Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν άλλαξε κάτι Αννούλα, ίσως το αχλάδι να τον πείραξε γιατί έχουν πράσινο χρώμα οι κενώσεις, φαγητό δεν τρώει ακόμα εμένα, μόνο φρούτα, μήλο, αχλάδι, μπανάνα, και το απόγευμα κρέμα βανίλια.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα λέω να πεταχτώ σουπερ να πάρω μπριζολάκια και σάλτσα μπάρμπεκιου να κάνω εκείνη τη νοστιμιά της Αντριάνας!

Μιλάμε τέλειο!

Καλέ πειτε κ σε μας την συνταγη!!!!

Ακουσα τοσα για αυτο το φαγητο που θελω κ γω να το φτιάξω,εχω ξελιγουριαστεί λέμε!!!!!!

Οπως και το αλμυρο κέικ!!!!!!!!!

Γεια σου ρε Αντριάνα με τα ωραία σου!!!!!!!!!!!

κοριτσακια καλησπερα!!!τι κανετε???σορρυ αν ενοχλω αλλα χρειαζομαι την βοηθεια της ελευθεριας!!!

αγγελικουλα περαστικα με το δοντακι!

δασκαλιτσα με το καλο το μωρακι!!!(σου εχω ξαναευχηθει αλλα οσο πιο πολλες ευχες τοσο πιο καλα)! utrogestan επαιρνα και εγω...δεν ειναι τιποτα!μια χαρα θα πανε ολα!

αννουλα τι κανεις???

λοιπον στο θεμα μας τωρα!

ελευθερια θελω να μου πεις οταν βεβαια βρεις χρονο απο την ερευνα αγορας που ειχες κανει για καθισμα αυτοκινητου τι μου προτεινεις και που κατεληξες τελικα?θελω να παρω 9-36 δεν με πειραζει αν θα εχει isofix...πηγα σημερα κ τα ειδα κ αυτο που μου αρεσε περισσοτερο,εβαλα κ τη Ραφαελα μεσα ηταν της britax.το recaro ηταν λιγο στριμωγμενο....οποτε μπορεις πες μου!φιλακια σε ολες!κ στα μωρακια σας!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Τατιανάκι γλυκό καλησπέρα!!!

το britax έχω εγώ απ το μητσάκι και μια χαρά μου έχει βγει. σε λίγο θα το χρησιμοποιήσω και στο μανού. πάντως τον μεγάλο μέχρι 2 χρονών εκεί τον είχα, φαντάσου γύρω στα 12 κιλά. μετά δεν τον έπαιρνε στο ύψος και πήραμε ένα της φεράρι που είναι πιο καρέκλα. το 9-36 είναι μηνών ή κιλών;

πάντως σαν εταιρεία δεν ειν κακή...

Διαφημίσεις

Τατιανάκι γλυκό καλησπέρα!!!

το britax έχω εγώ απ το μητσάκι και μια χαρά μου έχει βγει. σε λίγο θα το χρησιμοποιήσω και στο μανού. πάντως τον μεγάλο μέχρι 2 χρονών εκεί τον είχα, φαντάσου γύρω στα 12 κιλά. μετά δεν τον έπαιρνε στο ύψος και πήραμε ένα της φεράρι που είναι πιο καρέκλα. το 9-36 είναι μηνών ή κιλών;

πάντως σαν εταιρεία δεν ειν κακή...

αννουλα μου τι κανεις?????καιρο εχουμε να τα πουμε!το 9-36 ειναι κιλα!αυτο που εχω τωρα ειναι μεχρι 13 κιλα αλλα ειναι πολυ στριμωγμενη....με μπουφαν δεν το συζητω!στεκεται σαν τον αστροναυτη!

κατάλαβα, αυτά είναι μετά το χρόνο όμως ή όχι; τι σου είπαν στο κατάστημα; την έβαλες μέσα και ειναι οκ; πρέπει η πλάτη του καθίσματος ν αγκαλιάζει τη σπονδυλική στήλη και να μη κάνει γωνία. εμείς καρεκλάκι αλλάξαμε μετά τα 2 χρόνια που τα κόκκαλα ήταν πιο γερά και καθόταν άνετα το παιδί. το θέλαμε και για ταξίδια οπότε να μπορεί και να κοιμάται μέσα.

γεια σας κοριτσια

γυρισα σπιτι πριν μια ωρα και η μικρη εκλαιγε παλι.ολη μερα δεν εχει κοιμηθει και δεν εχει φαει τιποτα εκτος απο γαλα μου λεει η μανα μου. της εδωσα μισο πιατο σουπα και λιγο γαλα και ξεραθηκε. μαλλον θα την παω παλι γιατρο να την δει.δεν πιστευω να ειναι ακομα κοκκινα τα αυτια της.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

υποτιθεται οτι μπορεις να αλλαξεις στα 9 κιλα αλλα με τη διαφορα οτι πρεπει να ειναι κ πανω απο 9 μηνων....μια χαρα ηταν μεσα ανετη ανετη αυτο με τη σπονδυλικη στηλη δεν το προσεξα,χαμογελαστη ηταν κ χαιροταν σε αντιθεση με το δικο της που ειναι στριμωγμενη....θα ρωτησω κ τον παιδιατρο οταν θα παμε τον απριλη να δω τι θα μου πει....καλα μεχρι 2 χρονων ουτε να το συζητω...δεν θα χωραει ουτε το ποδι της!υπαρχει κ η κατηγορια 9-18 κιλα αλλα σε λιγο καιρο μου φαινεται παλι στριμωγμενη θα ειναι...θελω να το παρω 9-36 για να κατσει 1-2 χρονια κ μετα θα της παρω το 15-36 που ειναι ακομα πιο ανετο!

Kαλέ κάνει τόσο κρύο ή εγώ τα έχω παίξεί???Άναψα τα καλοριφέρ γιατί ξύπνησε το μωρό και θα ξεπαγιάσει!!!!Την είδατε την Τζούλια στην Τατάνια???Καλά η κοπέλα το έχει κάψει το μυαλό της!Κρίμα και παλιά ήταν τόσο όμορφη πώς έχει γίνει έτσι τώρα???Οι γονείς της πρέπει να τα έχουν χάσει!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελευθερία πολλά ξυπνήματα ο πριγκιπάκος σου, τι έπαθε?

Κι εγώ ήθελα να τον πάω βόλτα σήμερα το πρωί που είχε καλό καιρό αλλά μείναμε σπίτι γιατί κάνει διάρροιες ο καημένος.

Πήρα τη γιατρό και μου είπε να πάω ένα μπεμπιλίνο για καλλιέργεια να δούμε μην έχει κανένα ιό! το απόγευμα θα το πάω!

Σοφάκι μου με ξέκανε χθες το μωρό μου. Κάτι τον ενοχλούσε προφανώς. Είπαμε ξυπνάει 1 φορά και άλλη μια στις 6-7 αλλά όχι 4!!! Μπορεί να είναι και δόντια, μπορεί να κρύωνε κιόλας αν και μετά που τον σκέπασα καλύτερα πάλι ξύπνησε στο 2ωρο.

Βρε Σοφάκι, μήπως είναι από τα δοντάκια η διάρροια? Έχω διαβάσει ό,τι είναι ένα από τα συμπτώματα των δοντιών!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

όλο αυτό με τη τζουλια και τις συν αυταις μου θυμίζει μια παροιμία που λέει η μάνα μου και γελάω "μακρια από τον κω....ο μας κι αν είν και 5 μέτρα!!!":lol::lol:

κρύο ε; άντε να ζεστάνει λίγο ο καίρος!!! κυρίως θέλω ν ανοίξουν οι μέρες! η καλύτερη μου εποχή είναι η άνοιξη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...