Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eμένα πάλι δε λέει τπτ! :lol: Μόνο να φωνάζει "αααα" ξέρει! Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να του λέω συλλαβούλες αλλά δε σκαμπάζει! Με κοιτάει σα να λέει "Τι κάνει αυτή η χαζή?"

Επίσης της μάνας μου της έχει μπει ότι βγάζει δόντια... εγώ πάλι δε βλέπω τπτ πρησμένο...και τρώει και κοιμάται... Από γκρίνια έχουμε...εξάλλου για εμάς είναι παντός καιρού...

Θα πάω σε λίγο στη φιλενάδα μου...να της πάω τα περισσευούμενα τεστ ωορρηξίας που μου έδειξαν την εγκυμοσύνη.... Έχει καθυστέρηση αλλά δε θέλει μπεμπέ....δεν είναι σε φάση...αλλά έτσι όπως μου τα λέει....την κόβω έγκυο και δε θέλω ρε γμτ γιατί ξέρω ότι δε θέλει... Να και περιπτώσεις που λες μακάρι να βγει αρνητικό το τεστ. Φυσικά της είπα ότι παίζει να είναι ψευδές το αποτέλεσμα (μην παθει κανένα εγκεφαλικό άδικα) και ούτως ή άλλως θα πάρει τεστ κανονικό αλλά αφού τα έχω ας της τα παω...

Έπρεπε να βλέπατε... Κάθετε στα πόδια μου με τα δικά του γύρω από τη μέση μου και θηλάζει όρθιος, τον παίρνει ο ύπνος αλλά δεν αφήνει το στήθος! Είχε γύρει το κεφαλάκι του αλλά όσο και να τράβαγα δε μ' άφηνε!!! Το πήγα στο κρεββατάκι του τώρα...

Νεκταρία θα σου τα πεί μαζεμένα...

Έφερε ο Δημήτρης ένα μεγάλο τσουρέκι το μεσημέρι... το έχω τσακίσει! Δε θα γνωρίσει 2η μέρα...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

τι κανετε Αυγουστομάνες?

πως ειναι τα μωρά σας?

εμείς καλά. Η μικρή ειναι μια χαρα εξαιρωντας μια πτωση απο το διπλο μας κρεββατι.

παλευουμε ακομη με το φαγητο αλλα στρωνει. ειμαστε για μπουσουλημα. κατρακυλαει και σερνεται και προσπαθει να κανει βημα. παει χωνεται παντου, και την εχουμε ή στο καρεκλακι του φαγητου ή στο πατωμα με κουβερτες και γυρω γυρω μαξιλαρια. (τα βγαζει, κυνηγαει τις παντοφλές μου, κλπ). να καθεται δεν πολυτρελαινεται. δοντακια ακόμη τιποτα.

για την βαφτιση ετοιμαζομαστε με τις 2 κουμπαρες οποτε σχεδον μερα παρα μερα παμε και βλεπουμε για να συμφωνουμε και οι 3. εννοω, εμεις και οι γυναικες των νονων.. ειμαι εγω αναμεσα και δεν μου αρεσει καθολου. και μου εδωσε και την λιστα η πεθερα μου. εγω και η οικογενεια μου ειμαστε 100 ατομα (50 περίπου προσκλητηρια).

και η πεθερα μου? καθεστε? 250 προσκλητηρια! τουτεστιν 500 ατομα!!!!!!!!!!!

η κοπελα με τις μπουμπουνιερες κοντεψε να λιποθυμισει οταν ακουσε το νουμερο. τουλαχιστον το τραπεζι θα ειναι μικρο. 60 ατομα.

πηγε παλι να της δωσει οχι σιροπι απο σιροπιαστο αλλα αποπανω τουρτας που κολλησε στο πλαστικο που την ειχε στο ψυγειο. και μαλιστα το εκανε κρυφα. λες και δεν θα το εβλεπα.

και σε ολα τα καλα τα νεα, ηρθε χαρτι για να αλλαξω ασφαλιστικο φορεα και θα κλεισω το εργαστηριο.

τουλαχιστον γελαει η μικρη και περναει λιγο ευχαριστα η μερα μας...

τωρα που γραφω εχω ηδη σηκωθει 5 φορες να την αλλαξω κατευθυνση. ολο προσπαθει να βγει εκτος της περιοχης της. η οποια ειναι σχεδον ολο το δωματιο.

εσεις τι νεα? δεν μπορω να τα διαβαζω ολα τα μηνυματα αλλα ευχομαι τα καλυτερα!

απο οτι καταλαβα υπαρχει εγκυμοσύνη??????

θα προπαθησω να μπω και μετα αλλα ο υπολογιστης ειναι ακομη στο δωματιο της μικρης και 8,30 τον κλεινουμε και τωρα με τα φαγητα της, δεν μπαινω και πολυ.

σας σκεφτομαι ομως και σας αγαπω!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια

Να΄μαι και εμένα στο μάθημα αλλά εγώ και η αδερφή μου είμαστε εδώ. Οι υπόλοιποι κοπάνα και βλέπω να μας διώχνει η καθηγήτρια!!!

Ελισάβετ καλώς μας όρισες!!! Ζόρια και εσείς με τις στέρεες ε???Μια από τα ίδια και από εδώ. Υπομονή και όλα θα στρώσουν. Με την δουλειά σου τι έκανες???

Ντινάκι ήθελα να σου πω από το πρωί και όλο το ξεχνάω. Με τέτοια ωράρια που χτυπάει ο Λίο μήπως να σκέφτεσαι για δεύτερο? Αλήθεια περίοδος σου ήρθε ή ακόμη τίποτα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλο κλο είμαστε έτοιμοι για δοντάκι λες ε? Αύριο θα μας δει και ο γιατρός και θα εκτιμήσει την κατάσταση ως ειδικός. Σου ξυπνούσε και εσένα το βράδυ κάθε 3 και λίγο? Και ποιο δόντι βγάλατε πρώτα? Εμείς το κάτω από όσο διακρίνω.

Νεκταρίτσα κακή επιτυχία στην φίλη σου τότε αφού δεν θέλει μπεμπέ. Φυσικά είναι και περιπτώσεις που οι εγκυμοσύνες είναι ανεπιθύμητες και τότε λες κρίμα. Άλλοι προσπαθούν και δεν μπορούν και άλλοι μπορούν και δεν θέλουν!

Κατερινάκι όταν τον βάζεις στο κρεβάτι δεν ξυπνάει? Γιατί και εμένα κοιμάται θηλάζοντας, τον αφήνω μέχρι που να μπορώ να βγάλω στο στήθος αλλά μόλις τον προσγειώσω στο κρεβάτι κατά 99% ξυπνάει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κατερινάκι όταν τον βάζεις στο κρεβάτι δεν ξυπνάει? Γιατί και εμένα κοιμάται θηλάζοντας, τον αφήνω μέχρι που να μπορώ να βγάλω στο στήθος αλλά μόλις τον προσγειώσω στο κρεβάτι κατά 99% ξυπνάει!

Δεν ξυπνάει συνήθως, αλλά κι όταν δεν είναι τελείως κοιμισμένος κα κλάψει, τον κρατάω αγκαλίτσα 1 λεπτάκι και τον αφήνω ...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Κλο κλο είμαστε έτοιμοι για δοντάκι λες ε? Αύριο θα μας δει και ο γιατρός και θα εκτιμήσει την κατάσταση ως ειδικός. Σου ξυπνούσε και εσένα το βράδυ κάθε 3 και λίγο? Και ποιο δόντι βγάλατε πρώτα? Εμείς το κάτω από όσο διακρίνω.

Ξύπναγε κάθε δυο και λίγο....φώναζα βοήθεια!

Ηταν τρομερό!

Πιπίλα και ουρλιαχτά.

Βγήκαν τα δύο κάτω δόντια.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Ξύπναγε κάθε δυο και λίγο....φώναζα βοήθεια!

Ηταν τρομερό!

Πιπίλα και ουρλιαχτά.

Βγήκαν τα δύο κάτω δόντια.

Χμ μάλλον αυτό είναι!

Κάθε 2-2,5 ώρες ξυπνάει και πραγματικά απελπίζεσαι!

Πιπίλα εμείς δεν οπότε μόνο το βυζί μας σώζει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αλόοοοοο

τι κάνετε?

Μολις γυρισαμε απο το γιατρό,πηγαμε κ μετα στο σπιτι της φιλης μου και ειδα παλι το σαμιαμιδάκι της,σκέτη γλύκα!

Καλα η μεγαλη κορη,2 ετων, το μεσημέρι την ειχε βάλει η μαμα για ύπνο οπως κάθε μερα, εκεινη γδυθηκε, εβγαλε και το μπεμπιλίνο και κατουρησε ολα τα σεντονια κ παπλωματα...τι ειναι αυτο ε? ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...

Κατα τα αλλα όλα καλά,πηραμε 500γρ + 2,5 ποντάκια!

Απο αυριο ξεκινάμε το απογευμα φαριν λακτε εναλλάξ με ρυζαλευρο κ μπισκοτόκρεμα.

Μου ειπε οτι μπορω να της δινω χυμο πορτοκάλι στο μπιμπερό,επισης ντομάτα,μανταρίνι,μοσχάρι και διάφορα αλλα που ήδη της εχω δώσει..(εφριξε η γυναικα)

Το τουλουμπάκι κοιμάται οποτε τα γενέθλια θα τα κάνουμε αύριο..!

Kαλησπέρα!

Ελισάβετ που χάθηκες βρε, σε αναζητήσαμε!

Εχω φάει τον άμπακα, θα σκάσω, θα γίνω 70 κιλά όπου ναναι.

Μπριζολάκια, "σαλάτα" με δυο κιλά παρμεζάνα.

Και βάφλα.

Σκατά τα χω κάνει!

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Το μωρούλι μου, όλα τα έχει κάνει σήμερα! Πρίν προλάβω να χαρώ το ένα έρχεται το άλλο... Πρώτα σηκώθηκε από γονατιστός όρθιος μόνος του στο παρκοκρέββατο, μετά είπα "μαμαμα" και μετά μπουσούλισε κανονικά στο χαλί (όχι με την όπισθεν που πήγαινε)!:)

5Jjep3.png

vf6Up3.png

βερρα μπραβο στο μωρο σου!!!που ειναι και ενα κουκλακι!!!

και συ ομως μοντελο εεεεεε!!!σας ειδα στο φβ!!!:mrgreen:

εμεις εδω χαλια!! ο ποπος της μικρης ειναι φωτια κατακκοκινος!!

τον δημητρη παλι γιατρο τον πηγα και μου εδωσε αντιβιωση γιατι ανεβασε πυρετο:cry::cry::cry:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...