Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Sunny μου τι κάνεις κοπέλα μου????Το μωράκι σου καλά???

Λοιπόν...το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ στην αρχή, δηλαδή να πάρω το 9-36 κιλά και πίστευα πως θα ήταν οκ εφόσον ο μικρός είναι μεγαλόσωμος. Αλλά μου είπαν στα μαγαζιά και το διαπίστωσα και μόνη μου ό,τι ένα παιδί 6-7 μηνών δεν μπορεί με τίποτα να κάτσει με ασφάλεια σε ένα καθισματάκι 9-36 κιλά γιατί σχεδόν όλα δεν έχουν καθόλου κλίση. Επέμενα εγώ στο 9-36 μέχρι που έτυχε να βάλω τον μικρό σε ένα τέτοιο καθισματάκι της recaro ενώ κοιμόταν. Ε εκεί είδα με τα μάτια μου ό,τι το κεφαλάκι έπεφτε μπροστά, δεν στηριζόταν πουθενά και η κλίση του δεν ήταν αρκετή για να είναι ασφαλές το παιδί. Το Britax evolva που είχα δει είναι 9-36 κιλά (δεν ξέρω αν έχεις καταλήξει σε αυτό) και έχει κάποια κλίση αλλά και πάλι η κλίση του ήταν πολύ μικρή για ένα παιδί αυτής την ηλικίας. Τώρα που το σκέφτομαι έκανα πολύ καλά που δεν πήρα 9-36 κιλά γιατί θα το μετάνιωνα. Ο μικρός κοιμάται σχεδόν πάντα στο αυτοκίνητο και η κλίση που έχουν τα καθισματάκια 9-18 κιλά είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, μην το αψηφίσεις αυτό.

Μια άλλη δική μου σκέψη ήταν και το πρακτικό κομμάτι του θέματος. Σε 1-2 χρόνια καλά να είμαστε και λέμε να κάνουμε δεύτερο παιδάκι οπότε κάποια στιγμή θα χρειαστούμε 2 καθισματάκια. Ένα 9-18 και ένα 15-36 οπότε δεν τα γλιτώνουμε και έτσι να το δούμε.

Εγώ πήρα το maxi cosi priofix, θεωρείται κορυφαίο γι'αυτό και έχει 450 Ευρώ εδώ αλλά το πήρα από Γερμανία 250 Ευρώ. Επειδή το χρησιμοποιώ ήδη 1-2 βδομάδες είναι απόλυτα ευχαριστημένη. Έχει βάση isofix, τρομερό κράτημα στον δρόμο, δένει με ζώνες ασφαλείας που και αυτές ασφαλίζουν πάνω στο καθισματάκι, έχει 4 κλίσης ανάκλισης που ρυθμίζονται πολύ εύκολα (ακόμη και εγώ όταν οδηγάω με το ένα χέρι ρυθμίζω τις κλίσεις όταν κοιμηθεί ο μικρός), είναι πολύ πολύ άνετο (πρόσεξέ το αυτό γιατί υπάρχουν 9-18 κιλά που είναι στενά) και τα 18 κιλά δεν νομίζω να τα φτάσει τόσο εύκολα. Τα περισσότερα παιδιά γύρω στα 3 χρόνια είναι 15 κιλά!!! Ως τότε αν έχουμε κάνει και το δεύτερο θα το χρειαστούμε!

Αυτά κοριτσάκι μου. Αν θέλεις κάτι άλλο πες μου. Επίσης πριν αγοράσεις σε συμβουλεύω να τσεκάρεις τις τιμές στο ίντερνετ (αν θέλεις βοήθεια πες μου) γιατί υπάρχουν τρελές διαφορές. Μην δώσεις κοροιδίστικα χρήματα.

Αυτά!!! Φιλάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ είδα λίγο από την εκπομπή της Τατιάνας και πρώτον η κοπέλα δεν φαίνεται ό,τι είναι 25 αλλά 35 με τόσο πατσουλί που κουβαλούσε και δεύτερον από τα πολλά ναρκωτικά το έχει χάσει τελείως.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

συμφωνώ με Ελε, αυτό ήθελα να πω κι εγώ για τα καθισματάκια.

προσπαθώ να σηκώσω το δημήτρη απ το κρεβάτι μου χει σπάσει τα νεύρα! καθε φορά τα ίδια! λυσσάει για να μη κοιμηθεί κι όταν ταβλιάζεται αφού έχει περάσει η ώρα δε ξυπνάει με τίποτα, είναι μες τη γκρίνια !!! έλεος πια! ανάποδο πλάσμα!

θα ρθει κι ο νίκος και θα μου τη πει που δε θα κοιμάται το βράδυ πάλι!!!

Διαφημίσεις

ποιο είναι το αβοκάντο;;;; το μεγάλο πράσινο;;; και που το βρίσκουμε;;; σε καρφουρ έχει; δε το χω καθόλου

Ναι ναι αυτό το μεγάλο πράσινο!!!! Και στο carrefour θα έχει, εγώ πήρα βιολογικά και τα πήρα από τον μανάβη της γειτονίας!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελ είναι ξεχωριστά το καθησματάκι ξεχωριστά η βάση?Τιμές?Για πες.

Το καθισματάκι που πήραμε πωλείται και ξεχωριστά, χωρίς την βάση εννοώ και εδώ κοστίζει μόνο του 250 Ευρώ +200 Ευρώ η βάση. Το maxi cosi priofix είναι το καθισματάκι+ την βάση και για όσες έχουν το traveller της maxi cosi, κουμπώνει και πάνω σε αυτή την βάση. Δηλαδή η maxi cosi έχει δημιουργήσει 1 βάση για 0-13 κιλά και για 9-18 κιλά.

Όπως είπα εδώ έχει 450 Ευρώ το συγκεκριμένο (όσες έχετε κατάλογο mothercare θα το δείτε εκεί μέσα, είναι το maxi cosi priofix) και εγώ το πήρα 249 + 15,95 τα μεταφορικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τι θα κάνω με αυτό το παιδί μου λέτε? Έχει φάει σήμερα 130μλ φρουτόκρεμα, 100μλ χορτόσουπα+κοτοπουλάκι και 100 μλ φαρίν λακτέ και όλα αυτά σπρωχτός!!!!! Στο μεσημεριανό χάλασε τον κόσμο, δεν ήθελε με τίποτα φαγητό έκλαιγε, χτυπιόταν και ο λόγος???Ήθελε βυζί!!! Έλεος πια!!!

Νομίζω ό,τι πίνει σίγουρα 1 λίτρο γάλα την ημέρα, λίγο λιγότερο από ό,τι έπινε πριν, δεν θέλει στέρεες γμτ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια.

Φάγαμε μηνιγγίτιδα και ήρθαμε.

Το ντοκτόρι είπε ότι το παιδί έχει προσωπικότητα (σώωωωωωωωωωπα!)

και ότι είναι ζόρικο μωρό με απαιτήσεις (ξανασώωωωωωωπα).

Επίσης είπε ότι η στράτα επιβάλλεται. Με προσοχή κλπ κλπ κλπ αλλά χρειαζεται.

Κατα τα άλλα είμαστε θαύμα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Σήμερα έφαγε 300μλ φρουτόκρεμα σε δέκα λεπτά στο Χόντο που σας έλεγα.

Μάλλον στούμπωσε κι όλα τα υπόλοιπα τα κουτσόφαγε μετά, και κακά έκανε μόλις τώρα όλη μέρα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπερούδια.

Φάγαμε μηνιγγίτιδα και ήρθαμε.

Το ντοκτόρι είπε ότι το παιδί έχει προσωπικότητα (σώωωωωωωωωωπα!)

και ότι είναι ζόρικο μωρό με απαιτήσεις (ξανασώωωωωωωπα).

Επίσης είπε ότι η στράτα επιβάλλεται. Με προσοχή κλπ κλπ κλπ αλλά χρειαζεται.

Κατα τα άλλα είμαστε θαύμα.

εμβόλιο κάνατε?

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...