μας.

Μετρήσαμε τα άτομα της βάφτισης και αύριο ξεκινάμε το ψάξιμο για κέντρο. Κάναμε την αρχή επιτέλους! Για 24 Αυγούστου λέμε!

Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

οπως βλεπετε ο δικος μου δεν θελει με τπτ τετοια ωρα να κοιμηθει... :(

αχ αρχησατε τις διαδικασιες για τα βαφτησια??? τι καλα....

εμεις τον σεμπτεμβρη 8α τον βαφτησουμε! κ το ονομα αυτου...Ιωαννης!

εσεις πως 8α τα πειτε τα μωρακα σας???

iOC9p2.png

czUkp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Τι καλημέρα δλδ... Έχω τσακίσει ένα πακέτο φρυγανιές γιατί από τη στεναχώρια μου μου έρχεται να κάνω εμετό! Είμαι βλαμμένη εντελώς γιατί δεν έβλεπα τπτ χθες και νόμισα ότι ήμουν καλύτερα... Ε έκανα μια βλακεία... και τώρα έχω πάλι ροζοκόκκινα και εντονούτσικα θα έλεγα. Χθες βράδυ είδα μπόλικα και τρόμαξα. Σκατά! Φτου κι από την αρχή δλδ! Πάνω που πήγαινε να φτιάξει το χάλασα! Τώρα δεν κουναω ρούπι από τον καναπέ... Ήταν να πάω 2 στενά παρακάτω σήμερα να κάνω εξετάσεις αίματος γιατί ο 1ος μακάκας βοηθός του γιατρού μου έγραψε τις μισές την προηούμενη φορά αλλά το αφήνω για την άλλη βδομάδα! Σας το είπα ότι είμαι βλάκας??? Αν πάθει τπτ το σποράκι θα με σκοτώσω!

Καλημέραααααα

Τι κάνετε?

Νεκταρία τι έκανες? Σήκωσες, έσκυψες?

Αναπόφευκτο είναι, μη στεναχωριέσαι, δε θα γίνει κάτι.

Βεεεεεεεεεελ Αχ Βεεεεεεεεεεεεεεεελ!!!!

Δημητρα καλώς ήρθες ξανά. Εδώ θα βρεις παρηγοριά!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέραααααα

Τι κάνετε?

Νεκταρία τι έκανες? Σήκωσες, έσκυψες?

Αναπόφευκτο είναι, μη στεναχωριέσαι, δε θα γίνει κάτι.

Βεεεεεεεεεελ Αχ Βεεεεεεεεεεεεεεεελ!!!!

Δημητρα καλώς ήρθες ξανά. Εδώ θα βρεις παρηγοριά!!

Πήγα μια βολτίτσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...