Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

την εχω και αυτην αλλα δεν κανει οταν εχει βγει το κρεας. μιλαμε ειναι αιμα!!αιναι πολυ ευαιστητη στο δερμα το ειχε ξαναπαθει. και τωρα το επαθε απο την αντιβιωση γιατι βρωμανε τα κακα της.

ο μικρος παει καλυτερα. αννα ελπιζω να εχεις δικαιο γιατι ταχω παιξει και εκεινος μαζι με μενα. και επισης ελπιζω με τα μικρα να μην περασουμε τα ιδια.

νεκ 7 εβδομαδων σημερα!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!! Περαστικούλια στα μικρούλια σου!!!! Τι περνάνε τα καημένα...

Η μικρούλα σου είναι 8 μηνών ή κάνω λάθος??????? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά στα κουκλάκια μας!!! Πώς περνάει ο καιρός ρε παιδιά! Μανταλένα 8 μηνών! Φου κι έφτασαν τα 1α γενέθλια!

Παιδιά από κάτω μας βρίσκεται ένα νηπιαγωγείο...αν ακούσετε τη φασαρία που κάνουν...δε σας λέω τπτ....Τρέχουν πάνω-κάτω και στριγγλίζουν όλα μαζί! Παναγία μου τι μας περιμένει! :lol:

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ τουλουμπίτσα!!!!

(εγώ γιατί δεν έχω μορφοποίηση κειμένου στις απαντήσεις?)

Πας Πίνακας Ελέγχου, στο settings and options διαλέγεις "επεξεργασία επιλογών", κάτω-κάτω στο "διάφορες επιλογές" κάνεις κλικ στο βελάκι και διαλέγεις "βελτιωμένη έκδοση.......κλπ κλπ".

Καλημέρα!

Νεκταρίτσα άντε η 7η εβδομάδα, καλά πας! Πολύ καλά!!

Χρόνια πολλά στις κοριτσάρες, μαμάδες να τις χαίρεστε!

Εϊμαι σύντομη λόγω τσαντίλας με τον άντρα μου, τα νεύρα μου, δεν έγινε κάτι απλά σημερα με εκνευρίζει.

Αυτάααααααααααα.

Η μικρή ξύπνησε τίγκα στη τσίμπλα, της έβαλα κολλύριο και μας άκουσε το τετράγωνο. Τη μυγιάγγιχτη μάνα μου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα!

Νεκταρίτσα άντε η 7η εβδομάδα, καλά πας! Πολύ καλά!!

Χρόνια πολλά στις κοριτσάρες, μαμάδες να τις χαίρεστε!

Εϊμαι σύντομη λόγω τσαντίλας με τον άντρα μου, τα νεύρα μου, δεν έγινε κάτι απλά σημερα με εκνευρίζει.

Αυτάααααααααααα.

Η μικρή ξύπνησε τίγκα στη τσίμπλα, της έβαλα κολλύριο και μας άκουσε το τετράγωνο. Τη μυγιάγγιχτη μάνα μου!

Έχω κι εγώ φιλενάδα ένα παιδί....άλλα έχεις κι εσύ καθώς βλέπω! Λες και βγήκαν καρμπόν ρε παιδί μου! Για να συμπεθεριάζαμε θα σκοτωνόντουσαν έτσι όπως είναι ίδιοι! Να πώς βγαίνουν τα διαζύγια...αύριο-μεθαύριο! :lol:

Έχω κι εγώ φιλενάδα ένα παιδί....άλλα έχεις κι εσύ καθώς βλέπω! Λες και βγήκαν καρμπόν ρε παιδί μου! Για να συμπεθεριάζαμε θα σκοτωνόντουσαν έτσι όπως είναι ίδιοι! Να πώς βγαίνουν τα διαζύγια...αύριο-μεθαύριο! :lol:

Καλέ θα σφαζόντουσαν τι διαζύγια, σα και αυτά που ακούμε στις ειδήσεις.

Εκτός και αν φούντωνε κανα πάθος μεγάλο από τη πολλή τρέλλα που κουβαλάνε.

Τι να πω....υπομονή!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα...Το σκηνικό ήταν το ίδιο και χθες, ξύπνημα ανά 2-2,5 ώρες και από τις 1 έως τις 2:30 ήταν ξύπνιος.

ΔΟΝΤΙΑ

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς...Επίσης παρατήρησα ό,τι τα κάτω ουλάκια είναι άσπρα και σαν κάτι να φαίνεται ό,τι προβάλει. Θα δείξει σε μερικές μέρες.

Ωστόσο εγώ κουτουλάω γιατί δεν καταφέρνω να κοιμηθώ πάνω από 2-3 ώρες και όχι σερί και δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς. Ο μικρός μόλις ξυπνήσει παρηγοριέται αποκλειστικά και μόνο στο στήθος και δεν μπορεί κανείς άλλος να του το προσφέρει. Το ΣΚ που δεν θα δουλεύει και ο Στεφ θα επιχειρήσουμε όταν ξυπνήσει να τον πάρει εκείνος να δούμε τι θα γίνει. Δεν γίνεται ανά 2 ώρες να πεινάει παρόλαυτά τρώει!!

Αυτά. Πολυλογία με έπιασε βρε κορίτσια, συγνώμη αλλά είμαι λίγο κουρασμένη και προβληματισμένη. Χθες βράδυ σκεφτόμουν μέχρι και να αποθηλάσω αν είναι να μην ηρεμεί το παιδί και να έχει το νου του μόνο στο στήθος, μέρα-νύχτα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερίτσα δε νύσταξες ακόμη?

Σε ξενυχτάει ο πρίγκηπας σου αλλά αντέχεις!

Αμ δε! Έλα που δεν αντέχω. Αλλά όταν ο μικρός κοιμάται 10:30 (όπως χθες) θέλω και 1 ωρίτσα να τα πω με τις φιλενάδες μου και τον αντρούλη μου. Αν κοιμάμαι όποτε κοιμάται δεν θα μου μένει χρόνος για τίποτα άλλο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ένα θα σου πω: Την έχω σε φώτο με τον μικρό νεογέννητο να το κρατάει όρθιο αγκαλιά! Αν έβαζες άλλον έναν μπέμπη θα ήταν ίσα-ίσα! :lol: :lol:

Θα ρίξουμε μια ματιά και αν αποφασίσουμε θα σε έχουμε υπόψη μας! Και Γερμανομαθής? Μπράβο βρε Ελευθερία! Εγώ βαριόμουν 2η ξένη γλώσσα αλλά τώρα το μετανιώνω.

Αχαχαχα! Θέλω να το δω αυτό!!! Μετά κυρά πεθερά τα ρίχνεις στο γάλα? Για κοιτάξου στον καθρέπτη!!!

Αν και τα Γερμανικά μου είναι πολύ λιγότερο εξασκημένα από τα Αγγλικά (ευτυχώς που είχα 1-2 γκόμενους Γερμανούς και έκανα ξεναγήσεις στα ξενοδοχεία στα Γερμανικά) καταλαβαίνω αρκετά. Βοηθάει λίγο και ο Γούγλης!

Αν χρειαστείς, γνωρίζω και λίγα Ιταλικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Nα τις σαρανταρίσω τις εβδομάδες Παναγία μου!!

Δηλαδή Νεκταρίτσα μπορείς πάλι να περιμένεις να φας όλο τον 9ο????Αν γεννήσεις 37-38η καλέ σε χαλάει???

Αχαχα! Πλάκα σου κάνω! Και φυσικά θα τις σαραντίσεις και όλα θα πάνε περίφημα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τα maxi cozi είναι τα μόνα 5άστερα καθησματάκια αυτοκινήτου (ήταν ο λόγος που επιλέξαμε και το πρώτο 0-13).Ο άντρας μου επιμένει για το recaro αλλά μάλλον πάλι θα περάσει το δικό μου.Θα τον πάω πρώτα στο Λητώ να τα δούμε απο κοντα.

Ντινάκι καλημέρα. Το ρεκάρο δεν έχει ίσοφιξ αν σας ενδιαφέρει να πάρετε με ίσοφιξ και επίσης είναι πολύ πιο στενό από αυτό το maxi cosi. Ο δικός μας σφήνωσε μέσα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...