Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! Ειναι καμμια μεσα? Χτες το απογευμα λειπατε ολες!

Αξιωθηκαμε χτες κ εμεις κ πηγαμε μια βολτα στην παραλια κ κατσαμε κ για ενα καφε... Μια χαρα ο μικρος, μουρμουρησε λιγο, αλλα ολα οκ... Γυρναμε στο σπιτι, κ απο κει αρχισε το μαρτυριο μου.. Μ επιασε κριση με την αλλεργικη ρινιτιδα κ φρικαρα!!! Τα ματια μου ειναι πρισμενα κ η μυτη κ τα χειλη μου συγκαηκαν! Ολο το βραδυ δεν μπορουσα να ηρεμησω, το μωρο να κλαιει κ εγω να τον ταιζω με το ζορι! Ειχα μια πετσετα διπλα μου κ την εβαζα στο προσωπο μου για να αναπνευω κ να φτερνιζομαι, τελος δεν αντεχα αλλο εγω, τον πηρε ο Θοδ κ τον κοιμησε, μετα ηρθε κ πηρε εμενα αγκαλια, μηπως μπορεσω να κοιμηθω καθως μου το ειχε γυρισει σε κριση πανικου (κυριολεκτω!) ε! κ αφου κοιμησε κ εμενα, ηρεμησαμε ολοι.. Σημερα ευτηχως ειμαι καλυτερα, γιατι ειλικρινα, δεν θα το αντεχα αλλο...

Περαστικά Μαριάνθη μου!

πωπω τι σου είναι αυτές οι αλλεργίες...

να βάλεις λίγη βαζελίνη στα χείλη και τη μύτη σου. Θα σε ανακουφίσει...

κρίση πανικού??? δηλαδή τι έπαθες???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

mar28 περαστικα κοπελα μου!

κ εμεις το ιδιο θεμα εχουμε με τα χερακια μεσα στο στομα συνεχεια...βγαζουμε τη πιπιλα για να βαλουμε τα χερακια...τι να πω αφου αυτο της αρεσει εγω παω πασο!!

κοριτσια ξερει καμια σας τι ειναι τα κονδυλωματα και πως αντιμετωπιζονται?πηγα στο γυναικολογο μου σημερ ακ μου ειπε οτι εχω κονδυλωματα και θα χρειαστει καυτηριασμος δηλαδη χειρουργιο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

είχες αποτέλεσμα σύντομα με τη μπύρα χωρίς αλκοόλ???

εμείς ακόμα και πριν μια ώρα είχαμε τα ίδια...την έβαλα να θηλάσει και μάλιστα την έβαλα πριν τη δω οτι πεινάει, γιατί σκέφτηκα οτι αν δεν πεινάει, έστω με το πιπίλισμα κάτι θα γίνει....έκανα λάθος όμως! μας άκουσε η γειτονιά πάλι!

άδειο το στήθος και μετά απο 3 λεπτά χαμός!

την έβαλα στο ριλάξ και άρχισα τα ακροβατικά! της το ξάπλωσα τελείως και πήγα απο πάνω της και της έδωσα το στήθος έτσι!

το ψιλοέπιασε αλλά το οτι έχω μικρό στήθος το έκανε όλο αυτό ακόμα πιο άβολο απ'οτι ήταν! στραβολαιμιάστηκα!!!

ωστόσο είδα οτι σε αυτή τη στάση σα να έπινε πιο έυκολα...

ουφ....θα πρέπει να αρχίσω γιόγκα για να μπορώ να τη θηλάσω στο τέλος!!!!

Το αλκοολ δεν εχει να κάνει με την αύξηση του γάλακτος,απλά για να μη "μεθάει" το μωράκι πινουμε χωρις!

Δοκίμασε τη στάση ράγκμπυ ή μια αλλη που εκανα εγω οταν ειχα αυτο το προβλημα: κάθομαι στον καναπέ,βαζω ενα μαξιλάρι πάνω στα ποδια και την ακουμπάω επανω ωστε το στόμα της να ειναι σε ευθεία με το στήθος μου και τα πόδια της ειναι στο πλάι.Απλα ετσι ακουγα πιο καλά ποτε κατάπινε.

Περαστικά Μαριάνθη μου!

πωπω τι σου είναι αυτές οι αλλεργίες...

να βάλεις λίγη βαζελίνη στα χείλη και τη μύτη σου. Θα σε ανακουφίσει...

κρίση πανικού??? δηλαδή τι έπαθες???

Ευχαριστω Fairy.. Τι επαθα? Απ το πολυ φυσα-ρουφα τραβα-τονε κ το πολυ δυνατο κ συνεχομενο φτερνισμα, μετα απο καποιες ωρες, απο απλο εκνευρισμο, στο γυρναει σε συγχιση... Αρχισα να λεω λοιπον 3 φορες το ιδιο πραγμα, κ μετα ελεγα τι ειπα τωρα? Μου φευγαν απ τα χερια οτι επιανα, κ επειδη το φταρνισμα δεν σταματαγε, δεν μπορουσα ν αναπνευσω κ καλα... Ε κ δεν θελει πολυ.. Σε πιανει ενας πανικος, ακατανοητος! Πολυ σπανια βεβαια με πιανει τοσο πολυ ωστε να μου το γυρισει ετσι. μου το χε πει κ η γιατρος, οτι μπορει να με πιασει συγχιση κ πανικος. Αστα πολυ χαλια! Μεχρι κ αδεξια στα χερια.. Μου πεσε το νερο , επιανα χαρτι να σκουπιστω, μου φευγε κ αυτο απ τα χερια.. Πολυ χαλια. Κ να μπορουσα να παρω φαρμακα οταν ειναι σε τοσο ασχημη φαση, δεν περναει.. Κανει ξεσπασμα κ μετα ηρεμω... Δεν ξερω τι να κανω!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

mar28 περαστικα κοπελα μου!

κ εμεις το ιδιο θεμα εχουμε με τα χερακια μεσα στο στομα συνεχεια...βγαζουμε τη πιπιλα για να βαλουμε τα χερακια...τι να πω αφου αυτο της αρεσει εγω παω πασο!!

κοριτσια ξερει καμια σας τι ειναι τα κονδυλωματα και πως αντιμετωπιζονται?πηγα στο γυναικολογο μου σημερ ακ μου ειπε οτι εχω κονδυλωματα και θα χρειαστει καυτηριασμος δηλαδη χειρουργιο!!

Καλημερα, κ ευχαριστω! Κ μενα μου βρηκε αλλα σε ηπια μορφη. Ειναι ο λεγομενος HPV.. Αυτο αν το αφησεις πολυ κ ειναι σε ασχημη κατασταση, ειναι καρκινος. Σε πρωιμο σταδιο αντιμετωπιζετε ειτε με αγωγη κ καλη διατροφη, οχι στρες οχι τσιγαρι κ τα σχετικα, ειτε καυτηριαζετε αν ειναι πιο προχωρημενο, κ παει λεγοντας... Δεν ειχες ακουσει για τα εμβολια που ειχαν διατεθει περυσι νομιζω...

Διαφημίσεις

Καλημερα, κ ευχαριστω! Κ μενα μου βρηκε αλλα σε ηπια μορφη. Ειναι ο λεγομενος HPV.. Αυτο αν το αφησεις πολυ κ ειναι σε ασχημη κατασταση, ειναι καρκινος. Σε πρωιμο σταδιο αντιμετωπιζετε ειτε με αγωγη κ καλη διατροφη, οχι στρες οχι τσιγαρι κ τα σχετικα, ειτε καυτηριαζετε αν ειναι πιο προχωρημενο, κ παει λεγοντας... Δεν ειχες ακουσει για τα εμβολια που ειχαν διατεθει περυσι νομιζω...

πωπω αγχωθηκα τωρα...δηλαδη εμενα που μου ειπε για καυτηριασμο σημαινει οτι ειναι προχωρημενο?εκανα κ παπ τεστ σε μια βδομαδα θα βγει να δω τι θα δειξει κ αυτο...τι αγωγη παιρνεις δηλαδη σε πρωιμο σταδιο?αλοιφη η κατι τετοιο?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ναι ξερω για τα εμβολια αλλα νομιζω τα κανουν μεχρι 26χρονων κανω λαθος?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

πωπω αγχωθηκα τωρα...δηλαδη εμενα που μου ειπε για καυτηριασμο σημαινει οτι ειναι προχωρημενο?εκανα κ παπ τεστ σε μια βδομαδα θα βγει να δω τι θα δειξει κ αυτο...τι αγωγη παιρνεις δηλαδη σε πρωιμο σταδιο?αλοιφη η κατι τετοιο?

Μην αγχωνεσαι.. Εγω περιμενω σημερα αυριο να δω τι θα μου πει.. Μπορει να πει κ σε μενα καυτηριασμο, δεν ξερω ακομα.. Παντως αντιμετωπιζετε κ μετα δεν εχεις προβλημα.. Κ μενα εκανε μια φιλη καυτηριασμο πριν λιγους μηνες. Ε μετα κανεις παπ καθε εξαμηνο, κ μολις το φτασεις σε ενα καλο επιπεδο, μετα ολα οκ...

ναι ξερω για τα εμβολια αλλα νομιζω τα κανουν μεχρι 26χρονων κανω λαθος?

Τα εμβολια τα κανεις αν δεν εχεις.. Δεν ξερω ομως σιγουρα, θα ρωτησω.. 26 εισαι βρε!!??

Μαριανθούλα περαστικά σου!! Τι σε επηρρεάζει και σου κάνει έξαρση η ρινίτιδα;

daffy αύριο ταξιδεύω για τον εξωτικό κορυδαλλό και είμαι πολύ ευτυχισμένη γι άυτό!!!

Άννα να ξέρεις η μακλάρεν είναι η μοναδική εταιρία που δίνει 3 χρόνια εγγύηση. Όλες οι άλλες δίνουν μόνο έναν.

Fairy πιες μπυρίτσα και νομίζω ότι θα πας καλά. Κάνε και καμμια αντλησούλα μες στην μέρα. Το πρωί συνήθως έχουμε πιο πολύ γαλατάκι. Και φύλαξέ το για το βράδυ που νοιώθεις ότι δεν βρίσκει η μικρούλα. Έτσι και την παραγωγή σου αυξάνεις και τρώει δικό σου γαλατάκι η μπεμπούλα.Εγώ πίνω και με αλκοόλ ένα-δυο (κρασο)ποτηράκια την εβδομάδα.

Εμένα πάντως τα στήθη μου μοιάζουν πάντα τζούφια και μαλακά αλλά μπέμπα τρώει .

Αγγελικούλα την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδευα με το νησος χιος και σε σκεφτόμουν!!

Άντε να πούμε από κοντά!Μακάρι να μπορούσα να σας φιλοξενούσα και τώρα, αλλα το σπίτι μας είναι 40τμ και σκουντουφλάμε ο ένας πάνω στον άλλο!! Από του χρόνου όμως θα χαρώ πολύ να έρθετε!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Τα εμβολια τα κανεις αν δεν εχεις.. Δεν ξερω ομως σιγουρα, θα ρωτησω.. 26 εισαι βρε!!??

οχι βρε 28 ειμαι!!

τον ξαναπηρα τηλ γιατι δεν αντεχα...μου ειπε να μην ανησυχω δεν ειναι κακοηθεια ειναι αλλος ο τυπος του ιου που κανει κακοηθειες κ αλλος αυτος που κανει κονδυλωματα,αν ηταν σε πρωιμο σταδιο θα τα αντιμετωπιζαμε με αλλοιφες ομως τα δικα μου ειναι μεγαλα κ διασπαρτα οποτε η καλυτερη λυση ειναι ο καυτηριασμος...βεβαια θα στειλει κ βιοψια να μα στε σιγουροι.

αχ ηρεμησα καπως...να βγει κ το παπ τεστ σε μια βδομαδα κ μετα την περιοδο θα κανω την επεμβαση.

σ ευχαριστω για τις πληροφοριες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Συγγνώμη γιατί ΑΓΧΩΘΗΚΑ!!!! Σας βρήκαν κονδυλώματα ως συνέπεια της γέννας;; ή δεν έχει σχέση; Γιατί χθες και σήμερα με φαγουρίζει λίγο το πιπι. Δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα εκεί και γιάυτό αγχώθηκα. Η φαγούρα είνα σύμπτωμα;Πρέπει να πάω στον γυναικολόγο μάλλον..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Οχι για πολυ δυστυχως..του χρόνου πρώτα ο Θεός επιστρεφουμε στο εξωτικό Χαϊδάρι!

(Κορυδαλλο ειναι το πατρικό μου)

Χαϊδάρι, έχω πάει κάποιες φορές στο κεντρικό δρόμο που δεν θυμάμαι το όνομα (στρατηγού κάτι πρέπει να είναι) είχε ένα φοβερό εστιατόριο με ταράτσα . Κορυδαλλό , δίπλα στη πλ. Ελευθερίας έμενα σχεδόν 6 χρόνια, τώρα μένουμε στο Περιβολάκι (Νίκαια)

XwAPp3.png

Συγγνώμη γιατί ΑΓΧΩΘΗΚΑ!!!! Σας βρήκαν κονδυλώματα ως συνέπεια της γέννας;; ή δεν έχει σχέση; Γιατί χθες και σήμερα με φαγουρίζει λίγο το πιπι. Δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα εκεί και γιάυτό αγχώθηκα. Η φαγούρα είνα σύμπτωμα;Πρέπει να πάω στον γυναικολόγο μάλλον..

εμενα ο δικος μου μου ειπε οτι συμβαινει σε πολλες γυναικες μετα τη γεννα...δεν χανεις τιποτε να πας να δεις...δεν εχουν συμπτωμαατα πολλες φορες...εγω δεν ειχα τουλαχιστον τυχαια τα βρηκα οταν εκανα μπανιο.τεστ παπ κανεις ε?τοτε δε νομιζω να ειναι κατι η φαγουρα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Αχ Σοφακι δεν στα πα καλα τα μπερδεψα... Δες εδω

http://www.femme.gr/hpv-αλήθειες.htm

Παντως δεν ειναι να τρελενεσαι... Gen οχι δεν ειναι συννεπεια της γεννας.. Τωρα για τη φαγουρα, πηγαινε να σε δει κ ισως σου δωσει καμμια αλοιφη. Εμενα εκτος απ το παπ μου εκανε κ ακομη μια εξεταση με καμερα στον τραχηλο ωστε να δει αν παιζουν κονδυλωματα κ σε 2-3 μερες παρεμενω απαντηση.

Οσο για την ρινιτιδα, Ολα με πηραζουν τι να πω! Η διαφορα θερμοκρασιας, η υγρασια, η σκονη, οι εντονες μυρωδιες, ο Νοτιας οταν γυριζει ο καιρος... Ασε γιατι κ στο μαγαζι μου ειναι απαγορευτικο το περιβαλλον, αλλα τι να κανω.. Ν αλλαξω επαγγελμα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...