Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήγα το μπεμπιλίνο για καλλιέργεια, τι βλέπουν κι αυτοί οι άνθρωποι στα μικροβιολογικά?!! αποτελέσματα Παρασκευή!

Ναι Ελευθερίτσα, το έχω διαβάσει κι εγώ ότι τα δόντια κάνουν και διάρροια καμιά φορά αλλά ο δικός μου το παράκανε, έχει κάνει και σήμερα 6 φορές, λίγα βέβαια αλλά όλα αραιά, είναι και η γιατρός μας λίγο ψείρα σ' αυτά άρα περιμένουμε την εξέταση να βγει!

Καλά ας τρώει τα 100 μλ ο δικός σου, κάτι είναι κι αυτό, ελπίζω να τα συνηθίσουν σιγά σιγά, δε μπορούμε να τα πιέζουμε εμείς πολύ, έτσι κάνει κι εμένα!

Κλεο έκανε εμβόλιο το παιδί με την προσωπικότητα? και τι προσωπικότητα!! φαίνεται καλέ από τώρα αυτή, θα πάει μπροστά!!

Βελ αύριο ταξιδεύετε? καλό ταξίδι!! να περάσετε τέλεια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχε χάρη που περιμέν μία λάκτα να ρθει.....εδώ είμαι ακόμα.

Τι παίχτηκε ρε Αγγελική, δε πας να σε δει αύριο, ωχ μάνα μου, ελπίζω να "δει" μόνο και όλα καλά!

Μπριζολάκια περιμένουν να ψηθούν αύριο. Τωρα χαλαρώνουν κολυμπώντας στη σάλτσα. ΜΙΑΜ.

Η Αντριάνα είπε, παίρνεις χοιρινά μπριζολάκια, εγώ πήρα μικούλικα όλο κρεατάκι. Τα βράζεις καλά καλά (εγώ τα κανα στον ατμομάγειρα).

Μετά τα βάζεις σε ταψί και τα πνίγεις στη σάλτσα μπάρμπεκιου (αμα έχεις μαγκιά τη φτιάχνεις μόνη σου, εγκώ ντε πρόκειται, πήρα έτοιμη), να σκεπάζονται καλά με σαλτσούλα, και τα αφήνεις όλη νύχτα.

Την άλλη μέρα τα ψήνεις έτσι κατευθείαν, καλύτερα σχάρα ή γκριλιέρα.

Και είναι αφράτα και ζουμερά, πωπωπωπωπω.

Τα ελβετάκια άραγε από τα πυρεξάκια μπαίνουν σε πρόγραμμα??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Θελω το ελβετάκι μου να χέσει τη γιαγια του,εννοω να τη λερωσει,να την κάνει μες το "ελληνικό σκατό"!!!!!!!!!!

Καλα φανταζομαι αντιδραση!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!!!!!!!

"Λεοντη γιατι το έκανες αυτο? η ωρα ειναι 3.13 στις 4 σε ειχα προγραμματισει"

Κάποιος (μάλλον ανώμαλος) μου χε πει ότι η παράδοση θέλει η γιαγιά να τρώει τα πρώτα κακά του μωρου.

Αυτό πείτε στην Ελβετίδα να πηδήξει από το παράθυρο.

Επρεπε να τα χω δώσει και στη μάνα μου.....

Διαφημίσεις

Ασχετο ,για τη Τζουλια που λεγατε πριν..ο άντρας μου λεει οτι σε λιγα χρόνια θα τη βρούνε τέζα απο την κόκα..και συμμεριζομαι απολυτα την αποψη του!

μιλησε κ η μανα της πρωτη φορα στο σταρ! καμαρι που την έχουνε!!!!!!

Κάποιος (μάλλον ανώμαλος) μου χε πει ότι η παράδοση θέλει η γιαγιά να τρώει τα πρώτα κακά του μωρου.

Αυτό πείτε στην Ελβετίδα να πηδήξει από το παράθυρο.

Επρεπε να τα χω δώσει και στη μάνα μου.....

να πηδηχτει απο το παραθυρο!!!!!!! Μη ξεχνιομαστε!!!

Αυτο το λεει η μανα μου ρε!

ποπο αηδίεςςςςςς

ειναι λεει μοσχομυριστα τοσο πολυ που ειναι ικανη να τα φάει!

Αντε της λεω, να στα κραταω θα τα βγαζω κ στον΄ήλιο να στα κάνω παξιμάδακι κ θα στα στέλνω..:?

Αυτο το λεει η μανα μου ρε!

ποπο αηδίεςςςςςς

ειναι λεει μοσχομυριστα τοσο πολυ που ειναι ικανη να τα φάει!

Αντε της λεω, να στα κραταω θα τα βγαζω κ στον΄ήλιο να στα κάνω παξιμάδακι κ θα στα στέλνω..:?

:confused::confused::confused::confused:

Τριαντάφυλλο ταϊζεις τη τουλούμπα??

Γιατί εμάς είναι καροτοκολοκυθομιξ.

Ελάτε καλέ κορίτσα, τι κούραση είν αυτή ρε γαμώτο..και πολλά νεύρα..ανυπομονησία, οτι δεν κάνω τα πράγματα καλά και τα λοιπά(απο τον Φ.)ε, τις τελευταίεςς φορές που με καλεί για να μου πει κάτι οτι δεν το κάνω καλά(πχ, επαρκές πλύσιμο βαζακίου φαγητού), φοραω το πιο ήρεμο ύφος μου και του λέω"Ε, τότε καλύτερα πιστεύω οτι είναι να το κάνεις εσύ..) και αποχωρώ, και μένει με το βαζάκι στο χέρι..και το πλένει..και μάλλον εκείνη τη στιγμή αναρωτιέται αν θα ξαναεπιχειρήσει να μιλήσει σχετικά με αυτό..ή με ρωτάει για τα παιχνίδια του μωρου('Δεν είναι έτοιμη η σχετική σακουλίτσα, και δεν έχουμε χρόνο") και του λέω 'Ε , φτιάχτη αγάπη μου", και λέει" Ναι, αλλά τι να βάλω μέσα" ανταπάντηση απο εμένα "ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ"

Δεν ξέρω, πολύ κομμάτια είμαι, πολά νεύρα, σε καλό να μου βγει..

Εσείς πως είστε? Καλά αποτελέσματα στην καλλιέργεια του πάμπερ..

Βρε, με βλέπω να κάνω επιστρφοή στην παράδοση και να πω σε κανέναν να ..φάει σκατά..χαχαχαχαχαχαχα

Θα σου φέρω εγώ καλές σοκολατίτσες κλοκλο, μην ανησυχείς

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα κορίτσια, πάω να κάνω κανά μπάνιο και καλλωπισμό για να χαλαρώσω λίγο, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, ελπίζω να μην σας χάσω στο διάστημ απου θα λείπω..θα σας σκέφτομαι, anyway..

Καληνυχτούλες

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αχ Βελ αχ Βελ.

Μπράβο σου.

Εγώ θα χα ύφος ξινισμένης τάρτας και θα χαμε σκοτωθεί από προχτές.

Οι άντρες δε....απλά δε......

Υπομονήηηηη, δες το θετικά, αλλαγή παραστάσεων, σοκολατίτσες (δε το χα σκεφτεί αυτό το θέμα, μμμμμμ).

Aχ Παναγία μου κάνω γέλια με την πάρτη σας!!! :lol: :lol: Να είστε καλά βρε κορίτσια μου φτιάχνετε τη διάθεση! Κι εμείς εδώ, ο μπέμπης νάνι, ο μπαμπάς μπάλα, η μαμά σε λίγο θα κάνει παρέα στο μπέμπη!

Περαστικά στο Κλοκλομωρό από το τσίμπι-τσίμπι και στο Ρεθεμνιωτάκι μας που εύχομαι να είναι από τα δόντια και να περάσει σύντομα!

Ελευθερία εμείς πάλι έχουμε το αντίθετο πρόβλημα από το δικό σας... ΔΕΝ πίνουμε το γάλα μας! Ζήτημα να πίνει 300 γρ την ημέρα και η πεθερά μου το έχει άγχος μη δεν ψηλώσει. Γιατί αν δεν ψηλώσει θα είναι επειδή δεν πίνει γάλα....κατάλαβες??!!! :lol:

Το ίδιο καθισματάκι μου έλεγε ο Άρης ότι το ζαχάρωνε! Έχει πάρει κάτι βραβεία λέει, το είδε και σε ένα φόρουμ που μπαίνει με φίλους της μάρκας του αυτοκινήτου μας! (Ναι υπάρχουν και τέτοια φόρουμ!!! :lol: ) Στείλε ξανά διεύθυνση που ο παρήγγειλες αν και από Γερμανικά ντεν έχει ιντέα... κάτι θα γίνει... Η βάση είπες πωλείται ξεχωριστά? Τα isofix δεν πάνε μαζί με τη βάση? Κάτι δεν έχω καταλάβει μάλλον...

Βελουδάκι καλό ταξίδι! Μπες αύριο κατά τις 8:16 ώρα Ελλάδος, μετά το πρωινό γεύμα και πριν την πρωινή βόλτα για 3 λεπτά να μας πεις πώς τα περνάτε! :lol: :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...