Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίξαμε έναν υπνάκο αγκαλίτσα με το τερατάκι μου και το άφησα στο διπλό κρεβάτι και κοιμάται. Χμ μάλλον δοντάκι είναι τελικά, κάτι βλέπω από κάτω, σαν κρατήρα ένα πράμα. Θα μας πει αύριο ο γιατρός. Τι περνάνε και αυτά τα καημένα.

Σας διαβάζω λίγο ενώ μαγειρεύω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

παω σπιτι να δω τα αρρωστουλικα μου. τα λεμε μετα!

αγγελικη τι θα εχει για τουρτα η τουλουμπα σημερα?:tongue:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Μια χαρά γάλα πίνει Ντινάκι μην ανησυχείς! Μια φίλη μου 9 μηνών μπέμπα θηλάζει για 3 λεπτά πρωί και βράδυ. Κι είναι μια χαρά το μωρό! Είναι και τα γονίδια βέβαια που λέει και η Ελευθερία!

Ελευθερία παιδί μου πας στοίχημα ότι δεν μπορείς να αποθηλάσεις? :lol: Δοκίμασε για λίγο και θα δεις ότι την άλλη μέρα θα τον έχεις όλη μέρα στο βυζί! Είναι μεγάλη εξάρτηση. Για τη μάνα! Ο μπέμπης μπορεί να σε αφήσει αλλά εσύ δε θα το αντέξεις με τπτ! Εμείς στεναχωριόμαστε που αποθηλάσαμε... Εγώ δλδ... Το ξύπνημα μάλλον είναι από δόντια. Όσο για το στήθος το έχει ανάγκη ο μικρός σου....και ίσως με τις στερεές νιωθει μια ανασφάλεια και γιαυτό το ζητάει. Με τον καιρό θα νιώσει σιγουριά και θα κόψει το πολύ-πολυ΄. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα θελήσει να ανεξαρτητοποιηθεί από μόνος του και θα θηλάζει πρωί-βράδυ!

Είναι τέλειο! Μην το κόψεις...θα σου λείπει πολύ μετά.... άκου με που σου λέω. ;)

Καλά εννοείται αυτό! Εμείς έχουμε γενικώς πιο πολύ εξάρτηση από τα παιδιά και νομίζω όσο μεγαλώνουν και ανεξαρτητοποιούνται πάλι γενικώς, θα μας κακοφαίνεται!!!! Για τον θηλασμό το σκέφτηκα χθες αλλά ξέρεις, αμυδρά και το έκανα αμέσως Χ. Απλά από όσο καταλαβαίνω και βλέπω εγώ μέσα μόνο ο δικος μου θηλάζει ακόμη τόσο πολύ, αρνείται τις στέρεες, κάθε που είναι ώρα για κρέμα ή φαγητό με πιάνει ταχυπαλμία, γκρινιάζει, κλαίει, δεν θέλει να ανοίξει το στόμα του. Δίνουμε μάχη για να φάει 100-120μλ και επιτόπου μετά μπορεί να θηλάσει για 15-20 λεπτά!!!

Ε αυτό εμένα λίγο με αγχώνει γιατί είπαμε...σε 1 μήνα από αύριο πάω στην δουλειά και το τζιτζί δεν θα είναι διαθέσιμο τόσες ώρες την ημέρα!!!

Πάντως αυτή την εξάρτηση την κατάλαβα όταν τον πήγαμε στο δωμάτιο του. Κάθε 3 και λίγο ξύπνια ενώ το πρώτο βράδυ δεν ξύπνησε. Τώρα έχω ηρεμήσει λίγο αλλά έτσι και μεταξυπνήσω και δεν έχει ξυπνήσει οπωσδήποτε θα σηκωθώ να δω τι κάνει! Λες και θα φύγει από την κούνια:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία το δοντάκι να το ελέγχεις με το δάχτυλο αν έχει σκάσει, εμένα και τώρα αν δεν έχει καλά ανοιχτό το στόμα μπορεί να μην το δεις το δόντι! Δε φαίνονται καλά με το μάτι!

Όπου να' ναι θα το βγάλει μάλλον γι' αυτό έχει τόση ανησυχία το βράδυ!

Το βράδυ πάντως κι εμένα όταν ξυπνάει αν δεν φάει λίγο έστω δεν κοιμάται, ούτε πιπίλα θέλει , ούτε αγκαλιά, το πρωί βέβαια μου κάνει τον κινέζο ο κύριος και το παίζει χορτάτος!!

Βάζω το δάχτυλο αλλά δεν φαίνεται να γρατζουνάει κάτι, όμως εκεί το ούλο είναι διαφορετικό. Άσπρο, σαν να έχει μικρή τρυπίτσα και κάτι διάφανο φαίνεται να ξεπροβάλλει. θα δείξει αλλά μάλλον γι'αυτό ξυπνάει τόσο συχνά την νύχτα γιατί κλαίει ο άγγελός μου. Χθες του χαίδευα το κεφαλάκι να κοιμηθεί, ήταν τόσο νυσταγμένος, δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του και κλαψούριζε. Το λυπήθηκε η ψυχή μου...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική πως πάει σήμερα το δόντι, πονάει ακόμα?

Η μαμά εκεί είναι ακόμα?

Καλά κι εγώ όταν πάω έξω για δουλειές ξεσκάω λιγάκι, βρε που φτάσαμε να χαιρόμαστε που πάμε στην τράπεζα και στο σούπερ μάρκετ!

Ελευθερί τι μάρκα είναι το ποδηλατάκι που πήρατε του Μάνου?

Θα πάμε μάλλον Τζάμπο μεθαύριο και ίσως πάρουμε κάτι τέτοιο.

Είναι κίκο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Sunny μου τι κάνεις κοπέλα μου????Το μωράκι σου καλά???

Λοιπόν...το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ στην αρχή, δηλαδή να πάρω το 9-36 κιλά και πίστευα πως θα ήταν οκ εφόσον ο μικρός είναι μεγαλόσωμος. Αλλά μου είπαν στα μαγαζιά και το διαπίστωσα και μόνη μου ό,τι ένα παιδί 6-7 μηνών δεν μπορεί με τίποτα να κάτσει με ασφάλεια σε ένα καθισματάκι 9-36 κιλά γιατί σχεδόν όλα δεν έχουν καθόλου κλίση. Επέμενα εγώ στο 9-36 μέχρι που έτυχε να βάλω τον μικρό σε ένα τέτοιο καθισματάκι της recaro ενώ κοιμόταν. Ε εκεί είδα με τα μάτια μου ό,τι το κεφαλάκι έπεφτε μπροστά, δεν στηριζόταν πουθενά και η κλίση του δεν ήταν αρκετή για να είναι ασφαλές το παιδί. Το Britax evolva που είχα δει είναι 9-36 κιλά (δεν ξέρω αν έχεις καταλήξει σε αυτό) και έχει κάποια κλίση αλλά και πάλι η κλίση του ήταν πολύ μικρή για ένα παιδί αυτής την ηλικίας. Τώρα που το σκέφτομαι έκανα πολύ καλά που δεν πήρα 9-36 κιλά γιατί θα το μετάνιωνα. Ο μικρός κοιμάται σχεδόν πάντα στο αυτοκίνητο και η κλίση που έχουν τα καθισματάκια 9-18 κιλά είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, μην το αψηφίσεις αυτό.

Μια άλλη δική μου σκέψη ήταν και το πρακτικό κομμάτι του θέματος. Σε 1-2 χρόνια καλά να είμαστε και λέμε να κάνουμε δεύτερο παιδάκι οπότε κάποια στιγμή θα χρειαστούμε 2 καθισματάκια. Ένα 9-18 και ένα 15-36 οπότε δεν τα γλιτώνουμε και έτσι να το δούμε.

Εγώ πήρα το maxi cosi priofix, θεωρείται κορυφαίο γι'αυτό και έχει 450 Ευρώ εδώ αλλά το πήρα από Γερμανία 250 Ευρώ. Επειδή το χρησιμοποιώ ήδη 1-2 βδομάδες είναι απόλυτα ευχαριστημένη. Έχει βάση isofix, τρομερό κράτημα στον δρόμο, δένει με ζώνες ασφαλείας που και αυτές ασφαλίζουν πάνω στο καθισματάκι, έχει 4 κλίσης ανάκλισης που ρυθμίζονται πολύ εύκολα (ακόμη και εγώ όταν οδηγάω με το ένα χέρι ρυθμίζω τις κλίσεις όταν κοιμηθεί ο μικρός), είναι πολύ πολύ άνετο (πρόσεξέ το αυτό γιατί υπάρχουν 9-18 κιλά που είναι στενά) και τα 18 κιλά δεν νομίζω να τα φτάσει τόσο εύκολα. Τα περισσότερα παιδιά γύρω στα 3 χρόνια είναι 15 κιλά!!! Ως τότε αν έχουμε κάνει και το δεύτερο θα το χρειαστούμε!

Αυτά κοριτσάκι μου. Αν θέλεις κάτι άλλο πες μου. Επίσης πριν αγοράσεις σε συμβουλεύω να τσεκάρεις τις τιμές στο ίντερνετ (αν θέλεις βοήθεια πες μου) γιατί υπάρχουν τρελές διαφορές. Μην δώσεις κοροιδίστικα χρήματα.

Αυτά!!! Φιλάκια!

ελευθερια μου σε χιλιοευχαριστω για τις σημαντικοτατες πληροφοριες...εχεις δικιο θα κοιταξω το 9-18.ναι το evolva ειχαμε δει κ καθοταν πολυ ωραια μεσα κ εχει κ κλιση...περιπου σαν αυτη που εχει κ το perego που εχουμε τωρα....εννοειται πως δεν το αγοραζω απο εδω...ολα απο το ιντερνετ τα εχω αγορασει!!!απο το toys θα το παρω οπως κ εσυ ή απο καποιο αγγλικο αν καταληξω σε britax...παντως το recaro δεν μου αρεσε καθολου αν κ θεωρειτε κορυφη...κ παλι ευχαριστω!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Νεκταρία, ευχαριστώ για τις οδηγίες!!!:):):)

Το καημένο το μπεμπάκι μου έχει πολύ γκρινίτσα σήμερα...:cry: και πολλά σάλια... Αλήθεια πόσες μέρεσ μπορεί να κρατήσει η αναστάτωση μέχρι να σκάσει το δόντι?

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Τατιάνα πρόσεξέ το evolva γιατί έχει ανάκλιση αλλά μόνο 1 επίπεδο και επίσης δεν κατάλαβα πως ακριβώς βάζεις την ανάκλιση. Δηλαδή την βάζεις πριν ξεκινήσει το αμάξι και μένει σταθερή ή μπορείς να την αλλάξεις μετά?? Δεν μου φάνηκε καθόλου εύχρηστος ο τρόπος και επίσης το κάθισμα που πήραμε τελικά είναι πολύ πιο μεγάλο από το evolva. Ο μικρός δεν ήταν καθόλου άνετος εκεί μέσα.

Μια τελευταία συμβουλή. Σε όποιο και αν καταλήξεις οπωσδήποτε να βάλεις πρώτο το μωρό μέσα διότι στο μάτι μπορεί κάποιο να σου αρέσει (εμένα πχ μου άρεσε και το maxi cosi Axiss) αλλά μπορεί να μην είναι άνετο το μωρό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κατερινάκι εμείς προς το παρόν μετράμε 2 μέρες, 2 μέρες αυπνίας δηλαδή γιατί γκρίνια έχει κάμποσο καιρό ο καημενούλης μου.

Ακόμη κοιμάται πάντως, μακάρι να ξεκουραστεί το λουλουδάκι μου γιατί όλο το βράδυ πολύ ταλαιπωρείται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τατιάνα πρόσεξέ το evolva γιατί έχει ανάκλιση αλλά μόνο 1 επίπεδο και επίσης δεν κατάλαβα πως ακριβώς βάζεις την ανάκλιση. Δηλαδή την βάζεις πριν ξεκινήσει το αμάξι και μένει σταθερή ή μπορείς να την αλλάξεις μετά?? Δεν μου φάνηκε καθόλου εύχρηστος ο τρόπος και επίσης το κάθισμα που πήραμε τελικά είναι πολύ πιο μεγάλο από το evolva. Ο μικρός δεν ήταν καθόλου άνετος εκεί μέσα.

Μια τελευταία συμβουλή. Σε όποιο και αν καταλήξεις οπωσδήποτε να βάλεις πρώτο το μωρό μέσα διότι στο μάτι μπορεί κάποιο να σου αρέσει (εμένα πχ μου άρεσε και το maxi cosi Axiss) αλλά μπορεί να μην είναι άνετο το μωρό.

ναι δυστυχως την ανακλιση την βαζεις πριν καν τοποθετησεις το καθισμα...εχει μια βαση απο κατω που την γυριζεις αναποδα κ κανει ανακλιση κ οταν την γυριζεις κανονικα στεκεται ορθια...ναι ο τροπος δεν ειναι ευχρηστος...θα κοιταξω κ το maxi cosi εννοειται....την μπεμπα την εβαλα μεσα κ ηταν καλα....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Βάζω το δάχτυλο αλλά δεν φαίνεται να γρατζουνάει κάτι, όμως εκεί το ούλο είναι διαφορετικό. Άσπρο, σαν να έχει μικρή τρυπίτσα και κάτι διάφανο φαίνεται να ξεπροβάλλει. θα δείξει αλλά μάλλον γι'αυτό ξυπνάει τόσο συχνά την νύχτα γιατί κλαίει ο άγγελός μου. Χθες του χαίδευα το κεφαλάκι να κοιμηθεί, ήταν τόσο νυσταγμένος, δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του και κλαψούριζε. Το λυπήθηκε η ψυχή μου...

Αυτό που μοιάζει σα κρατήρας, είναι το τελευταίο στάδιο. Αύριο μεθαύριο λογικά θα γρατζουνάει η άκρη. Εμείς κ στα 2 δόντια έτσι έγινε, μόλις συνέβη αυτό που περιγράφεις, 2-3 μέρες μετά έσκασε η άκρη.

Το καημένο το μπεμπάκι μου έχει πολύ γκρινίτσα σήμερα...:cry: και πολλά σάλια... Αλήθεια πόσες μέρεσ μπορεί να κρατήσει η αναστάτωση μέχρι να σκάσει το δόντι?

Στο 1ο μας κράτησε καμιά βδομάδα πολύ ήπια γκρινίλα.

Στο 2ο κανα 15νθήμερο μας γ@*&^&^%^&

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Περιμένω να ψηθούν τα μπαρμπεκιου μπριζολάκιααααααααα!

Που σαι Αντριάνα τι μας έκανες!!

Και αντιγραφή τη σαλάτα κάνω.

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...