Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βερρα μπραβο στο μωρο σου!!!που ειναι και ενα κουκλακι!!!

και συ ομως μοντελο εεεεεε!!!σας ειδα στο φβ!!!:mrgreen:

εμεις εδω χαλια!! ο ποπος της μικρης ειναι φωτια κατακκοκινος!!

τον δημητρη παλι γιατρο τον πηγα και μου εδωσε αντιβιωση γιατι ανεβασε πυρετο:cry::cry::cry:

καημενούλια μωράκια!!! :cry::cry: Περαστικούλια σας!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερααααααααα Κοριτσαρεςςςςςςςς

Να μαι και γωωωωω τι κανετε μανουλες αυγουστιατικες?????? μου λειψατε πολυ!!! ελπιζω να ειστε ολες καλα ...δεν προλαβα να σας διαβασω αλλα θα το κανω να μαθω νεα σας! ερχομαι σε 5 λεπτα

μακιααααααααα

iOC9p2.png

czUkp2.png

Καλώς την μιμούλα!! Που είσαι βρε κορίτσι???Το μωράκι σου καλά?

Που να μαι κοριτσι μου εδω τρεχω κ δεν φτανω με τον μικρουλη! εχουμε ακανονηστες ωρες υπνου ή που θα κοιμαται πολλες ωρες ή που θα περνανε 2-3 μερες χωρις να κλεισει ματι!!! κοιμαται πολυ λιγο... το μαξιμουμ 2 ωρες!!

εχω κανει κυκλους (κλαψ!)

iOC9p2.png

czUkp2.png

Διαφημίσεις

Γιατί βρε μιμούλα έτσι? Θύμισέ μου το όνομά σου γιατί έχω πατήσει delete από τότε που γέννησα.

Δημητρα εσυ εισαι η Νεκταρια αν δεν κανω λαθος ή εχω χασει τον μπουσουλα??? ειχα να μπω και μηνες στο καφε μη με παρεξηγεις

iOC9p2.png

czUkp2.png

Διαφημίσεις

Τοκ, τοκ, ποιος είναι ακόμα εδώ?

Η Βελουδίτσα που βλακωδέστατα, δεν προέβλεψε οτι χρειάζεται διαβατήριο ο υιός προκειμένου να ταξιδέψει(δεν είναι κοτσιλιά, αλλά άνθρωπος..)λεπτομέρειες αύριο κοριτσάκια, είμια καταταλαιπωρημένη..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

ήρθα και πάλι!

βελ δε φύγατε;;; το πιάσανε το κύριο Λεόντη χωρίς διαβατήριο; αύριο θα τα χετε τα χαρτιά και θα φύγετε;

τώρα τους έβλα στο κρεβάτι και τους 2. ευτυχώς ο μανού με το που πίνει το μπιμπερό κοιμάται αμέσως και απλά τον ακουμπάω στο κρεβάτι.

έχω να προετοιμαστώ για το αυριανό μάθημα και είμαι πτώμα!

Μαντ μήπως να την άφηνες λίγη ώρα χωρίς πάνα να πάρει αέρα το δερματάκι; δε ξέρω μπορεί να το χεις κάνει ήδη βέβαια. χρειάζεται πάντως που και που.

γεια σου Δημητρα!καλώς μας ήρθες!

μπράβο στο Χρηστάρα μας!!! εμείς σήμερα ψιλοκαθίσαμε στο πωπό μας!

Τοκ, τοκ, ποιος είναι ακόμα εδώ?

Η Βελουδίτσα που βλακωδέστατα, δεν προέβλεψε οτι χρειάζεται διαβατήριο ο υιός προκειμένου να ταξιδέψει(δεν είναι κοτσιλιά, αλλά άνθρωπος..)λεπτομέρειες αύριο κοριτσάκια, είμια καταταλαιπωρημένη..

Ωχχχχχχχχ!!!!

Δώσε στίγμα? Που είσαι? Ελλάδα, Ελβετία ή κάπου ανάμεσα???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έδώ κορίτσια, Πειραιά είμαι, τρεχω για το κ@λοδιαβατήριο απο το μεσημέρι, και ακόμα άκρη δεν έχω βγάλει..σιγά μην φύγω αύριο Αννούλι, στην Ελλάδα είμαστε κυρία μου, τι το πέρασες..εβδομάδα και αν..

Πήγα, ζαλώθηκα αποσκευές, καροτσια και μωρό, σταθηκα στο check in μόνο και μόνο για να κάνω μεταβολή, να ξαναμπώ λεωφορείομε όλα αυτά τα πράγματα, να κατέβω Πειραιά, να συνεχίσω , χωρίς καν να πάω σπίτι στο αστυνομικό τμήμα(με το μωρό μαζϊ) , μετα κεπ, φωτογραφίες, τμήμα διαβατηρίων, άκρη δεν έβγαλα, ιστορίες γραφειοκρατίας και ανάλγητων υπαλλήλων που με κάνουν και ντρέπομαι, απογοήτευση στην οικογένεια του Φ. που μας περίμενε, ξεπακέταρα ότι είχα πακετάρει ήδη πολύ πρόσφατα(παράξενη αίσθηση)..τελικά , θα πνίξω τον πόνο μου , μου φάινεται, στα χοιρινά πανσετάκια με μπάρμπεκιού σος, τα οποία μαρινάρονται ήδη...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...